Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomDeNemm
csendes tag
Végig néztem Az utolsó királyság-t, ami annyira megtetszett, hogy azóta a Vikingek-t szoktam nézni. Sőt még anyám is elkezdte
Ami a legjobban megmaradt jelenet,mikor Ragnar megmenti Uthred-et a rabszolgaságból.. na meg a Bebbanburg ostroma, mikor elkezdett esni
-
TomDeNemm
csendes tag
Farm ,ahol élünk S2 e1-3 (Andor)
olvastam pár SW könyvet, azt hittem M.Motha férfi (lol), de még így sem értettem ki ő pontosan, miután rákerestem megtudtam, elvileg ő Palpatine ellen harcol.. az epizódokról annyit részemről az első rész még elment, mert vártam utána valamit, de a másodikban ugyan az zajlott, csak még jobban elnyújtva, szenvedés volt végig nézni. nem akarom lebecsülni a sorozatot, mert az első évad is magára talált, de abban is bőven volt "hülyeség", bár a börtönös epizódok külön sorozatként is megállták volna a helyüket -
TomDeNemm
csendes tag
Alice in Borderland S01-S02
Hú, ez nagyon tetszett. Az első évad elején még nem annyira hittem benne, de a második évad már mindent kárpótolt ,az jobban tetszett. Talán a legjobb játék számomra a börtönös volt, kedvenc karakter a hosszú hajú doki srác. A végén kicsit Lost-os érzésem maradt, na majd a 3. évad
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Westworld... igaz elvágták a befejezését, tehát nincs folytatva van asszem 3 évad, de jó kis sorozat anno. mikor néztem tetszett
-
TomDeNemm
csendes tag
valaki nézi Alice in Borderland-et? mióta van Netflix itthon neki kezdtem, 7. résznél tartok ,nem rossz
olyan Tesco gazdaságos squid game hangulata van
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
nézd meg az Andor-t, 1-2 unalmasabb jelenetet leszámítva beindul a sorozat és a végén már böngészel is a 2. évad megjelenési dátumára

-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nekem bejöttek a szereplők, a mai generáció is erre tart. Ha csak Lost - eltűntek kaliberű generációt raknak be ,akkor a mai trendeknek nem is lesz megfelelő vagy sablonos lesz -
TomDeNemm
csendes tag
akarom mondani a második évad végén volt ez, az első évadban nem tudom csinált-e ilyeneket Gihun -
TomDeNemm
csendes tag
BÚÉK
Squid Game S2Nekem tetszett. Bár még néztem volna és pár dolog már nem rémlik az első évadból, mert mégis csak régen volt, de feltűnt mikor Gihun a végén elég ügyesen elbánt a katonákkal össztűzben, mint egy képzett katona. A 11-es számú piros ruhás elképzelhető, hogy bosszút fog állni? Nem úgy tűnt, hogy túlságosan megbocsájtotta volna a sajátjaitól kapott fenyegetést.
Összességében király volt, azt olvastam ebben az évben jön a folytatás
-
TomDeNemm
csendes tag
megnéztem a trailert, lehet nem akarom látni
-
TomDeNemm
csendes tag
skeleton crew 3...2..1..
-
TomDeNemm
csendes tag
Andor S01 évadzáró
Nem gondoltam az elején, hogy ilyen lesz, kicsit untam még a kezdetekkor ,de a börtönös részek durván jól sikerültek. Nyerd meg az életed jutott eszembe róluk..
A sztori világa, hangulata aboszulút star wars és az űrhajós jelenetek sem voltak gagyik. Pár lézerkard hiányzott, hátha majd a 2. évadban
-
TomDeNemm
csendes tag
Ezt belinkelem ide, bár inkább "mese", de én jót szórakoztam rajta a múlt hétvégén
[link] -
TomDeNemm
csendes tag
jelenleg az Andor-t kezdtem folytatni, mert annyiba maradt nyáron. így majd a 7. rész jön már.
közben olvasom a Star Wars - Thrawn trilógiát, aminek az utolsó rész felénél járok kb.megismertem C'baoth mestert
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
valószínűleg
azért ugrott neki a Balrog-nak, mert a gyűrűtől már megtébolyodott, bár levette, de én erre következtettem -
TomDeNemm
csendes tag
búcsúzik a RoP
Galadriel elvitte a hátán az uccsó részt.. volt itt minden, fekete tünde, fehér ork. többit nem is említem, de részben szabad kezet is kaptak a készítők azt hallottam, így érthető. Sauron már kvázi olyan szörnnyé van avanzsálva, hogy feleslegesnek érzem ezeket a kardozásokat ellene. egyébként a Szilmarilok annyit említ, hogy Gandalfot és a többi mágust azért küldték -valahonnan középföldén kívülről talán-, h legyőzzék Sauront -
TomDeNemm
csendes tag
RoP S2 E06
szegény Celebrimbor, jól bemindenezett
-
TomDeNemm
csendes tag
ha láttál 5 részt a RoP-ből, és megnézed a trailert mégegyszer akkor kb. benne van minden, mi lesz még... fuhhh
-
TomDeNemm
csendes tag
RoP S2 E05
A megjelenő Balrog szál tetszik, én olvastam mind a 3 könyvet ,Gy.szövetsége, Két torony, Király visszatér és a Szilmarilok-at is, utóbbiban leírták, hogy igazából nem egy Balrog létezett, hanem egész seregnyi. sőt vezérük is volt Gothmog néven, nos lehet vele találkozunk ...
-
TomDeNemm
csendes tag
egyébként létezik egy "Tolkien" című film is.. ha valakit érdekelne. nekem tetszett, az életet mutatja be és nagyjából, ami ihlette a Gy.U-t.
2019-be jelent meg -
TomDeNemm
csendes tag
Woke of the Rings S2E4
a 4. rész inkább Witcher-re hasonlított ,mint gyűrűk ura előzmény, számomra kissé túlfeszítik a húrt, eltér a filmben megszokottaktól, de ennek ellenére várom a következő részt.. -
TomDeNemm
csendes tag
a Rings of Power már a kertek alatt

-
-
TomDeNemm
csendes tag
Láttam végig a Lost-ot. Covid idejében kezdtem el nézni, maradandó emlék örökre. Kissé spirituális és bár már nincs bennem annyira, mint mikor néztem, de jó rá gondolni
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
markknight
üzenetére
Kylo Ren? én az "ismeretlen" Sith-re lennék kíváncsi ,aki a szigeten sunyiba feltűnt. egyébként szerintem is jó volt, mind a helyszínek, hangulat tekintetében -
TomDeNemm
csendes tag
Acolítus 7. rész
a lézerkard wookie nem semmi , ilyen még a Yeti bosszújában sem látható, pedig az is egy hitvány film
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
markknight
üzenetére
lecsúszott alkesz vibe Jedi ,aka Sol megint okosította a népet, meg bejátszották kétszer a jedi templomot?
lehet meg se nézem
-
-
TomDeNemm
csendes tag
nekem a már sokadjára bejátszott "Jedi templom" scene tetszik majdnem minden részben, amiből lehet tudni, hogy most Coruscant-on vagyunk
1x bejátszani tetszett, de már hanyadjára tolják -
TomDeNemm
csendes tag
fuh ez a Sárkányok háza S2 legalább hozza a szintet, szerintem nagyon jó, eddig 2 részt láttam
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Acolyte
nem azért vágta le a haját, mert átvette a ruháját is? ugye elkábulva találtak rá az egyik tesóra, a másik pedig azt mondta, hogy ő "már elment..." könnyen lehet a hajvágás után ruhát cseréltek, nem? -
TomDeNemm
csendes tag
megnéztem a 4. Acolyte epizódot, hm. egyenlőre ez is inkább felvezető rész volt, mint a 3., majd az 5.-be lesz több action remélhetőleg. bár ezt a raszta jedi vonalat nem értem
mivel szerintem van itt több star wars fan, ajánlom Youtube-on a Star Wars akadémia channelt, na ott kimondottan sok jó videó van mindenről -
TomDeNemm
csendes tag
-
TomDeNemm
csendes tag
jelenleg én az Andor-t elkezdtem nézni, mivel sokan írták, hogy az jó lett. szerintem ami igazán hiányzik valami jó Sith film, amiben mélyebben bemutatnak pl. sith tárgyakat (amulettek... ) vagy legalábbis valami Jedi Academy hangulatú film, sorozat
-
TomDeNemm
csendes tag
Ásókapa utolsó rész is tele volt oda nem illő dolgokkal, pl.
, nekem kicsit bénára sikerült, mintha a tolvajnak kéne bakot tartani, mikor megy rabolni, olyan low budget feeling"majd én felhúzlak az erővel a hiperhajóra, te meg eltolsz"
Anakin meg Obi wan sztorija sokkal jobban volt megírva, nem bénáztak ennyit az első 3 részben. meg a zombi trooperek kicsit Return to castle Wolfenstein-re hajaz 
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- HP 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Pencil gen2
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Janaboy