Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

válasz CHIPman #614 üzenetére

Nem kell félni, nem vagy egyedül. Aki billzettel tolja az rendesen megszenved vele ( bár ahogy olvasom, néha még a kormányosok is szidják azért bőven ). Én is billenytyűkkel tolom és eljutottam a GT3 utolsó szakaszának az utolsó 5 versenyéig. Ezt az ötöt kéne úgy befejeznem, hogy mindegyiken min. 3. legyek. Ha sikerülne, akkor mehetnék a GT1-be, ami az utolsó sorozat. Nade azon az 5 versenyen billzettel esély sincs arra, hogy mindnél legalább 3. legyen az ember.
    Billel valóban borzalmas az irányítása, minél erősebb autód van, annál rosszabb. A segítségek sem érnek sokat, mert nagy sebességnél egy enyhe ívű kanyart sem lehet normálisan bevenni vele, vagy lefékezel és a többiek állva hagynak vagy nem és akkor valószínüleg kisodródsz és akkor meg nézheted a fantasztikus "Hogy pörögjünk a levegőben egy sportkocsival?" c. filmet. :DDD
    Ezt nagyon szerethették a srácok az EA-nál, mert sokszor visszaköszön játék közben, néha anélkül is, hogy bármi féle extrát kéne csinálni a játékban, mert már attól is előjön, ha neked mennek, ez pedig gyakori...
    Én azt mondom, hogy lehet ezt billzettel játszani, de koránt sem biztos, hogy végig is tudod vinni anélkül közben klaviatúrát cserélnél... ;] :))
    Én is emiatt adtam fel itt a végén, nekem nincs másik és most nem akarok venni. Uninstall. :)

Új hozzászólás Aktív témák