- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
devillike #4146 üzenetére
devililike
Ha a böngésző kapcsolatainál valamint a telefonbeállítások kapcsolati részében be van állítva, hogy automatikusan érzékelje a lehetőségeit, akkor aktív wlan esetén csak wifin forgalmaz.
"Hát felhívtam magam avezetékesen és hallgattam. Apám... mintha fénykardoztak volna a háttérbe, de k*rva hangosan."
Ha közvetlen mellette volt a készülék, nem csoda...bulho
Start menü - Beállítások - Haladó - Kapcsolat - Kapcsolatok - My Internet
Ha itt nincsenek meg a szolgáltatói netbeállítások, nem is fog menni. Ja, és a hálózatválasztásnál legyen automatikus. -
bulho
tag
válasz
devillike #4136 üzenetére
szia nekem meg ép ellenkezőleg van gondom Wifin egyből megy minden de a T-mobilos netkari meg sem mukkan . Wifivel az első pillanattól fogva kapcsolódtam gond nélkül.
Semmit nem álitottam rajta fel tettem az SPB-ét és ennyi volt rajta a változtatás szeretnék rajta ROM frissitést is késziteni de nem merek belefogni mert félek elszúrom így :az eredeti T-mobilos ROM van rajtamég azt sem tudtam megnézni milyen ROM van rajta még nem találtam meg
eléggé kezdő vagyok benne
-
-
zack
nagyúr
válasz
devillike #4149 üzenetére
Az az L3 ROM már igen régi...
Nem ártana cserélned. PDA Fan Club-on van leírás, ami alapján Octans-al meg fogod tudni csinálni könnyedén XP 32bit rendszeren. Ezen az FTP-n vannak az Omnia 2 ROM-ok. Csak úgy fogod elérni a linket, ha regisztrálsz a PDA Fan Club-ra.
Én még egyelőre a B1 legújabbat ajánlom, mert nincs gondom vele (magyarul se). -
fairi
őstag
válasz
devillike #4136 üzenetére
?mit akarsz kikapcsolni?
mobilnetet?nodata le tudja fullosan tiltani..wifi jó,be lehet kapcsolni?
ha telefonrészt kikapcsolod,de wifi be van kapcsolva minden rendben?megy a net a wifin?hangot nem tudom értékelni,nálam minden rendben....
lehet ebből HR lesz,az a végső megoldás,ha akkor se változik akkor garanciás baj lesz könnyedén....kipróbálhatod a csodás t-mob szervizt...
-
zack
nagyúr
válasz
devillike #4129 üzenetére
Gondoltam hogy többen is tisztában vannak ezzel, azért írtam le, hogy akik esetleg még nincsenek "képben" azok is megértsék és ne járjanak pórul.
ROM cseréről:
PDAVIET felső start menüs ROM-ja egész jó, viszont az alsó start menüs egy rakás fos számomra. A felső ki nem kapcsolható integrált taskbar megbolondít.
Most a B1-et tesztelem... -
zack
nagyúr
válasz
devillike #4116 üzenetére
Általában aki a T-nél vesz előfizura részletre drága telefont, PDA-t annak nem a nyerészkedésen, és a megvett PDA eladásán jár az esze, mert előtte utánaolvasott, és úgy döntött ez egy jó készülék, megveszi és örömmel használja sokáig. Tévhit, hogy az iPhone ilyen jó meg olyan jó vétel a T-nél. Nem olyan jó mint gondolnád. Szted ki fog venni tőled mondjuk 120k-ért előfizus 3GS-t?
Mert én biztos nem vennék, ahogy sokan mások se. Így lennék az O2-vel is. Előfizusat másodkézből soha...mert megveszem 70-80k-ért az O2-öt aztán lehet 1-2 hónap múlva letiltják, és adhatom el alkatrész árban. Még ismerőstől is csak úgy venném meg, ha bebizonyítja hogy pl. céges előfizu már 4-5 éve, és akkor is úgy mennék bele, hogy adás-vételit írnék és beleiratnám ha tiltja a T bármilyen okból a teljes vételárát visszaadja az eladó. Tanúkkal hitelesítve természetesen.
1-2 hülye mindig van, akik horogra akadnak, de egyre kevesebben. A júzerek többsége már felmérte milyen veszélyeket rejt az előfizus telefon. Ezért is mondtam egy korábbi hsz-ben hogy előfizus PDA / Telefon jóval kevesebbet ér mint a gyári független. Pontosan ezért, mert baromi nehéz eladni, és ha el is adod, csak bukóval, az ára alatt. Persze én is adtam már el előfizus LG Arena-t egész jó árban nem kis szerencsével. A vevő nem volt tisztában milyen könnyelmű üzletet köt, és megvette. Az egy dolog hogy normális vagyok, üzletember, megbízható, és fizetem az előfizumat (havi fix.11k, de van hogy több) korrekten és sosem fogják letiltani az Arena-t előfizu nem fizetése miatt. De ez ugye nincs ráírva a homlokomra, tehát a vevőnek szerencséje volt velem a tudtán kívül. De nem mindenki ilyen mint én...nem mindenki tudja vállalni az aláírt 2 évig a havi előfizu árát, és bár korrekt, de pénz híjján bukja az előfizut és tiltják az általa már 3-4 hónapja eladott pl. Omnia 2-öt, amivel az új tulajdonosnak komoly anyagi kárt, és bosszúságot okoz.
Ezért kell 5x meggondolni ki milyen PDA-t, telefont vesz, főleg könnyelműen, részletre, ráadásként ugye 2 év rabsággal. Ez így kurva nagy rizikó egy új vevőnek.
Én mindig és mindennel betartottam azt a mondást, hogy "addig nyújtózkodj amíg a takaród ér". Ha volt pénzem sokat költöttem telóra, ha nem, akkor nem. Sosem csináltam olyat hogy nincs pénzem, de kell egy 100k-s teló, ha más nem részletre...Mert ebben az esetben inkább vettem egy LG Arena-t 20k-ért előfizuval. Sajnos nem álltam jól anyagilag tavaly júniusban, ezért úgy voltam vele anyagi helyzetemnek megfelelő telót veszek. Így lett a középkategóriás LG Arena. Ahogy lett pénzem, és rendeződött az anyagi helyzetem, eladtam és vettem 100k-ért egy I8910 HD-t, majd utána 10k-t rápótolva lett a független Omnia 2.
Ezzel azt akarom mondani, sokan túl sokat bevállalnak egy PDA vásárlásért, erejükön felül, ami a leendő tulajoknak nagy rizikó. -
A_ScHuLcZ
addikt
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
devillike #4019 üzenetére
Te vásárlás előtt nem néztél utána?
Már párszor itt is volt téma: szolgáltató 2GB-osat ad IGO-val. Függetlennél a bolti garanciásak 8Gb-osak míg a gyári Samsung garanciásak is 2GB-osak IGO-val mellékelve.
Azért ha az ember ennyi pénzt kiad igazán utána járhatna mit vesz...Szerk: Most látom már páran írták már neked csak hirtelen kissé felháborodtam.
-
bulho
tag
válasz
devillike #4023 üzenetére
én is Témotyosnál vásároltam a O2-t és hidd el hogy ez jobban megéri mint az ájfont ! nekem volt ájfonom is és nem nagyon tetszett .O2 alig vártam hogy meg jelenjen és mér vettem is igaz ha EU-ban veszed akkor sokkal több minden van hozzá másképp adják el mint Magyarban de ez van ezt kell szeretni D
-
zack
nagyúr
válasz
devillike #4023 üzenetére
Nem hinném hogy sokkal rosszabbul jártál.
Bár tény és való, hogy a független 8Gb bolti garis jobban megéri. Talán majd akkor lesz ennek szerepe, ha el akarod adni. Egy gyárilag független, nagyobb belső tárral rendelkező O2 jobb vétel a használt piacon mint egy T-s 2Gb verzió, és ez az eladási árában is meg fog látszani. Amíg nem adod el, nagy hátrányát nem fogod érezni hogy T-s vagy nem T-s, főleg hogy lesz mellé 8Gb MicroSD.
Ettől függetlenül inkorrektnek érzem a magyarországi Samsung mentalitását, miszerint magyar garival csak 2Gb verzió érhető el. -
fairi
őstag
válasz
"De mikor lebontottam a fóliás csomagolást és látom, hogy 2GB-os akkor eldurrant az agyam. Kibontsam vagy visszaküldjem??? Ez járt a fejemben."
mindenhol le volt itt írva h 2 gigás az omnia2 amit szolgáltatónál veszel..
nevetséges áron adják ez van,függetlenül joban megéri...saját magadra lehetsz csak mérges...
2 gigáért 88k fizettél plusz még 2 év hűség vs. 96k-ért 8 giga hűség és t-mobos vackok nélkül..
Tudtommal Igo járt hozzá,mondjuk picit javítja ezt a dolgot... -
animoo
senior tag
válasz
Szia!
Ha egy kicsit utánaolvastál volna, akár itt a topikban is, többször is egyértelműen le lett írva, hogy a T-nél kapható Omnia 2 2GB belső memóriával rendelkezik. Plusz a függetlenül vásárolható magyar garanciás készülékek is. Csak a bolti/eu garival lehet 8GB-os O2-t venni. Az árakról is esett szó.
Ettől függetlenül remélem, örömödet fogod benne lelni, és megkedveled a kezdeti kellemetlenségek ellenére is.
Ma nyomkodtam egy iPhone-t, hát oké-oké, de és akkor mi van? Kb. ez voltJó meg minden, de csak van és kész, nem lehet vele mókolni
-
válasz
devillike #3978 üzenetére
Szia,
Class 4 és Class 6 az írási/olvasási sebességét jelöli a kártyának, igazából ha nem az a lényeg, hogy a lehető leggyorsabban tudd másolni a kártyára, akkor fölösleges a class 6. Én magam részéről Kingstont vettem class 4-est, ráadásul akciós csomagban kapsz hozzá USB-s kicsi kártyaolvasót, meg SDHD és miniSDHC kártya adaptert, szóval bármilyen krátyaolvasó vagy USB porttal ellátott gép jó hozzá.
Meg vagyok vele elégedve, de vannak olcsóbb alternatívák ha az ár fontos (Transcend és társai).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gmail
- Óra topik
- Autós topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest