- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
válasz
Avicularia #9816 üzenetére
Vannak bajok.
-
MadMancs
veterán
válasz
Avicularia #9816 üzenetére
Szerintem neked ertelmezési problémáid vannak. Én speciel arra reagáltam hogy "Samsung nem gondolt arra hogy logikusabb, egyszerűbb bla bla bla"
Nem, ez jelek szerint csak neked logikusabb. És én se írtam egy szóval se hogy ne legyen mindkettő. Ezt csak Te képzeld bele minden kommentbe.
-
tms+
aktív tag
válasz
Avicularia #9814 üzenetére
én nem arra tettem megjegyzést, hogy valaki másmilyen görgetést szeretne, hanem a hsz-eid egyéb tartalmára:
"nem tudja megugrani"
válaszom: nem nem tudja, nem akarta, mert másképp gondolta jónak"sokkal logikusabb lenne"
válaszom:neked lenne logikusabb"veled ellentétben én nem akarom, hogy csak az általam preferált mód legyen elérhető"
válaszom: konkrétan a válaszomban leírtam, hogy " az nem rossz, ha van opció a választásra..." és "nekem amúgy tökmindegy lenne, hogy melyik irányba lapozom"szóval mielőtt indulatból válaszolsz, azért értelmezd a másik hsz-eit is és ne képzelj bele olyat, ami nincs leírva
-
tms+
aktív tag
válasz
Avicularia #9810 üzenetére
én sem írtam olyat, hogy csak olyan legyen, amilyet én preferálok, ne állíts valótlanságot
-
Vikooo
addikt
válasz
Avicularia #9810 üzenetére
Pontosan és azért érdekes mert goodlock ban kb 6 felé task manager megjelenést lehet választani de a menü gorgeteset azt nem
-
tms+
aktív tag
válasz
Avicularia #9804 üzenetére
neked logikusabb, de nem mindenkinek. miért kell azt gondolni, hogy mindenkinek az lenne a legjobb, ahogy neked?
az nem rossz, ha van opció a választásra, de szerintem igyekeznek az alap rendszerben egyszerűbbé tenni a beállításokat a One UI-ban, így nem vagyok abban biztos, hogy választható lesz, lehet, csak az egyik marad benne, esetleg GoodLock-kal változhtatható. majd meglátjuk.
nekem amúgy tökmindegy lenne, hogy milyen irányba lapozom.
-
MadMancs
veterán
válasz
Avicularia #9804 üzenetére
Kinek mi, nekem pl a halálom a függőleges görgetés.
-
tms+
aktív tag
válasz
Avicularia #9801 üzenetére
ez egyáltalán nem a megugráson múlik, nekik nem ez volt az elképzelésük, ezért másképp oldották meg
-
Vikooo
addikt
válasz
Avicularia #9797 üzenetére
Pedig nem lenne nagy effort a sok Ai bullshit mellett és nagyobb értéket képvisel nálam mint egy fáradt "ai" portré manipulator funkció. Dehat vertical scroll funkcióval nem lehet telefont eladni, bezzeg az AI....
-
tms+
aktív tag
válasz
Avicularia #9795 üzenetére
az elvileg a One UI 7-ben lesz
-
dragon1993
őstag
válasz
Avicularia #9600 üzenetére
Illetve, nem árt üríteni a DNS cache-t.
Open Chrome. In the URL bar type in chrome://net-internals/#dns. In the left pane click DNS. In the right pane click Clear host cache.
#9604 V.Stryker
Sporify helyett használd a Youtube music-ot, így jobb a Youtube premium matekja. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Avicularia #9593 üzenetére
Milyen appal indítja el őket?
Látom,nem teljes win van rajta -
TODI1111
veterán
válasz
Avicularia #9591 üzenetére
Amennyiben jól tudom a függőleges scrollozás majd a home Up modulban lesz elérhető a 6.1.1-ben. Magyar nyelvet is (AI) júliusra ígérték, szerintem az idén nem lesz.
qltsar
Valójában mindenki arra vár, hogy javítják a kamerát. Ha teljesen hivatalosan nem is mondták ki, de mindenki tudja, ( a samsung főleg)hogy egy nagy javítás kellene, mert beltérben, gyengébb fényviszonyoknál, esetleg mozgás közben kimondottan gyatra a konkurenciához képest. Ettől függetlenűl összességében továbbra is a legjobb androidos készülék. ( saját vélemény és tapasztalat) -
qltsar
veterán
válasz
Avicularia #8898 üzenetére
Ezen kivul, meg meg amit irtam az elozoekben.
Mivel nem kaphat akkora "prioritast" a kulso launcher, ezert a beepitett animacioi egyreszt alapbol nem annyira folyamatosak a gyarihoz kepest, masreszt randomra belaggolnak.
Foleg ezt akkor latni, amikor az appdrawerrol kilepsz a main homescreenre.
Emlekeim szerint az alkalmazas nyitas es zarasnal is latszik, mert megprobalja felulirni a gyari animaciokat, illetve mivel a recents elohuzasanal "ujra" meg kell nyitni a One UI Home launchert - mivel ez kezeli a recents reszt - ott is szepeket tud szaggatni.
-
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #8895 üzenetére
Igaz, tényleg ott a leheletnyi fagyás, mikor bezárom az adott programot felfelé húzással és azonnali újbóli felfelé húzással nem jön be az app drawer, hanem nem reagál a felfelé húzásra a kijelző. Másodikra már megy.
Szóval igaza van qltsar fórumtársnak. Elsőre nem tűnt fel, de pár perc használat után már látszik sajnos. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Avicularia #8872 üzenetére
Senki se gátol meg abban, hogy mást válassz. Többieket se érdekli, hogy neked mi kéne, ők használják úgy, ahogy van.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Avicularia #8859 üzenetére
Az meg se fordult a fejedben, hogy másnak jó így? Amíg lehetett külsős launchereket használni, bolond volt aki nem tette. Szóval pár éve probléma csak, de igen, én se értem, hogy miért pont a launcherük fapados.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Avicularia #8851 üzenetére
Amugy ezt sose ertettem mas telefonon mar a kezdetektol fogva lehetett valasztani, hogy horizontalis vagy vertikalis gorgetest akarsz. Samsungnak 10+ ev alatt se sikerult ezt megugrani...
-
qltsar
veterán
válasz
Avicularia #7956 üzenetére
Egész szép 2 hetes csúszás EUX-hoz képest.
-
válasz
Avicularia #7956 üzenetére
Melyik?
-
TODI1111
veterán
válasz
Avicularia #7905 üzenetére
Nem sokkal bonyolultabb mint a csc váltás.
-
Markizmark
addikt
válasz
Avicularia #7864 üzenetére
INS-re kint van egy update.
-
thomasvold
őstag
válasz
Avicularia #7893 üzenetére
Köszi srácok. Nem annyira lényeges, csak eddig nekem is Xiaomi volt és tudta.
-
milkabrams
őstag
válasz
Avicularia #7860 üzenetére
Ennyi pénznél ez még nem annyira szempont, inkább az, hogy fél év után ne kopjanak le a sarkai vagy hogy ne repedjen ketté a fa egy esés következtében.
-
válasz
Avicularia #7859 üzenetére
Visszaváltottam EUX-ra 2 perc alatt, lejött a frissítés, aztán vissza ILO-ra.
-
alasoh
aktív tag
válasz
Avicularia #7396 üzenetére
gratulálok! Az idezőjel értelmezéséhez!
-
S e t h
nagyúr
válasz
Avicularia #7396 üzenetére
Igen, egy másik országban sincs a világon, sajnos csak a magyarok csinálják. Állítólag Kambodzsában és Kongóban is leálltak vele.
-
joey04
titán
-
TODI1111
veterán
válasz
Avicularia #7355 üzenetére
Nálam tökéletesen működik.
-
Vikooo
addikt
válasz
Avicularia #7355 üzenetére
Úgy tudom -legalabbis nálam ez volt amikor megnyitottam a Samsung üzenetek alkalmazast- hogy már a Google messages a default samsungon is. Tiltsd le a samsungot és használd a googlet.
(Én ADB -vel letöröltem amúgy is az összes duplikalt, haszontalan és szemét szolgáltatást és alkalmazást (Bixby, Samsung duplikalt hulladékok, Ai...)
-
KZP
őstag
válasz
Avicularia #6110 üzenetére
Mi Magyarországon vagyunk tudtommal.
-
válasz
Avicularia #6108 üzenetére
GDPR alapjan sem legalis a masik fel tajekoztatasa es ez altalai minimum "passziv" beleegyezes nelkul az EU-n belul, igy MO-n sem. Tegyuk hozza nagyon helyes modon.
Ezert.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #6019 üzenetére
Ezzel már egy dízelt is be lehet röffenteni
-
dnelb
veterán
válasz
Avicularia #5750 üzenetére
alza 30 napot ad asszem
-
Gardaai
senior tag
válasz
Avicularia #5745 üzenetére
Évi 3-4x eljátszod és ingyen használod az aktuális csúcs mobilt, majd jöhet a következő széria ugyanígy.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Avicularia #5745 üzenetére
Ez nem semmi, ennyi idő alatt, át lehet gondolni.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Avicularia #5442 üzenetére
Itt is volt már téma az elején, úgy emlékszem.
-
válasz
Van aki a kijelzőt nézi a wc-ben, van aki az s-pent szagolgatja. ( érdekes hobbik ezek)
De ha a wc-n szagolja valaki az s-pent....akkor nem csak ceruza égett szagát fogja érzeni -
kengyel
nagyúr
válasz
Na nem már, ki szagolgatja.
-
TODI1111
veterán
válasz
Ez már az S23 ultra topikban is téma volt.
Miért lenne ez az S-pen illatosabb?
-
qltsar
veterán
válasz
Avicularia #5345 üzenetére
60Hz-en megy max, anno volt egy bug az egyik GoodLock modulban, ami lehetővé tette a nagyobb frekvenciák használatát, de "kijavították", és azóta csak 60Hz-en lehet használni.
-
TODI1111
veterán
válasz
Avicularia #5054 üzenetére
Ha jól látom egy kicsit más lehet mint az EUX?
EUX: AXBG
ILO: AXBN -
Leonardo91
őstag
válasz
Avicularia #5054 üzenetére
Fel is raktam. Ez csak sima március patch igaz? semmi kamera javítás nincs benne.
-
tecsa74
aktív tag
válasz
Avicularia #4992 üzenetére
Az előző telefonomnál ugyanúgy megcsinaltam a hivástögzítőt, de ott se jött frissítés. Aztán tettem vissza talán XEH és rányomtan a frissítésre, és már jött is le az android 14.
-
Mike81
senior tag
válasz
Avicularia #4646 üzenetére
Köszönöm
-
Mike81
senior tag
válasz
Avicularia #4510 üzenetére
Szia!
És ez az eredeti? Mert ennyiért elég jó áron van ha jól emlékszem. -
stemplar07
őstag
válasz
Avicularia #4514 üzenetére
köszi , végül is a másodlagos (vezető előtti kijelző ) nem lényeges.. sztem oda madzaggal sem vetíti ki.. teszek egy próbát vele 14 nap ..
-
stemplar07
őstag
válasz
Avicularia #4510 üzenetére
köszi megszemlélem, az emagon is van .. [link] csak a szállítási kltsg kissé magas..
egy kérdés még hozzá : ha az auto BT telefon kihangosítón hívás van akkor is stabilan megy az AA ? köszi
illetve még ezt írják róla : ,,..Azonban akinek az autóján található másodlagos kijelző is – amely a CarPlay alapján jelenít meg adatokat – az számítson arra, hogy ez a funkció nem fog működni a Carlinkit adapterrel, mivel az eszköz az autó fejegységénék csak egy video jelet továbbít...,,(bár ez ugye almás próba volt ) -
ShadowLac
addikt
válasz
Avicularia #3817 üzenetére
Google navi plusz spotify plusz kábeles töltés, nem melegszik.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Avicularia #3817 üzenetére
nekem töltéssel se...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Avicularia #3805 üzenetére
vezetékmentesen minden jobban melegszik, mint vezetéken...
jóval szarabb a hatásfok.nekem nagyon sokat ment már vezetéken AA, tökéletes..
-
nincsnév007
addikt
válasz
Aha. én azért kiváncsi lennék rá hogy ha valahogy megtudnád oldalni kábellel, mert apukám hosszútávra használja nokiával az android autót és ott nincs ilyen baj, kábellel összekötve. Meg én is a redmivel és az enyémen megy a yt music is.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Vannak 90 fokos kábelek, az sem férne el?
Ilyenre gondolok: [link]
Van olyan is, aminek kisebb a "fordulása".Persze nem oldja meg a problémát, csak ha esetleg később javítanak a melegedésen, akkor viszont már opció lehet. Wireless töltés szerintem sosem lesz jó, erre a célra. Magában is felforr, ha nem használod akkor is.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Avicularia #3778 üzenetére
kábellel is próbáltad már ?
-
válasz
Avicularia #3778 üzenetére
Milyen volt az előző tok?
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Avicularia #3379 üzenetére
Pusztuljon a bolygó.
-
válasz
Avicularia #3377 üzenetére
Ez inkább egy hátlap...
-
válasz
Avicularia #3215 üzenetére
Arra erdemes figyelni, hogy ha ezeknek is kemeny muanyag a belsejuk, mint pl az Otterbox defender/commuter szerianak, akkor azok romma fogjak karcolni a keretet...
-
Teal'C
veterán
válasz
Avicularia #3115 üzenetére
Gondoltam, és a magsafet sem írja.
-
Mike3090
csendes tag
válasz
Avicularia #601 üzenetére
Net Speed Indicator
[link] -
Teal'C
veterán
válasz
Avicularia #3083 üzenetére
Köszi megnézem
-
válasz
Avicularia #3029 üzenetére
Az az 1.7-es ertekeles atlag elegge kemeny
-
pg1966
senior tag
válasz
Avicularia #3014 üzenetére
Hát az lehet a "szabványban", hogy melyik milyen polaritású kell hogy legyen.
-
pg1966
senior tag
válasz
Avicularia #3011 üzenetére
Akkor a tokban is meg a töltőben is van, vagy csak a tokban? Ha csak a tokban, akkor miért számítana a Pen-nél, a töltőre rakás? Vagy a töltési folyamat közben keletkezik "zavar a térben" ami befolyásolja a Pen működését?
-
Gardaai
senior tag
válasz
Avicularia #2938 üzenetére
Arra jutottam, ez nem hiba, ez "sajnos" ilyen (reméljük jobb lesz).
A napokban Pesten voltam és ahol csak útba esett egy Samsung/MediaMarkt/Telekom/Yettel/Vodafone stb. mindenhova bementem teszteltem.
Lépegettem ide-oda, Galériába nézegettem, fotó + videó és mindegyik 5 perc alatt már melegedett. Közben szimultán csináltam mellette a saját S23U és S24U-mmal is. S23U éppen, hogy langyos volt. Az 2 db S24U meg számomra már kellemetlen volt. Nyilván nem égeti a kezem, de zavaró, hogy ennyitől "tüzel".Attól függ mihez hasonlítod. Egy S10 telefonra ha ráküldöm a Google Play frissítéseket 2 perc alatt zavaróan meleg, ahhoz képest nem rosszabb. Megkockáztatom, hogy Exynos S21U és S22U-hoz képest sem rosszabb, de S23U-hoz képest az. Más az emberek ingerküszöbe, nekem nem fér bele (gondolván mi lesz nyáron vagy olvasva a GPS használata közbeni túlmelegedést), 10/8 embernek meg igen. Nagyobb teljesítmény = több hő, viszont továbbra sem értem ugyanazoknál a feladatoknál (fotó nézegetés, böngészés) miért kell beleszakadni a feladatba és egyáltalán 35 fok fölé menni. Akku pedig azért melegszik, ami miatt kiírja, hogy baj van, mert nagyobb a heatsink és rávezeti a hőt.. Amíg azt S23U még melegedés közben is max 28-32 fokos az akku, addig az S24U-nál normál használat mellett 30-32 fokos.
Kezdett olyan érzésem lenni mint az iOS-nél, hogy megtudom ezt szokni.. Ott volt az a pont ahol eldöntöttem, hogy megy apróra és alszok párat rá, várva a frissítést hátha lesz benne valami..
Az akkuteljesítményt levettem Light-ra. Így egy fokkal jobb, viszont írták, hogy anomáliákat szülhet.. kíváncsi leszek.
Csináltál factory resetet? Én továbbra sem bízok benne a fenti tesztek alapján, de hátha.. -
NY_A
őstag
válasz
Avicularia #2909 üzenetére
Én hasonlót tapasztaltam még a 21U esetében. Igaz, nem ilyen felhasználás mellett, de wireless töltéssel. Már alapból maga a töltés módja rengeteg plusz hőt termel főleg, ha nem pontosan helyezem fel. Ha erre még rátesz valami energia igényesebb feladat akkor nagyon fel tud melegedni a telefon. Aztán a 22U-nál engedtem el teljesen a wireless töltést mert ott is azt tapasztaltam, hogy csak sima töltés mellett is olyan miután leveszem róla, mintha épp játszottam volna rajta, teljesen mindegy, mennyire van a helyén.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Avicularia #2911 üzenetére
Másik telefonnal ezek mentek gond nélkül? Mert szerintem inkább az volt a csoda.
Wireless töltést azért se szeretem, mert nagyon felmelegszik tőle a telefon(plusz helyhezkötöttebb). Erre rátesz egy lapáttal a Waze, ami önmagábam is keményen melegíti a telefont, nem, hogy töltés közben. Szóval nem lepődök meg, hogy ezt produkálja a telefont, inkább azon, hogy volt amelyik nem.
-
Frozen
addikt
válasz
Azzal tisztába kellene lenni ,hogy a vezeték nélküli töltés erősen hőmérséklet emelkedéssel jár. Ez nem új keletű dolog régen is így volt sőt igazából mai napig ennek nincs megoldása. Amit az apple csinált az sem megoldás a mágnesekkel csak annyit értek el vele,hogy helyes pozicióba kerül a 2 oldali tekercselés és picivel kevesebb hő keletkezik.
Na most erre még rádobsz egy wazzét ami azért gps is használ na meg tudja szívni a mobiltérerőt a nethet és azért a kijelző.+ még zenét is erről hallgatsz gondolom sem rádio sem usb a kocsiba
Szerintem túl sok mindent vártok el egy telefontól és csoda szerencsétlen készülék nem robban fel. Este tölsd fel a telefont és hanyagold ezt a kocsiban vezeték nélküli töltést az segíthet. Vagy használd a kocsiban a gps-t ha már ennyire nem találsz oda valahova.Még jóhogy nem azt írtad hogy a fortnite max grafikán akad ez mellett a telefon meg lemerül
.
A durva az ,hogy kb 30 perc alatt kábelel fel lehet nyomni 30 ról 80% körülire a telefont és megy a bohockodás a vezeték nélküli melegedös telefonal -
válasz
Nyugi, nekem is csinálta az ezelőtti s24 ultram. Teslaban a wireless töltőn volt, közben a gyerek iPadjére osztottam a netet és ment róla a SoundCloud. 20 perc után eldobta a töltést túlmelegedés miatt.
A mostanit még nem próbáltam így, de biztos ugyanez lenne.
-
válasz
Avicularia #2911 üzenetére
Lépjünk hátra egyet...
Ha ide leírja valaki a problémáját az 1, azaz 1 db eset. Ennek a körülményeit meg kell nézni. Ha a többiek leírják, hogy nekik jó , akkor érdemes elgondolkodni, hogy esetleg a te készülékedben van a hiba. Ami lehet tényleges hiba, vagy user error...vagy szoftveres anomália....stb.
Ha senki nem írná le, hogy neki márpedig jó, akkor itt csak a te véleményed maradna és akkor az lenne a topik konklúziója, márpedig itt nem oké valami.Most akkor az akinek nincs problémája, szégyellje magát és üljön le csöndben?
Bevallom AA-ban nem vagyok büfé... De ilyenkor, a képernyőt leszámítva a telefonon kerül feldolgozásra ugyanúgy minden...csak kvázi egy wireless display-ként az autó képernyőjén jelenik meg a tartalom ? Kérdezem...komolyan.
Mert a Waze, ami gyűri a telefont és a teljese helymeghatározás alatta van, és a YT music... látod is, hogy 31%-os terhelésen van a SoC-od... és ahogy a hőmérséklet is leesett ekkor, úgy a terhelés is eshetett...De kérdés, hogy ilyenkor hol volt a telefon? Ment rá fűtés? Mennyire volt jól szellőző helyen? Érdemes előtte néhány kérdést tisztázni mielőtt fejjel megyünk a falnak.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Full felesleges beleállni másokba, mert neked melegszik.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Avicularia #2781 üzenetére
Rosszul jött le, mármint nekem írtak, azt hiszem múlt héten
-
S e t h
nagyúr
válasz
Avicularia #2628 üzenetére
Te jó ég.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Avicularia #2628 üzenetére
Nekem még az előzőre is rá kéne vennem magam. Kíváncsi vagyok, hogy melyik üveggel a legjobb az ujjlenyomat-olvasó.
-
Teal'C
veterán
válasz
Avicularia #2591 üzenetére
Na felértem Pestre. YTMusic +GPS +vezetéknélküli töltés semmi melegedés. A töltés nem volt valami combos mert 80 ról 89 lett de töltött.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Avicularia #2591 üzenetére
esélyes, nekem dróton semmi...
-
Teal'C
veterán
válasz
Avicularia #2439 üzenetére
Én ide feltettem, majd én is figyelgetem.
-
Teal'C
veterán
válasz
Avicularia #2436 üzenetére
Látom de ez hőfok nélkül egy kalap szar már ne haragudj. Kérdezz rá vagy keress másikat esetleg egy widget alapút.
Pl
-
Teal'C
veterán
válasz
Avicularia #2433 üzenetére
Nekem így van a telefon és én is AA val használom gyakran megy a googlemaps és ytmusic egyszerre és töltőn van. Soha nem melegedett még fel mióta megvan és az s23u sem
-
Teal'C
veterán
válasz
Avicularia #2429 üzenetére
Most ne haragudj de akkor minek ez a progi? Miért nem használsz másikat? Egyébként ha a telefon 60 fok azt már nem igazán fogdosnád.
Devcheck app?Nekem így van a telefon és én is AA val használom gyakran megy a googlemaps és ytmusic
-
Teal'C
veterán
válasz
Avicularia #2421 üzenetére
És ez hány fokot jelent? Mert a grafikon nagyon szép meg a smile-ik.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Avicularia #2421 üzenetére
Már múltkor is kérdezni akartam, de nem nyomatod rá a fűtést?
Múltkor én 3 órát nyomtam igaz sygic el, net bekapcs net rádió ment és BT-n a fejegységhez csatlakoztam
Melegnek meleg volt, de nem írt ki ilyet
-
Bilux
veterán
válasz
Avicularia #1937 üzenetére
Ezt mondom, szimplán egy hülye clickbait cikk miatt megy az egymás hülyítése...
-
Bilux
veterán
válasz
Avicularia #1931 üzenetére
Ne ülj már fel te is erre hülye vonatra.
Távoli tárgyakat akarunk zoom kamerával közelebb "hozni" ott ez a jelenség nem jelentkezik teljesen magától érthetően... -
dnelb
veterán
válasz
nem.
-
válasz
Ameddig nem volt róla cikk senkinek nem tűnt fel a dolog. Nálam is ugrik valamennyit, de különösebben nem érdekel mivel nem váltogatom az 1x 5x-et másodpercenként..
-
pg1966
senior tag
válasz
Avicularia #1784 üzenetére
Igényes csomagolásban, dobozban, szivaccsal kibélelve, kívül vastag pufi fóliában.
Link Jobb szélső, nem a 600D-s! -
qltsar
veterán
válasz
Avicularia #1621 üzenetére
Gyors belenéztem, tipikus lehúzások olyanoktól, akik nem adják hozzá az ujjlenyomatot felrakás után, bár a kedvencem, hogy jobban tükröződik, mint a telefon
...
Az ilyenekre, meg nem tudok mit mondani. Nem hinném, hogy hirtelen én jó batch-ből kaptam, ő meg rosszból:
"As mentioned in the title, you can't get this to work with the fingerprint scanner on the S24 Ultra. Even after registration of your finger for multiple time, it just doesn't work as expected."
Nekem a rossz bőrömmel működik - ha adottak a feltételek -, szóval nem értem, szerencsére nem volt nagy kiadás.
-
Teal'C
veterán
válasz
Avicularia #1609 üzenetére
Már miért kéne végig ezt mérni. A töltő és a telefon végig beszélget egymással és az épp aktuális hőmérséklet/kihasználtság függvényében tölt. Ha pl bekapcsolod a kijelzőt néhány másodperc után visszaveszi 45w-ról mivel a kijelző maga is melegíti a telefont ha játszol is még inkább lassít. De ha visszahül ismét rákapcsol, és itt most ne arra gondolj hogy megugrik hirtelen hanem folyamatában szabályozgat.
-
qltsar
veterán
válasz
Avicularia #1612 üzenetére
Egyértelmű, hogy nem elég...csak a video-t kifogásoltam, illetve, hogy GaN 5 Pro-val az általam linkelt teszten érte el a legmagasabb 44.35 Wattot
.
-
qltsar
veterán
válasz
Avicularia #1607 üzenetére
Annyira pártatlan a videó, hogy csak Ugreen szponzorálta
...viccesek az ilyenek, remélem sokan nem veszik komolyan
!
Természetesen nem a márka ellen vannak kifogásaim, hanem a video elfogultságal, hitelességével kapcsolatban. Nézd meg, a linkem alatt a videót, sokféle töltő összehasonlítva, eredményekkel, 45W SFC esetén.
Párszor már linkeltem ezt, bár S23+, de ugyanaz a "gyorstöltési" mechanizmus: #315
-
Teal'C
veterán
válasz
Avicularia #1607 üzenetére
Érdekes kis videó, de gyári 45w töltővel és MCDoDo kijelzős kábellel megy, ez már a 3. telefon amivel ezt a kombót használom hibátlanul tölt akár 45w-on is.
-
Kerio
őstag
válasz
Avicularia #1490 üzenetére
Gondolom az update-al majd javítanak a melegedésen is.
Bár én még nem tapasztaltam nagy mértékű melegedést. -
Teal'C
veterán
válasz
Avicularia #1284 üzenetére
Az a baj hogy a magsafe töltő pont egy bizonyos helyen van ezt a gyűrű biztosítja. Egy sima töltőt nehéz a gyűrű miatt pont oda helyezni ha egyáltalán lehet.
Én ezt vettem mert pont rásimul a műszerfal vonalára. Ford Fiesta
[link] -
Teal'C
veterán
válasz
Avicularia #1264 üzenetére
Igen az autós tartók közül csak a magsafe tartó működik magsafe tokkal.
-
válasz
Avicularia #1201 üzenetére
Igazából mióta van Ultra azóta bal oldalon van. Note szériában volt még jobb oldalt, ami a világ nagyobb részének jobban feküdt, de a Samsung Samsung és nem mozgatja át a kamera szigetet az S-Pen miatt!
Hozzá lehet szokni, annyira nem vészes csak nem is olyan kényelmes.#1200 Szép az a lila is, de én fekete párti vagyok tokok terén, ha néha rá kerül akkor általában az.
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Avicularia #932 üzenetére
És vajon S-Pen hibán kívül nem lesz más negatív hatása a telefonra ha MagSafe-es tokot használok...hmmm
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Avicularia #932 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Még ha nem is ugrálok örömömben -
Maxxy10
addikt
válasz
Avicularia #790 üzenetére
Nem ingyenes, van egy fee amit be kell fizetni, hogy aktiváld. De igen, leglényegesebb olcsóbb és jobb opció mint egy normál fizetős javítás.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Avicularia #786 üzenetére
Pedig léteznek ilyen regionális korlátok, eltérések. Egy másik nagy gyártó esetén is csak kerülő úton, trükközéssel érhető el a hasonló szolgáltatás a Magyarországon vásárolt eszközökre (Apple Care).
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest