Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz Mikeee89 #78106 üzenetére
Sajnos windows fájlmegosztást (vagy samba) nem tud kezelni a TV. Csak a DLNA jöhet szóba tudtommal, kell a PC-re egy dlna szerver (Plex vagy Seviio) és menni fog.
MÁS
H6400-ason másnak se mennek az Indavideók böngészőből? Amint a cache eljut a 10. percig, onnantól fekete képernyő. Átugorva ugyanez a 20. percnél.
Keresgéltem a témában, olvastam vmi Fuso nevű alkalmazásról, de az megszűnt.
Létezik egyéb módja, hogy le tudjak játszani egy nyavalyás Indavideót?
Amíg megy, addig tökéletes... Nem tudom milyen bug lehet ez, de elég idegesítő.
Köszi! -
Tukolp
aktív tag
válasz Mikeee89 #84466 üzenetére
Azóta már evolválódtam
Jelenleg a Samsung UE48JU6400-at néztem, gondolkodtam hogy meg is veszem, aztán továbbmentem, majd találkoztam az LG-vel ( típusára sajna nem emlékszem, de az is 4k-s volt ) ugye azokban IPS panel van, igaz hogy unrealisztikusan aktívak a színek, de játékra nem lenne rossz (igaz filmet is akarok nézni, és ott pedig nem áratana a realitás ), még filózom mi legyen a vége, a Samsung barátságosabbnak tűnik . De egy biztos én már 4k-s tévét fogok venni
"When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
Batib
őstag
-
Redeckt
tag
válasz Mikeee89 #84463 üzenetére
Az idei szériánál, az a jobb szó nem játszik sajnos.
Ha ez a max. kereted, akkor az a rossz hír, hogy a befektetett összegedért nem fogod megkapni a hozzá arányosan elvárható minőséget.
Az általad említett 4-es szériában elég gyenge képminőséget kapsz. Sajnos a homályos kép még gyenge kontraszttal is párosul. Jó esetben, a testvérednél látott H6200-as modell értékének harmadát fogod kapni, nem harmad áron.
Ezen a szinten sajnos sűrű a gyenge minőségű scaler, nagyobb a felhősödés mértéke, és inkább nem is folytatom.
Ha a helyedben lennék, én mindaddig kivárnék a vásárlással, amíg legalább a testvéred által vásárolt H6200, akár kisebb, 32'-es változatát meg nem tudom venni.
Tekintve, hogy tavalyi, kifutó modellről beszélünk, ha ez záros határidőn belül nem opció, akkor szerintem nézz az általad linkelt árkategória környékén, néhány Full HD felbontású darabot, és vesd élőben össze őket.Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
-
Redeckt
tag
válasz Mikeee89 #84487 üzenetére
Akkor már inkább ő, és lehetőleg webshop áron.
Emellett arra a 2 évre előtte rákérdezni, és, ha már kérdés, akkor arra is irányuljon, hogy hivatalos Samsung garanciajeggyel árulják-e? (Szerintem igen.)
Ez a két év 1+1-et jelent, aminek második évét egy regisztráláshoz kötik.[ Szerkesztve ]
Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
-
zoltan6
őstag
válasz Mikeee89 #85578 üzenetére
ez engem is érdekelne,mert én is akkor tervezek tv-t venni,úgy rémlik mintha 30% körüli engedmények lettek volna.tavaly én a telekomnál telefont vettem féláron black friday-kor.
BlackFriday topicba vissza lehetne keresni,de már nem találom,az utódja a bestbuy topic,de az már utána lett nyitva.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Mikeee89 #86327 üzenetére
Olvasd el figyelmesen a megvásárolni kívánt tévék kezelési leírását! Egyrészt amikor nekiállsz használni, nem leszel bajban, másrészt, ha valami nem tetszik, még időben tudsz másik készüléket választani.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
syler123
veterán
válasz Mikeee89 #86327 üzenetére
Ha külső lejátszót rákötsz hdmi-vel a tv-re és a tv-ből hozod optikával a hangot az erősítőre, akkor a tv csak 2.0-át ad ki magából, szóval ezt jól gondoltad. Belső lejátszóról és tv adásból viszont kijön az 5.1. Ha ez azóta változott, akkor majd valaki kijavít, nálam még így megy.
-
Redeckt
tag
válasz Mikeee89 #86505 üzenetére
Igen, a HDMI viszi a hangot is. A HDMI ARC pedig az 1.4-es szabvánnyal érkezett.
Az audio csatornát letiltani nem fogod tudni, de nincs is rá feltétlen szükséged, mint az felettem is írva van.Azt a "sárga vezetéket" Kompozit kábelnak hívják.
Ez, az RGB és az S-Video jelnél is gyengébb képminőségre képes.
Egy Euro SCART csatlakozás esetén (az eszközeid képességétől függően), jobb képminőséget érhetnél el.
Képes RGB, S-Video és Kompozit videojel továbbítására is.A Black Friday kivárása kockázatos lehet. Nem fogadnék rá, hogy találsz még akkor is belőlük.
[ Szerkesztve ]
Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
-
jambiyya
őstag
válasz Mikeee89 #86505 üzenetére
Volt szerencsém a hétvégén egy 6200-hoz, és azt kell mondjam, a 6400-nak szebb képe van, és a mozgás is szebb rajta, szóval utóbbit ajánlanám.
BBéci: dehogy haragszom
Pumba: igen, egy csomót vacakoltam a beállításokkal. Annyi a difi, hogy az enyém 55, az meg 40 coll volt.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Mikeee89 #87588 üzenetére
Nem hiszem, árgrafikonon látszik, hogy már volt minimál áron a TV, most már csak felfele fog menni Az F6100 például tavaly az utolsó háromnegyed évében 120k volt végig, sose fogják áron alul dobálni a TV-ket, a tudásukhoz mérten marad az áruk, szóval 120k tuti nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Mikeee89 #87857 üzenetére
Szia!
Nekem is egyedi szálítást írtak és én is joy napokban vettem akciósan a 48h6400-at..Remélem azért minél előbb ideér.
Amúgy én is régóta nézegettem tévéket sőt,egyszer le is mondtam róla azt megint elkapott a hév.Eleinte alsó kategóriás samsung 40j5100,sony40 r450,panasonic cs520 néztem de azt írták itt és a többi topikban hogy 100hz-es panel az igazi.Sokat gondolkoztam de mivel nem szeretném ,hogy a gyors mozgások mosódjanak(nameg élőbe megnéztem és ez tetszett a legjobban képminőségre) így ezt választottam .Szerintem jól választottunk . -
gyeniko
őstag
válasz Mikeee89 #88958 üzenetére
A felső kategóriás TV-k gyári beállításai "film" üzemmódban igen jók. A komolyabb tesztek során műszerrel mérik az un: "out of box" beállításokat is, a jobb TV-k igen jó értékeket mutatnak.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Flashget
félisten
Van egy sablonjuk azt az értéket adják meg modellekként.
Azért gondolj bele, ha minden egyes tévét külön kalibrálnának (kb. 1-1,5 óra) mikorra végeznek azzal a több ezer tévével és ehhez mennyi + ember kellene és mennyivel lenne drágább a készülék?Realme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
Próbálják állítgatni, ez látható a szervizmenüben, az ott előhívható és akár általad megváltoztatható értékeken. Kalibrálás előtt azokat is érdemes lehet visszaállítani alapérékre. Általában 100 körüli darabszámú készülék kapja ugyanazt a beállítás csomagot, annyira van lehetőség a szalagon.
De ahogy Flashget írta, felhasználási helyhez, (a tulaj szobájához) a hozzá csatlakoztatott forrásokhoz lehet kalibrálni. Nem kötelező, ez az egyik módszer.(#88969) Feribacsi555
Janos666 fórumtársunk mestere a kalibrálásnak.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
válasz Mikeee89 #89102 üzenetére
digitalko kemény 1 év garanciát ír.
a másik esetében semmit sem látok itt:[link]kihagytad viszont a Tescot, Auchant..
és ez a hivatalos gyári garancia papír: [link] ahol nem ilyet adnak az nem gyártói garinciát ad, hanem boltit.
szeretnek trükközni a boltok, mert nemes egyszerűeséggel kiírják, hogy gyártói garancia és vagy írják vagy nem a jogszabályban rögzített 1 évet jelenti csak.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Mikeee89 #89106 üzenetére
SAMSUNG tv: 12 hónap teljeskörű jótállás*
az edigital jól írja! hiszen regisztrálni kell a +1 vagy +2 évért.
De mint mondtam gyári garihoz alap az a garis papir amit linkeltem és 6500-tól 1+2 év jár. Ahol 1+1 meg 2 évet írnak az mezei bolti garancia.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Kicsirics77
veterán
-
blakey
titán
válasz Mikeee89 #89401 üzenetére
A jelerősség olyan 65-70-től jó, alatta kockásodás lehet.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Flashget
félisten
válasz Mikeee89 #89442 üzenetére
ne tisztán legyen, hanem egyedin a csúszkák alatt ott kell lennie utána.
10/0-ra állítsd próbából nézzük meg így javul vagy sem ez a villódzás.
ez nem szervizmenüs mert nem tudja a 6500 alattiak ill. micro dimming nélküliek..jól van én vagyok a hülye.Realme GT Master Edition
-
veterán
válasz Mikeee89 #89442 üzenetére
mflex és az én H6400-esem is ilyen. Azt tudod csinálni amit mflex fedezett fel, hogy bekapcsolás után belépsz a youtube app-ba majd vissza. Ezután már nem fog sötétedni. Persze a következő bekapcsolásnál ezt újra el kell játszanod. Nem tudjuk, hogy mitől van ez, pedig minden hülyeség ki van kapcsolva. Engem mondjuk speciel nem zavar. Valakinél, mint pl dethroner kollégánál meg nincs is ez a jelenség.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz Mikeee89 #89831 üzenetére
Ezek közül a lehetőség közül mindet megpróbáltam már az első alkalommal. Ott marad a történet, hogy a hangüzemmód "Tiszta hang"-on van, így leveszi a basszust és a közép/magas van előrébb.
Samsung HW-J450
Ezt néztemEUNE: iNeeko
-
veterán
válasz Mikeee89 #90175 üzenetére
3). Ahány ember, annyi féle "ízlés" lehet valakinek a kalibrált kép nem tetszik, úgyis átállítaná, akkor meg minek töltsék vele az időt
Ilyeneket ne irkálj ide, mert ilyen nincs! Ha nem tetszik akkor meg kell szokni!
Azt mondják, hogy több napba is beletelhet, mire hozzászoksz a kalibrált képhez. Hát nem tudom. A kérdés már csak az, hogy minek kell egy olyan dologhoz hozzászokni ami nem tetszik? Gondolom az aranyérhez és a műfogsorhoz is hozzálehet szokni, de én inkább nem szeretnék szembesülni egyenlőre egyikkel sem.Bocsánat. Többet nem szólok hozzá a kalibrációs témához, még ha nekem is címezték akkor sem fogok.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Sped
aktív tag
válasz Mikeee89 #90175 üzenetére
Köszi, igen a film módban az én szememnek elég kellemessé válik a kép, itt-ott finomítottam rajta (erről írtam is pár napja) és én most ezzel meg vagyok elégedve. Szebb lett a képe a kb. 2 éves LG tévéhez képest amit lepasszoltam a szülőknek, úgyhogy egyelőre ez nekem elég.
IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest