Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Hát ha ez így van, akkor azt kár lenne a kukába dobni. Annyi szemét készül manapság, amibe befektetnek a kiadók, nem értem, hogy egy ilyen nevet mért nem karol fel senki. Már csak a név egy fél siker. Hátha mégis na, talán a Cossacks hoz némi lóvét a házhoz és abból folytatni tudják. Az jó lenne.
-
SaGa59
őstag
2: ez orosz modder divat. Mostanában orosz CoP és CS modokat fordítgatok magyarra és eddig egy sem volt, aminél ne lett volna script vagy ltx fájlokban megjelenítendő szöveg. A legjobb a Zsurnaliszt mod, aminek a teljes beszélgetés állománya egy ltx-ben van, ráadásul úgy, hogy az első 15 sor után jön kb 80 üres sor, így nem vettem észre, hogy van tovább is, csak amikor elindítottam, akkor derült ki, hogy gyakorlatilag még semmit sem fordítottam le belőle...
Persze ezt elég könnyű megcsinálni, ha egyszer rátalál az ember, de amikor egy szót kell kibányászni az egész modból, és valahol egy script mélyén van, na az jó buli. 3 féle keresőt használok, de még így is néha kézzel kell végigtúrni a gyanús fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- iPhone 16 Pro Max 1 TB Black Titanium
- Karácsonyi akció - MacBook Pro 13" CTO (Early 2015, i7 / 16GB / 512GB)
- Bomba ár! i7-12700 + Msi B660 alaplap!!!
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)