- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
őstag
Támogatóknak is van reklám? Az azért komoly.
Nekem magasabb minőség kene a támogatáshoz. Ez a dns számomra az olyan appokhoz jó, amelyeknél pofátlan az árazás, és/vagy nem használnám ki a prémiumot. Pl egy képért nem fogok havi tagságot fizetni. De amelyik appban tényleg van meló és sokat használom, azt megveszem.
Sőt, van olyan app is, aminek csak reklámos verziója van, pedig szívesen megvenném, de reklámot nem fogok nézni.
-
Elit3Zotya
addikt
Elég brutál a különbség.
S23U VS S24U
Még ha nem is a legfejlettebb panel a piacon, fólia nélkül ez a legjobb, mert annyira nagy előnyt ad az armor.
Fóliával együtt már nem mondanám a legjobbnak.
Ennek ellenére nem merem levenni a fóliát, mert még ha most tényleg egy picit erősebb is lett az armor, de tuti karcos lenne még attól is, ha csak ránéznék. -
-
imis
senior tag
Én is gondolkodtam, hogy váltani kellene iphone-ra, próbaképpen, de bolti próbálgatások után arra jutottam, hogy van egy két dolog ami tetszik, de mintha kevesebbet tudna vagy inkább bízna a userekre, mint pl. a samsung ultra.
Én az insta 360 miatt hezitáltam és a fotók/videók miatt.
Igazán azért nem billentem el az iphone irányában, mert amit már megszoktam a mostani samuban, azokat jórészt nem találtam meg még a promax-ban sem.
Azt látom az iphone usereknél (már a környezetemben), hogy egyszerű igényeik vannak, nem kivánják bonyolítani a telefonhasználatot és sokaknál tartok attól, hogy egy almát látnának a bármely telefon hátlapján azt választanák és nem biztos, hogy megnézik, mit tud az a készülék.
Szóval részükről ez többségében csak márkaválasztás és nem a telefon tudása dönt.
De talán ez az iphone előnye: egyszerű használat, jó minőség. Van akinek ez kell és nem igényli a bonyolult dolgokat, de nem is fedezi fel, hogy mire lehetne még jó egy telefon. -
Zsolt,72
senior tag
mai világban szeretne az ember a pénzéért több személyre szabhatóságot
Pont ezért jó, hogy legalább 2 szereplős maradt a piac, így aki ezt igényli, az is megtalálja a számára jobban használható operációs rendszert. Nem vagyunk egyformák, a te esetedben a lehető legjobb döntést hoztad azzal, hogy visszatérsz az Androidra.
kényelmet, egyszerűségetNekem ezt pont az iOS adta meg, ilyen is van.
és nem csak annyit hogy 2-3 appot pörgetsz a telefononEzt nem értem.
Az, hogy ki mennyi alkalmazást pörget, nem a rendszer függvénye, hanem az illető felhasználói szokásaié.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest