- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullapo
tag
nem nyomtam resetet, mer azt kell?
az első képernyőre nem lehet kitenni nagy órát meg ilyeneket olyan régi stílusú , a másik menü része jól néz ki kevés program van fent rajta.Beállítás menü is ugyan az mint a gyáriban. Igazából én a home képernyőre akarok valami normális órát. tenni meg jó lenne nagyobb szebb gombokkal blutusz meg wifi állítás.vagy ilyen widget mint az androidnál.
Csak nem tom honnan lehet ilyet programokat letölteni. -
bullapo
tag
Kiveszem a kártyát egyből repülő modra vált, ha lekapcsolom a repülő módot egyből bekapcsol a wifi valamiért, az még nem is lenne lényeg,de akkor sem találja a gps vevőt a navi,
Kártya kell bele majd megoldom , de lehet hogy valami más megoldás is van erre még utána nézek neten. Elmondom a srácnak akitől rendeltem a gps vevőt hogy mi volt a telóval ha ad egy negatívot nem érdekel, meg 4 et hirdetett nem vesztett el egy vevőt se miattam.
Azért jó hogy így működik, marhára nem lett volna kedvem még egy hülyeséget hurcolni magammal a kocsiba, meg még azt is töltögetni állandóan. Eléggé elment a kedvem a készüléktől ez miatt. -
-
bullapo
tag
Akkor valami nem jó ennek a készüléknek a gps vevőjével,
Ma sikerült firssíteni a romot nxxjj1 nakedre.
Ezzel sem találja a gps vevőt , se a igo 8 se primo,
pedig a portok arra vannak állítva amire kell.
Tegnap a régi rommal kb fél napot azzal csesztem el hogy portokat állítgattam. 1 szer találta meg a gps vevőt akkor is talán 1 sárga műhold jelet talált. pedig nem 5 percig voltam vele kint az erkélyen. Töröltem az igo save könyvtárbol a sys init is mert olvastam hogy az is segíthet , de semmi. -
BogyóBP
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Nem cserélném el egy 100akárhány ezer forintos telóra sem. Volt már táblám, kettő is. Mindig volt valami a droiddal, fagyott, ha ki-be kapcsoltam a wifit, valamiért újra kellett telepítenem az egészet. Meguntam. Ezzel semmi gondom az ég világon. És igen. minden benne van, ami a csúcskategóriásokban is. Wifi, gps (normális), bluetooth, flash, stb.
Ma is fényképeztem a gyereket a játszótéren, de még mindig 43%-os az akksi. Marha kíváncsi vagyok, h hány nap után nyögi be az unalmast.Sztem még 3 napot kihúz. Az első o2-m is elment 5-6 napokat.
Másnak milyen tapasztalatai vannak akksi téren? -
Storms
őstag
Hát ebből se sok mindent vettek ki...Bing, MSn weather meg sok felesleges cucc benne van. Rapid sense/ naked ennyiből jobb volt, viszont ebbe megjobb a start menü ( 4-5 soros is van oldalra), és nincsenek szines ikonon a taskbaron. Valahogy a kettőböl csinálhatnának egy jót.
-
Storms
őstag
Hoppááá. Azt hol találom? Én csak rapidost láttam eddig meg gyárit.
Itt szedtem le őket: LINK
valami programokat , játékokat tudsz mondani? Semmit se találokWiFi-hez kellene valami scanner féleség. Milyen játékok léteznek erre?
Szerk.: És télleg ott van a viewdetails, fura név miatt elkerülte a figyelmem
Szerk2.: Ezek közül melyik magyar? 6.5.5 magyar?
-
Storms
őstag
És mégis hogyan? átolvastam az egész topikot szinte, és mindenki gariba vitte, mivel nem lehet ugy összerakni hogy ne maradjon utána se por. Szerintem elég veszélyes dolog emiatt benevezni egy ilyen telóra. Egy kijelző csere mennyi lenne ha mégis elkezdi nekem is?
Másik kérdésem
egyelőre csak ezt töltöttem le hozzá: NXXJJ1_Naked_HUN.7z
Ebben csak egy nb0 fájl van, a többit honnan töltsem le? csc, eboot stb.. Az OCTANS-hoz.Vagy mással is fellehet ezt tenni? -
tzsolesz
nagyúr
Köszi.
Hú, de meghalt ez a topic. Még 2 éve amikor vettem az O2-t akkor ment is valamennyire. De érdekes módon soha nem pörgött igazán. Talán nem lett elég sikeres az utolsó Windows Mobile-os telefon pedig többet érdemelt ettől. Emlékszem, hogy akkoriban volt a Spika menő teló, a maga 1.5-ös androidjával. Az szó szerint egy ostoba kezdetleges rendszer volt a WM6.5-höz képest.
Most pedig amikor haver elhozza a övét, és a kezembe veszem, már más a véleményem a 2.3.4-es androiddal szemben. Használhatóbb, de lehet hogy csak a jobb hardver miatt van ez,. Nem tudom. Nincs már sajnos támogatás a WM mögött.
Igazi jó minőségű játékot sem találtam rá. Valami igazán szép arcade autós játékot meg egyebeket. Valamelyik asphaltot felraktam neki rá, de hát az nevetséges
en nézett ki, és ráadásul 2 fps-el ment, sőt irányítás az nulla volt.
Nem értem, nem így emlékeztem rá. pedig van benne 3D gyorsító is. Minek felehet meg az a proci a mai ARM felhozatalból? -
Jobb klikkel működik, csak éppen a végére kell tenni a file sorszámát, mert leszedik a böngészők.
"A pda résznél Gyári romok JJ1, AZ UTOLSÓ MIÉRT CSAK 66MB NEM TUDOD?"
Azért, mert ez egy 7z-vel tömörített file 4 részre vágva! (Azt, hogy mi a jófenéért kell erőltetni ezt a rohadt 7z-t, és miért kell még a mai napig is szétszedni minden 100MB-nál nagyobb file-t, az sosem fogom megérteni! Mintha a '90-es években lennénk!) -
shuttle
tag
-
bulho
tag
sya
gratulálokROM-ot azt a pdaFunclubbon találsz itt
ROM mrlyik? zez jo kérdés ez sok mindentől fugg !
mit szeretnél hogy tudjon milyenlegyen a menuje stb stbelőlapot nem tudod leveni csak serviz nekem is megcsinálták anno pesten a samunál
windows mobile exe nekem ezt kellet leszednem és nekem már megy is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest