- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Én figyeltem ezt tegnap és nálam halványan tükröződik a műszerfal teteje, pedig a reflection detail csak medium-ra van téve.
Amúgy azt kell mondjam, nem olyan könnyű ez a progi. Pedig direkt rögtön kormánnyal kezdtem. Vannak versenyek, ahol pl. egyből megvan corner master, máshol meg egyszerűen képtelen vagyok nyerni. Másik, néhol, pl. Japan retro versenyeknél eleve széttuningolt autóval van csak esély, de arra még nincs pénzem (full works). És ez relatíve az elején van még.
-
frame>24
addikt
válasz
TannerHUN
üzenetére
Jah, sajnos, most tőlem is kapod, de TDU2 a jelenlegi állapotában elbújhat e mögött (kissé grafikában is), de irányításban főleg. Én nagy hibát követtem el vele. Kaszinózni lehet, ha épp nem bugos az is...
EZ, meg a Sift 2 Ánlíssd, fizikában tényleg olyan, hogy az autó a fingtól is megpördül, meg szétrepül, volt, hogy sima fékezéstől keresztbe fordultam, pedig egyenes vonalban mentem, nem rántottam a kormányt. DE, még így is, messze jobb irányítása van, mint TDU2
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest