- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #225937 üzenetére
A nem kézi handwind olyan lehet, mint a nem bacon szalonna.
(#225936) fagyalllo:
Egy klikkel balra áll a lünetta.
Vagy csak nekem a mániám, hogy ha nem használom, akkor pont középen legyen?A másik mániám, hogy a percmutató pontosan indexre mutasson, amikor a másodpercmutató körbeér.
Másnak is van ilyen?
-
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #225207 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ha ezzel a rögzítővel fixálod azt a pici csavart, akkor azt emberfia soha sem fogja szétbontani.
Nem tudsz olyan keveset tenni a csavarra, hogy ne legyen sok! Egy M10-es csavar palástjára egy cseppet szoktunk tenni. Mennyit teszel egy 0.5mm-es csavarra? -
Peddy789
őstag
válasz
@mriya@ #225116 üzenetére
Koszi a melyen szanto gondolatokat.
Szerintem a mechanikus orak ertekelesehez hozza tartozik a valamifele mogottes tartalom. A tortenelem es hagyomany ertekelese. Foleg ha az ember komolyabb osszeget kolt ra. Engem legalabbis ez fogott meg erdetileg, nem csak az hogy jol nez ki.
Hiszen amugy nem nez ki jol hogy vastagabb az ora. -
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #224864 üzenetére
Hogyne lenne leragadás; ma már minden a videókról szól, haladni kell a korral. Tele van az internet felesleges videókkal (pl. az egész Tik-tok, ahhoz már én is öreg vagyok), de egy órás topikban egy órás videó nem az. Ellenben ezzel a hozzászólással, mivel csak videókról beszélünk, nem órákról.
És nem elég egy kép, nem véletlenül szoktam 10 fotót felrakni egy óráról a hirdetésbe, amikor esetleg úgy döntök, hogy megválok tőle; egy kép nem tudja megmutatni minden részletét... talán 10 sem, talán egy videó sem, mert nem olyan, mint élőben, de azért többet mutat, mint 1 kép.
-
sfefe
addikt
válasz
@mriya@ #224574 üzenetére
Nem féltem semmilyen melegedéstől ilyenről nem volt szó.
Szobában volt gondolom lemerült..
Mennyi idő míg fel töltődik? Egész nap vagy a kezemen volt kint vagy most pl melóhelyen a szélvédő mögé van rakva de kb felénél van most is.
Ami a töltöttséget mutatja mutató az mindig ezt mutatja gomb nyomás nélkül is?
(Felső karikában) -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
@mriya@ #223873 üzenetére
Én akkor is megtartom az enyém /Certina DS/, igen szép és nagyon kicsi járáseltéréssel működik. Szervizt egyelőre nem igényel. Ha majd eljön az idő, csak vállalja vmelyik jobb órás - márkaszervizt kerülni fogom. Végső megoldásnak szóba jöhet egy 2824-2 szívátültetés, bár simán lehet, h túlél engem a Powermatic 80 meghibásodás nélkül. / Hogy ez jót v rosszat jelent számomra, ne menjünk bele.
/
Taylor79 :
A szokásos, no logo, gyenge lume, nem zafír. Nekem bőven megfelel a kidolgozás minősége, nem láttam rajta hibát. Cca. 28 ezresbe volt [kép] , és pillanatnyilag 2s+ a tegnapi felhúzás óta. A csuklóm érzésre kisebb lett, pár éve volt már hasonló órám /titán+zafír/. Ilyenkor örülök, h nem adtam ki másfél millát egy Luminor Marináért. -
SOAD19
addikt
válasz
@mriya@ #223394 üzenetére
Rendben, de akkor se értem mi kerül ennyibe. Nem gondolom, hogy valami speciális anyagból lenne, és fejlesztésre se sokat kellett költeni, szerintem. Nyilván minőségi, tartós anyagból van, de akkor is sokallom a 45k-t érte. 15-20k-ért még azt mondanám, hogy ok-s, a márkát is csak meg kell fizetni. Ráadásul, ha eltörik a feje, akkor a csere 90 dollár...
-
Angel2014
addikt
válasz
@mriya@ #223251 üzenetére
Figy Barátomnak van egy 360 ezres Certinája felvettük Sanyival a kapcsolatot előbb behívott a váci utcába ott nem bírtunk megállni a kocsival ki meg nem jött érte.
Másnap hívtam megbeszéltük,hogy kijön Erzsébetre mert megy edzeni a kökibe ismét átvert én nagyot csalódtam Bogár Sanyiban. Legalább egy telefont engedett volna el,hogy nem jön ne várjunk vagy ,hogy nem vállalja vagy valamit mondjon,de úgy hogy meg is beszéljük.
g0n21 : Leszedtem a képeket ,de szerintem nem haragudna érte.
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #222890 üzenetére
& (#222891) 5-ös kezelő:
Ez így elég egyhangú szavazás; úgy érzem, nem lesz Steinhartom.Csodát nem várok a 9-es Miyotától, most is az van rajtam, nálam azért nem olyan egyenletes, de nincsenek kiugró eltérések, és elég egy héten egyszer beállítani, ha nem áll meg közben. Ha lenne kedvem tökölni a pozíciókkal, akkor 0s körül is tarthatnám, de nekem az már nem pálya.
-
SOAD19
addikt
válasz
@mriya@ #222860 üzenetére
De hisz én szeretem a narancssárgát!
Harsány egy óra. Egyszer úgyis lesz egy búvár órám kék számlappal és narancssárga szíjjal.
(#222862) Kbali
Előző munkahelyemen volt ilyen támogatás, mert gép, monitor előtt is kellett dolgozni. Évi 10k-t adtak, amit 3 évig lehetett halmozni, és egyben kivenni. Viszont mikor elkezdtem itt dolgozni, akkor már kissé karcos voltak a lencséim, úgyhogy, amint letelt a próbaidő, 6 hónap, igénybe is vettem a 10k-t, a senkinek több volt. Az én szemem stagnál, legalábbis, ha jól rémlik, nem kellett erősebb lencse legutóbb se. -
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #222852 üzenetére
A levegőben kisebb valószínűséggel ütnek el egy biciklist, gyakorlatilag csak az egymáshoz viszonyított helyzetükre kell figyelni, meg arra, hogy ne csapódjanak a földbe.
Egy elő programozott úton az autó is bármikor végigmegy, probléma akkor van, amikor döntéseket kell hozni. -
SOAD19
addikt
válasz
@mriya@ #222837 üzenetére
A számlapon az indexek halvány szürkének tűntek, és sötétszürkének a segédszámlap elemi, de, annál tényleg látszik, hogy rózsaszín, ha jobban megnézi az ember.
Köszi a korrepetálást, bár, sajnos nem sok haszna lesz.
(#222841) dzsi23
Első blikkre így kell alapján, ettől se mondtam volna meg, hogy rózsaszín. -
-
5-ös kezelő
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest