- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
van különbség,ájfon az ájfon...kezelés szempontjából nincs sok versenytársa...
de omnia2 is megszokható utána meg az ájfon lesz fura..tech tartósság,most is egy elavult proci van benne,igaz jól meghajtja gépet de HD lejátszásra nem képes...
HTC HD2 tartósabb de drágább is,szolgáltatóról nem kapod meg,gsm boltban is 150k!
3 év múlva minden elavult,csak gondolj vissza 2007 elejére...
procik nagyon fejlődnek,nyakunkon a 4G hálózatok,online integráció.
wm7 milyen lesz senki nem tudja,pletykákra ne adj,febr. 15-én elvileg bemutatják,talán vmit látunk is belőle!
2010 fordulópont lesz azt hiszem,2009-ben elmaradt a dolog,gondolom válság..
idén a smybian is megújul,android végre beindul winmo megújul,szifon is új fokozatra kapcsol... -
Simon...
csendes tag
Szia!
Szerintem abszolút egy jó választás minden szempontból!
Ellenkeznék néhány hozzászólóval szerintem a hd2 lehet h vmennyire erősebb vas van, de ha látta vki a tesztet és képeket a képernyőjéről szemben az Amoled-del, hááát finoman mondva már a startnál nyert az OMNIA II
A win7-nek sem lesz olyan igénye mint írták korábban, úgy hogy abban sem írnám le a kicsikét.
De részletesebben erre válaszolni kicsit nehéz látva az egyre gyorsuló tech léptékeket -
kigyi_23
addikt
Én nem az alapján választanék, hogy majd egyszer futni fog-e. Nem tök mindegy amúgy? Azt kell választani amelyik éppen megfelel minden szempontból (akár ár/teljesítmény) és akkor elégedett leszel/ használni is tudod majd. Azok az alapvető programok amikre kell már ha tényleg csak az alapvető programok miatt aggódsz azok menni fognak valószínűleg. A win7 meg ennek nem feltétele.
-
kosturica
őstag
Jó, akkor másképp fogalmazok. Ha nem a hd2-őt veszed meg, akkor a következő legjobb win pda az i8000 (egyszerűen MINDEN tetszik benne, bele szerelmesedtem!
). De tovább megyek: legalább 4 LÉNYEGI dolgot tudok mondani, amiben sokkal jobb az i8000! Így már jó lesz? Az meg, hogy mit fog tudni futtatni, hát ki a fene tudja? Olvastam olyan cikket, hogy ettől sokkal gyengébb vason is futni fog a win 7. Hiszem ha látom! Jó vásárlást!
-
Napfénysüti
nagyúr
Kosturicának alapvetően igaza van.
Sajnos legjobb tudomásom szerint amiket eddig lehetett hallani pletykákat azok alapján a WM 7 igénye bőven nagyobb mint amit az O2 tud. Persze nem lehet biztosan tudni de én annyira nem bíznék benne hogy WM 7 futni fog az Omnián.
Még a HD2-n se biztos noha ott sokkal sanszosabb azért. -
Napfénysüti
nagyúr
-
fairi
őstag
TW a legújabb romban már tűrhető,úgyis próba dönti el neked menyire használhatatlan..
én felváltva használom a widgetplust és a samsung todayt..
ha átszoksz nincs baj,én a kapacitivet nem tudom már kezelni,spica,pulse próbáltam 10 perc után is irtó gyengén muzsikált,mikor ujjbegyemmel eltakartam fél kijelzőt na utána már ment a dolog..miről váltasz??????
-
kigyi_23
addikt
Ezért tűnik "használhatatlannak" elsőre. Amúgy persze nem az, csak én nem ehhez a kijelzőhöz szoktam hozzá
Csupán a módszert kell elsajátítani hozzá, hogy itt kicsit meg is kell nyomni. Amúgy nagyon jó dolognak tartom. Kézre áll és tudom már használni is. Ma telefonálgattam vele ez a része is megfelel. Tiszta a hang és jó a térerőm is. Igaz néha eltűnik a térerő csíkom ez nem tudom mitől lehet. Másnak is van ilyen? Egyszerűen leesik 1-re aztán nincs ott egy vonal sem. Nem tudom mitől lehet, vagy mit lehetne ezzel csinálni.
-
kigyi_23
addikt
Szia!
Nincs semmi gond a kijelzőjével. Sőt kellemesen használható. Először kicsit furcsa volt (pont 1 napja vagyok O2 tulaj) aztán 1-2 óra alatt hozzászoktam és tegnap este már teljesen jól tudtam használni. Persze először fura és használhatatlannak tűnik, de ráérez az ember és teljesen jó lesz
Mondjuk amióta felraktam az SBP-t sokkal használhatóbbnak tűnik.
-
fairi
őstag
semmi extra,csak egy érzékeny rezisztív kijelző gyakorlatban...Finom érintésre nem reagál,de egy kis nyomást is gyakorolsz az ujjbeggyel akkor reagál..
Messze érzékenyebb mint az ősi winmotelefonok kijelzője..
ha megszokod utána a kapacitiv kijelző lesz fura..Mondjuk javasolnám menj el egy tapizásra,de mikor a t-mobba voltam és megnéztem a i8000 majdnem ideget kaptam h a francba mernek egy kalibrálatlan izét kidobni,siralmasan szar volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest