Hirdetés
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Nem kell félni, nem vagy egyedül. Aki billzettel tolja az rendesen megszenved vele ( bár ahogy olvasom, néha még a kormányosok is szidják azért bőven ). Én is billenytyűkkel tolom és eljutottam a GT3 utolsó szakaszának az utolsó 5 versenyéig. Ezt az ötöt kéne úgy befejeznem, hogy mindegyiken min. 3. legyek. Ha sikerülne, akkor mehetnék a GT1-be, ami az utolsó sorozat. Nade azon az 5 versenyen billzettel esély sincs arra, hogy mindnél legalább 3. legyen az ember.
Billel valóban borzalmas az irányítása, minél erősebb autód van, annál rosszabb. A segítségek sem érnek sokat, mert nagy sebességnél egy enyhe ívű kanyart sem lehet normálisan bevenni vele, vagy lefékezel és a többiek állva hagynak vagy nem és akkor valószínüleg kisodródsz és akkor meg nézheted a fantasztikus "Hogy pörögjünk a levegőben egy sportkocsival?" c. filmet.
Ezt nagyon szerethették a srácok az EA-nál, mert sokszor visszaköszön játék közben, néha anélkül is, hogy bármi féle extrát kéne csinálni a játékban, mert már attól is előjön, ha neked mennek, ez pedig gyakori...
Én azt mondom, hogy lehet ezt billzettel játszani, de koránt sem biztos, hogy végig is tudod vinni anélkül közben klaviatúrát cserélnél...

Én is emiatt adtam fel itt a végén, nekem nincs másik és most nem akarok venni. Uninstall.
Új hozzászólás Aktív témák

- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok