- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Habugi
addikt
Igazán nincs mit, mondanám hogy szerencséd volt amiért pont volt az ominózus missön előtti mentésem csak ez nem lenne igaz..
A sztory dióhéjban annyi, hogy az első Stalkereket, SoC, CS.., egy gyári beállításokon (bios) üzemelő Phenommal játszottam, ami a funfactort/hozzánemértést fokozandó gyári hűtővel ment majd két évig egy elég rosszul szellőző házban, három vinyóból kettő badsectoros volt..
Más játékokkal nem volt annyi gond sem mint azt a fenti leírásból gondolná az ember de bizony ha mellé veszed az akkori állapotokat és az Xray engine gyönyöreit, Margitkát a virágboltból, nos.., szóval úgy tudtam végigtolni a stalkereket komolyabb hajhullás nélkül (és nem a Geiger-Müller számláló ritmusérzéke okán..) hogy rászoktam a küldetésenkénti mentésre, közben pedig gyakran QS..
Szóval bumm így lett a chocapic, mentek ha kell ha nem, nálam ez akkor összeforrt a Stalkerrel, zsigerből jön.
Btw, mivel látom hogy bűnbe vittelek ezzel a súlylimit kitolással, előzetes passzív hozzállásomat félretéve küldtem egy privit..
-
rétisün
veterán
-
Habugi
addikt
Nyeee, türelem mentést terem.., jártam közben Praktikerben meg bevásárolni jövőhétre.
Ez közvetlen onnan indul, hogy el kell menned az öreghez az Ingoványba: [link]
S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha\appdata\savedgames\
Közvetlen ott ahol bejön a mentés (feltéve h betöltődik..) lesz előtted egy karton doboz (Yantar, tudós bunker).
Ebbe pakoltam be a motyómat jobb híján csak hogy ne legyen az esetleg h nem tudsz megmozdulni mert nálad nincs átírva a cipelési limit..Helivel sem lesz gondod, feltéve hogy elbírod az RPG-t..
Have fun
-
Habugi
addikt
Ugyan ezt dobta nálam is bármelyik mentésedet próbáltam betölteni..
Esetleg valami moddal mentetted le amit azóta leszedtél ?!
Újrakezdés kéne pedig.., mintha hibásak lennének a save fileok, korábbi mentéssel is érdemes lenne próbálkozni ha még nem tetted volna meg.
Esetleg minél pontosabban leírod nekem hol tartottál a sztoryban és áttolom a saját mentéseim egyikét ami a közelében van, az esélyek h lesz ilyen jók mivel elég sűrűn mentek. -
Habugi
addikt
-
Habugi
addikt
Nem tesz semmit!
Egyébiránt nem sikerált..(nem jó a link), a gesztust köszönöm de nem kellett volna pusztán ennek okán dropbox reget csinálnod.
Gúgliba betolod hogy free file upload és az első 3 találatra feltöltöd (csomagolva hogy a kiterjesztés miatt se lehessen probléma esetlegesen, jelképes .zip), majd elkezded leellenőrizni sorban melyik link működik és már az elsőt tolhatod is nekem privibe. Esetleg ftp.. vagy bármi más..dds & .sav együtt, mert nem tudom melyik miért felel/mennek-e külön.
-
-
Lomha 8V
addikt
Kordonban egy ház, tele tetovált pofájú banditával. Egy faszit őriznek, akit neked kell megmenteni. Sidorovich mondja, hogy ne kötekedj velük, de Te valószínűleg lelövöldözted őket. Ezért nem enged tovább az alagútban, mert az az Ő főhadiszállásuk és kinyírnak a korábbi miatt. Én újrakezdtem emiatt, a Duty-s karrier nem vonzott.
-
rétisün
veterán
Sensut hsz-ét ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest