- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
Nem állítottam semmit, csak amit a PFC- írtak, hogy a streaming lejátszóban a beállításoknál az internetet kell kijelölni. Ezt is csak azután, miután hibát írt ki, de így sem változott semmi.
Én is beírtam a kódot, és simán kapcsolódtak, csak amikor valamelyik böngészőt megnyitom akkor írja ki a hibát. -
jayjay
tag
Beállítottam az itt olvasottak szerint a Hardware/Program portokat, bitrátát. 15-20 perc míg fog jelet... De azt is 2-3 percen után eldobja, és amíg megint megtalálja az vagy 5 perc.
IGO8-nál ugyanezek a problémák vannak nálam is.A beállításokat már rég megtettem, de az eredmény elmaradt.Egy régebbi telefonomon ugyanez az IGO tökéletesen működik.Jelenleg úgy vagyok, hogy egy régebbi HTC-t cseréltem le egy O2-esre, de ha navi kell, akkor a HTC-t kell használjam.Egy kicsit idegesítő ez a dolog.
PDA: I8000NXXII9
CSC: I8000DBTII9
PHONE: I8000XXII6
Szívesen várom a használható hozzászólásokat. -
A_ScHuLcZ
addikt
Te hallod, eszembe se jutott...
Tudom mire való a telefon, de márc 15 van, ergo hiába hívom őket, a kutya nem fogja felvenni!
De holnap meg fogom kérdezni, az tuti, ha tényleg a 8asat árulják ennyiért, akkor tudom honnan fogom venni.Arra még kíváncsi leszek lesz-e rá hivatalosan 6.5.3
-
A_ScHuLcZ
addikt
Azóta csak 1 előrelépés történt 6.5-re, mert ugye 6.5.3 még nincs hivatalosan a gépre.
Mivel symbianon kívül más oprendszerrel még nem volt dolgom, így a sötétben tapogatózom. Annyit tudok, hogy szifont nem akarok, az android pedig igen ígéretesnek tűnik, valamint a HTC oldotta meg legjobban a winmo használatát a Sense felülettel, az zsír lett nagyon.
Ezekből kell eldöntenem, hogy milyet is akarok
Eddig az omnia2 volt a nagyonszimpi, de a teszt olvasása után elgondolkodtam, hogy vajon tényleg erőltetnem kellene-e ezt a winmo-t, ha ennyire elégedetlenkednek vele a tesztelők is.. -
zack
nagyúr
Nah...akkor az utsó hsz-em ebbe a topikba, gondolom nem lesz nagy veszteség. Nekem úgysem volt időm írni mostanában, ezután kedvem se lesz. Tök jókedvűen próbáltam leírni a pár órás tapasztalataimat a JB3-ról, de kosturica-nak ez is szúrta a szemét.
Akkor neked is leírom, a mai nap másodszorra...nem Rodrigo-t és a ROM-ját fikáztam. Pont akkor fogalamazódott meg bennem egy gondolatmenet, a főzött romokról, amit még akkor meg is magyaráztam egy köv. hsz.-ben , nehogy bárki is félreértse.
Ehhez képest valahogy te sem, és kosturica se képes felfogni, mi volt a lényegi mondanivalója amit írtam. Mondjuk ezen meg se lepődöm, mert te azt se tudtad felfogni, hogy nem mennek a parancsikonok a Samsung Pro Today felületen. Neked, és kosturicának mennek, biztos én vagyok a hülye és a béna. Érdekes, mert a JB3-ban mennek. Milyen furcsa.
Szóval leírtad u.a. amit kosturica, ez igazán eredeti gondolatmenet volt tőled.
Meg egyébként is...ha netán fikáztam volna Rodrigo-t és a ROM-ját (ami nincs így) akkor mi van? Kinek mi köze hozzá? A saját véleményem, amit úgy formálok, ahogy akarok. Ha nem tetszik, az a magánügyed. Érdekes, hogy akkor nem volt nagy a szátok, mert senki se tudta mi van, és mindenki találgatott, majd miután kiderült hogy (elvileg) semmi gond sincs a rommal utána érdekes módon kinyílt a szátok, mert addig ti se tudtátok mi van. Billenhetett volna a dolog az én irányomba is, mivel alig volt még gyakorlati tapasztalat, ami meg volt azok is kétkedőek voltak. Aki nem ért velem egyet, az nem veszi figyelembe a véleményemet, vagy átugorja. És ennyi. De nehogymár ti ketten döntsétek el, mit és hogy kell értelmezni amit leírok, és eljátszátok a "gyevi bírót", ha valakit meg kell védeni, és mellé kell állni. Szóval köszi az intő (mindenképpen eredeti) szavakat, de tőled semmiképpen se kérek belőle.View-t direkt nem írtam bele a hsz-be.
-
Valcsi
csendes tag
Én is megnéztem most a telefonomat,hogy mi van rajta.
Windows Mobile 6.5 Professional Ez jó?? Nem kell frissíteni?
Eszközben felsorolja,hogy pda, csc,telefon, bluetoon, wifi milyen szoftverűek.
Nem tudom milyen programot érdemes felrakni rá. Megköszönném ha mondanál 1-2 öltetett.
Köszi -
user137
őstag
-
-
-
zack
nagyúr
Gondoltam hogy a kamera drivert nem főzték.
Többen csak átnevezést sejtenek a dolog mögött, a Phone rész pl. maradt JB1...
Nem hinném hogy Secany megkért valakit, hogy "tedd már fel a ROM-ot amit csináltam". Szóval várjuk akkor kosturica mikor jelenti be a totális csődöt.
-
Napfénysüti
nagyúr
Egyet kell hogy értsek. Személy szerint semmi esélyt nem látok rá hogy W7 fusson az O2-n. Ha meg valaki lelkes hozzáértő mégis portolná akkor se lesz az igazi. Ez a Samu 800Mhz-es processzor elég sovány. Csak gondolom aki nem ért hozzá azt megszédíti a 800Mhz. Pedig hol van ez egy Cortex a8-astól...
Kár hogy ez került bele de gondolom ha Snapdragonos lenne akkor nem ennyibe kerülne...
Pedig akkor aligha panaszkodnánk. -
zack
nagyúr
Nem mondtam hogy veszélyesebb lenne a Rodrigo féle ROM.
Találgatni meg lehet, főleg úgy, hogy senki se tudja mitől nyíródhatott ki. Ugyanúgy köze lehetett hozzá, mint ahogy nem. Ha lesz bizonyság, majd akkor nem fogok találgatni. De mint írtam már az előzőekben, én is inkább EEPROM hibára gyankszom.
Ettől függetlenül ÉN csak Secany, és Sonblack ROM-ot fogok használni, de nem emlékszem arra hogy az előzőekben mást írtam volna, mint most.
Nem a kinyíródás miatt döntöttem így, hanem mert ezeket érzem a lejobb minőségűnek. Teljesen felesleges más ROM-mal kísérleteznem, mert egyelőre a fent említett rommerek munkája SZÁMOMRA megfelelő. JB3 Secany-t várom én is, bár feltenni csak akkor fogom ha a vélemények alapján lesz értelme.
De az azért mindenképpen furi, hogy eddig a rengeteg O2 felhasználóból senkinek se nyírodott még ki a mostanit esetet leszámítva, pedig sokan vannak, akkik rendszeresen cserélgetik a ROM-okat. -
zack
nagyúr
Ha nem zárja be a progit, akkor sincs semmi. Sőt. Én így használom. Mivel ha hosszan nyomod az "X"-et az minden esetben bezárja az adott progit.
Rodrigo féle ROM (animoo) :
Az hogy nem próbáltam ki...jobb is. Persze a próba az igazi, de nekem így a próba túl nagy kockázat. Nem azért mert nem jó, de egyrészt nem vagyok oda a Manila-ért annyira, hogy feltegyem, másrészt meg ki kell várni mi lesz a kinyírodott PDA ügyében. Hátha valaki "életet tud lehellni" bele.
Semmi se biztos. Az se biztos, hogy nem a ROM volt rossz hatással a PDA-ra, de az sincs kizárva hogy véletlen egybeesés. Lehet elfáradt az EEPROM, és mivel ezeket nem több száz újraírásra tervezték, lehet, hogy egész egyszerűen EEPROM hiba okozta. Ezért is kell csínnyán bánni a ROM frissítéssel, mert ezeeket a PDA-kat nem arra tervezték, hogy havonta 4 ROM legyen "ráflesselve".Mivel a srác már sokat frissített, könnyen elképzelhető, hogy ebbe futott bele, és egy Secany-s ROM-nál is elszállt volna. De én akkor is azt mondom, nem dobom az "első követ" én senkire, a rommerek nagy munkát végeznek amiért elsősorban a felhasználók részéről köszönet jár, de Rodrigo tudta nélkül is lehet olyan hiba, ami gondot okozhat bizonyos példányoknál, és én csak arra hívtam fel a figyelmet hogy a Rodrigo ROM-mal csínnyán bánjon mindenki, amíg ki nem derül hogy mi lehetett a hiba.
Ez nem Rodrigo bírálata, hanem az itteni tagoknak egyfajta segítség, ill. figyelmeztetés. Ettől még bárki felteheti aki jónak látja, és aki szereti az "orosz rulettet".
-
animoo
senior tag
Nem tudom, nem figyeltem, én rutinos Winmo használó lévén az exittel lépek ki a legtöbb cuccból, én még nem nagyon találkoztam olyannal, ahol tényleg bezáródnak, 6.5 alatt. Kipróbáltam, itt se, de egy Showcase vagy Resco task manager megoldja a problémát.
De erre is van vmi megoldás, olvastam, hogy pl hosszan lenyomott x-re bezárja, lehet vmi cabet letölteni xda-n. Aki Manilázik, elsősorban ott a HTC HD2 Themes and Apps topikban nézelődjön, csomó minden van hozzá. -
zack
nagyúr
Modaco-n olvastam, hogy többeknél volt ilyen-olyan bug. Ráadásul felrakás után a 39Mb szabad RAM elég siralmasnak tünik, hiába csili-vili.
Én kihagyom.
Főleg annak tükrében hogy úgy néz ki kimyíródott az első O2 PFC-n egy Rodrigo féle ROM frissítése közben.
Én eddig se voltam nagy "úttörő" az új ROM-ok tesztelésében, de mivel féltéglát nem szeretnék csinálni az O2-ből ilyen-olyan főzött ROM miatt, így csak a Secany és a Sonblack féle ROM-ot fogom használni ill. kipróbálni.
Túl drága, és kockázatos játék ez nekem, hogy egy koca "szakács" főzőtudományára hagyatkozzam, és ha ő kifog egy rossz napot, akkor az O2-öm távozik az örök vadászmezőkre. -
fairi
őstag
meg van a bűnös, taskbar mod okozta...
eltávolítottam nem lett jó,erre mondom veszteni nincs feltettem egy másikat,az majdnem kinyírta az oprendszert,ötödik próbálkozásra végre eltűnt,de megszűnt a bug is...
valszeg a másikból vmi beragadt ami az új felülírta és mikor eltávolítottam akkor jóvá lett...
ne nem kiabálom el,most újra ronda a taskbáron,de úgy tűnik meg kell szoknom,mivel annyiféle 6.5.x verzió van h enyémre jó taskbart találni veszélyes...vagyis még maradni fog....
-
animoo
senior tag
Én abban reménykedem, hogy Sonblack még főz jó romokat 6.5.5-ből is. Aceremen olyan van, és az még jobb, mint a 6.5.3. De nekem nincs bizodalmam a KSTAN romokban, sok a bug, ráadásul 1-2 tényleg gázos.
Sonblacknél gyakorlatilag semmit nem vettem észre, ami rom hiba lenne, kivéve talán, hogy a bejövő hívásnál a Samsung dialerben a név mező háttere fekete, és így nehéz elolvasni hogy ki hív. De ennyi.
Hivatalos frissítés...háát szerintem már eleve örüljünk hogy a 6.5-re lehetett (gondolhatja a Samsung). -
animoo
senior tag
Én már a JB1-et se tettem fel. Tök jól elvagyok Sonblack SB05-tel. NEkem semmi nem hiányzott, egyedül az MSN, de azt is megtaláltam könnyen. Gyorsabb, minden működik, alsó startmenüs. Kb. 1 hónapja ez van már fenn, és semmi gond vele. Remélem, fog még főzni 6.5.x-es buildekből is, úgy látom, neki megy leginkább bugmentesen.
-
zack
nagyúr
Felső start menüs. Nincs annyira kiherélve, de van egy rahedli main storage hely szabadon. 230Mb körül, de nem tudom pontosan, mert már fent van 1-2 dolog.
Az előző verzióját teszteltem...az is jó volt. Ami meg hiányzik, mint pl. nekem a midomi, azt utólag is fel tudod tenni. Samu-s felületek megmaradtak, de nagyon kultúrált ROM, nincs agyon herélve. Billentyűzetet még nem néztem, de gondolom gond nélkül használható. -
viewdetails
addikt
Na ezért jöttem én le 2 nap után a KSTAN-ről.
Vietkong romról olyat kérdezz aki használja, én azt tudom amit modacon olvastam róla, herélte ami neki nem tetszik, és talán animoo említette, hogy memóriacsorgatós, csak mivel magasabbról indul, magasabban áll meg.
Nekem jójeza JA1, magyarul. Néha elfelejti megkérdezni, van-e levelem, olyankor kézzel rásegítem a helyes útra. -
viewdetails
addikt
-
Neo3
tag
hogy működik ez a shell rendszer feltelepítése? lehet olyant, hogy a Samsungos felület IS fent legyen és ez a shelles is és mondjuk egy program elindításával lehessen váltani a kettő között? mert mivel én még nem tapsztaltam személyesen, h milyen a Samsungos, nem akarok rögtön váltani róla. 1-2 hétig biztosan nem kezdek el ROMokat frissítgetni, meg hasonlók.
-
joey04
titán
Megkövetlek, új iBoot esetében még csak elvi megoldás van a 3.1.3ra valóban.
Most van egy pletyka, a rendes JB-ről, ami az új iBoot esetében is rendesen működik, de majd még kiderül.. szóval, ha most veszi meg, akkor valóban cumi lesz... ezért kell hardveraprón beszmacen, pdapluson régi ibootos telót keresni.
-
joey04
titán
-
zack
nagyúr
Hehehe..ezen én is meglepődtem. 3GS-re legalább 50-60k-t rá fognak kérni. Ráadásul egyelőre a jailbreak se megy, így meg tényleg egy kalap meleg fingot se ér.
Nem tudták még feltörni a rendszert, mert lépett az Apple az ügyben, és kicsit macerásabb, időigényesebb lesz a megoldás, mert kezdenek elfogyni a kiskapuk.Egyébként van új today, amit animoo talált: Infinity_0.2.4
Kezdetleges szinten van még, de szvsz. SPB szintre fogja kinőni magát. Kipróbálni mindenképpen érdemes, de fent hagyni még nem. De az irány az jó... -
viewdetails
addikt
Igen, talán rosszul fogalmaztam, lehet váltani, csak billentyűzet nyelvet/kiosztást nem. Dezmo keyboardhoz meg át kellene tudni rakni dánra a billentyűzetet.
Szerintem hagyd fenn, ha bejön az alsómenü, és vedd le automatikusról normálra vagy alacsonyra a proci sebességet. Vagy írj egy ticketet a srácnak, hogy legközelebb 6.5.5 buildből xipákolja ki a velőt.
Az talán jobb energiakezelés téren.
-
zack
nagyúr
Jah...biztos én rontottam el valamit.
Azt azért elmagyarázhatnád hogy szoft. csere, és HR után, mit rontottam el, amikor egyből rábökök a cserére valamelyik parancsikonnál, és nem történik semmi.
Hülye nem vagyok, tudom hogy kellene beilleszteni oda a parancsikonokat, de nem történik semmi, tehát ki se tudom választani mit szeretnék odatenni.Ezt írtam:
"Tudom hogy volt akinek ment, de amíg nem megy mindenkinek addig ne beszéljünk úgy róla mintha hivatalos O2 today felület lenne."
Ezek után nem tudom miért példálozol magaddal...Azért mert neked megy, még bug-os. Ezért írtam úgy, és azt, amit. Vagy ha nálad jó az olyan mintha mindenkinél jó lenne?
-
zack
nagyúr
Az egy dolog hogy benne van. Attól még átportolt bug-os változat marad. Azért mert Secany beleintegrálta attól még nem lesz jó. Parancsikonok pl. abszolút használhatatlanok. Totál halott az a része. Tudom hogy volt akinek ment, de amíg nem megy mindenkinek addig ne beszéljünk úgy róla mintha hivatalos O2 today felület lenne.
-
Neo3
tag
Igen, ez a legnagyobb hátránya a Pro-nak. Most azt kellene eldöntenem, hogy a keyboard a fontosabb, vagy a segítség
Mondjuk én tuningolni, ROM-ot cserélgetni nem nagyon szeretnék, csak programokat, játékokat, zenét rátölteni. Az meg elvileg ahogy olvastam, ugyanúgy működik a kettőnél.
Olvasgattam sok véleményt erről a keyboard kérdésről, és elég sok ember írja azt, hogyha sokat gépel az ember, akkor egy idő után elkezd hiányozni neki a fizikai billentyűzet. Márpedig én napi szinten használom a jegyzeteket (napi 3x-4x biztos fel kell jegyeznem valamit, és ilyenkor fontos a gyorsaság, mert mire beírom a fél mondatot már elfelejtem a második felét
). Attól félek, hogyha nem jön be az érintőképernyős gépelés, akkor úgy fogom érezni, hogy kidobtam 100.000 Ft-t az ablakon.
-
zack
nagyúr
4 ujjas multitouch is kell hozzá úgy tudom, és kapacitiv kijelző. Már itt elvérzik az O2...
Kizárt hogy portolják O2-re. Senki se ringassa magát ebbe a tudatba.
Itt van a Sense is...látszólag egyszerű, de a portolása O2-re ROM formájában hónapok óta tart, és még csak beta1 van belőle. Mire kész lesz a végleges, az kb. év vége... -
devillike
tag
köszönöm szépen!
Most épp msn működik és nincs EDGE-re csatlakozva
Van egy netem 2Mbps és egy belkin routeren osztom meg úgy hogy gép kábelen kapja, teló a wifi-jét használja.
Azt hol találom pontosan ahol válaszható opció a "nodata" ?
Légyszi' írd már le az elérését.WM 6.5 prof. van rajta (felső start menüs)
PDA: I8000NXXIL3
CSC: I8000TMHIL3
Telefon: I8000BOIL1
Wi-Fi(IEEE 802.11 b/g)
Szofver: 1.2.6.0
Hardver: 1.0Ez mindenkinek ugyanilyen?
-
devillike
tag
Szóval:
1.Azt szeretném lekepcsolni, hogy ne mindig a modemes netre akarjon csalakozni, mikor ott a wlan.
2.Wifi csatlakozik és youtube, skype megy is most már,de néha most is próbálkozik a T-mobile_net-re.
Úgy próbálgattam,hogy csak WLAN volt bekapcsolva (telefon,azaz GSM kilőve) de msn nem hajlandó kapcsolódni csak t-s netre.
Oksa, HR-t melyik hozzászólásban találom részletesen?kigyi_23
köszi a linket, megpróbálom értelmezni és úgy beállítani -
animoo
senior tag
Naja, én is imádom. De ez sajna winmo betegség, már Acernél is csinálta. Opera és MSN folyton összevesztek, ki záródjon be. Egyszerre nemigen akartak nyitva lenni.... Pedig ott volt RAM bőven, meg igazából Omniánál is...
De lehet az Opera ám a bugos, hátha most a beta3ban csináltak vele valamit... -
zack
nagyúr
-
devillike
tag
Ne hari,de itt PH-n csak most akadtam rá erre a topikra. Tudom, hogy előbb minden fórumon meg kellett volna néznem mielőtt beleugrok
Annyi hogy mivel nem volt annyim így most csak 20ezret fizettem (eladtam Samsung 5230-amat) tehát "ingyen" van a csere most, csak nyöghetem a havi 5800Ft pluszt
Igen iGO van és jó is ez pozitív. Állítólag új szoftver van iPhone-on amire nincs még jalibreak és lehet csak soká lesz. Ez azt jelenti hogy arra csak drága megoldással van minden szoftver.
Ebből a szempontból Omnia a nyerő
Köszi neked is a véleményt -
Fidai
csendes tag
Sajátról, egy nem érintősről, de legutoljára iphone-t használtam, ahhoz képest voltam kiváncsi hogy mennyire érezhető hogy a kijelző elött van még egy műanyag réteg, de hát ez már rám marad h majd megnézzem valahol személyesen.
Tartósság szempontjából avatottaktól, O2 egy jó választás lehet?(fizikai tartósságával kapcs nem nagyon vannak kétségeim, ezért is veszem samsungot, soha semmi nem ment még nekem tönkre ami samsung volt)
De tech. tartóssága? Olyan 3 éven belül nemnagyon tervezném lecserélni, tehát későbbiekben mennyire lehet elég ez a hardver(ami most azért még bőven erősebb mint ami kéne hozzá), pl WinMo7 mennyire lesz valsz. használható rajta(ha nem is hivatalosan), illetve az későbbi szoftverekkel mennyire boldogulhat majd, hogy pár év múlva is azért tudja hozni azt a szintet hogy a még bőven használható és mindenre jó kategóriát hozni tudja?
Köszönöm(ha esetleg ilyen hosszabb távlatra másikat ajánlotok azt is megköszönöm)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest