Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batib
őstag
válasz Darksiders84 #117909 üzenetére
2017-es modellév.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
válasz Darksiders84 #118099 üzenetére
Párosítás megvolt?
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
szekra
addikt
válasz Darksiders84 #118116 üzenetére
Lehet rosszul raktad össze a talpát.
-
szekra
addikt
válasz Darksiders84 #118120 üzenetére
Nekem az van és nem dől meg alapból, viszont én alá polcoltam mert direkt lentebb akartam dönteni mert nincs szem magasságban a tv.
-
addikt
Olyan nekem is. Bár szerintem csak érzéki csalódás,majd megnézem vízszint mérővel
"Aki ad,az nyer"
-
Segnior_Barthez
senior tag
Helló- Enyém is dől. Kb 1 fokot hátra, Azt gondolom, hogy nyomaték kulcscsal kellene rögzíteni a tv-t a talphoz. Szerintem túltoltuk a hátsót. Ekkora méretnél egy fél forgással több a csavaron és ez az eredmény. Én már szét nem szedem
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
addikt
Megnéztem vízszint mérővel,tökéletes.
Csak érzéki csalódás,hogy dől egy picit."Aki ad,az nyer"
-
csaba951
veterán
válasz Darksiders84 #118146 üzenetére
123 gomb hosszan vagy röviden lenyomva a távirányítón. Mást-mást csinál, próbálgasd!
-
csaba951
veterán
válasz Darksiders84 #118165 üzenetére
Nekem pont ilyen van. Ez a belépő szintű model 32'-os TV-hez való. Az 50"-os TV-dhez inkább vegyél egy nagyobb, komolyabb darabot.
Egyébként már ennek is fényévekkel jobb a hangja, mint a TV saját hangszórójának. Nyilván nem ér fel egy jobb házimozi rendszerhez, de azok drágábbak és több helyet is foglalnak el.
-
csaba951
veterán
válasz Darksiders84 #118170 üzenetére
1) Igen, működik a TV távirányítójával. Az automatikus TV-vel együtt be/kikapcsolást, és a hangerőállítást a TV távirányítójáról csak BT üzemmódban tudja. És persze csak akkor ha Samsung mindkét készülék, és viszonylag új modellek.
2) Mobilról meg sem próbáltam használni. De kézikönyv szerint menne BT-n keresztül.
3) A soundbar a kompromisszumokról szól. Azoknak való akiknél nincs elég hely és/vagy pénz egy "rendes" házimozi rendszer kialakítására. Semmi nem képes pótolni a megfelelő helyeken elhelyezett hangfalakat. Soundbarból minél kisebbet veszel, annál inkább középről fog szólni a hang. Nagyobbaknál meg jobban szét lehet tolni a jobb és baloldalt. Meg több hely marad a mély hangsugárzóknak is. Próbálj meg kb. akkorát venni, mint a TV-d, persze csak ha el tudod helyezni.
-
csaba951
veterán
válasz Darksiders84 #118175 üzenetére
1) Ez már kész hangorgia lesz a TV saját hangszóróihoz képest!
2) Nem hiszem, hogy külön kábelezni kellene a konzolt. Elég összekötni a TV-vel.
3) Nincs egyikben sem rádió. Ha rádiózni akarsz rakta, akkor bekapcsolod a TV-t. Persze csak akkor ha a kábel tv szolgáltatód szolgáltat rádió csatornákat is. Ha nem, akkor nem. Esetleg ugyanez mobilon keresztül.
-
mpo
veterán
válasz Darksiders84 #118178 üzenetére
Itt fölül megtalálod az összefoglalót.
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
Ha van a tévédben DVB-C dekóder, akkor nem kell set-top-box sem, mert helyettesíti.
Ha nincs, itt van egy csomó tv DVB-C dekóderrel, válogathatsz:
[link][ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
csaba951
veterán
DIGI Kábel TV-nél ugyanazon a koaxon mennek az analóg és digitális csatornák is. Analóg jó a régi TV-nek (nincs set top box). A modern TV meg külön set top box nélkül képes behozni a csatornákat. Egyik munkatársam szintén nemrég vett TV-t. Ő UPC-s. Azt mondta, hogy UPC-nél mindenképpen kell a set top box. Fórumokat olvasgatva úgy tűnik, valóban így van. De azért nézz utána, nálad hogy van!
Digitális adásban nekem a electronic program guide (EPG) volt a legnagyobb dobás. Meg persze a HD sportműsorok.
-
RudY
addikt
válasz Darksiders84 #118175 üzenetére
Arra azért figyelj az összeállításnál, hogy ez nem 4K képes hangkeltő, tehát a PS4 PRO 4K tartalmát nem tudja átadni a TV felé. Így jobb, ha közvetlenül a tv-re csatlakoztatod és a bar onnan kapja vissza a hangot.
-
mpo
veterán
válasz Darksiders84 #118188 üzenetére
Fölhívod a szolgáltatót, ha megy set-top-box nélkül, akkor jó, ha nem, akkor HD box kell és a megfelelő HD csomagokat tartalmazó előfizetés, ezt a boxot meg visszaadod.
-
coleen
aktív tag
válasz Darksiders84 #118276 üzenetére
Akkor még egy csavarozási próbát teszek, utána, ha nem javul meg, felhívom a boltot, vagy magát a Samsungot..
-
tothjani81
senior tag
válasz Darksiders84 #118273 üzenetére
Szia. Lehet egy hangprijektor 5.1 es ha szemből jön mind az 5 hang plusz a mély. Hallgattam sokat gondolkodtam hogy lecserélem a régi ssmf szériás hangfalakat mert öregek már 14 évesek de a 250 ezre jbl 5.1 es szett amit tényleg 5 +1 helyre lehet rakni az is nagyon karcsú volt. Ha csak hangzásjavítás a cél ne költs sokat, vedd az olcsóbbat ha jót akarsz 5+1 helyre rakhatót de ha minőségit és brutált erősítő + normális hangfalak de az 300.000. Most néztem ezvalatt gagyi van
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
sympatex
csendes tag
válasz Darksiders84 #118291 üzenetére
Nagyon bonyolult. Van náluk valamilyen preferencia, kb így néz ki:
1. Legerősebb a felvétel opciós box, akár SD akár HD
2. Következő a nem felvevős box
3. Következő lenne egy mediacardÉn szerettem volna pluszban HD mediacard-ot kérni (fizettem is volna érte!), de nem lehet, mert az 1. sorszámú, SD mediabox fölé nem enged tenni a rendszer HD eszközt! Le kellene cserélnem az 1. eszközt egy HD Horizon box-ra, akkor vehetnék pluszban HD mediacardot.
Hihetetlen
-
tothjani81
senior tag
válasz Darksiders84 #118290 üzenetére
Lényegi javulás lesz a tv hangjához képest az biztos
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
mpo
veterán
válasz Darksiders84 #118344 üzenetére
Ha van WIFI-s routered:
A mobilra ezt:
[link]PC-re meg Serviio. Csak állítsd be a profile-t a console-on Samsung megfelelő típusra.
Se Bluetooth, se Smart View.
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz Darksiders84 #118348 üzenetére
A Serviio-ról van szó?
Próbálj ki felirat nélküli Full HD rövidfilmet.
Ha PC-ről játszod le, a gépen ne fusson más, mert lehet, hogy gyönge a gép, ha nem, akkor próbálj a console-ban állítgatni.Mobilról is akad?
-
mpo
veterán
válasz Darksiders84 #118350 üzenetére
Privátot küldtem, hogy ne offoljak.
-
mpo
veterán
válasz Darksiders84 #118357 üzenetére
Ha a videóra gondolsz teljes képernyőn:
A mobilon 16:9, minőség kiváló legyen.
Ne portré (álló), hanem panoráma (fekvő) módban készíts videót, na meg képet is.
Teljes képernyőn kell lennie.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz Darksiders84 #118375 üzenetére
Ha a WIFI-t engeded a vendégeknek és felteszik az appot, akkor ők is tudnak bármit mutatni nálad és te is máshol.
Egyszerűbb mint a pendrive és biztonságosabb is.[ Szerkesztve ]
-
krysztyan
tag
válasz Darksiders84 #118436 üzenetére
Szerintem a telefonon ok minden mert eddig minden tv-t megtalált egyből semmit sem kellett állítani rajta.... Bluethooth még nem próbáltam, de kihagynám ha van rá lehetőség, eddig a leggagyibbhoz se kellett....
#sonye# igen azonos hálózaton, azt már én is megnéztem... és a smart viewel se megy a tv, mert meg se találj a progi... én is arra gondoltam h lehet a tvn kell állítani valami láthatóságot vagy nem tudom.. De hol meg mit?"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot"
-
Talib21
tag
válasz Darksiders84 #118446 üzenetére
Akkor szerencsém volt, mert az emag elvileg csak bolti garanciával árul, az ed az hivatalos. Érdekes egyébként, hogy ott sem töltötték ki a garancia papírt.
-
öcsi06
tag
válasz Darksiders84 #118634 üzenetére
-
cimbi186
aktív tag
válasz Darksiders84 #118917 üzenetére
Sztem húzgáljátok ki-be. Lehet az állandó bentléttől haldoklik meg rajta a mese.
Nekünk hazavágott egy fél terrás merevlemezet ,hogy bedugva hagytuk
A miértjét nem tudom ,de már itt is olvastam,hogy valamiért nem szeretik a samuk a bedugva hagyott háttértárat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Külpolitika
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión