- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
Szóval akkor még mindig vannak benne szarvas hibák, vagy ezeknek a nagy részét már orvosolták?
-
batman91
őstag
Üdv néktek Stalker társak!
Látom még mindig pörög a topic, azóta amióta itt hagytam. Jó ezt látni, meg a szokásos régi arcokat. Már jó pár éve nem is játszottam a Lost Alphával, nem is tudom hogy bírtam én ezt ki. De ahogy megláttam ez a Developers Cut javítás, újra meghallottam a Zóna hívó szavát. Úgy érzem itt az idő visszatérnem közétek. Kíváncsi vagyok rá mennyit fejlődött a játék azóta. Remélem azt a sok idegesítő dolgot kijavították.
-
batman91
őstag
Műtárgynak vagy relikviának hívják őket, ezt a kettőt használják rá, felteheted az övedre vagy eladhatod esetleg kísérletezhetsz az artifact mergerrel velük, pozitív vagy negatív tulajdonságaik vannak. Az anomália az teljesen más dolog a játékban, potenciális halál forrás, van elektromos, lángcsóvás, magába szippantós stb. és ezekben képződnek a relikviák. Te összekeverted a kettőt.
-
batman91
őstag
válasz
Hurkaleves #3976 üzenetére
Akkor már nem is fogod tudni, új patch után nem fognak működni a mentések. De most már igazán jöhetne a javítás, mert így játszhatatlan az egész.
-
batman91
őstag
válasz
djculture #3835 üzenetére
Menj innét, nem kell fikázni, főleg ha még ki sem próbáltad. Ha normálisan utánajártál volna akkor tudnád, hogy miért is jött ki így. Későbbre tervezték volna kiadni, csak egy idióta béta teszter kiszivárogtatta. Így nem volt más választásuk, kiadták mielőtt még szénné lopták volna a modderek.
-
batman91
őstag
válasz
megtorlo222 #3571 üzenetére
Majd szépen fölfedezed magadnak a játékot, ne várd el hogy más segítsen minden apró-cseprő bajodon. Ha az előző 3 résszel játszottál akkor tudod mi a dolgod. Ja igen és megsúgok valamit az egész játék Csernobilban játszódik.
-
batman91
őstag
válasz
Antonius1978 #3526 üzenetére
Szerintem elég gyenge is.
-
batman91
őstag
Amúgy ti találtatok valami új fegyvert a revolveren kívül? Mert én nem nagyon.
-
batman91
őstag
válasz
remington2 #3385 üzenetére
Azok csak díszek a térképen, nincsen más funkciójuk
-
batman91
őstag
válasz
Antonius1978 #3164 üzenetére
Szerintem meg úgy jó ahogy van, semmi új fegyver meg szarság nem kell bele. Csak annyi, hogy javítsák ki a hibákat és kész.
-
batman91
őstag
válasz
Plazmacucci #3048 üzenetére
Ja, szar dolog de ez van. Látnád mik lesznek később.
-
batman91
őstag
válasz
ericdrawen74 #3041 üzenetére
Akkor ez egy bug, korábbi mentés vagy autosave visszatöltés kell.
-
batman91
őstag
válasz
ericdrawen74 #3039 üzenetére
Most komolyan, ezeket nem tudod megcsinálni? Beszélgetésekben volt benne minden információ róluk és mindegyiket mutatja is a PDA.
-
-
batman91
őstag
Na emberek én megszabadultam a gametől, fölöslegesen foglal 16 gigát a gépemen. Elegem van a crashekből és a bugokból. Majd a játszható állapotban lesz akkor visszatérek, de addig felejtős. Nekem nincs kedvem szenvedni vele, jó a game meg minden, de így ebben a formában kösz nem. De kedvem sincs várni heteket, hónapokat, hogy továbbjussak bizonyos pontokon.
-
batman91
őstag
válasz
Antonius1978 #2838 üzenetére
Nem rohantam, nyugodtan bejártam mindent, de új fegyvert nem találtam.
-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty #2800 üzenetére
Engem nem enged tovább annál a helynél amikor felébredek és odateleportál 2 Chimerát, megölöm őket és 1-2 másodpercre rá mindig crash.
-
batman91
őstag
Na emberek, a játék utolsó helyszínén tartok a Generators-nál, de a játék egyszerűen játszhatatlan. Folyamatosak a crashek kb 5-10 másodpercenként. De már a Sarcofag is egy bughalmaz volt, beragadó scriptek, crashek és a call of the Monolith vég nem elérhető mert az is bugos. Szerintem ezt a játékot még soha nem tesztelték és mi vagyunk most a kísérleti nyulak.
-
batman91
őstag
Ti találkoztatok Freedomosokkal? Én már nagyon a vége felé járok és egy Freedomost sem láttam.
-
batman91
őstag
Jaj emberek nagyon kemény a játék, most megyek éppen Pripjaytba. Olyan alagútrendszer vezet oda, hogy megbolondulok.
-
batman91
őstag
Nekem most tökéletesen megy, sehol egy bug, sehol egy crash.
-
batman91
őstag
Elvileg most töltik fel újra, mert volt valami bug a patchbe. Szegényeknek, semmi sem megy elsőre.
-
batman91
őstag
Na most updatelték a manualt, akkor gondolom útban van az update is.
-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty #2488 üzenetére
Ez nagyon szar.
Ezek mit ügyködnek Mod DB-n, egyfolytában a saját gyártású fixeiket osztják meg.
-
batman91
őstag
válasz
SchmittFire #2484 üzenetére
Már látom, félrenéztem valamit.
-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty #2356 üzenetére
Ja, az mindent elront.
-
batman91
őstag
Most már lassan jöhetne a javítás. 2 napja egy helyben vesztegelek. Remélem ma már nem kell rá sokat várni és nem halasztják holnapra.
-
batman91
őstag
Én arra lennék kíváncsi, hogy mennyiért adja a BTR-t.
-
batman91
őstag
Milyen értelmes értékelések vannak ModDB-n 1/10 és a hozzá tartozó leírás: bugs, bugs, crash, crash, BUGS, CRASH, CRASH!!! Akkor minek játszanak vele az ilyen semmirekellők, hogy ha csak ennyit képesek írni.
-
batman91
őstag
Remélem nem kell várni estig a javításra.
-
batman91
őstag
Tényleg emberek nálatok már esett az eső a játékban? Mert még nálam eddig nem pedig elég messze járok már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 7
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest