- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
ChipKng #90501 üzenetére
Sajnos én már jártam úgy egy 320Gb-os vinyóval,mert menet közben"huzigáltam" a winchestert,de mendenkinek joga,hogy "kiméli" az eszközeit.Mind amellet én se "zongorázom"végig azt a menűsort amit leirtam, egyszerűen kikapcsolom a tévét és kihúzom a vinyó usb kábelét
Akkor miért van benne ez a lehetőség a szabályos leválasztáshoz?Talán,mert ebben is van egy "buta"szgép? -
SunMount3r
nagyúr
válasz
ChipKng #90501 üzenetére
+1: Simán beleférne az a pár +másodperc kikapcsoláskor, amíg magától leválasztaná a winyót.
A baj nem is az, hogy lusta volnék ezt megtenni, hanem mert akaratlanul is egyszerűen megfeledkezik róla az ember, hogy rá van dugva és hogy még külön le is kellene választani. Éberség level 100, TV közepére ragasztott sticky note HDD felirattal, vagy nem tudom, mi az elvárás... (Kicsit életszerűtlen...)
-
rmmm
tag
-
fradi81
veterán
-
Teasüti
nagyúr
válasz
ChipKng #77872 üzenetére
A TV sajat lejaszoja kepes volt regebben a DTS/DD tovabbitasara optikan keresztul. Ezt sikerult elszurniuk egy firmware frissitessel.
Vígan nézek még most is 6 csatornás hanggal filmet és az fw is naprakészen tartja magát.siman megtehetne magatol is, nem egy ordogtol valo dolog ez...
+1, ez egy fekete pont.Mivel a filmeket egy NAS-on tarolom amire raktam PLEX szervert, Samu PLEX klienssel frankon le tudom jatszani oket es szepen a DTS/DD is kijon az optikan tovabbra is.
És gondolod az az 5 megás alkalmazás nem a beépített lejátszót használja?
Ezt gondold át újra!
Hint: szted hova fér bele ekkora méretbe egy a tévé saját lejátszójával versenyképes alkalmazás, saját kódek pakkal, videó és hang váltóval/szűrővel/render-rel, hogy a hálózati funkciókat ne is említsem?
Ezek használatához szükséges licencek vajon birtokában vannak a cégnek egyáltalán? -
Fishor
senior tag
-
BBéci
legenda
válasz
ChipKng #76752 üzenetére
Az annyira alaptétel, hogy nem hagyhatták ki. 2009-ben a B széria még nem volt DTS-képes, az akkori IFA-n folyamatosan ezzel támadtam az ott jelen lévő koreai társulatot. Ígértek erre vonatkozó firmware frissítést, de csak a C sorozatba került bele. Az LG csak 2012-től tette a tévéibe a DTS-t, ők voltak az utolsók a nagyok közül.
Bármennyire furcsállod, a TV alapvetően tévéadások nézésére szolgál, másodsorban képmegjelenítőként a különféle csatlakoztatott eszközök számára. -
Tegla80
addikt
-
Wajk
addikt
válasz
ChipKng #76469 üzenetére
Ha minden igaz annyira dolgoznak a javításon, hogy folyamatosan jönnek jelzések a fórumokon, hogy újra van net, szóval érdemes figyelni a készülékeket. Nálam még reggel nem volt. Du. majd csekkolom.
A jövőbeni ilyen hibákat úgy lehet elkerülni - ahogy utánanéztem, hogy a routerrel a www.samsung.com címet egy működő DNS szerverre forwardolod. Természetesen ezt nem lehet megcsinálni minden routerrel de akit érdekel érdemes utánanézni ha legközelebb ilyen gond lenne.
pl Linksys esetén ha tomatousb van rajta:
local-ttl=1
address=/www.samsung.com/x.x.x.x -
Smiley
addikt
válasz
ChipKng #76519 üzenetére
Nemegeszen. Valahol van ertelme, csak ez egy igen amator megoldas. Biztositani akarjak, hogy egy sajat o altaluk felugyelt dns server feleljen azert, hogy ne tudj kozbeavatkozni es megvaltoztatni a samsung servereinek a cimet, ezaltal ne tudj terjeszteni modositott firmware-t. Gyakorlati peldaban ez ugy nez ki, hogy en betorok egy szolgaltato dns serverere, es modositom a rekordokat, hogy a samsung.com-os domain-ek egy altalam keszitett serverre mutassanak, ahol elerhetove teszek egy modositott firmware-t amit a tv-k, szepen le is toltenek. Gondolj bele egy UPC-s halozaton hany darab ilyen tv lehet... Ezt a fajta tamadast tudjak kivedeni ezze, de konyorgom, valami tanusitvany alapu hitelesitesre lenne szukseg, nem pedig ilyen amator megoldasra.
-
Yummy
tag
válasz
ChipKng #76439 üzenetére
Hat pedig nekem SCART-al van osszekotve mert ahova koltoztunk volt mar settopbox es nem HDMI-s. Ilyet kinel lattal? Most kicsit megnyugodtam, hogy nem a tv rossz.
Egyebkent is akartam szolni UPCnek, hogy cserelnem HDMI-s boxra a mostanit.Most egy ostoba kerdes, ugye ez a tvt nem vaghatja valahogy tonkre, nem okoz neki gondot? Nem ertek ezekhez a temakhoz azert kerdem.
-
Sparrow87
újonc
válasz
ChipKng #76291 üzenetére
Rendesen a helyen van, nem nyulok hozza. Ilyen sercego vagy inkabb ilyen halk oattogo hangot ad ki es kikapcsolt allapotban. Megfigyeltem es a Ps4 is ad ki hangot, de az a haveromnal is es o mar vitte szervizbe azt mondtak, hogy a tap, de ez meg normalis. Itt is ez lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest