Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Én nagyon remélem, hogy igen, annak ellenére, hogy már létezik 3 évaddal a szintén Netflixen nézhető El Chapo sorozat (amúgy ez sem rossz), nem kell, hogy saját konkurenciát állítson a Netflix ennek, vannak ott még bőven más karakterek akire fókuszálhatna a 3. - 4. évad. Pl. Amado Carrillo Fuentes -re, neki szerintem még érdekes lehet a sztorija.
-
Mik76
senior tag
Annyira nekem se jott be a Peaky.
Szep meg hangulatos, de a szereplok annyira antipatikusak hogy az mar remes. Paran a Breaking Bad-hez hasonlitottak. Szerintem azert oriasi kulonbseg van a ketto kozott.A BB-ben a foszereplo Walt
Ezzel szemben a Peaky foszereploinem akar senkinek artani, es betegsege miatti ketsegbeesett probalkozasa inditja el azon a lejton amin vegig megy a zaro epizodig. Egy alapvetoen jo ember es apa lassu de totalis atvaltozasat kovetjuk vegig. sima koztorvenyes eroszakos bunozok akik semmivel nem jobbak mint a konkurenciajuk. Alapbol kotelre valo mind. -
-
-
Nekem egyelőre bejön még... tény már nem akkora wow faktor mint az első évad.
Azt hiszem még tudom jól követni melyik idősíkon mi történik, de tény hogy egyre kuszább a sztori.

Mondjuk tény, ha kiveszed belőle ezt a több idősíkos valamit, akkor nem egy nagy szám alapból.
Csalódásnak semmiképp nem mondanám még, számomra.
-
Don.Corleone
aktív tag
Én nem mondanám csalódásnak(mondjuk több cimborám is kiábrándult a sorozatból a 2. évad miatt), bár inkább keserű a szám íze, hiába magával ragadott az első évad és ez a vadnyugatos-robotos világ, de valami hasonlót vártam a 2. évadtól amit kaptam. Azaz, nem az az igazi áttörés és ahogy aztán írtad később csapong rendesen. De ezek ellenére bőven nézhető és izgalmas.
Nekem spec. Ford baromira hiányzik, az ő szentimentális alakja maga a színész is egy kegyetlen jó választás ehhez a szerephez, de az elmélkedései-gondolatai szerintem adnak egy külön fűszert ennek a sorozatnak. Most kapott bő 10 percet, hát ez kevés volt. Igazából a sorozat gyártásra haragszok mert tele nyomják eszetlen lövöldözésekkel, felesleges akcióval, megy az agyatlan mészárlás és a gondolatébresztést, hogy a megnézett epizód után is ott legyen a fejedben ez a sztori, azt simán megölik. Most pedig ráadásul azt sem tudom melyik idősíkban mi a fene van..
bár kissé nyúzottan jutottam a 7. részhez, szóval ezt vissza fogom nézni szerintem.
Arra lennék kíváncsi lesz-e 3. évad, mert őszintén szólva én nem látom mit lehetne itt kihozni a történetből. Első évad vége adta magát úgymond, de eddig nem kaptunk olyan fő szálat, legalábbis szerintem. -
Ragnar95
félisten
Én most kezdtem el, eddig volt mit néznem helyette, de 2 rész után parkolópályára tettem az évadot. Az első évad nagyon bejött, de itt csak fogom a fejem hogy ez mi... Rég volt az 1. évad, sok részletre nem is emlékszem belőle, de a 2. évad első 2 része után csak fogom a fejem hogy mégis mi folyik itt, azt érzem mintha csak random bedobnának jeleneteket egymás után, nagyon nem áll össze a kép hogy mégis mit akarnak ebből kihozni.
Az itteni vélemények alapján pedig úgy látom ez nem is nagyon fog változni... -
Greentea
senior tag
szerk: Prison Break
+1Mondjuk az nem volt világos, hogy hogyan tudta Micheal, hogy a fia képrejtvényrajzokat készít. Mert szerintem abból, amennyit a házban volt, ezt nem szűrhette le és azután mikor a kocsiban megtalálta, egyből erre gondolni... De tény ez volt az egyik legjobb rész. Megbonyolították egy kicsit a dolgokat megint. 
-
-
spiky03
veterán
Hát kiváncsi leszek milyen lesz.
Az utolsó évadot már alig vártam, hogy vége legyen, csak azért néztem végig, hogy végig legyen.
De uncsi volt.Remélem msot valami újat mutatnak. A legjobb az első évad volt utána sajnos esett a minőség. Szerintem.
Csak angolul szabad ezt is nézni.

-
-
rétisün
veterán
ha krimi is érdekel, The Fall (Hajsza)
-
brownus
veterán
the expanse, black mirror season 3, the oa, the young pope, the man in the high castle ( ha jól tom lassan itt van a 2. évad), vikings,
pár tipp tőlem

pl. én most elkezdtem a netflixen a the it crowd sorit, nagyon vicces, a csajom a gilmor lányokat, néha nézem én is, egész jó az is... inkább csajos sorozat
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
nyogo83
senior tag
En nem sok eselyt(ertelmet) latok masodik evadnak, mivel ez igy ebben a formaban volt kerek egesz tortenet.
Az hogy kvazi nem mutattak, hogy a gyilkost hogyan kapcsoljak le, lenyegtelen a sorozat szempontjabol
Az egesz evad az igazsagszolgaltatas mokuskerekerol szol, ami ha bekap (akar artatlan akar bunos vagy) a vegen egy uj szemelyiseget kop ki. Zsenialis Naz karakterfejlodese szerintem, erdemes megnezni az elso reszben es pl az utolsoban: a testtartasa, mozdulatai, nezese. -
AD4MINATOR
nagyúr
The Man in the High Castle-t simán felejtheted ha nem fogott meg a hangulata. Az első évadban SEMMI nem történik kb., mire beindulna.... már vége is.
Inkább a BreakinBad-et nézd, eleinte az is lassan indul be de jó lesz. Plusz abból van 5 évad és vége is van már, így tudod akár darálva is nézni.... The Man in the High Castle szép próbálkozás volt, de az majd csak a 2.évadra fog (remélhetőleg) beindulni.
-
Ragnar95
félisten
Breaking Bad sem a gyorsaságáról ismert, szóval ha a The Man In The High Castle lassú volt, lehet hogy az sem fog jobban lekötni. The Wire mindenképp ajánlott darab még, de ott is az évadok első harmada-fele általában lassú.Dexterre is vess egy pillantást mindenképp, ha eddig kimaradt.
-
-
S e t h
nagyúr
Mert tökéletes sorozat aminek vége kellett volna lennie.
Már akkor rossz érzésem támadt amikor az utolsó rossz előtt a kezdő képkockák után benyomták, hogy a valósággal való bármilyen hasonlóság a véletlen műve. Tessék? Egy szinte dokumentarista sorozatnál?
Ekkor még nem gondoltam, hogy mivel vetették el a sulykot, aztán a végén megértettem.
Túl jó lett, túl sikeres hát csinálnak második évadot.
A gond az, hogy Pablo még menekül egy évet amíg kifilézik, nagyjából ennyi, a többit hozzá fogják költeni. -
-
mayday00
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Alienware 17r4 olvass
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

legszívesebben darálnám az egész évadot.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Janaboy