- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mtomi95
senior tag
válasz
Misi 007 #8363 üzenetére
Más billentyűk működnek?
Nekem olyan volt, hogy nem volt hozzá rendelve egy cselekvéshez sem billentyű, még a menübe sem tudtam kilépni miután betöltött a játék. Aztán a beállításokban az irányítást kellett alapra állítani és úgy működött minden, de ez nekem a Clear Skynál is volt!Igen kicsit erőszakosan kell bezárni, de ha ügyesebb vagy fel lehet hozni a feladat kezelőt is, bár kurzor és egér az egyáltalán nincs, de a billentyűzet nyilakkal a játék folyamatához navigálsz majd nyomsz egy del-t.
Vagy ha nagyon hardcore megoldás kell van olyan program, hogy AeroTweaker. Abban lehet olyan parancs lehetőséget adni az alap Windows menükhöz, hogy kill all not res. task. Az szépen kilövi!
-
RobberBaron
tag
válasz
Misi 007 #599 üzenetére
Hát igen, a dezowave nevű felhasználó április 5-én volt itt utoljára... Talán nem tetszett neki az április 1-jei tréfátok.
Ami valószínűbb, hogy az LA bemutatásra elküldött verziójára akkoriban (2013 március) kaptak visszajelzést a GSC-től, és azóta gyanúsan nagy a csend. Lehet hogy azóta már valamilyen szerződés is korlátozza, hogy mit mondhatnak, és onnantól kezdve az LA csapat tagjai is mintha nagyon visszavonultak volna minden fórumról. -
Physicist03
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vicces képek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210
- YAMAHA RX-V6A 7.2 házimozi erősítő eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest