- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Über LOL... Realisztikus irányítás?? Úgy érzem nem vezettek még autót!
Sisaknézet? Hűha, de nagy újdonság.Grafika? Azt hiszem egy új 4.dimenziós videokártyával játszottak, ami majd csak 2020-ban kerül a boltokba.Pozitívum a könnyen megpördülő autó?? Nem tudom mire értették, de lehet közben az EuroSport-on műkorcsolyát néztek a TV-ben és ezzel cserélték fel...Csak én érzek itt sumákságot, vagy valaki más is?? Komolyan azért nem olvasok játékteszteket már bő 8 éve, mert vannak benne olyan állatságok.Érdekes az is, hogy vannak a jó játékok 70% körüli értékeléssel és vannak a rosszak 90% feletti értékeléssel...Hogy van ez most? Biztos én "romolhattam" el amikor megszülettem, de valami itt nem kóser nekem. -
heihachi
addikt
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
"Ha már a beállításokról van szó, érdemes kitérni a fizikára. Azt hiszem ez a legerősebb pontja a játéknak."
Nem is olvastam tovább, a szánalmas szkriptelt fizika mint erős pont... Még megnéztem a végén a százalékot, szimulátoros szemmel 97%? Akkor mennyit kapna ettől a tesztelőtől egy igazi szimulátor? 2000%-ot?
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Renault, Dacia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sisaknézet? Hűha, de nagy újdonság.Grafika? Azt hiszem egy új 4.dimenziós videokártyával játszottak, ami majd csak 2020-ban kerül a boltokba.Pozitívum a könnyen megpördülő autó?? Nem tudom mire értették, de lehet közben az EuroSport-on műkorcsolyát néztek a TV-ben és ezzel cserélték fel...Csak én érzek itt sumákságot, vagy valaki más is?? Komolyan azért nem olvasok játékteszteket már bő 8 éve, mert vannak benne olyan állatságok.Érdekes az is, hogy vannak a jó játékok 70% körüli értékeléssel és vannak a rosszak 90% feletti értékeléssel...Hogy van ez most? Biztos én "romolhattam" el amikor megszülettem, de valami itt nem kóser nekem.
Nem is olvastam tovább, a szánalmas szkriptelt fizika mint erős pont... Még megnéztem a végén a százalékot, szimulátoros szemmel 97%? Akkor mennyit kapna ettől a tesztelőtől egy igazi szimulátor? 2000%-ot?