Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
őstag
válasz
stefi68
üzenetére
Szia. Én egy 40j5500-at használok másfél éve , teljesen rendben van a tv. VA panel , nulla bevilágítás, wifi, bluetooth , hibátlanul működik. Mindent formátumot le tudtam eddig játszani vele pendrivon . Beépített hangszórói meglepően szépen szólnak. A pásztázó mozgásoknál jön elő az 50hz hátránya, picit olyankor darabos, de semmi utánhúzás és egyéb probléma nincs, pedig nézek focit, teniszt, nagyon szép az adás rajta . Én ajánlanám az 5ös szériát bártan ebben az 100-130 ezres ársávban. Mondjuk arra figyelnék, hogy VA panel legyen benne.
-
tükörgömb
csendes tag
válasz
arnicode
üzenetére
Szia az volt nálam hogy kijöttek és ugyanúgy akadt a hang a kártyával ahogy a kártyát átraktuk a másik szobában lévő tévébe ami úgy-szint egy Samsung ott minden rendben volt illetve amit hoztak boxot és az volt hdmi kábellal rákötve a tv-re úgy is jó volt minden ahogy visszakerült a kártya a (szóban forgó tv-be) megint jelentkezett a probléma! sajnos most is akadozik.
-
mpo
veterán
válasz
arnicode
üzenetére
Nem hiszem, hogy 8:43-kor ne tudnék értelmezni.
Olvasd el még egyszer mindkettőt és próbálj meg nyugodt választ adni.
A szerelők a bejövő kábel végén szoktak mérni, ha ott jó, akkor a többi az ügyfél dolga.
A set-top-boxos próba HDMI-vel megy.
A kártya másik tévében jó.
Jó a kártya, jó a bejövő jel és mégis probléma van, akkor a koax és az elosztó marad, mint hibalehetőség.
A tévé marad utoljára, mint hibaforrás.A szerelők tanácsolták, cseréljek routert, mert nem jó. Még két évig hiba nélkül ment.
Olyan szerelő is volt, aki a koax végén cserélt csatlakozót és megszűnt a hiba.
Másik alkalommal a 800 MHz-es elosztóimat kicserélték 1000 MHz-esre. -
stefi68
addikt
Sziasztok!
Szülőknek kellene valami alap (semmi smart, meg 3D) 40-43"-os tv.Érdemes a legolcsóbb 5-ös sorozattal foglalkozni?
Nem szeretnék valami hulladékot megvenni 105-120e -ért.
130x ezer körül már láttam 6-os sorozatút is. -
gyeniko
őstag
válasz
arnicode
üzenetére
"Ma voltak kint a szolgáltatótól és mindent rendben találtak a hálózattal."
Ühüm, a hálózattal nincs is probléma, mert esetleg az adott csatornával, illetve a konkrét, éppen sugárzott adással lehet a baj.
Ugyanis én is nehezen tudom azt elképzelni, hogy a készülék háklis egy konkrét csatornán sugárzott adásra, egyébként minden más csatorna minden műsora jól működik rajta. -
lord_m
senior tag
válasz
sonye
üzenetére
Engem is zavart, illetve, hogy nem lehetett a régi, megszokott csatornasorrendet létrehozni.
Itt olvastam erről a megoldásról, innen leszedve a ChanSort 2017-11-30 programot:[link]
Gépre kicsomagolod, majd megnyitod vele a Tv-ről pendrivera exportált csatornalistát. Azt hiszem az Adás menüpontban.
Én kedvencekbe tettem ami kell, teszőleges sorrendben, számozással. Majd mentés és csatornalista importálása pendriveról.
Az automatikus csatornakeresés készenléti módban meg kikapcs.
Másik megoldás meg a régió átállítása, de azzal nem akartam variálni.
-
arnicode
tag
válasz
tükörgömb
üzenetére
Szia!
Ne aggódj ez szinte biztosan a műsorban van. A napokban nálam is tapazstalható volt 49MU7002 Budapest Digikábel... most pl odakapcsoltam, 10 perce megy NatGeoWild HD most nem akadozik. Szóval mikor kint voltak a kábelesek nálad, épp nem volt ez a jelenség. De legalább át van ellenőrizve a rendszered

-
lord_m
senior tag
válasz
lord_m
üzenetére
Sziasztok!
3 hét után meghozták a 43MU6102 cserekészüléket, addig használhattuk a másikat ( addig is legalább ismerkedtünk vele).
Ennek kijelzőjével már szerencsére minden rendben, regisztrálni is lehetett, gyári gari természetesen innen indul újra.Chansort progival megcsináltam a csatornasorrendet is.
Képi beállításokból van egy kis vita itthon, merthogy a Kiemelt mód "mennyire jó színes"...

De ugye az USB forrásra mondjuk külön be lehet lőni igény szerint a Film, Warm2 beállításokat? Én ennek lennék a híve, itt javasoltak alapján.
-
-
öcsi06
tag
Ez azért nem semmi, 9-én 200k ért vettem.[link]
-
mpo
veterán
válasz
tükörgömb
üzenetére
Ha koax kábelen jön, akkor nem jó, ha set-top-boxon jön, akkor jó. A kártya máshol jó.
Mielőtt a Samsungnak írnál vagy szerelőt hívnál, a kábelt és az esetleges elosztót kell ellenőrizni, az elosztó 1000 MHz-es legyen.
Ha elég hosszú a másik tévénél lévő kábel, azzal is próbáld ki. -
mpo
veterán
válasz
gippazoid
üzenetére
Én ezt nem venném meg:
[link]A régebbi típusoktól a 2017-es típusokig van minden, 50e Ft-tól 4,5 millióig.
A 2018-as típusok most jönnek.
Tudásban, méretben, minőségben nagy a szórás.
Ha olvasgatod a topikot (meg fölül az összefoglalót) képbe kerülsz.
Aztán ha kiválasztod a neked megfelelő tévét, akkor vársz egy jó akcióra és megrendeled.
Itt tudsz típust (mindenféle szűréssel) választani. A rendezést is állíthatod.
[link]Meg a gyártónál is nézelődhetsz:
[link] -
tükörgömb
csendes tag
Sziasztok Van egy Samsung UE65MU8002 típusú tv készülékem az a problémám vele hogy pár napja észrevettem hogy az egyik csatornánál akadozik a hang. Ma voltak kint a szolgáltatótól és mindent rendben találtak a hálózattal. A készülékben modul+ kártya van. A problémás csatorna Nat Geo Wild Ezen a frekvencián még 8 másik csatorna is van de azokkal minden rendben. A kártyát másik tv-vel is kipróbáltam és ott minden rendben van Illetve a kábel tv szerelők is kipróbálták Set-top boksszal és azzal is minden jó. Szerintetek mi lehet a gond a készülék alig 5-hónapos.
-
daniel2121
őstag
Melyik a jobb vétel használtan az EH vagy az ES sorozatú?
-
gippazoid
őstag
Köszi a válaszokat!
Tudom, hogy semmi nincs a TV-ben, ezért keresek megoldást.
Google Chromecast?
Azzal lehet ilyet csinálni?
A mobilomról ugyanis elérem az Asus router-hez csatolt HDD-t.Az okos tv-k hol tartanak most Samsungéknál?
Érdemes, vagy inkább felejtős és külső eszköz? -
mpo
veterán
válasz
krysztyan
üzenetére
"forrásoknál felhozza, "
Ne entert nyomj, mert akkor a tartalmat keresi.
Inkább a tools gombot.
Az e-manualban vagy a könyvében vagy a letöltött kézikönyvben (ezt használom) keresd meg a formázást.Ha USB 3.0 a pendrive, akkor nem biztos, hogy menni fog, a múltkor valakinek segítettem, ugyanezzel szenvedett.
Ha ilyen tévém lenne, mondanám, hogy kell, de nem ilyen van. -
mpo
veterán
válasz
krysztyan
üzenetére
Üressel próbálkozz, ha fölismeri formázd meg a tévével
Ne dugdosd mindenhova, csak a neki való helyre (kézikönyv vagy címke hátul a tévén) és mielőtt kihúzod távolítsd el szoftveresen.
(Régen: ha rajta vagy, föl gomb vagy tools a távirányítón és eltávolítás menüpont.) -
krysztyan
tag
Sziasztok!
Szerintetek miért van az, hogy akármelyik pendrivet teszem a tvbe (6102) a forrásoknál felhozza, de ha rámegyek, akkor nem nyitja meg ami rajta van... Csak pörög a közepén egy fogaskerék és keresi mi van rajta, de soha nem talál semmit... Már mindenféle formázott pendrivéval próbáltam, ntfs, fat, exfat, fat32 de semmi... Valami beállítás vagy más? Egyik usb-ben se jó....
Köszi 
-
Talib21
tag
Sziasztok. Írtam a samsungnak chaten az emagos tv kapcsán, kérték, hogy emailban küldjem el az emagos számlát, a tv hátsó adattáblájának fényképét, a posta címemet, és küldenek samsungos jótállási jegyet, a 2 garancia pedig él a tájékoztatásuk szerint mivel tudtam regisztrálni a tv-t . :egyébként furcsa is lenne ha nem lenne garancia, mert a tv made in hungary, és az is rá van irva, hogy a Samsung Magyarország hozta forgalomba.
-
mpo
veterán
válasz
krysztyan
üzenetére
"Olyan érzésem van, hogy a tv csatlakozik az internethez, de valahogy a hálózaton nincs,"
Ez nem érzésre megy, hanem a menüben a hálózat (régen így volt) menüpontban csatlakoztatod vagy UTP kábelen vagy WIFI-n.
Amíg ezt nem teszed meg, nem lesz a hálózatban, olyan mintha a szomszéd tévéje lenne. -
sonye
senior tag
válasz
szucs.daniel
üzenetére
Én max 1 vagy 1,5m kábelt vennék.
USB 3 hosszabbító kábel címszóval minden IT boltban lehet.
Nem egy drága beruházás. -
gippazoid
őstag
Sziasztok!
Van arra valamilyen mód, hogy az UE32J5000 buta tv média lejátszójának valahogy megmutassam a router-emhez kapcsolt HDD tartalmát?
Ha 32"-os okos Samsung TV-t vennék, milyet nézzek?
Van olyan most aminek középen van talpa és nem lábak a két szélén? Emiatt nem tudom az asztal síkjából oldalra kilógatni a J5000-et.Köszi!
-
szucs.daniel
csendes újonc
-
krysztyan
tag
Szia
Feltettem, de nem találja a tv-t... Olyan érzésem van, hogy a tv csatlakozik az internethez, de valahogy a hálózaton nincs, vagy csak a többi eszköz nem látja, érdekes... A mirror share-t bekapcsolva csatlakozik a mobileszköz a tv-hez, és olyan mint ha a tvn használnám, de pl úgy sem mindent meg....
-
sonye
senior tag
válasz
szucs.daniel
üzenetére
Vegyél egy sima USB hosszabbító kábelt.
Ha USB 3.0 a HDD, akkor olyat.De ne túl hosszú kábelt!
-
tony7
tag
A mysamsung oldalán ez olvasható: Az önként vállalt garancia hosszabbítást olyan termékekre biztosítjuk, amelyeket a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozott forgalomba. Az emagos készülék nem ilyen. Csak azért írom , hogy ne érje meglepetésként ha a samsung nem fogja vállalni a javítást. Egy ismerősöm a telefonjávan járt így. Nyugodt volt mert be tudta regisztrálni a készüléket és aztán meg volt a pofára esés mikor kiderült, hogy csak bolti garanciás a készülék.

Hiszen ha samsung garanciás lenne a készülékük akkor nem háztól házig garanciával árulnák. -
szucs.daniel
csendes újonc
Sziasztok!
Adott egy Maxtor M3 Portable 2.5" 1TB-os külső merevlemez és egy Samsung UE50MU6102-es TV készülék. A gondom az lenne, hogy a külső merevlemezt nem tudom használni "csak" a hozzá kapott usb kábellel mivel az rövid nekem és itt jönne a kérdésem. Milyen usb hosszabbítót kéne hozzá vásárolnom (márka, usb 2.0 vagy 3.0, hossz amivel stabilan működik) ? Még az is érdekelne, hogy így majd veszítek-e a merevlemez teljesítményéből ?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
mpo
veterán
válasz
tibur5555
üzenetére
Egy félmilliós tévénél letölteném a kézikönyvet, (olcsóbbnál is mindig megtettem).
Az USB-s eszközök eltávolítását számítógépen és régebbi tévéken először (menüből) szoftveresen illik eltávolítani és csak utána kihúzni.
Van aki tagadja, "eddig még semmi baja nem lett" és simán kihúzza.
Nem tudom, hogy a One Connect-nél hogy kell, ezért van a kézikönyv.
Egy pendrive vagy HDD is tönkremehet. -
mpo
veterán
válasz
Talib21
üzenetére
E-mailben megkaptad a plusz évet (éveket) a Samsungtól. Jól tedd el vagy nyomtasd ki, számlát mellé.
Írhatsz e-mailt a Samsungnak, ha kétségeid lennének, hogy Samsung szakszervizben javíttathatod vagy háztól-házig emag garancia van.
Tippem a Samsung garancia és szakszerviz. -
sonye
senior tag
válasz
tibur5555
üzenetére
No para!
Az 1A a jobb ha csak USB-s HDD-d van, de ma már jellemzően tök mindegy hova kötöd a HDD-t, ha gyári kábelt használsz hozzá. Jellemzően nálam az egyéb kábelekkel volt, hogy nem ment a HDD, ha nem aktív tápos USB-n lógott.
Ha a HDD elindul akkor nem lehet elrontani.
A ki-be kapcsolgatást viszont nem szeretik a HDD-k. Csökkented vele az élettartamát az eszköznek.
Célszerű kihúzni, ha nem használod naponta.
Bár én most a 3. USB-n, ami a 7002-n hátul van, egy direkt TV felvevő HDD-nek használom.
Hát nem igen kellemes hallani, mikor a TV kikapcsolásnál megállítja a pörgő HDD-t, de mivel nem új vinyó, így beáldoztam. -
tibur5555
csendes tag
Vettem egy Samsung UE65MU8002 -t az Euronics-ban, és a One Connect dobozán 2 USB hely van.
HDD 5V1A, ill. 5V0.5A.
Melyik mire való? Az 0.5A-sba dugom a a külön tápos külső hdd-t, az 1A-sba a külső táp nélkülit? Vagy teljesen mindegy? El tudok rontani valamit, ha rossz USB-be dugom?A másik kérdésem: ha rákötök egy külső HDD-t a tv-re, akkor hagyhatom bedugva akkor is napokig, ha nem használom? Nem pörgeti fel ilyenkor feleslegesen, ami esetleg drasztikusan csökkentené a hdd élettartamát?
Köszönöm!
-
Talib21
tag
válasz
Darksiders84
üzenetére
Akkor szerencsém volt, mert az emag elvileg csak bolti garanciával árul, az ed az hivatalos. Érdekes egyébként, hogy ott sem töltötték ki a garancia papírt.
-
krysztyan
tag
A forrás/csatlakozási út, úgy meg tudom jeleníteni a telefonomat a képernyőn... De továbbra is az a gondom, hogy olyan mintha amúgy nem látnák a telefonok a szgép, hogy van a tv a hálózaton, mert semmit nem tudok rá küldeni... Akár melyik telefonon elindult a youtube, megjelent egy tv ikon, arra kattintva tudtam a tvre tenni a videot... Soha semmit nem kellett állítani se telón se tvn. ...Csak egy hálózaton voltak ahogy ez a tv is (6102), de mégis semmi... Valakinek valami ötlet tuti valamit a tvn kell állítani, hogy lássa minden eszköz a hálózatba.... ???

-
Talib21
tag
Sziasztok. Mai napon érkezett az emagtól egy samsung 50mu6102-es tv. Azt néztem made in hungary a tv, ebben a hónapban gyártották elvileg
Kipróbáltam, simán lehetett regisztrálni a samsung oldalán, jött is igazoló email a kiterjesztett garanciáról. Ez így szerintetek érvényesíthető is prémium garanciára ha szükséges, mert ugyebár a magyar jótállási jegy kitöltetlen, ki se volt bontva. Van ezzel valakinek tapasztalata? Köszi előre is! -
Krisz79
őstag
Sajnos ,erről lecsúsztam.

Vajon a 7002 -es ára meddig csökkenhet?
Nincs kilátásban valami MM akció?
-
mintech07
tag
válasz
sajtos75
üzenetére
Igen, YUV-ra állítva nekem is megszűnik a fekete képernyő, megvan már tavaly agusztus óta a tv és azóta csinálja is hogy elmegy a kép, régebbi fw-vel is csinálta és az újjal is. :/ De nekem az elején mikor bekapcsolom mindig szokta csinálni utána egy kis ideig jó aztán megint elkezdi, elég zavaró dehát akkor marad így Yuv-ra állítva ha nincs más megoldás.
-
krysztyan
tag
válasz
Darksiders84
üzenetére
Szerintem a telefonon ok minden mert eddig minden tv-t megtalált egyből semmit sem kellett állítani rajta.... Bluethooth még nem próbáltam, de kihagynám ha van rá lehetőség, eddig a leggagyibbhoz se kellett....
#sonye# igen azonos hálózaton, azt már én is megnéztem... és a smart viewel se megy a tv, mert meg se találj a progi... én is arra gondoltam h lehet a tvn kell állítani valami láthatóságot vagy nem tudom.. De hol meg mit?

-
krysztyan
tag
Sziasztok! Vettem egy 6102-es modellt. Az a kérdésem lenne, hogy a telefonomon lévő youtube alkalmazásról két gombnyomással át tudtam tenni a videot a tvre, de ezt a tvt nem is látja... Ez miért lehet? Valamint a Smart View alkalmazás se látja... Valamit a tvnél kell állítani? Az eddigi készülékeimet automatikusan megtalálta nem kellett állítani semmit... Köszi a segítséget

-
vonSux
őstag
7000-es 40 colos készüléket sehol nem lehet venni itthon?
Illetve max 43-as méretig melyik tipus most a legjobb választás?
-
sajtos75
tag
válasz
mintech07
üzenetére
Tedd a Prot 2160 YUVra és akkor megszűnik a pár másodperces fekete képernyő. Én is ennél maradok mert képtelen vagyok rájönni,hogy RGBnél miért csinálja. Ott van valami bibi. De ez TV probléma az fix. Mindent próbáltam ,de csak a YUVnál nem csinálja. A TVn a 1201 fw van. Valahol a HDMI fekete szín és a PS RGB módja között van az akadás. De csak addig míg egy párszor eljátsza. Utána mehet egész nap. Többet nem jón elő.
-
Criton
veterán
válasz
üzenetére
Én Edigitalnal vásároltam egy UE65MU9002TXXH készüléket, a support szerint erre is +2év gari van, ugyan akkor amikor beregisztráltam a készüléket, csak 2019-ig garanciális, és a TV mellett az alábbi szöveg szerepel "Nem a Samsung Magyarország Zrt. által forgalomba hozott termék! A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrált termékét nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes garanciát nem tudjuk meghosszabbítani. "Jóvan, most már kell egy szemüveg, egy darab betű lemaradt, pedig többször is ellenőriztem, és most már megy a garancia hosszabbítás is

-
mintech07
tag
Samsung Mu6102, Ps4 Pro-n nekemis elmegy a kép elég sokszor játék közbe is és a menübe is pár másodpercre.
Én elvittem Samsung szervizbe, de nem tudják mi lehet a gond, cseréltek panelt is, de ugyan úgy megvan a probléma. De viszont ha kikapcsolom a HDMI UHD Colort akkor megszűnik a probléma. -
mpo
veterán
válasz
Criton
üzenetére
Akkor kapsz hathatós segítséget a szakértőktől, ha leírod a használt módokat (tv, 4k film, játék, stb) és melyiknél mi az, amivel nem vagy megelégedve és azt is, hogy milyen környezetben nézed (világos, sötét).
Túl sötét, elmosódott mozgás stb.
Meg a tévé típusát is, hogy ne kelljen keresni.
Meg az rtings által ajánlottakon túl vagy. -
-
sonye
senior tag
válasz
koko52
üzenetére
Ugyan már..
290-ért vettem a TV-m, másnap a MM, ahol vettem 229-ért adta mert valami áfamentes napok vagy mik voltak.
Ez a hogyan bukjunk el laza 60 ezret 1 nap alatt című játék... Sajnos erről igencsak csöndben volt az üzletlánc....
De a lényeg, hogy a TV tökéletesen működik. -
Bandi995
aktív tag
Sziasztok!
UE55MU7002TXXH-t nézegetem új TV-nek, 250 a Media-ban, arra lennék kíváncsi, hogy tud-e valaki jobbat ajánlani? Nem zavar az okos rendszer hiánya, sőt előny, ha árügyileg meglátszik rajta, 4K-t szeretnék mindenképpen és úgy 2,5 méterről lesz bámulva, úgyhogy ez alá a 49 colos méret alá nem nagyon mennék. A keretem abszolút plafonja 250k, esetleg 50-t még rádobnék, ha valami kihagyhatatlan ajánlatot sikerül találni!
Üdv és köszi a segítséget előre is!
-
sonye
senior tag
válasz
Krisz79
üzenetére
Akkor a méret adott.
de sajnos hidd el olcsó és jó TV nincs.
Én 2 db LG-t vittem vissza!
Az olcsó szériás TV-k olyanok is...akkor a 49MU7002 lehet neked is jó választás.
de ha az android lassúsága, fogyogatása nem riaszt vissza, akkor még a sony lehet befutó.
Az LG sajnos felejtős ebben a szektorban.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Ford topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest