- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
batman91 #7232 üzenetére
Én csak annyit tehetek hozzá, hogy rég játszottam olyan jót valamivel, mint a tegnap a LA-val
A 3-ashoz képest szinte semmit sem változott a játékmenet, még csak a népesség sem szaporodott a pályákon, de mégis valamitől oltári ez a játék. Persze láthatatlan javítás van benne dögivel és még hagy kívánnivalót is maga után, de (nálam) abszolút stabil és élvezhető volt eddig - Rostokon vagyok a gázzal elárasztott helyiség után. A patch késik, mert biztosan szaporodnak a hibajelentések is az őrsön. Én is fel tudnék sorolni párat és azokat kijavítani időbe telik. De a játék az 1.4001-es verziójával már tökéletesen játszható.
-
sagajr78
tag
válasz
batman91 #3977 üzenetére
batman91:
Ami azt illeti, az új patch után is be lehet tölteni a régi mentéseket (ezt írták Dezoék is, nem azt hogy betölthetetlen lesz a korábbi mentések bármelyike), csak semmi nem fog változni, mert az újdonságok és javítások működésbe hozásához új játékot kell kezdeni. Tehát ha akarja, bárki folytathatja a régi mentéseivel is, csak így megfosztja magát a változtatásoktól, sőt akár egyes helyeken, a mentésben eltárolt és a játékban lévő adatok összeegyeztethetetlensége miatt, komoly fagyások lesznek tapasztalhatóak.pisztoly:
Ha nem tudod betölteni akkor az corrupted lett, azon javítás sem tud segíteni mert maga a save fájl a hibás, mentés közben történt gikszer. Ezen tud segíteni ha több mentést használsz. Mindig használj legalább 1 manual save-et is, ne csak az autosave és quicksave opciókat. A manual save kevésbé hajlamos megdögleni.Wenzel:
Általános széf kódja van. 123. Találsz benne némi kaját meg talán egy csomag kötszert. -
sinick
senior tag
válasz
batman91 #3764 üzenetére
Úgy tudom a SOC első verziója vagy verziói is bugosak voltak. Én eleve 1.0003-ra patchelve kezdtem.
Szerk.: A Lost Alpha-t tegnap fejeztem be. Van vagy száz mentésem. Crash legzavaróbban a Generators pálya nyílt részein, az X2-ig volt legtöbbet. A többi pályán elvétve volt... azt mondanám, hogy minden játérórára jutott 1 CTD. Kb. 2 gyorsmentésem bugzott be, de a sok mentés miatt nem volt gond.
-
SaGa59
őstag
válasz
batman91 #3593 üzenetére
Ja igen és megsúgok valamit az egész játék Csernobilban játszódik.
Nem egészen.
Csernobil csak egy piciny falu az erőmű által megsugarazott zónában, Pripjaty közelében, de az ellenkező irányban. kb mint itt a térképen. Csak nincsenek benne emeletes házak, egyszerű ukrán falvacska.
Azért lett közismert a neve, mert az erőművet - mint anno majd mindent - Leninről nevezték el és '86-ban nem lehetett a SzU-ban egy ekkora katasztrófával összekapcsolni Lenin nevét, így a hírekben csernobili erőműként emlegették. -
megtorlo222
csendes tag
válasz
batman91 #3593 üzenetére
Minden stalker játékot végignyomtam
Már vagy 10-20x
Csak azér kérdem az infókat, hogy kinek mi a tapasztalata, főleg ha a bárban nem csináltam emg egy küldit és most mindenki halott...Pedig a bár volt a kedvenc területem
(
Azér azt a skilles valamit valaki elmondhatná hogy hogy kell aktiválni, mert semmi leírást nem találtam rá. Előre is köszi a válaszokat
Spoiler:
Az nagyon nagy volt mikor a mutánsok megtámadtak az enemy bázist, asszem valami mutánsroham volt
))
Nagyon jól megcsinálták a lost alphát. -
Antonius1978
addikt
válasz
batman91 #3165 üzenetére
Nos, mivel szlav - ha jol tudom a keszitok ukranok ? - jatekrol van szo, azert meg par AK tipus bekerulhetett volna legalabb, csak hogy szinesebbe tegye a jatekot.(ez az en velemenyem)
Habugi hat jo, akkor az otleteket hagyjuk rajuk, csak meg tegyenek be par kuldetest is a meglevok melle, mert igy a nagy palyak kihasznalatlanok.Szepek, es igazan orommel nez az ember korbe uj epuletekben de ha nincs ott egyaltalan semmi, se zsakmany, se szorny, se emberek, akkor mi celja van ?
A kepzodmenyek atvaltoztatasa mas modban is van, mondjuk kerdes hogy ok vettek mas modbol az otletet, vagy azok a modderek lestek el a Dezotol ?!
A velemenyem meg mondjuk valtozhat, most ertem at a Mocsarba, kivancsi vagyok mi lesz ?
Egy helikopogo koroz es lo ram, most azon gondolkodom hogy leszedjem-e RPG-vel, vagy sem, mert ki tudja mi lesz, ha megteszem ?borovi igy van, es is atirtam 500-ra.Epp azert emlitettem, hogy a ruhak adjanak + cipekedest, fennebb kifejtettem azt is hogy miert, azert amiert te is irtal.
mickemoto vegulis ez is igaz
-
borovi
aktív tag
válasz
batman91 #3171 üzenetére
Én is erre tippeltem először, de nem találom. A legfelső szinten csak az irányítóterem van, ahol a két tudós fószer beszélgetett, meg ahol az irányítót kellett lelőni, onnan nyílik két kis szoba, az egyikben egy szkafanderes tudós hullája, mellette egy felvehető PDA, a másikból sem láttam kivezető utat.
-
Habugi
addikt
válasz
batman91 #3165 üzenetére
Pontosan így van. Csináltak egy teljesen új játékot, ami az összes stalkerrel a hátam mögött mondva is döbbenetesen jó lett. Persze fegyver modok.., hiányzik mint üvegesnek a hanyatesés, ígyis a fegyvereknek jó ha 20-30%-át használom annyi van, arról nem beszélve hogy milyen jól lefedi a választék az egyes harcstílusokat. Hivatalos fórumon ötletbörze mi?
Szép kis bazárimajom gány játék kerekedne belőle ha ennek a víziónak engednének.
Ismételni tudom csak magam, sztem állati klassz lett. Amit ebből a motorból kihoztak, az artifact rendszer / transzmutáció, a járművek, mutánsok, a pályadesignerük meg egyenesen zseniális, komolyan, annyira életszerűek a pályák hogy már lassan 200screenshotnál járok. Mindenféle VR cucc nélkül gyakran azon kapom magam hogy annyira élvezem a barangolást mintha ott lennék a játékban, fantasztikusan tehetséges az illető!!
Ezek a stalker játékok eddig is rommá voltak modolva a fanok által, mi a bánatnak már az alapverziókat is telerakni minden szarral, bőven van elég baja az alapmotornak nélkülük is. Főleg ilyen fiatal verzió mellé ilyesmiket kitalálni, teszitek fel a sok random akármit, ugyanakkor jön a panasz hogy nem lehet végigvinni mert folyamatosan kifagy..
Ha egy év múlva vetődne fel az új fegyók létjogosultsága azt mondanám rendben van, mert addigra kiforrotabb lessz az alapjáték is. Sztem kár ebben a topicban ezen hiperventillálni, arról nem beszélve hogy egy új látogató esetleg dezoék ha benéznek adott esetben csak annyi jöhet le nekik hogy nincs elég content a játékban pedig ez marhára nem így van. Aki nem speedrunolja át magát rajta 2-3 nap alatt, hanem JÁTSZIK is benne / vele, annak ez több mint elég.
A zseblámpás / nightvisionos dolgot se értem, mi a bánatért baj az egy scifi / horror játékban ha sötét van éjszaka? Most komolyan.., 2 napja dark valleyban elfogyott a fejlámpa tartalékom, elemestül. Maradt a nightvision ami elég volt ahoz hogy lássam hova lépek, hajnali 2 körül járt tudtam mindjárt világosodik, hallottam magam körül az anomáliák "zenéjét", a mutáns vadvilág tombolt a közelemben állati ilyesztő volt, JÓ értelemben!! Ja takarékoskodni kell a dolgokkal, ezért merül gyorsan, egy artifact gyüjtő / felfedező körútra rákell készülni, ez adja az egésznek a sava borsát, felnem foghatom mi a probléma ezzel..
Lassan egy hete játszom a Lost Alphát de még mindig leesik tőle az állam, az asszonnyal lassan hadilábon állok miatta
de megéri mert olyat kapok a játéktól amit a millió dollárokkal dobálozó nagyobb játékfejlesztő cégek inkompetensek felmutatni évek óta!
No offense senki irányában tényleg, nem áll szándékomban lehurrogni senkit de ne kezdjünk már bele abba hogy nekiállunk megszakérteni "rutinos stalkerekként" hogy miben lehetne még csudább a játék, mert ígyis túlszárnyaltak már vele minden eddigit és két hetes sincs az egész.
Szerintem fantasztikusan JÓ!
-
-
M@trixfan
addikt
válasz
batman91 #3025 üzenetére
Értem, köszi! Szívügyem a Stalker összes része, csak idővel már kicsit fárasztó az alap felállás miszerint egy szál kabátban indul neki az ember az egész zóna ellen. Bár a fegyverek egész jól viselkednek amiket próbáltam, a viper már olyan jó, hogy azzal nagyon kényelmesen vagyok. Ha idővel úgyis megszedi magát az ember akkor már az elejétől kezdve csak azt cipelném eladni ahol a rubel/kg arány jó. Pl. COP-ban annyi felesleges kötszerem és gyógyszerem volt, hogy már csak abból volt rendesen bevétel.
-
torma1981
veterán
válasz
batman91 #2427 üzenetére
Azért nem ma kezdtem.
De hogy az elején simán leszednek az kiábrándító.
Persze ha lesz távcsövem a fegyverre az már jobb. Meg látom a nehézség is befolyásolja a pontosságot. Hogy ennek mi az értelme?? A fegyvereket hogy kell javítani? Mert a javító szett használatakor kilép a játék. Más módja van?
#2429) Telda: Pontosak? Elején a kis pisztoly úgy félrehord mint állat.
-
Norbika88
senior tag
-
Pacy
aktív tag
válasz
batman91 #2350 üzenetére
DE! Az elején ha nem tudod megmenteni azt a bénát akit foglyul ejtett egy házban négy bandita akkor cumi, se előre se hátra nem enged a játék. Hiába mászkáltam 2 órát hogy mi a pöcs van. Pedig ez nagyon is főküldetés.
Dtomka: Akkor már írj be szerintem egy god modot is. IDDQD
-
vhw
addikt
válasz
batman91 #2075 üzenetére
Meg lehet győzni? Én mikor elsőre benyitottam hozzá háttal állt, reflexből kinyírtam. De a szfées szórakozásnál kivágott asztalra...
Másodszorra visszatöltve már szemben állt, nem lőttem egyből, oda szaladtam, hogy beszéljek vele - de szép lassan fegyvert rántott... nem tudtam vele beszélni.intr1cacy: szerintem "shift+F"-el tudod mozgatni a hullát.
-
-
vhw
addikt
válasz
batman91 #2051 üzenetére
Ez hasznos lett volna anno...
De a Barban is meg lehetett venni...Más:
Rostokba nem lehet eljutni az alsó Cordon útvonalon? Kidobta már oda a küldetésem, mennék át, de jön a figyelmeztetés, hogy a "saját érdekemben" forduljak szépen vissza innen, majd később feloldódik ez a térkép részlet is... -
vhw
addikt
válasz
batman91 #2048 üzenetére
Én 50 méterenként
És gyakran manuálisan, külön slotba, nem fast save-vel - engem ne szívasson meg a zöld bogár, hogy kilométereket gyalogoljak újra végig. (rontja a hangulatot, megtöri a sztorit... de inkább, mint anyázni, mert pl. egy pillanatra megállsz az aranyos, ártalmatlan kis patkányok előtt, a következő másodpercben már 10en csócsálnak és villog a piros felirat)
(190 manuális mentés és növekszik
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest