- iPhone topik
- Van még Nokia telefon!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DennisX
csendes tag
Üdv! Pár napja vagyok O2 tulaj,bár nincs összehasonlítási alapom,lèvèn elsö Pda-m, elègedett vagyok vele A problèmám az IGO elforgatásával van. Elforgatva a készülèket indítás elött,sem fordul el a progi. Ha tudnátok segíteni info-val...Elöre is köszönöm!
-
DennisX
csendes tag
Köszönöm!
-
DennisX
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítség kellene...
Hogyan lehet, lehet-e az egész IGO-t átrakni egy másik 16Gb-os kártyára.
Sajnos, ha átrakom, nem tudja megnyitni az adatbázist, kéri az eredeti kártyát. Érdemes-e vele próbálkozni, vagy nem működő a dolog?
Előre is köszönöm!
Omnia II -
DennisX
csendes tag
Köszönöm!
Nem bíztak semmit a véletlenre... -
DennisX
csendes tag
Üdv!
Elkelne még egy kis segítség:
Létrehoztam a távoli asztal kapcsolatot, működik is, kis szépséghibával, ugyanis nem tudom elforgatni a képernyőt, pedig úgy teljesen kitöltené. Már próbáltam a PC-n elforgatni az asztalt, + minden felajánlott beállítást kipróbáltam az O2-n. Van-e erre vmi lehetőség?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
DennisX
csendes tag
válasz Tibi KNIGHT #4861 üzenetére
Üdv!
Biztosan felépül a kapcsolat? Nem mindig egyértelmű, még akkor sem,ha a készülék "kapcsolódott" üzenetet küld! Adatforgalom akkor sem biztos,hogy lesz, nem talál kiszolgálót, pl. tűzfalak miatt!
Nálam,ha létrejött a Wi-Fi ( és kap IP címet+talál kiszolgálót) nem is akarja használni a mobilszolgáltató ( T ) hálózatát. Vagy esetleg a preferált hálózatok beállításainál keresgélj.2. google
-
DennisX
csendes tag
válasz Tibi KNIGHT #4870 üzenetére
Valószínűleg nem a Wi-Fi-n ment a böngészés, mert az igen gyors. A preferált hálózatoknál nézd meg, hogy auto-ra van-e állítva.
-
DennisX
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem: Hogyan lehet vagy mivel lehet screensavert telepíteni O2-re?
Előre is köszi! -
DennisX
csendes tag
A gprs/edge/3g/HSDPA ezek a mobilszolgáltatók földfelszíni kommunikációs rendszerei. Ha telefonálsz,SMS-ezel, ezen rendszerek valamelyikét használja a telefon/PDA. A különbség a frekvenciákban és ezáltal a sebességükben van. A készülék (ha automatára van állítva) mindig a leggyorsabb rendszert keresi. Területi lefedettségtől függ, hogy melyiken kommunikál az oszlopokkal. A gprs a leglassabb. A HSDPA most a leggyorsabb. Ezek használatáért fizetünk. A WI-FI egy helyi kis hatósugarú rádiós rendszer. Pl. PC---PDA között. Ez, ha magadnak hozod létre, vagy ha pl. kávézóban,várótermekben van ilyen,ingyenes.Kell lennie egy "kiszolgálónak" melyre rácsatlakozik a PDA.
-
DennisX
csendes tag
Ha létrejön egy Wi-Fi kapcsolat, és minden oké, akkor (legalábbis nekem) nem akarja a "fizetős" rendszert használni, hiszen a Wi-Fi lesz a leggyorabb rendszer. A Nodata progi letiltja Wi-Fi közben,hogy a PDA a Gprs/../HSDPA-ra akarjon csatlakozni.
(az én tapasztalatom szerint, ha minden oké a wi-fi kapcsolatban,és talál kiszolgálót a PDA, nem akar kapcsolódni fizetősre. az én tapasztalatom szerint...!) -
DennisX
csendes tag
Kapcsolatkezelő widgetet húzd ki az asztalra. Ott lesz: wlan. Rányomsz, bekapcsol. A beállításra nyomva tudod beállítani a szükséges dolgokat: titkosítás, jelszó (ha van). Megjelennek a vételi körzetben látható wlan partnerek. Ráböksz, a neked szimpatikusra ( pl.a gyanútlan szomszédéra ) és ráhúzod a pda-d ikonjára. Sajnos, ha titkosítva van a partner, nem fog menni. Ha saját PC-d a partner, akkor ott is be kell állítani az adott kezelő progin a dolgokat...
-
DennisX
csendes tag
válasz petymeg #4987 üzenetére
Én sem igazán értem ezt a nodata-t. Ha MINDEN! oké a Wi-Fi kapcsolaton,akkor nem akar más rendszerre csatlakozni. Sajnos, amikor a "kapcsolódott" üzenet megjelenik, még nem biztos, hogy talál kiszolgálót és nem biztos,hogy kap IP-t sem! Ekkor kapcsolódik szolgáltatóra.
[ Szerkesztve ]
-
DennisX
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy "kis" problémám. A bejövő üzenetek gyakorlatilag azonnal eltűnnek, az SMS widgetből megnyitva a bejövő-kimenő-stb... mappákat, nem találhatóak, láthatóak az üzik. Értesítés "buborék"-nál is már kipróbáltam olvasottként menteni, meg az összes létező módon. Egyedül az email-t megnyitva találom meg az üzeneteket. Küldéskor ugyan ez a káosz. Van-e esetleg erre vmilyen progi... Előre is köszönöm! -
DennisX
csendes tag
Sziasztok!
Próbálkoztam a steaming lejátszóval, de mindig "érvénytelen URL"-t ír. Én kopizom át rosszul a címeket, vagy mi lehet a gond?
Előre is köszi a segítséget! -
DennisX
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítség kellene: Bármilyen címet írok a streaming lejátszóba, mindig "Érvénytelen URL"-t ír. Többször visszaellenőrizve.
Előre is köszönöm! -
DennisX
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene: O2-n hogyan vagy mivel tudom előcsalogatni a az alkalmazás UID-ket?
Az appUIDlist viewer progi sajna nem fut winmo-n. RESCO reg. editorban sem látom...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest