- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampalini987
újonc
hello mindenkinek
nálam nem müködik a mentés,sehogysem(se a gyorsmentés,se a menübeli)
tud rá valaki megoldást? -
Norbika88
senior tag
Help!
Find and wear a bandit suit, jelöli a térképen, de nem találom sehol a ruhát,
Hosszú légi folyosóban, és alatta se.
Ty. -
H@lede
tag
X18-as laborba meg tudnátok mondani mi a bejutáshoz szükséges kód?
-
vhw
addikt
No offense...
de srácok, a kiadás napjától (~vasárnap - 27.) szinte semmi másról nincs szó, mint az ilyen küldetést megakasztó bugokról és hogyan lehet megoldani ezeket - időrendei sorrendben. Ahogy haladtak a sztorival az emberek jöttek egymás után a válaszok, megoldások...
Nem több ezer hozzászólást kell átnyálazni... -
=WiNTeR=
senior tag
Gyerekek, a dark valley-s széfnél mindig crashel és ezért nem tudok haladni. Van erre valami megoldás, vagy malmozzak, míg ki nem jön a patch?
-
magyar.r
csendes tag
válasz
Barin_Duty #2380 üzenetére
Köszi sikerült!
Egyébként mi ez az r1, r2, r3
Kezdő vagyok a témában. -
emre
veterán
Itt még mit kellene csinálnom?
[link]
Strelok könyve megvan, az alagútból kijöttem, először itt, de piszkosul lőttek rám aztán utána a laktanyában másodszor és unalmamban lekaszáltam a katonákat is.
-
magyar.r
csendes tag
Segítség!
Nem tudok átjutni a szeméttelepről a bárhoz. Áttöltésnél kivág az asztalra.
hibaüzenet:
Expression : fatal error
Function : CBlender_default:ompile
File : BlenderDefault.cpp
Line : 62
Description : <no expression>
Arguments : Not enought textures for shader, base tex: ston\ston_bort_j01Ezzel mit lehet kezdeni? Szerintetek!
-
syler123
veterán
Csak én nem találok meg semmit a játékban?
Hihetetlen komolyan. Az elején a felszerelés nem volt meg, lent a sötétben. Most meg az első küldetés, amikor el kell menni az anomáliák közelében és felszedni egy képződményt, hát nekem ott nincs semmi, ahol jelzi. A gépigény amúgy elég bika 7870 tahitit megizzasztja, le is vettem a nap árnyékot, de majdnem jobb is, amikor be van kapcsolva tiszta recés a fű meg minden. De a fény az jól jönne.
A Shadow of Chernobil-ban minden adta magát, itt nem.
-
warmonger441
aktív tag
Valaki esetleg tudja h a fényerő gondot hogyan lehet megoldani? Monitort már csak úgy tudom fényesebbre venni ha meg gyújtom, játék és konzol parancsokra nem reagál, marad sötét az egész
Elég szívás így mert kint el kell használnom a lámpából az elemet... xD
-
Z10N
veterán
Az elobb probaltam volna egy uj jatekot kezdeni, de ugyan ugy toltes utan az asztal fogad semmi nelkul, lehet valami auto-config baja van.
ui: Ahogy gyanitottam, user.ltx torles megoldotta. Viszont nem valami jo moka allandoan ujra configolni
-
Cheesus
senior tag
Spoiler Amikor a Sin-es tag kéri, hogy hozzak el dokumentumokat a Rostock-i titkos laborból, az az X14 akar lenni? Tehát nem véletlenül küldenek vissza a Bárba Petrenko-hoz, a Duty vezetőjéhez valami kulcsért, vagy teljesen független a kettő? Ha független, akkor kb merre kellene keresni a titkos labor bejáratát?
-
Barin_Duty
tag
válasz
Antonius1978 #2363 üzenetére
Dobj ki a hátizsákodból mindent, meg a ruhád is vedd le.
Patchig ez a megoldás erre.
-
Z10N
veterán
Mentest tovabbra sem tolt vissza es kivag az asztalra mindenfele hiba/riport nelkul.
-
Antonius1978
addikt
Valaki tudja a megoldast, hogy milyen modszerrel lehet kinyitani a bandita 295 szefet ?
-
Dhampir
félisten
-
Pacy
aktív tag
válasz
Barin_Duty #2359 üzenetére
Nem adott utána feladatot. Hiába mentem vissza Szidrovicshoz. Amúgy mindegy is.
-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty #2356 üzenetére
Ja, az mindent elront.
-
Pacy
aktív tag
válasz
batman91 #2350 üzenetére
DE! Az elején ha nem tudod megmenteni azt a bénát akit foglyul ejtett egy házban négy bandita akkor cumi, se előre se hátra nem enged a játék. Hiába mászkáltam 2 órát hogy mi a pöcs van. Pedig ez nagyon is főküldetés.
Dtomka: Akkor már írj be szerintem egy god modot is. IDDQD
-
Dtomka
veterán
A sikertelen küldésekkel van értelme foglalkozni?Úgy értem, fontosak lehetnek a storyban?
-
T.Peterka
csendes tag
Azt hiszem most egy kikerülhetetlen crashbe botlottam?!
(Spoiler) Army Warehousesnál mikor futunk be a blowout elől, már bent vagyunk a házban, el is kezdődik a blowout, erre kifekszünk, még horkol is közben párat, mintha aludna, aztán crash akárhányszor próbálom. Valakinek sikerült túljutni? -
batman91
őstag
Most már lassan jöhetne a javítás. 2 napja egy helyben vesztegelek. Remélem ma már nem kell rá sokat várni és nem halasztják holnapra.
-
M@trixfan
addikt
válasz
Balathruin #2277 üzenetére
Ugyan csak nagyon kevés időre tudtam tesztelni, de sajnos nem vettem észre javulást. Van olyan funkció, hogy "Isolate", ami minden mást áttesz a másik magra az xra3d.exe-n kívül. Ez amolyan komplementer funkció.
-
torma1981
veterán
válasz
westcoastog #2313 üzenetére
Szia. Ahogy néztem sokszor nem lőnek rögtön hanem figyelmeztetnek. Én a vasútnál lévő őrtoronynál kaptam figyelmeztetést hogy nem menjek tovább vagy baj lesz. Ez nem messze van a banditák bázisától. Az első feladatoknál. Erre mi van a katonánál. Egy SVD .
Durva. Igaz nincs hozzá lőszer.
Vagyis csak 9 db a tárban.
-
Mate
nagyúr
UPC biztos örült a stalkernek. Most néztem meg és 160 870 MB-ot töltöttem fel 2 nap alatt
-
cs1rk3
tag
Visszatértem ugyanúgy nem engedi letölteni. :/
szerk sikerült köszönömamúgy kik ezek a SIN-ek?
-
Dtomka
veterán
Nemrégen kezdtem a játékot, de már most 1 csomó failed küldetésem van.
Amúgy szerintem jó a játék, eddig 2x volt crash.
-
batman91
őstag
Én arra lennék kíváncsi, hogy mennyiért adja a BTR-t.
-
cs1rk3
tag
válasz
Balathruin #2333 üzenetére
Jha autót nem vettem elég ami parkol
-
cs1rk3
tag
válasz
Balathruin #2330 üzenetére
Igen most vettem 8000 volt
-
bluyoo
nagyúr
Természetesen nem azt írom hogy tökéletes. De azért nem 1/10!
Nekem talán egy S.T.A.L.K.E.R. sem volt hibamentes. A modok jó részével végig sem bírtam játszani.
És azt se felejtsük hogy nem most és így akarták kiadni ....
"Azért az AI-ra tényleg ráfér a boost mert nem sok kihívást jelent a tapasztalt stalkereknek jelenleg még master fokozaton sem (pláne egy SGM-hez vagy Misery-hez viszonyítva)." Igen úgy látszik hozzászoktunk a majdnem lehetetlen küldetésekhez!(#2325) vhw
Még nem utaltam (majd a fizetés megmondja mennyi megy). Egyáltalán hogy lehet regisztrálni az oldalra?
-
PeL
addikt
Ebben a formában én is csak 7 pontot adtam rá. Ha kijavítják a bugokat szó nélkül megér majd 10/10-et. A legjobb stalker játékká válik ha egyszer teljesen kipofozzák a hibákat belőle. Azért az AI-ra tényleg ráfér a boost mert nem sok kihívást jelent a tapasztalt stalkereknek jelenleg még master fokozaton sem (pláne egy SGM-hez vagy Misery-hez viszonyítva). Plusz van benne pár elég kellemetlen bug is. De biztos vagyok benne hogy előbb utóbb ki fogják javítani mindet. Attól függetlenül le a kalappal előttük azért amit kihoztak belőle.
Én nem is játszok egyelőre vele, megvárok 1-2 patchet.
-
cs1rk3
tag
válasz
Balathruin #2327 üzenetére
Dejó xd még jo hogy leparkoltam a ladávval
-
cs1rk3
tag
Valakinek sikerült letölteni az adatokat x18ba mert nekem sehogy se engedi?
-
vhw
addikt
Dezo oldaláról;
Donate, and support us! If you donated, don't forget to contact us to receive your gift!Pusztán kíváncsiságból, ez a gift dolog mit takarna (igen maga a játék is egy ajándék, ha úgy vesszük, de mégis)? Vagy ez a kiadás előtti időszakra lett volna érvényes?
-
batman91
őstag
Milyen értelmes értékelések vannak ModDB-n 1/10 és a hozzá tartozó leírás: bugs, bugs, crash, crash, BUGS, CRASH, CRASH!!! Akkor minek játszanak vele az ilyen semmirekellők, hogy ha csak ennyit képesek írni.
-
warmonger441
aktív tag
stalker nehézségen, hajnali 6kor összefutni egyszerre 3 kimérával... nem csalódtam magamban, csak én szívhatok ekkorát
-
bluyoo
nagyúr
válasz
westcoastog #2313 üzenetére
Mondjuk tegnap rám lőttek a katonák.Meg is sebesültem ...
Viszont a játék gyönyörű, nagyon jó hangulata van, és csak kétszer dobott ki. Szóval nagyon ott van.
Remélem belekerül egy újabb szint vagy valaki megírja nekünk mit kell átírni ....(#2316) emre
Igen! -
batman91
őstag
Remélem nem kell várni estig a javításra.
-
Pacy
aktív tag
Eső még nekem sem esett. Pedig milyen szép volt annó már egy hd4850 el is.
Ezek szerint ez egy újabb bug? Amúgy amit itt tőletek olvasgatok hibákat sorra jelentkeznek nekem is. Eső, léptek hangja, kockás kéz és arcok inkább nem is olvasok itt tovább akkor talán megúszom
Nap árnyékok nélkül nektek is brutál sötét a játék?
-
-
sinick
senior tag
A jelenlegi gépemet - ld. adatlapomon: E8200 és 8800GTS (G92) - a Stalker SOC miatt vettem 2007-ben és úgy látszik most ugyanez a játék fogja nyugdíjba küldeni. Új gépet kell vennem, csak staticba tudok vele játszani.
-
kislaki92
senior tag
válasz
Balathruin #2295 üzenetére
nekem a terhelésnél azt nem írja ki,minden mást igen.
-
batman91
őstag
Tényleg emberek nálatok már esett az eső a játékban? Mert még nálam eddig nem pedig elég messze járok már.
-
Telda
addikt
A bár mögötti szobában lévő Petrenkonál másnak is kifagy, mikor a javítást választja?
-
bluyoo
nagyúr
válasz
westcoastog #2279 üzenetére
(#2280) Pacy
Ezek szerint nem csak nekem tűnik túl könnyűnek. Pedig nálam a legnehezebb szint van belőve, de így is egy fejlövés Makarovval a vaddisznónak és terül.(#2281) westcoastog
"főleg mikor az ember szájába is bedobták a gránátot." Mondjuk az meg már idegesítő volt hogy távcsővel alig láttam, ezek meg gond nélkül mellédobtak vagy 3 gránátot ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged