- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
-
belan
addikt
válasz
Daffni2 #151296 üzenetére
Hát nekem eddig mindig vissza vettek el lehet állni 3 napig vásárlástól ! Alzaba is vissza vettek 2 nap után 320 ezer forintos telefont plus garanciát is vissza fizették ! 14 napig meg ha online vásárlód ! Nem szoktam terjeszteni valótlan infokat sok ismerősöm is vissza kapta vettél arat és ez nem csak MM-nél volt ! De nem fogok itt vitázni veled én azt írom le amit tapasztalok persze ilyen kis sufni boltokba nem fogjak vissza venni a szürke importos termékét ! 2022 lehet változik majd de ha online veszed meg akkor is el 14 nap ha nem hibás akkor is .
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
Daffni2 #151296 üzenetére
Valóban 3 napig vissza veszik de csak akkor ha vissza szállítóm és megvan a doboza. Máskülönben nem azt mondta a média markt. Ez van most csinaltattam egy kalibraciot is és úgy egész jó lett a képe. Hangja is bődületes. Bár van egy 3 éve vásárolt q80r soundbarom így a hangzással sincs gond. 5 éves garim is van rá. A qe55q60rat tévém a másik, de a kettő között ég és föld a különbség mind képben mind hangban is.
-
RR-13
őstag
válasz
Daffni2 #146009 üzenetére
A pontosság kedvéért: 5db jó értékelést kapott, 2db rosszat, és egy semlegest.
A rossz, és a semleges értékelést 2019. február, és május között kapta (vagyis majdnem 2 éve!), lehet, hogy azért mert volt egy hibás széria.
2017., és 2018-ban jó értékelést kapott, majd 2020. júniusban ismét jó értékelést kapott
Ennek a kábelnek máshol is kb. ennyi az ára. Néha a nagyobb márkanevet kell megfizetni, de nem tud többet, egy próbát ennyiért megér, ha nem jó vissza lehet vinni. -
válasz
Daffni2 #142070 üzenetére
és mihaly13
Köszönöm mindkettőtöknek. Közben tettem még egy próbát, és láss csodát, tényleg látta a ChanSort a .zip fájlt is
. Azóta már át is szerkesztettem, meg kiírtam egy A4-es lapra a csatornák neveit/számait, lefóliáztam
. A tévét Édesapámnak vettem, és szerettem volna, ha úgy vannak a csatornák, ahogy már megszokta. Még nem másoltam át, de remélem, azzal sem lesz gond. A készenléti csatornafrissítést már tiltottam, így már jónak kell lennie.
Köszi mégegyszer mindkettőtöknek -
fauv
őstag
válasz
Daffni2 #141720 üzenetére
Sajnos nem.
I measured peak HDR brightness at just under 300nits, which means some of the more aggressively graded HDR TV shows just don’t ping the way they can. The set’s black level performance is also limited, a common trait of LED LCD screens at this price.
Ez a teszt alapján : [link]
Ez egy másik oldalról van : HDR performance also isn’t the best, even though the set supports HDR10, HDR 10+ and HLG standards. Max brightness levels also are less than you’d need for good quality HDR performance, coming in at just over 300 nits.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Daffni2 #134005 üzenetére
Épp azt akartam írni, hogy az messze van a moderntől. Vagy maga a szót definiáljuk, hogy kinek, mi a modern?
Kokokka-nak teljesen igaza van, egy frankó lejátszót semmi nem tud kiváltani, még az én elég szép árat képező számítógépeim sem. Egyszerűen sokkal jobb egy médialejátszót kezelni, vagy akár egy konzolt játékra, mert azt arra találták ki.Egyébként is, ha Pc-ként ismeri fel a tévé a bemenő jelet, elég rendesen hazavágja a beállítási lehetőségeket, nálam emiatt is ugrott ez, hogy pc-ről játszak le filmeket, hozzáteszem, Samsung-on, mert a Sony-nál nincs ez, ott megmarad az utolsó kis menü az almenüivel együtt, de abba meg gyárilag olyan frankó a lejátszó, hogy kár lenne helyettesíteni bármivel.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Daffni2 #131904 üzenetére
Közben törölték a hsz-eket... Szerintem egy alreg "bevédte" a terméket, mert nem az eladó válaszolt, hanem egy "újonc" és szinte azonnal, ráadásul olyan ostobaságokat írt, hogy már csak morbid kíváncsiságból válaszolgattam neki. De az összes hsz del.
Pl, hogy a linkelt bolt egy akármilyen webshop és biztos átcseszi az emberek a garanciával meg a áfás számlával. Na most, én a kytary-t ismerem, elég rendesen. Lehetne referencia bárki számára. -
warren29
aktív tag
válasz
Daffni2 #124984 üzenetére
"...Még így is elég macerás foltmentessé tenni."
Inkább echte sz*pásnak mondanám
Pár hónapja még működött az egyik kedvenc oldalam ahol meg tudtam nézni a 4K filmeket, hogy "igaziak" vagy csak felkonvertáltak. (realorfake4k.com)
Sajna az oldal - legalábbis egyelőre - halott.
Azért szerettem mert aktuálisan, évekre lebontva real, fake és almost 4k kategóriákra lebontva tudtam infózni a filmeket.Tudtok valami ehhez hasonlóan korrekt oldalt?
Egy időben rengeteg volt de mára eltünedeztek amiket találtam, azok meg többnyire abc sorrendben egy szimpla listaként működnek. -
Monyos
aktív tag
válasz
Daffni2 #119046 üzenetére
Hogy erősítsem a tábort:
Nekem is 50MU6102 van és maximálisan elégedett vagyok vele.
Féltem a felhosödéstől én is, mert csak este vagy besötétített szobában nézem, de egyáltalán nincs, teljesen homogén képe van.
Korábban nem volt VA paneles kijelzőm, valóban nagyon jó a feketéje.Ezért az árért egy nagyon jó TV szerintem is.
-
rizso
addikt
válasz
Daffni2 #118994 üzenetére
Öcséméknek lesz ajándékba, én is nagyobbat akartam, de sógornőm nem bírja a nagy tv-ket. Most amit elsődleges (!!!!) tv-nek használnak az 22" (!!!!), ennél max egy picivel szeretnének nagyobbat. Nálam 50" van, az nekik nagy, szülőknél 42 vagy 43", az is nagy, ebbe a 40"-be még belemennének.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Daffni2 #118045 üzenetére
Bármit csináltam a számítógépen nem segített. A tv-n kértem egy jelszó helyreállítást az alapján változtattam jelszót a számítógépen így jó lett.
F6500-át váltotta az F6452. Kicsit tartottam ,mert mindenki annyira jó tévének tartotta az F sorozatot.
Tényleg csak 20 percet próbálgattam a tv-t ,de sokkal jobb a képminőség. Sehol egy felhősödés és hálisten nincs dse ami volt a régi tévémen.Viszont a Smart része tetülassú. Ez csalódás.
Ás a kép és hangbeállítási lehetőségek is kevesebbek.
Van valami ajánlott beállítás a Motion Plus-nál? -
Gsx-rr
veterán
válasz
Daffni2 #117888 üzenetére
Elférne nagyobb is ,de hálószobába kell ,eddig is 40-es volt nem akarok nagyobbat.
Szekra: Köszönöm ,de leginkább a hálószobában nézek filmeket ,így nagyon nem akarok visszalépni minőségben,egy belépő kategóriás Uhd-val.az előző tv-m F6500 elég jó tv-nek számított amikor vettem.
És gondolom most sok embert fogok megbántani,de most néztem a MM-ban a tv-ket és a sokat emlegetett 6102 az valami baromi ronda dizájn!
Pumba: ezek szerint a 6452 is lehet Va? Csak mért a 6400 ritkább darab és drágább is.
-
válasz
Daffni2 #108996 üzenetére
Venni kell egy ilyen Orico USB3.0 csatolós külső házat laptop HDD-hez és le van tudva a probléma.
A PH Aprón mindig van elfogadható árú laptop vinyó. Filmnézéshez nem kell nagy sebesség, tehát lehet venni olcsó, lassú, nem melegedős HDD-t. WD Green már túl jó is erre a feladatra
-
jozsi252
veterán
-
stilo18
addikt
válasz
Daffni2 #108061 üzenetére
Nálam a szerviz menüben 55B6AUOVK sorszám van.
Rtings weboldalon valaki kérdezte ez mit jelent - azt írták IPS panel.
AV fórumon azt írták VA, mert hogy az AUO VA paneleket gyártott a Samsungnak.Szóval szépen fogtam magam, egy fekete jelenetnél nagyon finoman megböktem a panelt és sima fehér pötty jelent meg. Ha VA panelnél csinálod...bevillan.
A gyerekszobában egy LG tv van, VA panellel.... Szebb a fekete, láthatóan sötét szobában.
Ezek az én adataim.
-
válasz
Daffni2 #107819 üzenetére
Hát az én 40KU6400 TV-m nem tud pendrive-ra felvenni,csak USB csatlakozással merevlemezre.
Szerintem próbálgasd még, mert az én 55KU6000 TV-m tud felvenni pendrive-ra. Sőt, az egyel gyengébb 55K5500 is tud felvenni pendrive-ra.
Furcsa lenne, ha egy KU6400-as nem tudná ezt a lehetőséget...
Ma felvettem HD-ben a Forma1 futamot, jó közelítéssel 1 óra műsor kb. 1 GB helyet foglalt el. A felvétel minősége elég jó, megállítva, lassítva is elég jó a kép, teljesen elégedett vagyok vele
-
BBéci
legenda
válasz
Daffni2 #73789 üzenetére
Komolyan kérdeztem, mert érdekel. Apósom is olyat vett magnak, de nem tudta megindokolni. Fogalmam sincs, miért éri meg jobban, mint egy Sony, Samsung, vagy Nokia. Nem árt tudni, mert nemsokára nálam is esedékes lesz a telefoncsere.
(#73791) Flashget
Az nem növeli számomra az értékét, hogy gúglis fejlesztők munkája. A Google telefonja hatalmasat bukott, ha nem tévedek.
Mellesleg most is (3,5 éve) kínai telefont, ZTE-t használok, de nem vettem, hanem cégesként kaptam.
Amiket kinéztem (Sony, Nokia), azok sem kerülnek többe 50000 forintnál és mindent tudnak, amire szükségem van. -
válasz
Daffni2 #49080 üzenetére
Nem lett jobb, sőt talán az első soron még egy kicsivel jobb is volt.
(#49079) krx21: felbontás azon van, viszon tolyan beállítás van a tv-n, hogy képernyőhöz igazítás.
Újra itt a kép, vakuval is csináltam egyet, az közelebb áll a valósághoz...
-
Flashget
félisten
-
sandró60
addikt
válasz
Daffni2 #41776 üzenetére
Elnézést igy utólag,hogy előbb járt a kezem(irás)mint a tájékozodás.Igazad van a kollégának nem alkalmas a EH5000.tévéje arra amit itt egy páran próbáltunk jó indulatúlag ajánlani A bizonyiték itt olvasható.Ezúton kérem #chester99# forumozó kollégát,hogy ő is olvasa el a linket amit ide tettem.Sajnos nincs benne hálózati lehetőség.Autómatikusnak vettem a D szériához hasonlitva,mert ott még volt ilyen az 5000 széria számnál
-
BBéci
legenda
válasz
Daffni2 #41618 üzenetére
Tipikusan az a hozzáállás, hogy a saját lovát dicséri, de úgy hogy a másikét rossz színben tünteti fel.
Mivel nekem nincs saját lapostévém, nem vagyok érdekelt a gyártásban sem a forgalmazásban, bármelyikről írok jót vagy rosszat, szó sem lehet részrehajlásról. Még a rábeszélés látszatát is kerülöm, csupán elmesélem a tapasztalataimat és a véleményemet. -
BBéci
legenda
válasz
Daffni2 #41589 üzenetére
Az árából is kiderül, 55 colos. A nálam megforduló tévék közül nem az első és bizonyára nem is az utolsó, ami ilyen mértékben felhős. Az ábra a 2 mp-es exponálási idő miatt elmosódott, a fényképezőgép természetesen állványon volt.
(#41590) MattRex
17-es háttérfény? Az brutális. Kalibrálás előtt tesztábrákkal valamennyire belőttem, 10-11 között találtam el a megfelelő szintet. Ezt neked is ajánlom! Olvasd el Szaszlaci blogját, tegnap linkelte valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest