- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
quailstorm #26437 üzenetére
Gyári 2.3al nagyon szepen ment. Tsunamival meg az akkori viszonyokban atomvillanaa volt. Kesobbi S2m is alig birta lenyomni, pedig azis egy foldrengeto elorelepes volt tempoban
Regi szep idok... Most mar egy snapi625 is siman szelvesz, alig (semmi) eszreveheto egy 820elonye -
Kleroo
veterán
válasz
quailstorm #26435 üzenetére
Wtf wtf. Hat annonezen bongeszoben yt-oztam mindent csinaltam, es pattogott mint a vadallat
Hat ez elkeserito.
-
Kleroo
veterán
válasz
quailstorm #26433 üzenetére
pfff
Böngészőből esélytelen?
Amúgy értek én mindent, de ez gáz h egy kicsit régebbi teló nem kompromisszumos, hanem kitiltanak vele a vérbe, és marad egy gyorsan merülő butafónod...
-
Kleroo
veterán
válasz
quailstorm #26431 üzenetére
Vicces azért, hogy olyan sokkal de sokkla jobbak/szebbek nem lettek az appok, és az annokb vihargyors teló ma már qwartórának is gyenge, miközben minden droidváltásnál az is hangoztatva volt h mennyivel optimalizáltabb, stb lesz/lett....
vmi régi kukázott YT apk csak elfut rajta, nem egy 400mhz-es GPU nélküli hulladék azért -
Kleroo
veterán
válasz
quailstorm #26429 üzenetére
Király, köszi
2.3 és 4.4 között filózom.
Az ég világon semmi nem kell. Csak döcögjön el a gyári böngésző, és vmivel tudjak YT-ról és spotifyról, egyéb zeneforrásról lejátszni.külön apk-kat felrakva csaknem fog anyázni h nem biztonságos, blabla
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Van egy aberrált perverzióm: Venni egy régi S-t
Egyrészt a wolfson chip voodoval a mai napig cseng a fülemben h milyen pokoli minőséget és hangerőt préselt ki, így gyakoraltilag egy hordozható zeneforrásnak használnám.
Azért egy wolfosn+voodoo+flac zene kombinációt szerintem a mai full-full telók se nagyon tudnak lepipálni 192/24 ide v oda (főleg a hangerő, stb korlátozások miatt), szóval egy minőségi hangforrás ami marha jól jön nekem kocsiban line in-hez. Amit próbáltam már note4-el és Mi5-el, de nagyon gyenge ouptputjuk van, mire értelmes hangerőm lesz, már az alapzaj is felerősödik, szóval kell egy bitang forrás: I9000 <3Másrészt ennek a telónak van egy jó feelingje. Az első "omg 1ghz"-es CSÚCS telefon, ami hiába vérzet már akkor több sebből, mégis földrengető volt h mi-mindent tud. A jó kis szőrő pentileos kijelző, hummingbird soc.
Ahh elbohóckodnék vele, hogy 1.3gigára tépve a lehető legffrisebb főzött rommal, voodooval mit menne.Voodoo-t melyik verzióig lehet használni? illetve meddig vannak rá használható romok. Kitkat rá lett hegesztve?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest