- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
devillike
tag
válasz
viewdetails #4159 üzenetére
Köszönöm! Én próbálom logikázni,de ott számomra nincs olyan beállítás ami elsődlegessé tenné wlan-t.
Hidd el nem azért volt, ugyanis írtam, hogy haverom hívta fel rá a figyelmem mert őt hívtam és 200km-re van az meg nem ad okot interferenciára. Ez nem olyan volt mint mikor a gsm hangot hallod.
Hidd el mikor sikerült kikapcsolni a netet (ami nekem bekapcsolástól él, EDGE) utánna megszünt.
Ha gondolod felcsatakozás után felhívlak,akkor elhiszed
ÉN sem akartam elhinni, de próbálgatás után erre következtettem. Ha ez ki van kapcsolva ill. nem engedem neki hogy csatlakozzon, akkor nincs semmi zörej.bulho
Hát ez érdekes, mert enyém is T-s és alapból mikor először beletettem a sim-et nekem csatlakozott. Nem is tudtam melyik jelenti az EDGE elérhetőséget és melyik azt mikor már csatlakozott ezért nem zavart. De most tudom hogy ha nagy E betü van vagy 3G az az elérhetőség, de ha a térerő jel (vonalak) felett a kicsi E vagy 3G van akkor az csatlakozott.
És ez sajnos nekem állandó, csak küzdök vele akkor sikerül letiltani
Hát ha gondolod kiböngészem neked a beállításokat és elküldöm. -
devillike
tag
köszönöm szépen!
Most épp msn működik és nincs EDGE-re csatlakozva
Van egy netem 2Mbps és egy belkin routeren osztom meg úgy hogy gép kábelen kapja, teló a wifi-jét használja.
Azt hol találom pontosan ahol válaszható opció a "nodata" ?
Légyszi' írd már le az elérését.WM 6.5 prof. van rajta (felső start menüs)
PDA: I8000NXXIL3
CSC: I8000TMHIL3
Telefon: I8000BOIL1
Wi-Fi(IEEE 802.11 b/g)
Szofver: 1.2.6.0
Hardver: 1.0Ez mindenkinek ugyanilyen?
-
devillike
tag
Szóval:
1.Azt szeretném lekepcsolni, hogy ne mindig a modemes netre akarjon csalakozni, mikor ott a wlan.
2.Wifi csatlakozik és youtube, skype megy is most már,de néha most is próbálkozik a T-mobile_net-re.
Úgy próbálgattam,hogy csak WLAN volt bekapcsolva (telefon,azaz GSM kilőve) de msn nem hajlandó kapcsolódni csak t-s netre.
Oksa, HR-t melyik hozzászólásban találom részletesen?kigyi_23
köszi a linket, megpróbálom értelmezni és úgy beállítani -
devillike
tag
Nálam valami gond van a wlan-al. Router-hez csatlakoztatva bármit indítok (msn, skype, youtube) mobilnetre csatlakozik, pedig ott a wifi. Már próbáltam, hogy kikacsolom flight módra és csak wlan van akkor nem is csatlakozik msn.
És még egy dolog,ami nagyon zavaró: előbb beszéltem egy sráccal és kérdezi meg vagyok fázva mondom ja de miért azt mondja nagyon hallani. Már mondta tegyük le mert mikor nem beszélek valami recseg vagy zúg vagy valami.
Hát felhívtam magam avezetékesen és hallgattam. Apám... mintha fénykardoztak volna a háttérbe, de k*rva hangosan. Ahogy mozgattam a telót úgy zúzott, mint régi tévénken gyerek koromban amikor rossz volt a vétel és kicsit elcsúszott a hang.
Gyorsan kikapcsoltam wlant és próba.. ugyanaz. Aztán kikapcsoltam flight módra és mikor csatlakozatt volna netre (most Edge mert nincs benn 3G) letiltottam, és próba: jó lett semmi zúgás.
Ez a net kikészít! Hol lehet kikapcsolni? Miért akar alapból mikor bekacsolom a telót?
Hogy tudnám azt, hogy a WLanról legyen netem?
(egy belkin F5D7234-4 v3 routerem van)
Lécci valaki -
devillike
tag
Ebben 100%ig igazat adok.
De kicsit iPhone-al másként van, mert csak t-nél kapsz hivatalosan. (szerintem)
Ezért is gondoltam, hogy ha mindenképp előfizut vesz, mert ő is türelmetlen mint én, akkor vegyen inkább iPhone-t, mert azzal kicsit jobban jár. Bár,ha nem akarja lecserélni és biztosan elégedett O2-vel vagy HTC-vel,akkor mindegy melyik, csak járjon jól utána, hogy melyik is az "ő készüléke". -
devillike
tag
válasz
A_ScHuLcZ #4109 üzenetére
Hát figyelj.. ha T-nél veszed az ájfón jobb biznisz, mert a piaci ára nagyobb és lehet könnyebben el tudod adni. Én O2-t vettem és nem érzem azt hogy a világ legjobb üzletét csináltam volna. Félre ne értse senki az Omnia2 egy szuper PDA és szeretem!
Sajnos nem volt csak 20ezrem így a független 8GB-os kilőve... amint látom nálad is ez a helyzet. Ne vedd meg T-nél O2-t!!!
Egy hete van meg O2-m és felajánlom, ha ájfónt veszed és nem vagy vele elégedett elcserélem! Nem azért mert az jobb! Azért mert azzal pénzednél maradsz, ha érted mire gondolok.
Én most enyémet nem tudnám eladni annyiért mint egy ájfónt, pedig szerintem ér annyit...
Na ezt jól összezagyváltam... de remélem a lényeg lejött!? -
devillike
tag
válasz
A_ScHuLcZ #4081 üzenetére
"HTC is elég jó gépeket csinál, azért vannak azok is a versenyzők között! Azon is nagyon gondolkozom, hogy mennyire fog nekem bejönni a képernyőbillentyűzet, korábban megfogadtam, hogy a legközelebbi telóm qwerty-s lesz mindenképp. A HTC Touch Pro 2 ilyen."
Ebben az esetben a BlackBerry-t ajánlompont van egy ilyenem eladó
Nah jó komolyra:
Vannak tények és vannak vélemények. Még,ha mi úgy is érezzünk, hogy a véleményünk tényszerű nem szabad szentírásnak venni. Ezért jó, ha több topikban megkérdezed és abból vonod le a számoda megfelelő következtetést.
Mondom én aki nem járt utána a dolgoknak csak gyorsan megvette Omnia 2-t és most már tudja, hogy Omnia 2-t CSAK FÜGGETLENT ÉS EU GARISAT SZABAD VENNI! -
devillike
tag
válasz
petymeg #4036 üzenetére
Szia!
Köszi a tanácsot. Hát még azt a ROM frissítést nem tudom hogy hogyan is kell
Kicsit okosodom még, ill. Ti okosítotok,aztán meglátom.Mindenki
Van egy jóhírem annak aki másik kártyát akar beletenni a készülékbe és akarja használni továbbra is a tmobil által adott navigáciot ... VAN MEGOLDÁS.
Az eredetileg kapott verziót nem engedi teljesen átmásolni így nekem az nem ment sajnos, csak eredeti kártyáról. -
devillike
tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Most már kicsit lehiggadtam és belátom, hogy elhamarkodottan vásároltam. Akkor jó megoldásnak tűnt és a kezdeti nehézségek után újra örömmel tölt elKérdezni szeretném, hogy a 256MB RAM-ból nekem 40MB szabad, ezen nem lehet változtatni?
A Fő tárhely 512MB és 58MB szabad, innen hogy tudok kicsit törölni?
Még azt nem tudom lehet-e választani egy telepítésnél, hogy pl. a memóriakártyára tegye, mint Nokia N70-nél anno.
Köszönöm a jó társaságnak, akik itt összeverődtek! -
devillike
tag
Ne hari,de itt PH-n csak most akadtam rá erre a topikra. Tudom, hogy előbb minden fórumon meg kellett volna néznem mielőtt beleugrok
Annyi hogy mivel nem volt annyim így most csak 20ezret fizettem (eladtam Samsung 5230-amat) tehát "ingyen" van a csere most, csak nyöghetem a havi 5800Ft pluszt
Igen iGO van és jó is ez pozitív. Állítólag új szoftver van iPhone-on amire nincs még jalibreak és lehet csak soká lesz. Ez azt jelenti hogy arra csak drága megoldással van minden szoftver.
Ebből a szempontból Omnia a nyerő
Köszi neked is a véleményt -
devillike
tag
Hát igen.. saját kárán tanul az ember. Másén az okos
Igazad van,de az igazság, hogy ezt a topikot nagyon sokára találtam meg és a döntésben két olyan ember segített az Onkia irányába akik fanatikus iPhone rajongók és az is van mindkettejüknek, de mikor elmondták a hibákat akkor le is tettem róla.
Előzőleg Samsung GT-S 5230-am volt és azzal nagyon meg voltam elégedve. Eddig O2 sem okozott csalódást, csak hát valami űrt érzek... gondolom érted mire gondolok.
A baj az hogy föleg videókat néztem amikben összehasonlítják több készülékkel O2-t és nekem ott szimpibb volt.
Nah jó holnap megjön a 8GB-os kari és ha sikerülnek a dolgok akkor egy elégedett Omniás leszek én is
Köszönöm,h hogy válaszoltál és kicsit megnyugtattál.
Neked mióta van? -
devillike
tag
Sziasztok!
Miért érzem úgy,hogy befürödtem ezzel az Omnia 2 vásárlással?
T-mobile-nál vettem 2év hűséggel 88ezerért. Az iPhone 3gs 16GB-os "csak" 79ezer lett volna ugyanebben a csomagban. (részletre vettem Media Mania S ami havi 4990Ft plusz egy évig 5800Ft Omnia esetében iPhone-nál valamivel kevesebb)
Csütörtökön rendeltem T-mobile webshop-ban, ahol állították, hogy péntek este 8ig megérkezik. Nem így történt köszönhetően a DHL Express futároknak, akik nem alkalmazottak itt Miskolcon, hanem vállalkozóként vannak felvéve és ha nincs kedvük akkor nem dolgoznakÍgy történt pénteken is, mint ez hétfőn kiderült. Jahh és a srác még keménykedett, hogy nekik 4NAP van arra adva hogy kihozzák a cuccot.
Kérdem én akkor miért DHL Expressz?????
Közben rájöttem hogy a vonat sem azért expressz mert sokkal gyorsabb...
hanem mert nem áll meg mindenhol.
Hétfőn este amikor végre a kezembe került a csomag, még nem voltam annyira kedvetlen...
De mikor lebontottam a fóliás csomagolást és látom, hogy 2GB-os akkor eldurrant az agyam. Kibontsam vagy visszaküldjem??? Ez járt a fejemben.
De már ha itt van ki kellene próbálni. Alapjaiben tetszik a készülék, de vehetek hozzá egy min. 8GB-os memóriát ami 5-7eFt és még akkor is hol vagyok iPhone 3gs 16GB-jától ami alapból van,vagy akár 32GB kicsit többért.
Jahh és Omnia 2 97eFt-ért GSM webshopban 8GB-os független, ugyanott iPhone még mindig 173ezer.
Amúgy én utálom iphone-t mert szemetek, hogy bluetooth csak két iP közt tud küldeni, és hasonló nyalánkságok. De üzleti szempontból akkor is jobban megérte volna
Remélem nem innen már csak pozitív véleményem lesz Omináról -
devillike
tag
Sziasztok!
Ma jött meg Omnia 2-m de kicsit csalódott vagyok, mert csak 2GB-os
Ezért most egy jó micro SD kari kellene, tudtok ajánlani valami jót olcsón?
Vaterán találtam párat: egy class 4-es
Esetleg kigston jobb lehet, vagy szintén vaterán ami már class 6-os ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest