Hirdetés
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinkó29
csendes tag
Nagyon köszi aki kitette ezt! Már 2 éve ilyen telefonom van (Redmi 12) és teljesen más miatt olvasgattam itt a fórumban mikor megakadt a szemem ezen hogy a reklámokat így ki lehet kapcsolni. Meg is csináltam azonnal! Én is azok közé tartoztam akik azt gondolták hogy ez ilyen ezekben a telefonokban. Régebben sokkal jobban belementem ilyen állítgatásokba de most már csak használni akarom a dolgokat ezért is nem keresgéltem soha hogy lehetne ezektől a hirdetésektől megszabadulni. Mégegyszer köszi!
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Drága kenyér,demencia,most elzavarnak lefekudni....
mi jön még
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Mire képes egy zenelejátszó reklámfelület,látod?
-
Milyen családias hangulat van.

-
Graphics
Jómunkásember
válasz
andaxin76
üzenetére
Milyen Oneplus?

Az a baj ezzel, hogy Oneplusom van,😅 de nincs is gyári zenelejátszó benne. Mit használsz?
Hát valóban nehezen állhatnak a háttérben így.
Nem is találok gyári lejátszót. Linkeld.
Nem lehet esetleg hogy letöltöttél valamit?

Rányomok egy zenére. És nem kínál fel gyári lejátszót..
Neked mi az?.

-
andaxin76
aktív tag
Nekem a oneplusomban jelent meg pár hónapja a zenelehátszóban,minden 2. indításnál az egész kijelzőt betakaró hírdetések.Rohadtul idegesítő.A oneplus kommunikációja szerint nem ők állnak a háttérben. Ez egy ordas nagy hazugság. Próbáltam már kigyomlálni de még nem sikerült. Esetleg valaki másnak?
-
Diamond500
senior tag
Hasznos lehet a videó,de nekem a beépített Gemini segítségével 3 perc volt a kikapcsolás úgy,hogy régebben soha nem volt még Xiaomi,Poco stb telefonom.
-
mdv
csendes tag
-
Joe.36
addikt
Igazán hasznos, köszönöm
-
szkaroly
őstag
Igazad van, más. Az utóbbi ikapcsolható (véglegesen), mig a weboldalon lévő hirdetést egy reklámblokkoló esetleg kiiktathatja, de lehet hogy utánna az egész weboldal nem lesz látható.
A bloatware progikkal kapcsolatban kérdeném a topikgazdát: a Google-nak is írtok levelet hogy az eltávolíthatatlan appjaik is tünjenek el a telefonokról? Csak pár példa: Meet, Google One, Google TV, Drive, Wallet. A Youtube és a Youtube Music is használhatatlan prémium nélkül. De mondhatnám az erőforrászabáló Chrome-ot és a lomha Gmail-t is. Root nélkül ezek még a síron túl is ott lesznek minden telón.
-
Graphics
Jómunkásember
Most kapcsoltam be egy Samsung S24-est, és a legelején ott is megkérdezi, hogy szeretnék-e személyre szabott hirdetéseket kapni...

Lehet szidni a Xiaomit, évek óta ez megy, mármint a szidas, de máshol is vannak dolgok...
-
waverider
senior tag
nem engedi kikapcsolni a 10mp utan az msa-t. wifin van, gondolkozik, aztan azt mondja, hogy nem tudja kikapcsolni. 5let?
-
pusszycat
nagyúr
watch later bekapcs
-
matyasb
csendes tag
Köszönjük!
-
Hiánypótló !
-
mQWeXgsf
aktív tag
Ezért sem veszek többet ettől a brand-tól soha semmit....
-
szkaroly
őstag
Aki egy techfórumban azon rinyál hogy pár opciót ki kell kapcsolni, no comment. Másrészt nem kell Xiaomit venni, ott a Samu és Apple minden szolgáltatónál. Én inkább kiikszelem azt a pár opciót, beállítom a privát DNS-t és enjoy.
-
Aryon87
félisten
Hátööööizé... Első bekapcsolásnál már ott a kérdés, hogy akarod a reklámokat vagy sem. Ezt sztem sokan elfelejtik kikapcsolni. így aztán mehet a sírás-rívás. (facen az megy és ezáltal szar a teleon meg a márka is..)
Nekem ott a 3+ éves Xiaomi 12X, egy reklám nincs benne. Vagy a 1.5 éves X14U. Szintén nem látok reklámot. Mondjuk a GetApps tolta egy időben a kretént, de azt én nyitottam meg. Végül ki is kapcsoltam, azóta semmi. Optimalizáló meg ilyen baromságokat nem használok, így ha ott vannak is reklámok, akkor azok kb alvóban vannak
Ellenben amiket némelyik app tol teljes képernyőben, na az idegesítő. Nem, nem a gyári appok. -
Igen amúgy tényleg jó ötlet volt ez a video
-
Köszi a videot
-
k3ston
újonc
Nálam eddig a beállításokban egyik se volt kikapcsolva, mégse volt ennyire brutál a helyzet mint a videóban. De ehhez képest az a "kevés" reklám is az őrületbe kerget... Egy időre elment a kedvem a Xiaomi/Poco vonaltól..
-
Az a durva hogy szénné bombáznak reklámokkal.....
-
judas13
veterán
Adom a videó címet, jogász.
-
aprokaroka87
nagyúr
Azért az elég problémás hogy ehhez a kb 0.5 egyszerűségű dologhoz videót kell csinálni.
Normális esetben ezt a Xiaominak kellene jól megcsinálnia. -
Király!!!! Végignyomkodtam a videó alapján. Köszönöm!
-
yuing
őstag
Ezt a cikket szerintem érdemes lenne kitűzni, rögzíteni a főoldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD FX
- PlayStation 5
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 Plus / 256GB / Sárga szín / Új készülék! / E-sim modell / Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1Gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mi jön még