- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
rbalint88 #263489 üzenetére
Nem igazán,néha megszoktam mosni x havonta és ennyi
Az enyém nagyon akadt már amióta hozzám került,de mindig tekertem rajta 1-2 és jó lett.
És most hogy feszült tekertem rajta egyet, és tök puha lett az egész,nincs az a jellegzetes hangja,és mindkét irányba csavarhatóvá vált a lünetta. -
minek?:S
őstag
válasz
rbalint88 #262713 üzenetére
& (#262715) fagyalllo
Valami nekem sem okés vele, de szemből nagyon adom. Rálestem az általad említett darabokra, egy Seiko Samurai-t találtam 100-ért, fém szíjjal, az tetszetős, nem tudom mennyire kamu hirdetés. Egy Certina DS Action is bejött, de az már 1,5x drágább lenne, annyi pénzért inkább Seiko 7A28-7020-at vennék.
Mindig van valami apróság, ami kiábrándít, vagy a mutatók túl tömzsik, vagy az indexek ormótlanok, vagy a lünetta túl nagy stbstb., valami mindig zavar.
(#262714) andrew01 & (#262716) 5-ös kezelő
Picit visszagörgetve láttam itt is téma volt, de ahhoz talán túl "sznob" vagyok.
Steeldive-ok jöttek velem szembe, azok amúgy érdekesnek is tűntek, de pl itt a lejjebb említett Tudor klónoktól kiver a víz valamiért.De amúgy mentem a topicot, unalmas óráimban szívesen fogom olvasgatni.
-
-
Szulita28
senior tag
válasz
rbalint88 #260986 üzenetére
Nekem is új élmény, nem vagyok nagy turazo. Nyar = tenger, ha egy mód van rá, de ez egy jó kis unikum valoban.
Köszi
Es ha már offolunk, legyen kover: aki valtozatossagra vagyik, es meg nem volt, annak Szlovenia. Alpok, karsztvidek, mediterran tenger, mindez mindenfelé 1 oran belul az orszag kozeperol. Csodas -
zola96
senior tag
válasz
rbalint88 #260950 üzenetére
Vagy Royal oak, nautilus stb. Mind az atlag magyar életkort elérik mégsem fáradt dizájn. De ha a moonwatch öreg, mi lehet fiatalos
Hozzáteszem, a moonwatch szerintem az egyik legidőtlenebb stílust hordozza. Szemben mondjuk egy 60-as évekbeli seamaster vagy doxaval. Amik tényleg vintage stílusúak.
-
marton.m
tag
válasz
rbalint88 #260765 üzenetére
Köszi a tippeket, de igazából pont elég vékony csuklóm van, kb. 16cm.
Jelenleg egy SNK809-et hordok a mindennapokon, ennek a méretével teljesen elégedett vagyok.
A tuna nekem annyira nem jön be, számomra már túl sportos. Az SKX egy jubilee szíjjal nekem a tökéletes átmenet az elegáns és a sportos órák között, egy igazi klasszikus forma.zola96:
Köszi az ajánlatot!Nézegettem az 5KX modelleket, túl is vagyok jónéhány összehasonlító videón, de az az érzésem, hogy az SKX-nek van egy bája (valószinűleg a történelme miatt), amivel az utód(?) nem rendelkezik.
-
dzsi23
addikt
válasz
rbalint88 #260219 üzenetére
óra + fémszíj = 350
óra + gumiszíj = 285
fémszíj = 180
óra = 350 - 180 = 170
gumiszíj = 285 - 170 = 115#260229 M40A2:
"A day change is kifinomultabb egy mehanikus oraban."Ezt kifejtenéd?
"Varok egy ertekelheto quartz orat 300k alatt.."
Az EFV-120-am indexre üt, 20 ezer alatt vettem, probléma megoldva.#260223 Foose:
"nyilván az üveg hátlapos még jobban tetszik mert látom a szerkezetet"Ööö... izé... végül is valamennyire látszik, halvány foltokban.
-
fagyalllo
őstag
-
dzsi23
addikt
válasz
rbalint88 #259910 üzenetére
"nagyon leegyszerusitve"
Nagyon sarkítva.
Aliexpressen bármikor, bárhonnan (akár éjszaka otthon az ágyban fekve) megveheted azt az órát, semmit nem tesz hozzá a "közvetítő", és még versenghet is a licitáló, hogy többet fizessen. Nagyker-kisker nem véletlenül létezik, senki sem akar minden apróságért a gyártóhoz/termelőhöz menni. (Az aliexpress is kisker, vagyis sok kisker. Persze, van nagyker változata is [alibaba].) Amúgy nem a haszonnal van bajom, hanem annak a mértékével.
-
-
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
rbalint88 #259237 üzenetére
Megoldották már azóta, hogy ne akarjon rákot okozni a MoonSwatch?
Gondolom rettentően egészséges az újrahasznosított műanyagból (bocs... marketinges dialektusban biokerámiából) kioldódó festék, ami összefogja a bőrödet. Már kapásból ezért a dologért megéri kiröhögni az egész MoonSwatch dolgot, ami tökéletes példája annak, hova jutott a fogyasztói kultúra és mennyire nevetséges módon próbál mindenki lehúzni a szutyvadékaival, ami mögé valami sztorit rittyentenek. Ez például a Happy Meal változata a Holdon járt legendának. Juhé!
Nekem is nagyon tetszik az eredeti Moonwatch (és igen, pont a Hold sztori miatt), de arra úgysincs pénzem, akkor inkább egy Bulovára neveznék be egyszer.
-
bigmasterg
addikt
válasz
rbalint88 #258954 üzenetére
Korábban én is garminomat hordtam, de mostanában rászoktam, hogy egy mi band 3at hordok jobb csuklón. Ami csak lépés számlálásra és pulzus mérésre van. Szerencsére olyan hulladék a kijelzője, hogy napfényben nem látszik, így eszembe sem jut, hogy a rendes óra helyett azt nézzem.
Nem lesz itt formális esemény, csak tegnerpartozás, kis túra, városnezes, étterem stb.
Nyilván túl gondolom az egészet, rajtam kívül senkit sem fog érdekelni, hogy milyen óra van rajtam. De az épp elég.Köszi.
-
@mriya@
őstag
válasz
rbalint88 #258117 üzenetére
"Itt megjegyezném, hogy az egy irányba húzó szerkezetek sokszor előnyösebbek a mindkét irányba húzókhoz mérten, ugyanis a szabadon forgó irányba igen-igen kis lökéstől is nagy szögkitérést tudnak produkálni, majd visszafordulva húznak, míg a két irányba húzó szerkezetek kötöttebben mozgó rotorját egy ilyen kis lökés vagy elfordulás nem feltétlenül tudja számottevően elmozdítani."
-
fattyu
veterán
válasz
rbalint88 #257632 üzenetére
fura.
nekem amikor megnéztem a snowflake-t két bajom volt vele.
lehetne nagyobb egy icipicivel.
És engem nagyon zavart hogy a számlapon van a járástartalék kijelző. azt a gyönyörű számlapot még a spring drive felirattal sem kéne megtörni nem hogy egy haszontalan mutatóval -
Veron
addikt
válasz
rbalint88 #257632 üzenetére
2002-es DJ-t és Tudor BB36-ot már igen, teljesen jó méret. Sőt, talán-talán még a spektrum kisebbik oldalán is voltak.
Amúgy a legkisebb modern HAQ tudomásom szerint a használtan még kapható Longines Conquest VHP 36-osban. Műszakilag az is remek, a japánok árának töredékéért. -
Spíler
őstag
-
dzsi23
addikt
válasz
rbalint88 #256371 üzenetére
A mp-mutató eléggé fehér, nincs kékes árnyalata, így szerintem nem a fénytörés miatt kék a számlap, hanem tényleg kék. A logó alatti felirat valszeg "Swiss Army", a hossza alapján nem nagyon lehet más. Ezt erősíti meg az is, hogy egy másik szereplőnek is Swiss Army órája van, de az fehér, és azt meg is találtam, pedig csak ezt a kéket kerestem.
Érdekes, hogy ez létezik Victorinox felirattal is, de az első változat van a sorozatban. -
i400
senior tag
válasz
rbalint88 #255701 üzenetére
Én a GM-2100CB-3A-t várom már nagy erőkkel!
-
válasz
rbalint88 #254669 üzenetére
Csak nem a Valentin hozta?
Nekem megjött ma a Spinnaker Piccard krumpli. Kivettek belőle 2 szemet, még egyet ki kell majd mert lóg. Erre esetleg tipp, vagy vigyem a Hantoshoz, csak nem vág ki vele.
A helyi szokásokat tiszteletben tartva lementem a parkolóba, hogy kormánnyal a kézben feszítsek.
Tetszik a kerámia lünett. A kidolgozása* teljesen vállalható, a szemek tömörek (253 gramm).
A koronazár lehetne feszesebb. A *csat kicsit olcsó. -
guftabi96
addikt
válasz
rbalint88 #251998 üzenetére
Nos, ez történt.
A Citizen ment vissza és lett helyette egy Orient, aminek viszont a gyári szíja az én csuklómra nem jó: még a legelső lyukat használva sem elég szoros.
Viszont 23mm a gyári szíj, ami meg amint látom elég ritka.
Melyik lenne a jobb megoldás: 24mm-es szíjat venni rá és egy nagyon picit megfaragni a csatlakozásnál vagy 22mm egy csúnya kis hézaggal? -
Domonkos
addikt
válasz
rbalint88 #251875 üzenetére
Bar nem emlitettem, van egy Vostok Europe Gaz-14-em ebben a szep kek szinben: [link] (kep nem sajat) Es bar nappal gyonyoru es amugy az oraval sincs semmi kulonosebb bajom - ha epp nem a datumot kell visszafele allitani - szurkuletben es este az olvashatosaga pocsek. Ez nem kifejezetten az az ora amit egesz nap szeretnek hordani - egy kicsit neheznek is talalom a borszijhoz - de hordom pont annyit, hogy a kovetkezonek valami mast akarjak. Valami olyat, ami akar a baseline casual melle is passzol es lume nelkul is kivehetok rajta a mutatok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Xbox Ultimate előfizetések
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest