Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Üdv
Újrakezdeném az alfát, magyarítás van a1. 4005-höz? -
lsc
nagyúr
válasz
Antonius1978 #6391 üzenetére
Igen.
-
lsc
nagyúr
Egy cikk más oldalról [link].
-
lsc
nagyúr
válasz
Süni 1985 F #4361 üzenetére
Egyszerű, újrakezdtem. Egyébként az volt a terv hogy beállok, még nem kizárt, megvannak a mentések.
-
lsc
nagyúr
válasz
Balathruin #4331 üzenetére
Egy alagút van egy leszakadt híddal, ha balra megyek az alagútba akkor az be van omolva, ha jobbra megyek akkor ott meg csak egy bejárat van "lefelé", tovább nem lehet menni mert be van omolva. Egy rádióüzenet jön hogy valakiket nagyon felbosszantottam, lépjek be a szolgálathoz. Ebbe meg az a szép hogy megint 3 pálya vissza.
-
lsc
nagyúr
válasz
Balathruin #4321 üzenetére
Egy linknek jobban örülnék de nem angolnak, eddig a magyarításra vártam.
Akkor ez nem nagy segítség de köszi.
Mod (#4324) Aarpok: A barlangban senkivel sem találkoztam, e bejáratnál úgymond mélyebbre mentem, valaki "leütött" és game over.
-
lsc
nagyúr
Sötétvölgyben a helikoptert hogy lehet kinyírni? Megvan az okmány, a bázis már újra tele van monolithal.
-
lsc
nagyúr
Magyarítás. Köszi a készítőknek, megy.
-
lsc
nagyúr
Magyarításról lehet tudni valamit?
-
lsc
nagyúr
Elakadtam, agropromban lemenetem undergrounba, ott megtaláltam strelok könyvét de még kellene valami stash és ha jól értem másik kijárat. Kijáraton már mindenhol feljöttem, a katonai bázis mellett a dombtetőn jelöli, de semmi sem történik.
-
lsc
nagyúr
Nálam rendben van a játék, csak nem ártana egy magyarítás.
-
lsc
nagyúr
Üdv
Torrenteken kívül honnan lehet letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest