Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
Szóval akkor még mindig vannak benne szarvas hibák, vagy ezeknek a nagy részét már orvosolták?
-
batman91
őstag
Üdv néktek Stalker társak!
Látom még mindig pörög a topic, azóta amióta itt hagytam. Jó ezt látni, meg a szokásos régi arcokat. Már jó pár éve nem is játszottam a Lost Alphával, nem is tudom hogy bírtam én ezt ki. De ahogy megláttam ez a Developers Cut javítás, újra meghallottam a Zóna hívó szavát. Úgy érzem itt az idő visszatérnem közétek. Kíváncsi vagyok rá mennyit fejlődött a játék azóta. Remélem azt a sok idegesítő dolgot kijavították.
-
batman91
őstag
Műtárgynak vagy relikviának hívják őket, ezt a kettőt használják rá, felteheted az övedre vagy eladhatod esetleg kísérletezhetsz az artifact mergerrel velük, pozitív vagy negatív tulajdonságaik vannak. Az anomália az teljesen más dolog a játékban, potenciális halál forrás, van elektromos, lángcsóvás, magába szippantós stb. és ezekben képződnek a relikviák. Te összekeverted a kettőt.
-
batman91
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Akkor már nem is fogod tudni, új patch után nem fognak működni a mentések. De most már igazán jöhetne a javítás, mert így játszhatatlan az egész.
-
batman91
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Menj innét, nem kell fikázni, főleg ha még ki sem próbáltad. Ha normálisan utánajártál volna akkor tudnád, hogy miért is jött ki így. Későbbre tervezték volna kiadni, csak egy idióta béta teszter kiszivárogtatta. Így nem volt más választásuk, kiadták mielőtt még szénné lopták volna a modderek.
-
batman91
őstag
válasz
megtorlo222
üzenetére
Majd szépen fölfedezed magadnak a játékot, ne várd el hogy más segítsen minden apró-cseprő bajodon. Ha az előző 3 résszel játszottál akkor tudod mi a dolgod. Ja igen és megsúgok valamit az egész játék Csernobilban játszódik.
-
batman91
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Szerintem elég gyenge is.
-
batman91
őstag
Amúgy ti találtatok valami új fegyvert a revolveren kívül? Mert én nem nagyon.
-
batman91
őstag
válasz
remington2
üzenetére
Azok csak díszek a térképen, nincsen más funkciójuk

-
batman91
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Szerintem meg úgy jó ahogy van, semmi új fegyver meg szarság nem kell bele. Csak annyi, hogy javítsák ki a hibákat és kész.
-
batman91
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ja, szar dolog de ez van. Látnád mik lesznek később.
-
batman91
őstag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Akkor ez egy bug, korábbi mentés vagy autosave visszatöltés kell.
-
batman91
őstag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Most komolyan, ezeket nem tudod megcsinálni? Beszélgetésekben volt benne minden információ róluk és mindegyiket mutatja is a PDA.
-
-
batman91
őstag
Na emberek én megszabadultam a gametől, fölöslegesen foglal 16 gigát a gépemen. Elegem van a crashekből és a bugokból. Majd a játszható állapotban lesz akkor visszatérek, de addig felejtős. Nekem nincs kedvem szenvedni vele, jó a game meg minden, de így ebben a formában kösz nem. De kedvem sincs várni heteket, hónapokat, hogy továbbjussak bizonyos pontokon.

-
batman91
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Nem rohantam, nyugodtan bejártam mindent, de új fegyvert nem találtam.

-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty
üzenetére
Engem nem enged tovább annál a helynél amikor felébredek és odateleportál 2 Chimerát, megölöm őket és 1-2 másodpercre rá mindig crash.
-
batman91
őstag
Na emberek, a játék utolsó helyszínén tartok a Generators-nál, de a játék egyszerűen játszhatatlan. Folyamatosak a crashek kb 5-10 másodpercenként. De már a Sarcofag is egy bughalmaz volt, beragadó scriptek, crashek és a call of the Monolith vég nem elérhető mert az is bugos. Szerintem ezt a játékot még soha nem tesztelték és mi vagyunk most a kísérleti nyulak.
-
batman91
őstag
Ti találkoztatok Freedomosokkal? Én már nagyon a vége felé járok és egy Freedomost sem láttam.
-
batman91
őstag
Jaj emberek nagyon kemény a játék, most megyek éppen Pripjaytba. Olyan alagútrendszer vezet oda, hogy megbolondulok.
-
batman91
őstag
Nekem most tökéletesen megy, sehol egy bug, sehol egy crash.

-
batman91
őstag
Elvileg most töltik fel újra, mert volt valami bug a patchbe. Szegényeknek, semmi sem megy elsőre.

-
batman91
őstag
Na most updatelték a manualt, akkor gondolom útban van az update is.

-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty
üzenetére
Ez nagyon szar.

Ezek mit ügyködnek Mod DB-n, egyfolytában a saját gyártású fixeiket osztják meg.

-
batman91
őstag
válasz
SchmittFire
üzenetére
Már látom, félrenéztem valamit.

-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty
üzenetére
Ja, az mindent elront.

-
batman91
őstag
Most már lassan jöhetne a javítás. 2 napja egy helyben vesztegelek. Remélem ma már nem kell rá sokat várni és nem halasztják holnapra.
-
batman91
őstag
Én arra lennék kíváncsi, hogy mennyiért adja a BTR-t.
-
batman91
őstag
Milyen értelmes értékelések vannak ModDB-n 1/10 és a hozzá tartozó leírás: bugs, bugs, crash, crash, BUGS, CRASH, CRASH!!! Akkor minek játszanak vele az ilyen semmirekellők, hogy ha csak ennyit képesek írni.
-
batman91
őstag
Remélem nem kell várni estig a javításra.
-
batman91
őstag
Tényleg emberek nálatok már esett az eső a játékban? Mert még nálam eddig nem pedig elég messze járok már.
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most az egyszer nem olvastam vissza, erre tessék. 

Pedig arra kell kimenned. A jó öreg bugbá megint előjött.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)