Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhigh
aktív tag
Sajnos sosem volt médialejátszóm, mindig is HTPC-t építettem magamnak, Atom-os alaplappal 20-25K-ból megvolt (hdd nélkül) .
Esetleg hátha rendelkezik a témában több releváns tapasztalattal.
Firmware frissítés ezekhez a medialejátszókhoz nincs, esetleg custom rom, custom firmware, vagy valami alternatív linux alapú oprendszer?
-
-
Skyhigh
aktív tag
A csatlakoztatott HDD-t azt műsor rögzítésre / timeshift-re is használod?
Mert ebben az esetben a formázással ext4 formátumúra formázod le a HDD-t és ezt nem minden mediajátszó látja, viszont Linux simán látja és Windows alatt is vannak olyan plugin-ek amivel láthatod a tartalmát az ext4 partíciónak.Ami még megoldás lehet neked, ha nem használod a HDD-t műsorrögzítésre, hogy hálózaton keresztül éred el a tartalmát, pl NAS, vagy PC-vel, ha a media lejátszódban van Wifi adapter akkor ez nem lesz gond.
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
Yogi Bear
üzenetére
Valami miatt mintha rosszul exportálná ki a csatornalistát.
Nálam akkor csinált ilyet amikor az analóg csatornák neveit átírtam és nem figyeltem, hogy korlátozva van a karakterek száma a névben. Akkor a visszatöltéskor mindent csatornát (analóg+digitális) törölt
Esetleg azt csináld meg, hogy ha kiexportáltad a listát akkor várj egy kicsit, mielőtt lehúzod a pendrive-ot, kapcsold ki a TV-t és akkor húzd le.
Ami még eszembe jutott, a pendrive -ot próbáld meg Fat32-re formázni, vagy sima Fat-ra.
Ha pont egyik volt az eredeti fájlrendszer, akkor az ntfs-t is kipróbálhatod.Csatorna szerkesztésre viszont lenne egy javaslatom a Samychan:
[link] -
g_g_g
őstag
Sziasztok!
A következőben kérnék egy kis segítséget.
Adott egy 40J6202-es tévé. USB-n kap egy HDD-t, szépen beolvassa.
Viszont ha ezt a HDD-t egy médialejátszóhoz csatlakoztatom (Asus O!Play Mini V2) akkor nem látja a vincsit.
Ezek után számítógépre csatlakoztatom, akkor látszik, hogy a tévé írt rá file-okat (gondolom indexelés miatt). Ha ezeket letörlöm, akkor simán megy a médialejátszóban.
Szóval a kérdés az, hogy a tévén be lehet-e állítani, hogy ezeket a file-okat ne írja rá?
-
Újságos Peet
csendes tag
Igazából nekem annyi lenne a lényeg, hogy 5.1-es hangzása legyen a külső hdd-ről lejátszott filmnek (a külső hdd-t értelemszerűen a TV-be "dugom"). Akkor ez így lehetséges? A tv CI+ Slot, HDMI, RF bemenet és SCART-tal rendelkezik. A dvd házimozi meg USB 2.0., video out aljzat, AUX in és HDMI out. Please, help!
-
Yogi Bear
aktív tag
Sziasztok!
Az a gondom, hogy J5500 (+digi kábel media card nélkül) chansort-tal összerakom a csatornákat, majd visszatöltöm a tv-re, ezután közli, hogy a tv kikapcsol majd újra be és bekapcsolás után "Nincs tárolt csatorna. Végezzen automatikus újrahangolást" üzenet jön. Ugyanez a helyzet, ha a lementett csatornalistát változtatás nélkül visszatöltöm. Csináltam már digi-s kereséssel, "Egyéb"+hálózati kereséssel és "Egyéb"+teljes kereséssel is. Sehogy nem jött össze. Mi lehet a gond?
Chansort verzió: 2015-06-05
Köszi YB
-
blakey
titán
válasz
Joci73
üzenetére
Semmi értelme BD-lejátszót összekötni CRT tv-vel, ha nincs rajta minimum Scart akkor a kompozit gyengébb képet fog adni, hiába akarod Scartra alakítani, megpróbálhatod, de a jel kompozitból érkezik, tehát nem lesz jobb, persze a tv Scart bemenete lehet, hogy "szebben" dolgozik. Más lehetőséged nincs, max egy jó de olcsó DVD-lejátszó.
-
Joci73
csendes tag
Sziasztok!
Tanácstalan vagyok, hogy egyáltalán hol tegyem fel a kérdésemet.
Adott egy asztali Blu-ray lejátszó HDMI, kompozit stb. kimenetekkel.
Adott egy régebbi (kb. 8 éves), hagyományos, 4:3-as képarányú tv. Tehát nem HD-s vagy Full HD-s!
Rajta Scart és kompozit bemenetekkel.
Nem kimondottan blu-ray lemezek lejátszására gondolok, hanem elsősorban DVD-k lejátszására.
Melyik esetben lehetne jobb képminőséget elérni? Csak a kompozit kimenet és bemenet használatával, vagy esetleg a kompozit kimenet és a Scart bemenet használatával?
Kipróbáltam a kompozitot, de a jelenleg használatba lévő merevlemezes, Panasonic DVD-író szebb képet produkál Scart csatlakozóval, mint a Blu-ray lejátszó a kompozittal.
Érdemes egy Scart toldalékkal (kompozit bemenet, Scart kimenet) próbálkozni a jobb képért? -
Az a baj az ilyen egybeépített házimozi rendszerekkel, hogy sokszor csak a rajtuk lejátszott filmet tudják 5.1-es hanggal megszólaltatni. Esetleg az lehet megoldás, hogy ha van az erősítőn optikai bemenet, akkor a tévéből visszavezeted a hangot az erősítőbe. (hdmi kábel nem kell, mivel a képet a tv állítja elő). Ha jól olvastam a használati utasítást, akkor digitális tévéadásoknál és médialejátszóról tud küldeni az optikai csatlakozón át 5.1-es hangot a tévé. Bár lehet hót hülyeséget írok, ki kellene próbálni.
nekem is volt egy ilyesmi rendszerem, csak rossz volt a dvd lejátszója. ha néha működött, akkor adott ki 5.1-es hangot, viszont másik dvd lejátszót csak stereoban lehetett rákötni kompozit RCA kábellel. nem volt rajta se koax se optikai bemenet. ajándékba kaptam használtan, ment is vaterára gyorsan... azóta van egy dvd, meg külön erősítő és így van 5.1-es hang.
Vagy esetleg megoldás lehetne, hogy csatolsz egy képet az erősítő hátuljáról, hogy lássuk a csatlakozókat. Lehet érdemesebb lenne az erősítő topikban kérdezni, ott nagyobb szakik vannak erősítő témában.
-
sandró60
addikt
válasz
Újságos Peet
üzenetére
Csak a külső Hdd-ről lejátszott filmeknek lessz 5.1 hangzása-mivel a tv belső média lejátszóját használja.Minden más esetben a hangot külön kell a házimozi rendszerhez csatlakoztatni.Tehát a szgépről a hangrendszeredhez megy a hang a kép értelem szerűen a tévébe,mert ha csak Hdmi-vel kötöd össze akkor sztereó hangzást kapsz.Amúgy,ha elolvasod a kezelési utasitást ott is irva "vagyon"

-
F-ECT$
titán
Anyukámnak keresek 48-as tévét, a max keret valahol 160-180k körül van, de ha olcsóbb nem gond. 90%-ban TV-t nézne rajta, egy kb 15 éves készüléket cserélne + a szeme sem a régi már, így szerintem egy kicsit gyengébb panel is fényévekkel jobb lenne, mint a mostani. Tehát elsődleges az ár, másodlagos pedig a garancia lenne (akár felárért), mert nem szeretne 2-3 év múlva újat venni. 3d, web, médialejátszás csak sokadlagos szempontok, nem szükségesek.
-
Újságos Peet
csendes tag
@donjohnson
Végülis csak akkor lesz 5.1-es hangzás, ha csak a DVD lejátszóval filmezek? És ha a géppel kötöm össze valahogyan, akkor sem lehet 5.1-et előcsiholni? -
SeatZola
őstag
válasz
SeatZola
üzenetére
Nos ma ismét voltam vásárolni: ma egy UE55H6400 lett elhozva. Ez ment a szüleimnek az alsó szintre. Beállítottam teljesen ugyan úgy, mint a tegnapi saját részre vett 60H7000-et. Ennek is nagyon szép a képe, de a 7000-nek azért szemmel láthatóan szebb a képe kb mindenben.
-
bence0929
tag
Sziasztok.
Már sok hasznos tanácshoz jutottam itt. Ennek hozadéka, hogy vettem egy UE48H6400-et, elégedett is vagyok, csakhogy most beindult a vezérhangya, szóval a kérdésem az, hogy a fent említett tv-hez képest az UE48JU6400-as mit tud. Elsődleges a képminőség a feketék és színmélység és tükröződés + a menü( gyorsaság, médialejátszó), ezek a H6400-nál rendben vannak, ha legalább ennyit tudna a JU6400 is elgondolkodnék a cserén, a 3D nem kell most sem használom, de gondolom a 4K felbontást a jövőben tudnám használni és el is férne.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Süvi
őstag
válasz
Redeckt
üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek!
Annyiban lett volna "sürgős", hogy nagy akciók vannak most a ED-ban és azt próbáltam, mérlegelni, hogy valóban ennyire jó vétele-e
Samsung UE48JU7000 el tudnám hozni ma 305-ért
Samsung UE48JS8500LXXH Ípedig 395-értHa annnyival nem tud többet a drágább szerintem nem éri meg, de lehet, hogy bemegyek velük a boltba, hogy látják-e a különbséget.
Az a francos görbeség se valami jó dolog. -
donjohnson
addikt
válasz
Újságos Peet
üzenetére
ha a tv-re kötöd a hdd-t, akkor onnan hdmi-n csak sztereó jel fog kimenni, tehát nem fog működni az 5.1
-
Újságos Peet
csendes tag
Sziasztok! Egy Samsung UE32H6200 TV-t szeretnék majd összekötni egy Samsung HT-E350 DVD házimozi rendszerrel.Tudok majd a TV-be csatlakoztatott külsőmerevlemezről, úgy hogy az 5.1-es hangzás működjön? HDMI-vel érdemes majd összekötni őket? Egyáltalán nem értek hozzá, kérlek segítsetek!

-
Batib
őstag
A Ju6800-rol írtam már pár hónapja. Amit én látok rajta. Jóval több led a háttérvilágításban (direkt) mint az ugyanolyan méretű egyéb 6xxx-ben. Sokkal nagyobb tápegység, magasabb fogyasztás. A háttérfény és a kijelző között egészen más rétegek (diffuzor, polár stb).Itt van a nanokristályos réteg. Az egész olyan ibolya, lilás árnyalatú. Egyébként kb. ua. mint egy JU6400. A színekről nem tudok mit mondani, nincs tul sok érzékem hozzá. A kijelző panelről nincs semmi különös, ha jól emlékszem akkor BOE gyártmányú, de ez nem biztos.Majd utána kérdezek, ha fontos. Mo.-on 48-asban gyártják.
-
krx21
nagyúr
Egészen más a színképzés... Olyan pont mint a sony féle triluminos... A színszűrő előtt már megjeleníthető a tiszta rgb a nanokristályok gerjesztésével. A színszűrő csak finomhangol... A legfeltűnőbb különbség a pirosban van. Gyakorlatilag olyan pirosat tud a készülék amit eddig normál hagyományos színképzésel nem lehetett csinálni... El kell menni és meg kell nézni, pláne egymás mellett...

Skyhigh: Egyértelműen látszik!

-
Süvi
őstag
válasz
Skyhigh
üzenetére
A linkelt oldalról gondoltam.
Viszont fura, hogy csak 8 bites kijelző van benne a 10 bit helyett, ezért fura. Miért írja a samsung, hogy 1,2*-es színtartomány, ha csak 8 bit ugyan úgy

Ezek szerint akkor a 7000-es jobb?
Jól gondolom, hogy a már valóban 10 bites kvantumpontos 48js8500 nem ér +100E Ft-ot a 48ju7000-hez képest?
Köszönöm
-
PuMbA
titán
válasz
RedCat
üzenetére
Ok, tényleg az
Ettől még nem lesz jobb a 7000-restől, mert marketingelni bármit lehet
A háttérfény villogtatás is rossz az 5xxx-es szériában, mert az olcsóság gátló tényező, hogy egy technológiát jól használjanak, tehát összességében rosszabb eredményt kapunk 
bitpork: Kösz, töröltem

-
Skyhigh
aktív tag
Süvi ezt honnan vetted?. Sehol nem találok róla információt.
Plusz ha a J szériánál nem változtatták meg a számozást Samuéknál, akkor a 6800-as az majdnem megegyezik a 6500-al, hiszen annak mondhatjuk a testvére.
Efölött van még a 66xx-67xx széria és utána jön a 7xxxF-H-szériánál így volt tudomásom szerint, de lehet a J teljesen más.
Annyit megtanultam, évekkel ezelőtt, hogy 6800-at nem veszek (ph cikk 2-3 éve), vagy 7-es vagy 66xx-67xx-et :-D -
Süvi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az olcsóbb Samsung kvantumpontos készülékekkel van-e már tapasztalat?
Pl. Samsung UE50JU6800 mennyivel jobb vagy gyengébb a Samsung UE48JU7000LXXH-hoz képest?
Ill. 50"-ig 350E Ft-ig mit ajánlanátok?
Köszönöm
-
fant0mi
őstag
válasz
szilacus
üzenetére
Mar nem emlekszem, talan gmt+2? Nekem egy oraval el volt tolodva, aztan kerestem olyat ami jo lett. :-)
Viszont azt tapasztalom, hogy ha 4:3 adast sugaroznak, akkor szetlapul a kep, ugyanez amig analog volt, magatol felismerte a tv, most meg nem, allithatok rajta a psize gombbal. -
Redeckt
tag
válasz
paulikg
üzenetére
Nem igazán vagyok képben a TV szoftveres adottságait illetően, de próbáld meg azt, hogy átállítod a forrás címkéjét (forrásra kapcsolva: Tools gomb, majd névszerkesztés).
(#86546) satee76:
Már a kezdetektől nehézkes volt a beolvasás?
A meglévő zsugorításával született a "médiás" partíció?
A lemez kondíciói milyenek?
Ha van rá mód, helyezd át a dolgaidat egy másik eszközre, és formázd le a teljes merevlemezt. (Alapértelmezett NTFS gyorsformázás.)
Ezután tedd rá az összes eddigi "médiás" holmit (mást ne), és teszteld.
Ha minden ok, csinálj egy partíciót az asztali géped mentéseinek. Majd pakolj vissza rá, aztán próba. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Szomorú, köszi

-
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Továbbra is magadnak kell rendezned. A samuban nincs olyan mint pl a sony-ban.

-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, az lehetetlen hogy a csatornáknál a TV magától hozzáadja az újabb csatornákat amelyek megjelennek a szolgáltatónál (DIGI)? Korábbi Sony tv-m alapból tudta, a Samsung miért nem?

Ha számít akkor erről a tv-ről lenne szó: Samsung UE40HU6900
Annyira unalmas számomra, hogy havi kétszer újra kell frissítenem a komplett adáslistát, és még ha számítógép segítségével is, rendezni azokat újra megfelelő sorrendben. Remélem csak figyelmetlen vagyok, előre is köszi a megoldást
-
LanyUs
őstag
Olvastam itt, hogy nem ajánljátok az 5-ös szériát, de 220e-ért 148cm [link] Persze ha nem kell smart funkció és 3d sem. Annyira nem nagy biznisz?
-
satee76
aktív tag
Sziasztok.Van egy LC-35BS3 házam egy Samu sata 2-es 250-es vinyó benne.
Két particióm van. Az egyiken vannak a média fájlok, másikon mega az asztali gép mentése.
A médias particiót egyre nehezebben olvassa be. Többszöri újraindítás után sikerül neki, de még így is előfordul, hogy egyes könyvtárakban nem talál tartalmat. A másik particiót mindig látja.
Tegnap leformáztam a médiás particiót és újra másoltam. Most már semmit sem lát, a tv szerint nincs rajta tartalom(pedig van). A másik particiot most is látja, a könyvtárakat listázza.
A tv egy j5500. A fájl rendszer ntfs. szoftver 1217.
Ötlet? -
laci12234
tag
sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy miért huzza ki a képernyöt a Samsung smárt full dh 3 d tvénél ha 16:9 re van állitva gépnél de viszont ha adást nézek akkor meg nem huzza ki
-
paulikg
csendes tag
Van egy Samsung D450-es 2011-es Hdmi vel rá van köttve egy médiabox pace hd.
Eddig hdmi2 ben volt minden működött. Most átkerült hdmi1/dvi pc (hdmi 2 re egy wii u került)
A médiaboxnak nincs hangja. Ez mitől lehetséges? -
SeatZola
őstag
Nos Samsung UE60H7000 itthon van! Kicsomagoltam----basszus mekkora, még az 55"-után is. Bekapcsoltam, kicsit állítgattam, nézegettem, már nem is olyan nagy ez a 60". Ami nagyon tetszik, az úgy minden! A képe nekem nagyon bejön, fhd filmek gyönyörűek, UPC HD csatornák is szépek, sport is teljesen élvezhető. Szerintem sokkal szebb a képe, mint az LG 55LW659s-nek.
Most azon agyalok, hogy veszek a fiamnak egy 48H6400-at 195eFt - 10%-ért. Az is jónak tűnik. Vagy van jobb ajánlatotok olyan max. 250eFt-ig 48-55"-ban?
-
B-L-A-C-K
titán
Media Markt: Dobj 3 hatost, és nyerd vissza amit költöttél.
-
jambiyya
őstag
válasz
spiderjoe111
üzenetére
Nekem még nagyobb méretben sem jöttek be az ívelt tévék, így ezzel sem szimpatizálok.
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
szilacus
üzenetére
A 16-ot eltaláltad, de az nem 16 GB hanem 16TiB (ez pont 2 TerraByte)

(A maximum fájlméret ext4 fájlrendszeren 16TiB == 2TB a maximum lemezméret 1EiB == 128 TB).
1-2 évig még tuti nem lesz gond 8K-s adásoknál sem
Gonosz Kingston a weboldalukon sem tüntetik fel az írási és olvasási sebességet.
Elvileg nem lesz vele gond, mert tudnia kell 20/40-et minimum.Viszont mindig is érdekeltek, hogy miért rendelnek az emberek olyan helyről ami tutira drága, nem is kicsivel, csak folyamatosan benne vannak a TV-ben meg az újságban.
Ha Bp környéki vagy akkor rendelj máshonnan, bár 600 Ft nem tűnik soknak, de ha máshonnan közelítjük meg a dolgot akkor 10%-al olcsóbban megkapod máshol.
Ez csak egy példa.
[link] -
spiderjoe111
csendes tag
Sziasztok
Egy 40J6300 típussal szemezgetek. Vélemény róla. Várom válaszotokat.
Köszi
-
jambiyya
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Én viszont nem tudtam róla semmit, mikor kibontottam a tévét, és kipróbáltam. MP jobban tetszett. A másik elsötétített picit a képernyőt, de olyasmi lett, mint a 3D, valahogy nem komfortos a szememnek.
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
szilacus
üzenetére
Az usb 3-nak nagyobb a sebessége, bár a TV csak usb 2-es
DT101 usb2:
Sebesség, irás max. (MB/s): 5
Sebesség, olvasási max. (MB/s): 10
ennyi tuti kell, de minél gyorsabb annál jobb.
Minimum 2 gigásnak kell hogy legyenÉn tuti usb3-asat vennék, mert árban pár száz forint a difi és ott már:
Írási sebesség: 30 Mbps
Olvasási sebesség: 90 MbpsAmit én látok a saját winyómon, hogy a 320Gigásra (~297Giga ténylegesen) 137 óra FullHD adás megy fel.
60perces HD adás 2,2-2,4 giga körül van
SD-ből olyan 240-250 óra megy fel rá.Ha van otthon elfekvőben 4-8-16 gigás akkor tedd rá a TV-re nyomj egy tesztet és meglátod, hogy elfogadja-e.
Azzal ~3,5-7-14 órákat tudsz rögzíteni.
Figyelem a teszt leformázza ext4 formátumúra és mindent töröl a pendrive-ról -
-
BBéci
legenda
válasz
sityupityu
üzenetére
Szemmel látható a különbség. A Sony kezdte a 2013-as modellekkel, azt tavaly átvette a Samsung, idénre mindkettő tovább fejlődött. Nem csak egyszerű villogtatásról van szó, annak megvalósítása, vezérlése a lényeg.
-
PuMbA
titán
válasz
sityupityu
üzenetére
Nem csak fekete képkocka beszúrás van, hanem háttérfény villogtatás is

-
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
szilacus
üzenetére
Ha van pénzed vehetsz egy 128Gigás pendrive-ot, de valami gyorsat vegyél akkor (kingston, stb)
Viszont ez nem annyira gazdaságos, jobban jársz egy 2,5 HDD-vel külső tokban.
Méretre nem feltétlenül kell nagy, ha akad otthon 160-as 250-es winyó az tökéletes (ha laptopodból szeded ki vegyél a laptopba ssd-t, megéri
)
Külső HDD-ből lehet bármilyet, bármilyen méretbe. Nálam most egy 320Gigás laptopból kiszedett dolgozik, jelenleg 10 heti felvétel van beállítva, mind FHD de 15%-nál több nem volt még használva.
Tehát nekem nagy a 320-as, de lehet 1 év múlva már mást mondok. -
Villanyász
tag
No nálam az új frissítés a 40h6400 hoz megoldotta a smart view problémát windows alatt. Tökéletesen működik immáron.
-
szilacus
tag
Most hogy már digitális csatornáim vannak, amit itt forumtársaim segítségével sikerült behangolnom (hálás köszönet nekik!), szeretném kihasználni a felvételi opciót is.
A segitséget az ügyben kérném hogy milyen prendrivét vegyek, amit a H6400 TV simán kezel, gondolok itt GB. ra , gyorsaságra. -
válasz
jambiyya
üzenetére
Tesóméknak h6200-as van, nekem az a képminőség is több, mint tökéletes. De sajnos azt látom, hogy már csak 6400-ast lehet kapni, a 6200 ritka mint a fehér holló.
Redeckt: Azt a "sárga vezetéket" Kompozit kábelnak hívják....
Ott a szükség törvényt bont elv érvényesült. Mivel így meg tudom oldani, hogy a hangot nem viszem át a tv-be, meg scart kábelem nem volt itthon, kompozit RCA-t, meg gyárilag kaptam a dvd-hez. Amúgy semmi bajom a képminőséggel, egy dvdnél úgysem lesz olyan szép mint hd-be. -
jambiyya
őstag
válasz
Mikeee89
üzenetére
Volt szerencsém a hétvégén egy 6200-hoz, és azt kell mondjam, a 6400-nak szebb képe van, és a mozgás is szebb rajta, szóval utóbbit ajánlanám.
BBéci: dehogy haragszom

Pumba: igen, egy csomót vacakoltam a beállításokkal. Annyi a difi, hogy az enyém 55, az meg 40 coll volt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Redeckt
üzenetére
A Black Friday kivárása kockázatos lehet. Nem fogadnék rá, hogy találsz még akkor is belőlük.
Egyetértek, ráadásul a BF egy nagy átcseszés is 90%-ban, megfigyelhető, hogy egy (csak példa) 200 ezres terméket előtte pár nappal felemelnek 220 ezer körül, majd amikor jön a BF, akkor lesz 190 és ezt sok "sheep" nagy százalékban be is nyeli. Persze, azért előfordul, hogy valamit tényleg olcsóbban meglehet kapni, mint máshol, de az inkább vevőcsalogatás és nem a húzós árú termékekre jellemző.
-----
Más:
Amióta leírtam itt, hogy eladom a 8500-as tévémet, konkrétan 11 üzenetet kaptam rá - meg is lepődtem-, hogy érdekelné őket, viszont tegnap este eladtam (725K) és kérlek titeket, hogy emiatt már ne keressetek.
75-ös, sík, UHD-t szeretnék majd helyette...
-
zoltan6
addikt
ebay-en kapsz hozzá,bár elég húzós kb 15 ezer ft szállítással [link]
nekem is kitört még költözéskor a csavar abból a hengeres tömör plexiből,én hosszú facsavart hajtottam bele.
nézd meg még a többi ebay-es találatokat is,nem volt kedvem több 10 oldalt végignézni.
vagy kompletten talpal együtt 6000ft-ért [link] bár szállítási díjat nem írja itt,de találni fogsz hozzá valahol tuti,van ehhez a készülékhez minden,vagy apróhirdetési oldalakon,hibás készüléket keressél. -
BBéci
legenda
válasz
jambiyya
üzenetére
Jó pár hónapja kikerestem valaki kedvéért, bemásoltam ide, linkeltem is, de még egyszer nem vagyok rá hajlandó, ne haragudj!
(#86500) sityupityu
Az első generációs háttérfény villogtatás nem sokat ért és zavaró volt. A mostaniak remekül teszik a dolgukat, azért korteskedem a BFI mellett.(#86502) amadeus11
Ácsi! Kihagytál egy szót!
Azt írtam: szinte semmi mellékhatása nincs. Valóban észlelhető némi villogás, vibrálás, de az nem mindenkit zavar (ahogy a plazmákét is csak az emberek 10 %-a látja), másrészt rövid idő, pár óra alatt meg lehet szokni. Az sem mindegy, hogy milyen tévéről van szó. Egy 5-ös szériájú tévé BFI-je sokkal zavaróbb lehet, mint a heteseké, nyolcasoké. -
tm5
tag
Sziasztok,
eltört a Samsung LE40B650 TV-nk talpa és most valami egyéb asztali állványlehetőséget keresek. Falra rögzíteni sajna nincs lehetőség. Valam ilyesmit csak hát ez a TV értékével vetekszik. A szervízt még nem hívtam fel, de nem hiszem, hogy ott olcsóbban tudnának egy 6 éves TV-hez bármit is beszerezni.
Van esetleg valami olcsóbb ötletetek ilyen asztali állvány témában?
Köszi.
-
Redeckt
tag
válasz
Mikeee89
üzenetére
Igen, a HDMI viszi a hangot is. A HDMI ARC pedig az 1.4-es szabvánnyal érkezett.
Az audio csatornát letiltani nem fogod tudni, de nincs is rá feltétlen szükséged, mint az felettem is írva van.Azt a "sárga vezetéket" Kompozit kábelnak hívják.
Ez, az RGB és az S-Video jelnél is gyengébb képminőségre képes.
Egy Euro SCART csatlakozás esetén (az eszközeid képességétől függően), jobb képminőséget érhetnél el.
Képes RGB, S-Video és Kompozit videojel továbbítására is.A Black Friday kivárása kockázatos lehet. Nem fogadnék rá, hogy találsz még akkor is belőlük.
-
fant0mi
őstag
válasz
szilacus
üzenetére
En a D5500-at az esztorszagi modszerrel hangoltam, majd a csatornalistat pendrivra exportaltam, a szamitogepen a chansort nevu progival gyomlaltam ki es szerkesztettem meg, az analogokat (tlc, atv, comedy csak analogon jon!) szam szerint a digitalisak utan tettem (pl 1-20 digitalisak, az analog fulon meg csak azokat hagytam meg amik kizarolag analogon adnak, azokat 21-tol szamoztam be). Majd a szamomra kedves csatornalistat visszaimportaltam a tvbe.
Itt valaki mondta hogy csak ovatosan ezzel a modszerrel, mert ha majdan egyszer veszel mediacardot, akkor majd nem tudja dekodolni. De addig nekem igy megfelel. -
Én egy h6200 vagy h6400 tv-t tervezek venni, kivárom a black fridayt.. (40 colost)
Nos ha pl a régebbi dvd lejátszómat hdmivel kötném a tévéhez (hdmi-n tud a dvd felskálázni), de a dvd hangját digi koaxon átvezetem az erősítőbe, akkor hogyan fog ez működni? Át fog menni a tévére is a hang a hdmi kábelen? Vagy hogy lehet azt beállítani, hogy a tévé csak a képet kapja meg? Mert ha jól tudom a hdmi viszi a hangot is. Vagy csak a hdmi arc kábel? Még zöldfülű vagyok ebben a témában.
Jelenleg egy crt tévém van, annál a hangot a dvdből koaxal vezetem az erősítőbe, a képet meg piros, fehér sárga vezetékkel, de csak a kép azaz sárga vezetéket dugom a tévébe. Bár ha jól emlékszek a dvdbe lehet állítani azt, hogy melyik csatlakozón küldje ki a hangot.
-
-
dethroner
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Már többen is leírtuk itt, H6400-nál (de szerintem a többi 6-os sorozatnál sem) nem megy együtt a ledes képtisztaság és az interpolálás. De a kettőből inkább akkor a képbeszúrást választom, gyűlöletes a villogó tévét nézni. Monitorból is pwm menteset kerestem.
-
mnorbee
csendes tag
köszi a segítséget, de sajna nem változott semmit a dolog.
Firmware update automatikusan frissül, PC-s beállítások után is ugyanaz a helyzet.
Közben már felvettem a kapcsolatot a Samsung ügyfélszolgálatával és valamelyik nap csinálnak egy távszervizt. Ha azután is jelentkezik a dolog, akkor megbeszéljük a továbbiakat. Ezt a választ kaptam. Kicsi rá az esély, de mégis jó lenne, ha lecserélhetném egy drágább, jobb Samu TV-re.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO Q LED SMART 120HZ ! ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03BG ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest