- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
#97571072 #249926 üzenetére
Csalóka a számlap mert valójában kék. Vagyis inkább szűrkéskék, a fényviszonyoktól függően változik. Nagyon jól olvasható rossz fényviszonyoknál is. Van egy Lorus Daytona homage stílusú órám is, azt sokkal nehezebb leolvasni. A szíj viszint botrányos
. Mondjuk nem várhatom el, hogy teli szemes legyen ennyi pénzért. Akciósan volt 19e Ft
, nem tudtam kihagyni......
-
arn
félisten
válasz
#97571072 #249815 üzenetére
Szep ora.
Tenyleg meg tudna mondani vki, hogy miert kozepre allitjak a nato szijaknal az orat? Kezen igy elcsuszik a kozepso poziciohoz kepest. Ha kb 30-40%nal van, kb akkor kerul a ket fem azonos szintre a csuklon, es a visszafuzott resz is lejjebb kerul, szvsz jobban kez ki.
-
hallador
addikt
válasz
#97571072 #248743 üzenetére
A Pulsar nagyon komoly órákat is gyártott valamikor. Még 1978-ban vette meg a Seiko a Hamiltont-l, ezt meglovagolva elnyertek egy halom tendert (7n32c) a GB military-l. Most már a CWC ETA Quartzokat használ.
Illetve megjelentek a RAF G-Shockok.
Menő márka volt az biztos. Én is akartam venni egy modellt magamnak, de kiderült, hogy GB-ben állítólag hivatalosan nem árulják már 2020 után, vagy valami ilyesmit mondott az eladó Londonban. -
laci1892
őstag
válasz
#97571072 #248653 üzenetére
Egyébként ezen agyalok én is. A lünetta csak csak... :/ De a koronazár... Hát nem tudom. Azon gondolkoztam melyik lenne jobb választás. Ez vagy egy mdv 106 Casio.
Utóbbi 120 klikkes lünetta mellett koronazáras 200m vízállósággal feleannyiért. Igaz nem automata... De :/ -
hallador
addikt
válasz
#97571072 #248117 üzenetére
Meg nem csak nekik tökéletes választás, a Seiko ezekkel jutott oda ahol most tart, most már nagyon illik lenézni (szép magyar kifejezéssel fikázni) ezeket az alapszerkezeteket, mert nem tudja azt, amit egy közel dupla annyiba kerülő óra (most mindenki meglepődik....). Több weboldal így 2021/2022-ben is a7s26/36 al-verzióit, a legjobb Seiko automatának tartja, én is. Egyszerűen, csak bárki is meg tudta venni (én is fiatalabban), és volt egy jó órája, amire nem annyira kellett vigyázni, mert olcsó volt, olcsón javították, és kiment a világból, meg még ehhez képest hozta közel azt a pontosságot, amit a mai Seiko szerkezetek.
Na de ugye a másodperc stop, meg a kézi húzás, annyira fontos, pláne annak aki azt sem tudta mi ez, mint én sem mikor megvettem, és még pár 10 000 000 felhasználó is ilyen "tudatlan", és "ostoba" volt, csak kellett egy óra, ami működött, és MŰKÖDÖTT(video)!!!.Nekem eléggé, hiányozni fognak ezek kis ötösök, megtaláltam az enyémet, viszem is be a JHP-hoz, üvegcsere, ha lehet, meg javítsák is meg, ha kell cseréljenek szerkezetet is, igaz annyiba fog kerülni, lehet, mint ha vennék egy újat, de a szívemhez nőtt!
-
fagyalllo
őstag
válasz
#97571072 #248117 üzenetére
A 7S szerkezetek gyártását állítólag már befejezték, az USA oldalon vannak még Recraftok, de a kicsi SNK/SNX, illetve a 7S36 5 Sports modellek eltűnőben vannak. 07J1 pl. most van a timestore-on 87.000-ért, ezeket a fénykorban 85-100 USD-ért lehetett rendelni Szingapúrból.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
#97571072 #247951 üzenetére
ez jó, most látom csak, köszi : )
szavazás előtt összedobtam én is egyet, nem túl 55. anniversary, de néhányhoz képest talán kiegyensúlyozott haha. ezzel az új 5-össel szerintem nagyon nagyot mennek, viszik mint a cukrot úgy sejtem. egy baj van ezzel az évfordulóssal is, már annyi színes, egyedi verzió van, hogy elveszik köztük ez is.Evil Snowman,
a tiéd egész jó összkép, arra dobtam egy pöttyöt. -
fagyalllo
őstag
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
#97571072 #246547 üzenetére
Én se vagyok mai darab
. A 80-as évek terméke. A szíj az új, CNS. Nem volt hozzá, a gyári fém reménytelen, meg ez szerintem illik is hozzá. Bejött nekem ez hajós réz szín, meg a kormánykerék forma.
Igen, vitorlásversenyekre tervezték, de elég bonyolult, ha ez nyomkodnám, biztos utolsó lennék.Volt ilyen "America Cup" verziója is, később lett lcd-s - hibrid is.
[link] -
hallador
addikt
válasz
#97571072 #246175 üzenetére
A középső a Dirty Dozen-re igen hajaz, szerencsére Quartz nem automata. Egészen jól néz ki. Én vennék ilyen 96A102-est, ha lehetne kapni. A mutatók mondjuk kicsit mások, de nem rossz. A Citi is tetszik. A Seiko semennyire, kicsit tucatkinézete van.
Ha a tied, akkor gratulálok, az első kettő kellene.
Na végre egy tisztességes mechanikus óra. Ezek hiányoznak a piacról. Szerintem lenne piaca még ma is. Persze nem ilyen 10 db-os példányszámban, hanem amikor ezek még tömegtermékek voltak.
Érdekes, hogy a Zenith is azt csinálja mint a Poljot a limitált szériáival.
Nagyon menő ez a kézi húzós cucc, egyszerű, működik, és évtizedekig elketyeg, minimális karbantartással.Na ez sem rossz, kár a 42 mm-ért, meg az ETA C07.611-ért.
-
-
stellaz
veterán
válasz
#97571072 #244337 üzenetére
Szerintem az nem egy túl egészséges hozzáállás, hogy aki megteheti az hordjon drága órát, az olcsó(bb) csak játszós, stb.
Azért egy 88 ezer forintos óra nem olcsó, tekintve, hogy 5 ezerért már van Casio, én meg pár éve 22 ezerért vettem a Seiko 5-öt. Nyilván vannak drágább órák,. mint luxus cikekk, meg ékszerek, esetleg műalkotások, de műszaki tárgyként tekintve ennyi pénzért ez azért már egy korrekt termék.
-
Caldera
senior tag
válasz
#97571072 #242199 üzenetére
Köszi, már próbáltam keresni az Ali-n is a "spring bar"-ra. De ez nem jó mert van egy válla. A csat belső mérete 20mm, ahhoz, hogy be lehessen szerelni a rugós véget teljesen be kell nyomni, de ennél a váll ezt megakadályozza. Amire szükségem van, ott a rugós vég nem is áll ki a vastagabb részből csak kb. 1mm-t.
-
mekker
őstag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
#97571072 #242036 üzenetére
Én még fel sem raktam /le sem fotóztam/ a fölös darabokat. Valójában még ki sem válogattam az eladásra ítélt példányokat. Kötődöm valamennyire mindegyikhez, még ha nem v csak nagy ritkán viselem is őket. Pár tízezer forint meg nem számít ide v oda szerencsére, ezért maradtak eddig. Citizent meg hiába vettem, nem tudta kiütni az orosz csapatot, leggyakrabban Amfíbia 420 v Komandirskie 350 van rajtam.
Futizoli nagyon eltűnt a fórumról, hiányoznak a munkái. Remélem, jól van.
-
dzsi23
addikt
válasz
#97571072 #240971 üzenetére
Ííííjaj, de kár, hogy a gyári adatlappal ellentétben nem is 40 millis, hanem 43 (a visszajelzésekből kiderül).
A külső 5-perces-arabszámos indexgyűrű szvsz. felesleges, anélkül leszoríthatták volna 39 millire is, utána már csak a mutatókat kellene sötétre színezni, és azonnal vihetnék a pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest