- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Egy másik fórumon már írtak rá megoldást:
nem tudtam kivárni, megoldottam
ha más is így van vele:
a database fájlból stalker database extractor-ral kicsomagoltam a
gamedata/textures/prop mappát és bemásoltam a játékmappába
+1 tipp: prop_pult5.avi fájlt át lehet nevezni mp4re és az megoldja a lejátszó problémákat -
mickemoto
őstag
Akkor úgy látszik az új patch hozott is meg nem is.
Én mondjuk csak a legújabbal jutottam el odáig, de sokaktól olvastam hogy már végig is vitték a korábbi javítással szóval ez a legújabb patch áldásos hatása lesz.Bacika te egyébként megcsináltad előtte a bányában a küldetéseket?
-
borovi
aktív tag
azért nem értem a dolgot, mert a 2. javításig nem ilyen hervasztó volt a természet, sőt, emlékszem, mikor először felraktam az LA-t, leesett az állam a fényektől, színektől. remélem, hogy nem ezzel a szürke maszatolással optimalizáltak a fiúk, mert az végtelenül szomorú lenne.
-
sagajr78
tag
Az ok igen egyszerű. A gond az hogy beléptél a DUTY-ba. Meg lett ugyanis változtatva a viszony több helyen is a korábbi változathoz képest. Így például még régen alapból ellenségesnek voltak feltüntetve a SIN krapekok (bár 0-ás agresszivitással), most már nem azok, hanem semlegesek a frakció nélküli stalker emberek irányában.
Kivéve ha beállsz a DUTY-ba. Őrájuk harapnak mert ellenségek (ahogy a Duty-ba beállva szó nélkül lőni fognak a Freedom emberei is ugyanezen okból). Ha beálltál a Duty-ba (márpedig a Greben féle feladat csak ekkor jön elő) akkor ki fognak nyírni. Vagy halasszad későbbre a beállást (nem kell kapkodni, ráérsz) vagy hagyd ki. Akkor majd nem fognak kinyírni.Az is halálhoz fog vezetni ha Fox kiszabadításakor halomra öli az ember a fogva tartóit a tárgyalás helyett. Ekkor ugyanis automatice ellenségesbe vált át a SIN frakció és bár engednek a kábulatból felkelni miután lecsaptak, de le fognak lőni, mert kinyírtad az embereiket.
A pénzedet már nem fogják elszedni úgy hogy vissza ne szerezd mikor majd a városban jársz.
Yantar-ba a kutatókhoz majd akkor mehetsz ha a SIN feladatait is elvégezted (ők küldenek le elsőként a föld alá a laborba a pendrive-val és ekkor kell onnan majd Petrenko-nak az 5 doksi is).
-
ericdrawen74
senior tag
Nálam az új patch kitörli a gamedata mappát. Telepítsd a 1.30013 patch-et az telepít egy gamedata mappát a játékba, majd másold ki egy másik helyre (később még jól jöhet) aztán tedd fel a 1.3002 patchet. Csinálj egy gamedata mappát és másold be a szerkeszteni kívánt fájlokat. A teljes gamedata mappával nem indul.
-
-
Habugi
addikt
Ebben a hozzászólásban taglaltam ugyan ezt a bugot: [link]
Yantar --> Bar "kapu" előtt mentettem, oda töltöttem vissza, újratöltött a pálya mikor átmentem és megszűnt a bug. Szóval legalább egy pályarésznyit kell visszamenned mentés tekintetében. Mapváltás előtt amúgy mindig érdemes egyet menteni és nem quicksavel hanem normállal, a bugok 99%-a kikerülhető vele!(Régi Stalkerek mellett tanultam meg, ez is a Zóna egy szabálya..
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- UHD filmek lejátszása
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged