- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dika22 #10704 üzenetére
Szia!
Ha nem színhelyes (természetes) módban hasonlítod össze a két telefont, akkor az S24U-n nézz rá az alábbi beállításra:
Kijelző -> Képernyőmód -> Élénk -> Speciális beállítások -> Élénkség
Utóbbi alapesetben minimumon áll, toldd feljebb.
De az S24U megjelenése óta téma ez, itt alapesetben nincsenek annyira túltolva a színek, mint az előd(ök)nél.
Ja, és a bekapcsolt szemkímélő mód is többet/sokat "fakíthat", ha olyankor nézed, amikor az aktív. -
subset
senior tag
válasz
Dika22 #10492 üzenetére
Lassan 3 éve is ezen ment az aggódás az S22 topikban, hogy húú elég lesz-e a 8 GB ram.
Amennyiben nagyobb videót szerkesztesz és egy egy effekt processzálása közben Asphalt 9-eznél úgy hogy közben a daily exceleket wordöket és pdfeket nem szeretnéd bezárni sem a böngészőt yt-ot és metát... -
Dave Crank
senior tag
Én megjelenéskor váltottam.
S23U-t szerettem, S24U-t is szeretem.
Egy negatívum, hogy az S24U-n a vegánbőr tok nem olyan jó érintésre, fogásra, mint az S23U-n a bőr tok, véleményem szerint. Az S22U-n is a gyári bőr tokot használtám, az S24U-ra felraktam, kiprobáltam, de kb egyből le is vettem és nilkin camshield, meg spigen thin fit amit használok.
Ami előny, sík a kijelző, üzemidő picivel talán jobb.
Én csak azért váltottam, mert nettóban meg tudtam venni az S24U-t, így amennyiért eladtam a hibátlan S23U-mat, nem kellett ráfizetnem, tehát a kiegészítők leszámítva 0ba voltam a váltással.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- Könyvajánló
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest