- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sanyijedi #4936 üzenetére
Nah de szamomra semmi hatrannyal nem jar, hogy most "csak" 50%-ot hasznalok a teljes kapacitasbol, hiszem igy is elvagyok vele egesz nap, vagyis az en igenyeimet kiszolgalja.
Akinek meg a "100%"-ra van szuksege/igenye az pediglen ugy hasznalja.
Szoval neked pl nincs ertelme, mas szamara meg van, azt mindenkinek maganak kell eldontenie, hogy a felhasznalasi szokasai/igenyei alapjan milyen toltesi es meritesi minta felel meg neki a legjobban.
-
püki
aktív tag
válasz
sanyijedi #2453 üzenetére
SES.hu-n 6300Ft-os ajánlat jött rá
Akksicsere közben megsérülhetett egy IC vagy valami, mert a kijelző alsó negyedén nincs kép, érzékel, de képet nem ad.
Kijelzőt csak komplett házzal együtt lehet venni, 130k-ért... Gazdasági totálkár, annyiért mennek jó állapotban használtan. Így hát nem volt mit tenni, be kellett újítani -
thamasz
senior tag
válasz
sanyijedi #2264 üzenetére
Nekem van itthon Alzás, lassú töltésre használom az író asztalon. Usb c kábel jár hozzá. Nekem bevált ezért vettem akciósan a két gyereknek és asszonynak is melóhelyre, így már 4db van. Egyedül az alza feliratért kár de nem zavar annyira. Asszony az éjjeli szekrényen IKEAsat használ az is jó.
Amúgy én ennél olcsóbban vettem az alzásakat időnként van akció, és pl. Appban is szokott lenni jobb ár néha, vagy ha alza+ tag vagy.
A négyből kettőt felbontottat vettem még olcsóbban, 3-4 ezer ft, és teljesen újak voltak csak valaki vissza küldte. -
válasz
sanyijedi #2013 üzenetére
Én tegnap néztem, nekem samsung 45w töltőm van a hozzá adott 5a-es kábellel. 15%-nál tettem fel én is, nekem 1ó 2p-et írt ki töltésre. Én 16 órankörül ránéztem, akkor 90%-nál állt, 24p-et írt még a 100%-ig. Nálam az 1ó 2p valós volt, 15:25-kor tettem fel 16:28-kor jutott eszembe megnézni hogy áll a töltés, akkor már 100% volt.
-
e.vid
senior tag
válasz
sanyijedi #1059 üzenetére
A szabályzatból:
Amennyiben a Résztvevő a Promóciós Időszak során a Samsung Webáruházon keresztül vagy a Samsung Members alkalmazáson keresztül bejelentkezik Samsung Fiókjába és csatlakozik a Szervező Hűségprogramjához, úgy a Samsung Webáruházban történő bármely Samsung Galaxy S24 szériás okostelefon megvásárlása során az alap 1% százalék (egy százalék) Hűségponton felül további 9% (kilenc százalék) Hűségpont jóváírásra válhat jogosulttá a Promócióban Résztvevő Termékek készletének erejéig vagy visszavonásig.A ráadás 9% (kilenc százalék) Hűségpont beváltásra 2024. március 31-ig van lehetőség.
-
wong kok wah
senior tag
-
qltsar
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest