- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
waszabi07
aktív tag
válasz
OPiiPO #15277 üzenetére
Ki mondta hogy azok hibátlanok? A 24 u egy jó telefon kivéve a kameráját, én szeretem csak ez amit a frissítéssel csinálnak egy nagy vicc és ha ezt folytatják sokan el fognak pártolni tőlük. Mondjuk valami fejlesztés is kelleni fog jövőre szerintem hogy vegyék az ultra-t is.
-
qltsar
veterán
válasz
OPiiPO #13437 üzenetére
Azert azt ne felejtsuk el, hogy ez az elso Samsung szeria 7 ev supporttal, lehet, hogy fordul a kocka.
Mivel S23+-rol jovok, es csaladban maradt a telefon ezert aktivan kovetem azt a topicot is, tovabbra sincs kihalva.
#13436: Nem a toleranciarol van szo. Van forumszabalyzat, amivel elnezoek sokszor a modik, ez rendben is van, uj telefon megjelenesekor, hogy tobb az ilyen tartalom, szemetelodik a topic, takaritani kell.
De azert azt a luxust mar legalabb engedjuk meg, hogy offba menjen az off.
-
NY_A
őstag
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
OPiiPO #13262 üzenetére
Nincs nyavajgás szerintem. Páran hülyének nézik azokat, akik szerint a kamerának vannak gyengeségei. De mindegyik csak üres büfögés, mert egyik se rak be egy olyan eredményt, amire azt mondhatnánk, hogy tényleg tud a teló és csak mi vagyunk bénák. Konkurencia alatt melyiket érted? Mert mindegyiknél jobb a helyzet(
).
-
Markizmark
addikt
válasz
OPiiPO #12622 üzenetére
Én se tettem rá se üveget se fóliát, mindegyik ront a kijelzőn. Kinek tegyek rá? Hogy majd esetleg a második tulajnak legyen olcsóbban jó telója? Az enyém még karcmentes (pedig a bemutató után 2 nappal már a kezemben volt, azaz lassan 1 éves), max az oleophobic fityula kopott le. Ha most teszek rá fóliát vagy üveget akkor használhatóságban pontosan ugyanott fogok tartani, mint az aki egész eddig tett rá, cserébe viszont egész eddig legeltethettem a szememet a tükröződésmentes, selymes és fényes kijelzőn. Egyedül az eladhatóságot befolyásolja, hogy eddig nem tettem rá, az meg kicsit se érdekel. Ez egy használati tárgy, nem befektetés, ráadásul ez van értem, nem fordítva.
Imádom azokat az embereket, akik a tárgyaik rabjai. Én használom őket. Ettől függetlenül mindenem jó állapotú.Ez nem feltétlenül neked szól, hanem azoknak akik a fólia nélkülieket leszólják.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest