- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Hát ha ez így van, akkor azt kár lenne a kukába dobni. Annyi szemét készül manapság, amibe befektetnek a kiadók, nem értem, hogy egy ilyen nevet mért nem karol fel senki. Már csak a név egy fél siker. Hátha mégis na, talán a Cossacks hoz némi lóvét a házhoz és abból folytatni tudják. Az jó lenne.
-
SaGa59
őstag
2: ez orosz modder divat. Mostanában orosz CoP és CS modokat fordítgatok magyarra és eddig egy sem volt, aminél ne lett volna script vagy ltx fájlokban megjelenítendő szöveg. A legjobb a Zsurnaliszt mod, aminek a teljes beszélgetés állománya egy ltx-ben van, ráadásul úgy, hogy az első 15 sor után jön kb 80 üres sor, így nem vettem észre, hogy van tovább is, csak amikor elindítottam, akkor derült ki, hogy gyakorlatilag még semmit sem fordítottam le belőle...
Persze ezt elég könnyű megcsinálni, ha egyszer rátalál az ember, de amikor egy szót kell kibányászni az egész modból, és valahol egy script mélyén van, na az jó buli. 3 féle keresőt használok, de még így is néha kézzel kell végigtúrni a gyanús fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest