Hirdetés
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Nem kell félni, nem vagy egyedül. Aki billzettel tolja az rendesen megszenved vele ( bár ahogy olvasom, néha még a kormányosok is szidják azért bőven ). Én is billenytyűkkel tolom és eljutottam a GT3 utolsó szakaszának az utolsó 5 versenyéig. Ezt az ötöt kéne úgy befejeznem, hogy mindegyiken min. 3. legyek. Ha sikerülne, akkor mehetnék a GT1-be, ami az utolsó sorozat. Nade azon az 5 versenyen billzettel esély sincs arra, hogy mindnél legalább 3. legyen az ember.
Billel valóban borzalmas az irányítása, minél erősebb autód van, annál rosszabb. A segítségek sem érnek sokat, mert nagy sebességnél egy enyhe ívű kanyart sem lehet normálisan bevenni vele, vagy lefékezel és a többiek állva hagynak vagy nem és akkor valószínüleg kisodródsz és akkor meg nézheted a fantasztikus "Hogy pörögjünk a levegőben egy sportkocsival?" c. filmet.
Ezt nagyon szerethették a srácok az EA-nál, mert sokszor visszaköszön játék közben, néha anélkül is, hogy bármi féle extrát kéne csinálni a játékban, mert már attól is előjön, ha neked mennek, ez pedig gyakori...
Én azt mondom, hogy lehet ezt billzettel játszani, de koránt sem biztos, hogy végig is tudod vinni anélkül közben klaviatúrát cserélnél...

Én is emiatt adtam fel itt a végén, nekem nincs másik és most nem akarok venni. Uninstall.
Új hozzászólás Aktív témák

- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- I9 10900+B460-F
- DLSS3 Gamer PC / Intel i5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 4060 / 1TB NVME SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest