Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Macrodroid
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
-
Steamhez hogy lehet Uplay accountot társítani? Nem dobja fel a Uplay játékot a steamben. R6S-ről van szó. Uplayen megvásárolva ott meg is jelent, de én a steam kliensből szeretném kezelni. Köszi előre is.
Üdv,
Vikthor -
Golden9
veterán
Ingyen metrózhatunk.. Free for 24 hours
Szerk.:
(#98395) bepken - Én akartam betenni.
-
bepken
veterán
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Plusz még DC-ben már a bossokat is le lehet győzni úgy, hogy nem halnak meg. Ja meg valamivel jobb a grafika.
-
csaba951
veterán
Plusz még:
* boss harcok könnyebbek lettek a causal játékosok kedvéért* kicserélték a megvilágításért felelős részt a játék motorjában. kevesebb sötét rész van. De a legtöbb jelenetben ez nem látszik, akkor is nehezen veszed csak észre ha egymás mellé tesznek egy régi-új képet ugyanabból a jelenetből.
* más a színtónusú a régi vagy az új verzió. az egyikben jobban dominál a barna/fekete összkép. a másik inkább "természetes" színtónusú. embere válogatja, hogy kinek mi jön be jobban.
-
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Szerintetek mi a különbség a Deus Ex: Human Revolution (2012.04 hóban vettem) és Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut között??
-
csaba951
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Fel van tüntetve a játék Steam-es adatlapján!
GAME USES SOLIDSHIELD CONTENT PROTECTION TECHNOLOGY. (http://www.solidshield.com/en). GAME CAN BE PLAYED ON UP TO FIVE COMPUTERS AT THE SAME TIME; USERS CAN MANAGE WHICH COMPUTERS ARE AUTHORIZED OR DE-AUTHORIZED TO PLAY GAME. VISIT http://activate.ea.com/deauthorize/ FOR MORE INFORMATION ON DE-AUTHORIZATION.
Az Origin-es adatlapon viszont nincs ott.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ooloo
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Valószínűleg az lesz a gond , amit már leírtak ... max 5x lehet aktiválni . Nem hinném , hogy csalás áldozata lettem volna , mert "szar" kódot vásároltam meg .
csaba951 : Ezt meg ... de szerencsére nem nagy érvágás . Az origin 9.90 euró . Egy 50 eurós játéknál már szívnám a fogamat .....

-
-
genndy
addikt
Persze hogy nem tudtak segíteni, amelyik kódról szó van az nem a játék Steames kódja, hanem az EA DRM-jéé, úgyhogy tényleg nem a Steames supporthoz tartozik. (Egyébként Steamen vásárolt játéknak te soha nem is látod a kódját.) Próbáld meg a deaktiválást, hátha úgy még visszakapsz lehetőséget.
-
ooloo
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ !
Beszéltem a support-tal , de nem jutottam velük semmire . Közölték , hogy ez a kód nem található a rendszerükben ... keressek másik kódot , mert így nem tudnak segíteni . A kód eredeti , ezért nem is értem , hogy miért nem találják .
Ehhh.
-
csaba951
veterán
Próbáld meg ezzel a deauthorization-t: EA Game Authorization Management.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Vannak olyan kedves kiadók, akik a Steam drm mellett benne hagynak 3rd party drm-et is, mert nem elég a steam... Steam 3rd party drm list.
Ezeket deaktiválni (is) kell. -
ace05
senior tag
Feltöltöttem egy kis összeggel a steam pénztárcámat és vettem rajta valamit. De meggondoltam magam. Meg lehet csinálni, hogy előbb a játék árát refundolom és utána a pénztárca összeget ?
-
válasz
nepszter1
üzenetére
Nem a forrás anyag kerül át, hanem a monitorra küldött kép... és mivel kitömörítés majd újra betömőrítés majd megint kitömörítés van... és ráadásul a sávszélesség is limitált amit a link tud, ezért nem mindenre jó... meg nem lesz a legjobb minőségű minden esetben.
Ideális az ha maga az eredeti forrást játszod le TV-n, vagy a közvetlen rá kötött médialejátszón a fentiek nélkül.

Csak "ennyi".
Meg akkor még a hangot sem mindegy mit és hogy oldassz meg.
-
nepszter1
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hogy hogy nem ideális?
Ezt ki tudnád fejteni? 
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Cheesus
üzenetére
En szemely szerint ingyenes VPN-re 1 masodpercig se csatlakoznek, nekem pont a Steam fiokom loptak el, amikor a hotspotshield-en keresztul aktivaltam egy Fallout New Vegas kulcsot. Akkor meg nem volt 2 lepcsos azonositas, de ettol fuggetlenul nem biznek meg ilyenekben ma sem.
Egyebkent Steamen nem tul jo otlet kulfoldi VPN-t hasznalni, mert barmikor banolhatnak erte. Ha kell, akkor vmi magyar szolgaltatot keress, mert azzal nem szeged meg a szabalyzatot.
Vagy beszelj a helyi rendszergazdaval, a legegyszerubb megoldas valoszinuleg.
-
Spet
addikt
válasz
Cheesus
üzenetére
Mindegyiknél az első hónap ingyenes.
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok

Off-ba teszem a kérdésem, mert nem tartozik szorosan ide.
Tudnátok mondani valami ingyenes, és könnyen használható VPN-t? Az a helyzet, hogy itt a koliban kb decemberig wifi-n keresztül kapja majdnem 900 ember a netet, és emiatt hol van internet, de inkább nincs. A rosszabb dolog viszont, hogy ha van is, akkor mindenkinél különböző weboldalak szimplán le vannak tiltva. Nekem mitadisten a Steam és a Spotify jutott... Ez azt jelenti, hogy se Chrome-ba, se a kliensbe nem éri el a hálózatot a Steam, de még a mobilos app-ba sem. Egy napig meg tudtam oldani a BolehVPN-el, hogy tudtam aktiválni egy pár kulcsot, piacozni kicsit meg letölteni egy-két kisebb játékot, de mivel a próbaidőszak lejárt, megint ott vagyok ahol a part szakad. A Chrome-ba beépített Hola-t is használtam, de az valamiért nem akart működni nálam. tudom hogy ez nagyon szürke zóna itt, ezért ha valaki tud segíteni kérem PÜ-ben tegye, hogy ne borzoljuk tovább itt a kedélyeket.
-
-
nepszter1
addikt
Steam link az jó film streamelésre ?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Erdemes lenne tobben a supportot zargatni ezzel. en pl. mar irtam hogy nalunk vmi nincs rendben hogy a webmoneywal lehet fizetni ami hivatalosan csak Romaniaban es Ukrajnaban erheto el a kozelunkben, mig a minden benzinkuton es ujsagosnal kaphato paysafecarddal meg nem. Sablon valaszt kaptam de talan ha tobben probalkoztok lesz vmi.
-
zseko
veterán
válasz
Amantius
üzenetére
Vagy nem érted amit mondtam, vagy én nem értem amit akarsz. Írtam, hogy három különböző hdd-n három különböző mappába van szétosztva 840GB játék, értelemszerűen mindhárom nem lehet egyszerre alapértelmezett Steam mappa, így hajnalban pedig hirtelen nem is tudom értelmezni azt hogy alapértelmezett, hacsak nem azt nevezzük annak, amelyikben a Steam.exe van.
Másodpercet se foglalkoztam vele mit hogyan csinál a háttérben, szimplán másik meghajtót adtam meg játék telepítésekor, meg a mappát, oszt' annyi, csináljon amit akar. Persze mindhárom mappa neve Steam, de nem is érteném az indokot, hogy miért kellene más nevet adnom neki. A Common mappát meg se tudom kerülni, magától létrehozta mindenhol.
A tíz évben tévedtem, visszanéztem és még csak 2010 óta van Steamem, de azóta még nem volt 'hagyományosan' újratelepítve, mivel sose járt a rendszermeghajtón, legalábbis nem emlékszem rá.
Sose volt belőle problémám.Mondjuk a szar windows-os elképzeléseknek hála, a játékmentéseket úgy kell összevadászni (de van rá program).
-
-
-
válasz
PöCöKuk@c
üzenetére
Utánanézek, még nem hallottam róla. Steam Wallet feltöltőkártyán gondolkodtam még, de ott elég nagy az árrés, és valami okból csak Angol Font alapúakat találtam MO-n, egy 100Fontos több mint 44 ezerFt, és akkor még ott a kérdés, milyen árfolyamon váltja Euróra a Steam...
-
PöCöKuk@c
tag
válasz
aquark
üzenetére
Van paysafecard is, ezzel előre veszel egy 5 eurós kártyát (vagy nagyobbat)- ami gyakorlatilag egy kódsór. Egy évig érvényes a kód és nem kell senki kártyáját használni, ha esetleg nem akarod. Az összeget részletekben is elköltheted, ami rajta van, vagy egyben feltöltöd. Van több fizetési mód is a Steamen, jópár.
-
-
válasz
aquark
üzenetére
Akkor máshol vásároltál már?
Pont ugyanúgy megy itt is...
Nincs amúgy forint... és a bankod vált (könyvelés-elszámoláskori deviza eladásin), jelen esetben EUR-ról.
OTP kártyák jók lesznek nekem évekig volt sima és most dombor és mindegyikkel ment rendesen.
Sőt ha van webkártyád azis jó.Nem kell feltölteni utalgatni sehova semmit.
-
-
Sziasztok!

Még soha nem vásároltam a Steamen, ezen szeretnék most változtatni. Kérdéseim az egyenlegfeltöltésre vonatkoznának.
Két bankkártya van, az egyik azt hiszem OTP-s, de nem dombornyomott, meg van valami dombornyomott is, de az talán egészségkártya, vagy mi. (Horgászengedélyt lehetett venni vele) Ezek a kártyák alkalmasak?
Lehet Forinttal fizetni? Ha igen, a Steam milyen árfolyamon vált?
Ha nem lehet forinttal fizetni,akkor ezen kártyákhoz tartozó számlára lehet Eurót rakni?

Minden segítséget előre is köszönök, üdv. aqua
-
csaba951
veterán
válasz
Amantius
üzenetére
Kérdésedre a válaszom: igen, nem.
Vannak olyan Flight Simulator dlc-k, amiknél kifejezetten felhívják a figyelmet, hogy csak a gyárilag alapértelmezett Steam mappába lehet telepíteni. De ez ritka, mint a fehér holló. Szóval szinte minden megy máshonnan (is).
#98335 IntelliSense
https://store.steampowered.com/account/preferences/
Ezt kell helyesen kitölteni. MATURE CONTENT - pipa be, VIOLENT & SEXUAL CONTENT - pipa ki. -
Amantius
senior tag
Bocsánat, közben rájöttem, hogy rosszul tettem fel a kérdést.
A Steam nekem is mindig egy "saját" merevlemezen volt, de most egy SSD-re telepítem. Viszont a mai játékméretek mellett, ez hamar megtelik, ezért az olyan játékok, amik nem igényelnek extra tempót, a korábbi merevlemezre kerülnének, tehát nem az alapértelmezett Steam mappába. Régebben volt, aki panaszkodott, hogy valami nem stimmelt azokkal a játékokkal (meg a Steammel sem), amik nem a Steam, common mappájába voltak telepítve. Azóta eltelt sok idő, remélem nem fog megbokrosodni. Arra lettem volna kíváncsi, hogy más is használja-e ezt a lehetőséget és van-e gondja? -
zseko
veterán
válasz
Amantius
üzenetére
Nem lesz gondja, nekem három különböző hdd-re van szétszórva (120+210+510GB, le kellene már törölni amikkel nem játszom
). A telepítő tíz éve nem járt a C: meghajtón, legalább négyszer volt már cserélve vagy újratelepítve az oprendszer (xp > win7 > win8 > win10), és kétszer már a hardver is alatta. Csak simán el kellett indítani az exe-t a telepített (G:\Steam) könyvtárból, molyolt egy kicsit amíg összeszedte az adatbázist magáról, és onnantól működött mint régen. -
Amantius
senior tag
Annyi, hogy a Steam egy fél terás SSD-n lesz, de ide főleg a multikat telepíteném (egyéb dolgok mellett), a "sallang" egy gyors merevlemezre menne, de akkor ezek szerint nem lesz gondja. Köszönöm!
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Amantius
üzenetére
Ha nincs teljes koru admin hozzaferesed a gepen, a problemak elkerulese vegett a legjobb nem az alapertelmezett program files vagy egyeb windows altal vedett mappaba telepiteni a Steamet mert elofordulhat hogy egyes jatekok frissitoi nem tudjak felulirni onmagukat pl. de ez ritka eset.
+ az ekezetek hasznalatat keruld el a mappakban.
-
Amantius
senior tag
Eddig nem volt rá szükségem, ezért a tapasztaltaktól kérdezem. Mennyire problémázik bármilyen program, vagy a Steam, ha nem az alapértelmezett Steam mappába van telepítve?
-
s912
aktív tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Painkiller - Black Edition (bocs, 2005-ös)..
-
-
-
s912
aktív tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
De gondolom nem 1 vagy 2 éve vásárolt játék volt

-
-
s912
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Időközben azért megpróbáltam a steam admin-okkal is a "lehetetlent", mert azt írta az oldal, hogy néhány esetben eltekintenek a 2 héttől.. Sajnos el is utasították, mondván a vásárlás dátuma meghaladta a 2 hetet. Csak bosszantó, hogy megvettem, aztán rá 2 napra pedig pack-ban és fel sem telepítettem. Következőben jobban figyelek

szerk.: illetve van 1 játék, ami esetében már nincs is áruházi oldal, se fórum/útmutató/stb. Mégis elutasították. Pedig írtam, hogy szerintem "bad business"

-
s912
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Bocsánat, lehet rosszul fogalmaztam. A kulcs esetében arra gondoltam, hogy valahol a játék tulajdonságai között ott egy kulcs (jobb gomb-tulajdonságok), de mivel steam-en vettem, ezért esélytelen továbbadnom, hisz ahogyan wjbhbdux is írta, az a fiókhoz tartozik..
-
Anonymus23
veterán
Ha külön megvan az aktiválatlan kulcs, akkor azt el tudod adni akár, vagy felrakod Steamgiftsre és valaki megnyeri. Te is tudsz játékokat nyerni, akkor is ha nem raksz fel semmit, de nagyon jó az oldal erre is, hogy a számodra felesleges kulcsokat megoszd másokkal.
Én pl 87 játékot ajándékoztam már így el, de 240-et meg nyertem
-
s912
aktív tag
Sziasztok!
Van pár játék, ami duplán van meg. Külön vettem meg, utána pedig pack-ban is. Van esély arra, hogy visszakapjam az árát (1-2 évvel ezelőtt vásároltam). Köszi
-
Golden9
veterán
-
Executioner
tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Lehet. Én csak a pénztárcámba szoktam feltölteni 5 eurót ha épp nincs jobb ötletem...
-
Corsair90
tag
Sziasztok!
Nem pont ide tartozik, de valaki talán tudna segíteni.
Ha nincs szükségem a jelenlegi Humbe Monthlyra, hogyan tudom skippelni?
Másik kérdésem pedig, elő vagyok fizetve fél évre. Hogyan tudom lemondani, hogy automatikusan legközelebb ne hosszabbodjon meg?
Köszi előre is!
-
SenorGrande
senior tag
A piacképesség fenntartásához szükséges évenkénti vásárlás lehet gift is, vagy saját fiókra kell költeni?
(#98306) marec1122:
Itt a hivatalos bejelentés. -
marec1122
senior tag
Sziasztok
csak nálam jött elő az a "bug??", hogy nem kell a telefonon megerősíteni az eladásokat? Steam guard be van kapcsolva. Eddig mindig kellett visszaigazolni.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Predator2
üzenetére
Szerintem itt ezt megtalálod:
Purchase History
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Spórolós topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami