- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Dave Crank #8249 üzenetére
De ezt simán be lehet állítani, hogy legalább olyan színes legyen mint a 23 ultra. [link]
-
Elit3Zotya
addikt
-
Elit3Zotya
addikt
Elég brutál a különbség.
S23U VS S24U
Még ha nem is a legfejlettebb panel a piacon, fólia nélkül ez a legjobb, mert annyira nagy előnyt ad az armor.
Fóliával együtt már nem mondanám a legjobbnak.
Ennek ellenére nem merem levenni a fóliát, mert még ha most tényleg egy picit erősebb is lett az armor, de tuti karcos lenne még attól is, ha csak ránéznék. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
molgeorgius #7627 üzenetére
- Jobb kijelző(fényesebb is és gorilla armor)
- Nem kicsit jobb kamera [link] (És van 4k 60fps videó mellett kamera váltás, 4K 120fps)
- Hosszabb támogatottság, ez neked fontos lehet.
- Jóval erősebb hardver, ami persze tud thrittlingolni, ezért ez sem melegszik, de a leggyengébb állapotában is bőven veri.
- Én még az aksit is jobbnak érzem
- Anyaghasználat amit nem nagyon érzel, de na, csak van benne nyomokban titán is.Nagyon jól sikerült az s23 ultra is, de azért 45 ezer forint különbséggel sokkal jobb választás az s24 ultra.
-
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
typical bro #7565 üzenetére
Volt nálam mind 2, nagyon magas minőséget képviselnek a mai mezőnyben, mind szoftveres és hardveresen nézve is.
Kamerában nagyon stabil és jó szintet hoz a 15 pro, de az s24 ultra kicsit jobb összességében szerintem.
Kijelzőben ha fóliát használsz, akkor kb egy szint, fólia nélkül szarosgatyára veri az s24 ultra.
Aksiban pici a különbség, egy picit jobb az s24 ultra, de nem számottevően.
Szerintem inkább csak az számít, hogy andorid vagy IOS.
Nekem nem volt hosszúéletű az IOS kalandom, pedig akkor úgy érzetem, hogy eljött az ideje, hogy most már tényleg huzamosabb ideig kipróbáljam, de nem ment.
Végre usb c, filekezelőként látja a win, és minden alkalmazás megtalálható ami nekem számít.
Az volt a baj, hogy az androidos kényelmet kerestem benne minden hol, de erre jelen állapotában képtelen számomra az IOS.
(pl billentyűzet gatya, nincs normális gesztus vezérlés, viber és chrome alkalmazás gagyi..stb.)
Ezek apróságoknak tűnnek a régi motoros IOS felhasználóknak, de számomra nagyon gatya volt a minden napokban.
Nem mondom hogy rosszabb lenne, mert ha már kiépíted az IOS ökoszisztémát, akkor kb tökéletes is, de szerintem mint készülék, jobb az s24 ultra. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
Dave Crank #7454 üzenetére
Így hogy az iphone videókat nézted, az okk, az szerintem is jobban megoldja, azt megverni egyenlőre semmi nem tudja szerintem.
14 ultra is jó, nem simább a váltás, de gyorsabb az animáció.Xiaomi 13 ultra estében nagyon gatya az, hogy nincsennek dedikált gombok a kamerák közti váltásokhoz, így azon csak egy csúszka van és azért érzed folyamatosnak, ezt samun is tudod alkalmazni és még jobb is lesz a hasonló színek miatt.
Nekem meg ez a fontosabb, hogy legyenek külön gombok ne azt a ratyi csúszkát keljen használni.
Szerencsére már majdnem minden csúcstelóban vannak gombok és ebben a samu nagyon jónak számít, mikor azonnal váltasz a kamerák között. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
Dave Crank #7450 üzenetére
Na ez érdekes, mert pont az s24 ultra az android fronton, ahol az egyik legjobb az átmenet és konzisztensek maradnak a színek.
Csak a Vivon láttam hasonlóan jót és ami valóban jobb átmenetben, az a 15 pro/max egyedül.
Pixelen, Xiaomi, Honor.stb mindenhol rosszabb az animáció és a színek is mások lesznek váltás után.
Ezt pl pixel 8 pro-val csináltam, na ez az ugrás pl mikor 5x kamerára váltok, de ez engem mondjuk annyira nem zavar. [link] -
Elit3Zotya
addikt
Igaz nem vigasz, de más kamerára kiélezett telefonokat is ver sima hétköznapi szituban.
[ONE PLUS 12 vs HONOR MAGIC 6 PRO vs VIVO X 100 vs S24 ULTRA] persze lehet van akinek nem a legjobb, és nem jön be a természetesebb színkezelés, de szerintem egyértelmű a Samsung győzelem, ami engem is meglep.
Tegyük is gyorsan hozzá, hogy ez volna elvárható kb minden évben a samutól mert sokkal drágább is mint a többi. -
Elit3Zotya
addikt
Pár kép és egy videó a telóval. [link]
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
ADAM1337 #7364 üzenetére
Gyenge fényben mozgó témát felejtsd el, kb gatyára veri bármi más a 24 ultrát felsőkategóriában, de más esetben jobb az s24 ultra. [link]
Bár nem rossz szerintem az iphone sem, de az s24 ultra élethűbb színek, nincs túltolva a kontraszt, jobbak a részletek.
Ebben az összehasonlításban, szerintem egyértelműen jobb az s24 ultra, de az MA összevetésben is sima 24 ultra győzelem. -
Elit3Zotya
addikt
Valami gond lehet a színérzékkel, nekem jónak tűnik a szín vissza adása, nem tökétes, de láttam már más csúcs telókkal összehasonlítva és nagyon jónak számít a színek terén főleg, de ha neked nem így jön le akkor ez van.
Én remélem ehhez hasonló lesz a színkezelése 25 ultrának is, és legyek kicsit kevesebb zaj, csak cseréljék le a 2 gatya szenzort és tudja a gyorsabban mozgó dolgokat is kezelni.
Ja igen, és ne legyen ennyi hulladék lencse hibás.
(meg a manuális fényerő legyen megint 800nit felett)
stb... -
Elit3Zotya
addikt
Élethű színek és kellő részletesség, nekem ez a lényeg, ezt hozza szinte tökéletesen. [link]
Nem akarom belemagyarázni, mert tény.
Mozgó dolgok gatya, este a kereső használhatatlan, mert tök sötét a kép, nem mutatja még kb sem hogy milyen lesz a véglegesen elkészült.
Inkább ez mint, mondj egy márkát és ugyan ennyi hibát mondok bármelyik márkával szemben, de inkább többet.De ha neked ezek a szerintem kisebb gondok fontosabbak, akkor ez van.
-
Elit3Zotya
addikt
Már az s24 ultra is Igen.!
De ezzel most hardveres szinten beérik a kínai társaikat, kb ezt tudta már a 13 ultra.
1" szerintem kizárt(remélem lesz 1"), mert az brutális dudort eredményezne a hátlapon és a Samsung ezt nem fogja meglépni, de nem is kell.
Ez a méret is jó már amit most használnak, csak rakjanak bele egy Exmor T szenzort és az algoritmust fejlesszék még tovább amit az s24 ultrával elkezdtek.
A 3x zoom és ultraszéles örvendetes lenne, imx852-őt nekik és megoldva. -
Elit3Zotya
addikt
Pár videó a telóval. [link]
-
Elit3Zotya
addikt
Ezek nem sok mindent segítenek.
Fotózásra szokott időm lenni és eddig nem is volt ezzel problémám, de majd elválik hosszabb távon mennyire lesz zavaró, mert azt látom, hogy legtöbb embernek ez a legnagyobb problémája a kamerával.
Ez előtt x7 ultrám volt, így ahhoz tudom leginkább hasonlítani minden szempontból.
Ami negatívum, hogy több a zaj a képeken mint kéne.
Még jobb fényviszonyok között is akad zaj, ez pl egy x7 ultrán esélytelen volt.
Szerencsére sokkal több a pozitívum az eddigiek alapján amit látok.
Konzisztens színek a kamerák között, természetesebb képfeldolgozás mind színek és textúrákra értve mint az elődökön.
Fehéregyensúly van hogy téveszt, igaz a többi márka telói sem jobbak ebből a szempontból.
Amit hiányoltam a jobb telemakró kamera, de az 5x kamera pozitív csalódás ebből a szempontból, mert elég közel tud fókuszálni. [link] persze van olyan ami közelebb tud fókuszálni, de ez már bőven használható számomra.
A videó nagyon jó, szerintem jobb is mint az x7 ultrában volt(jobb a stabilizálás), csak az iphone tudja lelépni egy hajszállal minőségben, de itt van a videóhoz 3x kamera is, így inkább ezt választanám videóra is.
Szóval eddig a kamera számomra pozitív, vannak hibák, de több a jó dolog.
Saját vélemény, persze lehet másnak így is hibátlan, de szerintem nem az.
Ha jobb idő lesz, kinézek a Tisza Tó-ra, és hozok képeket a fotósba. -
Elit3Zotya
addikt
Pedig nemhiszem, hogy ne menne a samsungnak megoldani, de ez majd egy másik modell fő húzó ereje lesz gondolom.
Más.:
Vissza olvasva látom van ez a goodlock mindenes és hozzá a navstar, ami érdekelne, hogyan tudom fullra eltüntetni az alsó kis csíkot.?
Lehetséges hogy valami más modul is kell neki.?
Csak Halványítani és kisebbre venni engedi. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
Elit3Zotya #7135 üzenetére
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
kengyel #7129 üzenetére
Nekem nem tudta megszokni a szemem a samu képalkotását(23Ultra.stb), de ez a 24 ultra most végre tényleg jó irányba indult el.
Kevesebb élesítés, természetes színek és jó hdr jellemzik.
Nem tökéletes pl zaj van rendesen és gyengefényben valóban shutter lag is akad, de összességében nézve, eddig sokkal több a pozitívum kamerás fronton, mint negatív. Számomra legalább is.
Pár kép a telóval. [link] -
Elit3Zotya
addikt
válasz
TODI1111 #7126 üzenetére
Tudjuk, hogy nem sokáig lesz nálad,
de addig is használd egészséggel.
Húzza ameddig húzza..
Elég kényelmetlen a formája, de 23 ultrát megszoktam hamar anno és a 22 ultrát is.Kijelzőt néztem minimum fénynél már, de nem látok semmi zavarót, így az nem érint szerencsére.
A manuális max fényerő kicsit csalódás, van fényesebb nála nem.a max automata viszont nagyon jó.
A tükröződés mentes kijelzőre voltam leginkább kíváncsi, de ahogy felkerült rá egy Devia hidrogel fólia, mintha nem is lenne.
Fólia nélkül meg soha nem merném használni.majd próbálok másikat.
De összességében pozitív eddig, főleg a kamera miatt.
-
Elit3Zotya
addikt
Csak sikerült egy 98%-ost szerezni.
[link] -
Elit3Zotya
addikt
válasz
TODI1111 #7074 üzenetére
Ez így nem jó, inkább a füves képet csináld meg.
#7075$atirka
Én is jónak látom, de egy kinti füves képet itt is jobb lenne látni, lehetőleg legalább fejmagasságból.Egyébként nem akarom a topikot ezzel zargatni, csak beírtam a tapasztalatom. következőnél már engem sem fog érdekelni, ha csak a legszéle lesz mosott.
Bár lehet teszek hozzá kicsit és elengedem most, és a jövőbeli kiszemeltre megyek egyből. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
gyuri81 #7072 üzenetére
Nem tudom, hogy akarod e tudni/látni..
Mert oké hogy nem látod most, de a tudat alattidba majd ott motoszkál, csak saját felelőségre.Pl így [link] De elég ha raksz fel ide egy ilyen képet. [kép]
De ha hibás is és csak a legsarka mosott, akkor engedd el, mert az mint a kijelzőnél, kb mind ilyen.
Mondjuk ShadowLacnak van egy tökéletes. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
bajnokpityu #6986 üzenetére
Nem bizony, még egy 14 ultrát is megtud fogni ilyen körülmények között. [link]
Samsung sem tökéletes, de pontosabbak/természetesebbek a színek, plusz részletesebb is, pedig authentic módban van a xiaomi.
Itt pedig 15 pro összehasonlítás. [link] Iphone túl tolja a kontraszt és pontatlanabb fehéregyensúlyt mutat.
Itt pedig pixel 8 pro ellen. [link] s24 ultra jobb hdr, pontosabb színek(pl.: nem narancsos az a térkő)
Eszembe se jutott volna 24 ultrát keresni, ha ezeket az összehasonlításokat nem látom, számomra is meglepőek az eredmények, de be kell vallanom, hogy gyári jpg-t nézve a legjobbak között van az s24 ultra.
Gyengeségei megvannak, pl gyorsan mozgó dolgokat nehezen tudja lekezelni, főleg gyengébb fényben és zaj is akad a képeken. -
Elit3Zotya
addikt
-
Elit3Zotya
addikt
Nem tom, ezek kiállított darabok voltak klímás vodában egymás mellett, de az biztos, hogy nagyon hamar leveszi a fényerőt a samu is napsütésben [link] 5 perc után gatya.
#6936qltsar
Igen hasonló, csak itt a sarkokon van a lencse hiba, elég durván.
Eddig 3-at néztem meg + a kiállított darab, de mindegyik mosott látványosan.
Engem annyira nem zavarna, ha csak a legsarkán mosna, de sajnos túl nagy területen volt jelen mindnél.
Még mielőtt valaki írná, hogy természetes jelenség, nem az.! [link] -
Elit3Zotya
addikt
Ma megint megnéztem egy 24 ultrát és egy kiállított darabot is, mind a 2-nek mosott a kamerája a széleken durván, nem könnyű ebből a szempontból jót találni.
Kb olyan gatya az arány, mint az s22 ultra esetében volt.
A kiállított darab mellett volt egy s24 plus is, gondoltam összehasonlítom a kijelzőket.
Látni a tükröződés mentes bevonat hatását nagyon szép a kijelző minden hibája ellenére is, de ami érdekes, hogy a 24 + kijelzője fényesebb manuál max fényerőben. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
LosBlancosRM #6920 üzenetére
Oké, azért cseréld le a fóliát hátha jobb lesz.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
LosBlancosRM #6914 üzenetére
Köszönöm a tippet, lehet, hogy jön akkor egy új fólia.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
LosBlancosRM #6907 üzenetére
[link]
Használsz üvegfóliát.?
Lehet az lesz a gond, mert úgy megszűnik a tükröződés mentes bevonat hatása. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
LosBlancosRM #6901 üzenetére
Pedig a legjobban látható kijelző van benne jelenleg a piacon(még ha nincs is olyan fényes mint a többi gyártóé), hála a tükröződés mentes bevonatnak, de pont utána néztem a napokban és ezt találtam. [link]
Vagy is ha üvegfóliával használod, akkor xart nem ér, mert pont ugyan úgy viselkedik, mint bármelyik másik kijelző a piacon.
Csak a saját tükröződés mentes fóliájával tudja megtartani azt az állapotot, de ami érdekes, hogy ha veszel más kijelzőre is olyan fóliát, akkor azok is szinte ugyan úgy tükröződés mentes lesz. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
LosBlancosRM #6827 üzenetére
Pontosan, a chrome is egy hulladék rajta..
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
LosBlancosRM #6823 üzenetére
Ha írsz akkor pont ugyan olyan mint ott(ha akarod), és még hosszúnyomásra vannak számok is vagy plusz érintésre szimbólumok vagy szintén számok.
Ennél jobb szerintem nincs, de ha nem gyere be, akkor nem..
#6824joey04
Nekem iOS után a gboard meg a samu bill is új élmény volt
Az katasztrófa és a letöltött bill alkalmazások sem olyan minőségűek mint kéne pl gboard
A gyári bill diktálás viszont nagyon jó ott is. (gboard szintű.) -
Elit3Zotya
addikt
válasz
LosBlancosRM #6817 üzenetére
Szövegjavítás, és azon belül a javaslatisáv megjelenítése.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Dave Crank #6815 üzenetére
Igen ez így van, samsung billentyűje az egyetlen amit nem akartam egyből cserélni mert nagyon jó, de én még is végül a gboardnál kötök ki mindig.
Megszoktam hogy testre tudom szabni, cserégetek elég sokszor telót és gondolom ezért. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
LosBlancosRM #6810 üzenetére
Simán eltüntethető, user error
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
LosBlancosRM #6807 üzenetére
Samu ősi stílus, de még témák is vannak gboardra, de kinek mi.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
FireShadow #6346 üzenetére
Hardveraprón kapsz bőven 500 alatt, bontatlan 3év Samsung garisat is.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
mgTerminator #6327 üzenetére
Mivel a hajlított kijelzőről írtam arra gondoltam, de akkor benéztem.
Na nem baj, de a burgundi szerintem akkor is szép volt.
Ennél a 24u szériánál, a lila ami tetszik leginkább. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
LosBlancosRM #6324 üzenetére
A színek viszont nagyon gyengék évek óta a Samsungnál.
Nem tudom mire gondolsz, én a napokban néztem egy 24 ultrát és a kijelző pont nagyon tetszett, még ha papíron/technikailag gyengébb is a konkurenciánál, de a gorilla armor sokat hozzá tud adni az élményhez.
Szerintem a kijelző végül az egyik erős pontja lett a telónak. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
#01881923 #5991 üzenetére
Ebben a videóban is jól látszik amiről beszélek, de youtube videóban nem jön át teljesen a változás.
Fotós topicban találsz összehasonlítást ott jobban látszik.
Ennél a hozzászólásomnál is különkiemeltem hogy az elődökhöz képest.
Én egy percig sem állítottam azt, hogy ez lenne a legjobb fotós vagy legtermészetesebb képeket gyártó telefon a piacon. -
Elit3Zotya
addikt
Ismétlem, bizonyíték nélkül ne adj olyan szavakat a számba, amiket nem feltétlenül mondtam. Majd kereshetsz nekem olyan kommenteket
Már megbántam hogy a fórum legnagyobb fanboyával megpróbáltam értelmesen beszélni, az én hibám.
Majd kereshetsz nekem olyan kommenteket, ahol pl. S22U kameráját a legjobbnak mondtam.
Szerintem pont a 22 ultra természetesebb fotókat készített mint a 23 ultra, még ha részletességben nem is volt a legjobb.
Ezért sem értem, hogy lett hirtelen számodra a 24 ultra a király.Ja és még egy dolog a végére: tanuld végre meg, hogy nincs olyan, hogy egyedüliként a legjobb valami.
Ezt próbálom veled megtanítani, de nem nagy sikerrel.És most elengedem a továbbiakban a dolgot, mert úgy is csak kipróbálod frogatni a tényeket és ez nem jön be.
Viszont mikor hozzám kerül egy 24 ultra, mert szerzek majd, mégpedig pont azért mert szerintem sokkal jobb lett a kamera mint az elődökben.
-
Elit3Zotya
addikt
Túltolod a samsung istenítését, megint és megint és még mindig...stb
Eddig a legjobb kamerás telefonok számodra a samsungok voltak(mindegy melyik), amik arról híresek, hogy túltolták a színeket és az élesítést, ez tény.!
Ez a 24 ultra most lényegében szembe megy ezekkel.
De persze most meg szerinted ez csinálja a legjobb képeket, akkor most hogy is van ez.
Eddigi tapasztalataim alapján, amiket eddig írtál, azt gondolná az ember, hogy ez az s24 ultra lesz számodra az eddigi legrosszabb, de meglepő módon, nem így lett.(Ja nem lepett meg) -
Elit3Zotya
addikt
Mikor elindítod elsőnek a kamerát, akkor megkérdezi, hogy melyiket szeretnéd használni, akkor kiválasztod az authentic és soha többet nem kell.
#5908ShadowLac
Pár hete csináltam összehasonlítást iphone 15 pro vs s24 ultraIgen láttam, akkor kezdtem el nézegetni a 24 ultrát, mert láttam, hogy simán felveszi a versenyt az iphone-val.
#5910golf
Én használtam sokat, de nagyon kula a vibrant, éles és színes, na meg túl kontrasztos, bár ez utóbbi authenticre is igaz.
Bár elvileg a 14 ultrában még sokkal jobb lett az authentic, mert rámentek a sokkal élethűbb színekre. -
Elit3Zotya
addikt
Túlélesített és túlszaturált, mint a 24 ultra előtti szinte összes samsung.
Nézd meg ezt a 24 ultrát az elődök mellett mennyivel jobb a képfeldolgozás, persze tudom neked az jön be jobban, mert eddig is azt mondtad mennyire jók.
Gondolom akkor a 24 ultra képei most nem tetszenek annyira, ami nem baj, kinek mi jön be jobban, nekem ez a természetesebb vonal jobban tetszik.Az authentic mód a xiaomikon vagy tetszik valakinek vagy nem, nekem tetszik neked nem, ezzel nincs is semmi baj.
-
Elit3Zotya
addikt
Még egy nagyon részletes kamera teszt. [link]
Nagyon jónak tűnik a 24 ultra, legtermészetesebb színek, nincs túlélesítés, nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik.
Bár sajnos a xiaomi, a hulladék vibrant módban használták. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
zazenke #5823 üzenetére
De a 10x feletti képek továbbra is jobbak egy kicsivel az s23 ultrán, a 10x optikai zoom miatt, bár gyenge fényben ez sem biztos, mert az a pici szenzor már elvérzik szerintem, főleg azzal az f4.3-as fényerővel.
#5824dnelb
A szöveget tuti máshogy kezeli ebben a frissítésben is, de hátha nem ez volt az. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
bajnokpityu #5819 üzenetére
Az lehet hogy veri 10x felett egy picivel, de 10x alatt szerintem látványosan/sokkal jobb az s24 ultra mint az s23 ultra.
Nem élesíti rongyosra a képet, és a színek is sokkal valósághűbbek.
Bár van akinek meg pont az jön be, szóval kinek mi. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
Leonardo91 #5817 üzenetére
Próbálja megoldani, hogy ne égjen ki sehol a kép, de ezzel az lett amit írtál is.
Rosszabnak nem mondanám, inkább szinte semmi változás. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
bajnokpityu #5814 üzenetére
Nemsok minden, a szöveget jobban felismeri a képen az AI és így próbálja jobban olvashatóbbá tenni, kicsit többet vártam volna.
-
Elit3Zotya
addikt
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
LosBlancosRM #5611 üzenetére
Nyilván nem tőlem láthattad ezt, de egyébként amire itt sokan panaszkodnak, hogy gyenge fényben gyorsabban mozgó dolgokat képtelen megörökíteni valóban gatya.
Engem ez annyira nem érdekel, csak végre nem élesít úgy túl és a színek is valósághűeknek tűnnek, valamint nagyon sokrétű a kamera.
[link] [link] -
Elit3Zotya
addikt
válasz
LosBlancosRM #5609 üzenetére
Nem tudom mire érted ezt.
-
Elit3Zotya
addikt
Ezzel az új frissítéssel [link] nagyon jónak tűnik a kamera, még a kamerás szörny x7ultrám ellen is,(Igen a gyenge fényben mozgó dolgokat nem tudja, ez engem nem nagyon érdekelne.)
Videóban nem kérdés mennyire jó és a színek is a legélethűbbnek tűnnek.
5x kamerának mekkora a legközelebbi fókusztávja.? -
Elit3Zotya
addikt
válasz
MrSealRD #5132 üzenetére
Ez sajnos ilyen s24ultrán, ebben a szituban elvérzik, nem tom miért nem tudja ezt a samu megoldani, mert végre normál fotóban sikerült előre lépni minőségben.
Svájcibicska az 24ultra, mert szinte mindent tud amit tudnia kell kamerában ma egy telefonnak és végre minőségben is van ugrás fotók szempontjából, de ez kifog rajta.
Pró módban tudod még állítani a zár időt, de az meg macera.
Esetleg még a vakut kapcsold be, egy próbát megér.
Oppo/Honor tud direkt erre dedikált módot nyújtani, de a pixelek is elég jók ebben. -
Elit3Zotya
addikt
-
Elit3Zotya
addikt
Érthető, ha valakinek ez a gyenge fényben gyorsan mozgó dolgok a prió auto módban, akkor ennyi, gatya.
De pl funkciókban sokkal gazdagabb és van pro mód(még videóban is) 50mp mód,8k, Még ha gyenge a szenzor, akkor is van egy 3x zoom kamera...stb. ami iphone-n pl nincs.
Mondjuk a Samsnung kezdhetne valamit ezzel a bemozdulással ha ennyi embert fájdalmasan érint. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
thamasz #4768 üzenetére
Tény hogy nem a legjobb, de nem olyan tragikus a helyzet mint itt sokan előadják.
Itt van pl ez a teszt [link] , automatában én is elég jónak tartom az iphone-t, de ha az elmegy és jó kategória, akkor ebből az összehasonlításból kiindulva a samsung is bőben az, sőt nekem sok esetben jobb is az s24 ultra fotója.
Inkább az a baj, hogy az igazi fotós szörnyektől marad el(x7 ultra,14 ultra), pedig a Samsungtól elvárható lenne, hogy simán felvegye velük is a versenyt.
Persze a képfeldolgozó algoritmus a tavalyihoz képest szerintem sokkal jobb lett, de hardverben is lépni kéne fentebb, az 5x kamera kapott végre egy normális szenzort és meg is látszik a minőség ugrás.
Ugyan ezt kellene az ultraszéles és 3x zoom kamera estében is, na meg elférne egy csúcs Sony szenzor is a főkamera helyére..pl egy Lyt t808.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest