- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
klaya86 #158983 üzenetére
Nem lövik le...csak frissítést nem fog kapni ezek után.
Egy darabig még biztosan használható marad legfeljebb a frissítésekkel érkező újításokból te nem tapasztalsz semmit.
Pl: Egy régi oprendszert is lehet használni manapság ( Win XP , 7 ) csak éppen a biztonsági hibajavítások hiánya miatt nem ajánlott már !!! Régen lejárt a támogatási idejük....ezért nem kapnak hibajavítást sem. Ezért is érdemes a rendszereket frissen tartani.
Legyen az a rendszer bármilyen eszközön is.
A gond az, hogy egy oprendszert azért frissítgetnek, javítgatnak PC-n, addig a telefonokon már ritkábban jönnek a javítások ...a TV készülékeken meg mégritkábban. Tehát egy idő után minden eszköz elavul....szoftveresen ! -
sandró60
addikt
válasz
klaya86 #146210 üzenetére
Egy éjszakára áramtalanítsd-talán tovább lesz jó
Nem rég adtam oda az unokámnak a kb9-éves tévét amiben szintén olyan volt,hogy nehezen váltott csatornát.Ott én is párszor azt csináltam amit te.Utoljára "besokaltam" és vettem egy másik márkát
Az unokámnál csak xbox használattal jól működik. -
stefi68
addikt
válasz
klaya86 #118500 üzenetére
Köszi a tapasztalatokat.
Közben rájöttem, hogy ez nem a "Milyen TV-t vegyek?" topik, de ott is feltettem ugyanezt a kérdést de nem nagyon reagált rá senki, mint ahogy itt sem nagyon...
Persze tisztában vagyok azzal, hogy aki ide ír, az általában nem a legolcsóbb kategóriát veszi, de hát van olyan helyzet, amikor az is megfelel.
-
-
Clever0
senior tag
válasz
klaya86 #100586 üzenetére
Nem írtad, hogy kábel vagy műhold kártyád van. Általában az adott eszközhöz párosítottak a kártyák, külön nem használhatók, ki kell cserélni olyanra, amelyik megy tévében.
Hátrányuk, hogy az EPG csak 1-2 napos és esetleg a tévén a csatornaváltás lassabb, mint beltérivel.
Előny, hogy nem kell box és táv, továbbá a csatorna sorrend is szabadon változtatható, ha a tévét megfelelően állítottad be. -
AG Sheppard
csendes tag
válasz
klaya86 #99650 üzenetére
Mint korabban is irtam, enyhiti a szemek terheleset, ha tartos egy szinu feher. Elvileg sotetben minden kepernyo moge ajanlott a hattervilagitas, mert kevesbe romlanak tole a szemek hosszu tavon, de ugye mindenkinek mas a preferenciaja.
Ami meg folyamatosan a kepernyo tartalmahoz igazitja a szineket, az meg mar inkabb hangulati elevacio. -
Ferink
aktív tag
válasz
klaya86 #98561 üzenetére
Értem. Köszönöm.
Edigital-nál a J6200-as most kifutott státuszban van, 130 ezer volt az utolsó ára.
Ez a minimális szaggatás miből adódóik? Ebből a szempontbók miért jobb a 6200?
Akárhol nézem a két tv műszaki paramétereit nem látok releváns eltérést. Biztos van, csak nincs leírva.
-
monti0222w
addikt
válasz
klaya86 #97329 üzenetére
Köszi szépen a választ,
ha lehet akkor még kérdeznék a net, WiFi milyen benne, használható kategória? Billentyűzetet lehet csatlakoztatni kábelel vagy bluetothtal? Fülessel vagy fejhallgatóval lehet csatlakoztatni hozzá, ha igen és próbáltad milyen a hangzása? Egyelőre ennyi és előre is köszönöm a válaszodat.
-
Flashget
félisten
-
Kicsirics77
veterán
válasz
klaya86 #97099 üzenetére
talán lehet meg kellene próbálni megnézni,hogy az fn+ melyik funkció bill hatására kezdi el kiküldenki a képet a hdmi kimeneten(fn+f7 vagy fn+f8)
ha már ilyesmibe fogsz akkor olvass utána,hogy esetleg a vga vezérlő paneljén lehet-e állítani,hogy melyik képernyőt milyen felbontással küldje illetve kiterjesztett legyen a képernyő vagy klónozott. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest