Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
user137 #4830 üzenetére
"persze a lakótelepen villantani vele biztos jó, mert az amoled kijelző tényleg nagy szép, de én nem ez a célközönség vagyok"
villogáshoz minimum iphone kell,pda-val nem lehet villogni...
mivel az iphone-ról bármely putrinál tudják jó pénzért el lehet adni
másik könnyen lehet a nagy villogás közben egy hideg késpenge lesz a nyakadnál és majd mondja: kíváncsi telóra -
fairi
őstag
válasz
user137 #4830 üzenetére
"hány embert látsz iphone/S60 topikokban, akik főzik a romokat, meg agyba-főbe cserélgetik a firmware-t"
pl mert nincs lehetőség?
az nem tűnt fel?nokia eléggé védi a rendszereit, symbian hack mond vmit..de az iphone jailbreake az ismeretlen fogalom?
de menj az i8910 topicba, samsung engedi a srácokat h főzzenek,nem védte le a mobilt annyira..
és ott is mindig ez a téma..."a végére egész megszoktam egyébként az omniát, mert elég nyílt vagyok az új cuccokhoz, de az UI tervezőjük monnyonle"
cseréld le,omniara van pár lehetőség pl a manila 2D,vagy titanium,vagy spb mobil shell..."mert jön a wp7, jön a Symbian^3, jönnek a snapdragonok, jön az SE Vivaz... nyár elejére sokkal olcsóbb lesz ez a gép, ha megjelenik a többi."
csak majd az árukat nézd,wp7 lesz a csúcskategória és ez árban is,150k körül fognak ilyenek mocorogni könnyedén..
szokásos majd jön,de nem tudjuk milyenek lesznek...
okot mindig lehet találni h várjon vmire az ember..
majd jön a symbian^4 is,meg a meego,meg az android 3.0 is..
mindig lesz vmire várni,szép lassan adagolják,minden évben egy picit..
tavaly végre elértük h szabványos csatlakozok,lassan rammal is bőkezűen fognak bánni,meg a procikkal..
pont úgy csinálják h 1 éves készüléket elavultnak nézzük.,sőt féléves is már holt elavult legyen..
Minden készülék úgy készül majdnem h legyen egy-két ok h az utódot megvegyük..
jah febr 22-én a wifi certifikáltba bejegyezték az samsung i9000-et
valszeg wp7-tel jön.."visszalapozva a RAMhiány, a memory leaking,"
ez kezd túllihegett lenni,már betegesen kezdi az ember nézegetni,de "leakelt" memóriával is megy normálisan... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
user137 #4830 üzenetére
Tiszteletben tartom a véleményed mert hát mindenkinek más jön be. De aki WM-es telefont vásárol pláne ennyiért annak gondolom nem árt előre tisztában lennie a dolgokal hogy mikre kell felkészülnie. Ezelőtt Symbianos telefonom volt nekem bejött az is de ez a WM nagyon más világ. Van amiben jobb van amiben rosszabb. Azért azt erős túlzásnak tartom hogy O2 csak lakótelepen villlantani jó...
Én péládul kifejezetten rejtegetem nem szeretem a "nagyvilágnak" mutogatni. Viszont használom ezerrel. WM-nél meg ROm cserélgetés szinte kötelező. Egy jó ROMmal sokkal másabb és használhatóbb lehet egy készülék. Symbiannak is vannak hibái bőven. Bár azt elsimerem hogy a WM-nél kell 1-2 naponta egy soft reset(újraindítás) míg a Symbiannál ezt elég ritkábban megtenni.
Peace. -
CHIPman
nagyúr
válasz
user137 #4830 üzenetére
A Symbianossal nem értek egyet, tudom, hogy a SE b@szta el, de Te a Symbiant mondtad. Tehát bementem a tébe, és meg akartam nyomkodni a Satio-t. Igen ám, de feloldom, és tele ikonokkal. Semmi nem volt egyértelmű, hogy mit csinál. Igen is el kell magyarázni a usereknek.
Ja, és ne mondd, hogy semmi warezt nem használsz, mert lehetetlen, hacsak nem a BKV-nál dolgozol. Ha használsz, akkor meg ennyi bőven belefér. -
zack
nagyúr
válasz
user137 #4819 üzenetére
Azért mert világi nagy lámák vagytok a WinMo-hoz azért ez még egy nagyon jó cucc.
Persze sikítva menekülni lehet, de alap dolog, hogy amit nem tartalmaz a WinMo gyárilag, és ez a júzernek hiányosság, az szinte 100%-ban beszerezhető, megvehető, és telepíthető (én is az SPB Time-ot használom, és jól müxik az emelkedő csengetés).Milyen tesztelők vagytok ti hogy ezt se tudjátok?
Isten mentsen a kókler tesztelő brigádotok által kiadott tesztektől!
-
Joe33
csendes tag
válasz
user137 #4820 üzenetére
Ez a sírva menekülés elég furán hangzik... Nekem december óta megvan és még nem menekült tőle senki; sőt le akarták nyúlni
Az pedig hogy pl. egy Symbianos Nokia jobb lenne nála az szerintem egy írói munkásság része lehet.. (mese)
Ebben az árban, ilyen paraméterű, szabadon alakítgatható PDA nem nagyon van forgalomban Mo-on (az Androidnak kell még min 1év, stb.). Ez a Nokia, iPhone, s mostanában HTC mánia eléggé hasonlít pl. a nálunk jellemző német autó/Volkswagen imádatra... (A németek valamiért nem azt nézik hogy német, hanem hogy jó-e , megéri-e az árát; lást pl. Peugeot 206,Dácia Logan..)
De hasonló pl. az SE Xperia X1 esete; itthon mindenki szapulja; a GSMArena.com-on pedig több pontszáma van mint pl. a HTC Hero-nak, Nokiák-nak!
Hát így működik a K-Európai elme...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest