Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
- 

sklopp őstag válasz  Süni 1985 F

üzenetére Süni 1985 F

üzenetéreRossz helyen vagy, az a generátor kapcsoló. Előbb keresd meg innen lefelé a három szinten az emittereket és kapcsold ki őket, a sorrendet próbálgasd. Esetleg itt egy kis mankó, a 9. perctől találod. 
- 

sklopp őstag válasz  Süni 1985 F

üzenetére Süni 1985 F

üzenetéreNekem megoldotta az ffdshow telepítése és ennek a letöltése a gamedata\textures\prop mappába. 
- 

op.erik aktív tag válasz  Süni 1985 F

üzenetére Süni 1985 F

üzenetéreNein! 
 Ha ellenségesek a számodra használd ezt: javítás
 Nekem segített, már a Kordonban sem akartak agyonlőni azonnal.
- 

kutga félisten válasz  Süni 1985 F

üzenetére Süni 1985 F

üzenetére
- 

lsc nagyúr válasz  Süni 1985 F

üzenetére Süni 1985 F

üzenetéreEgyszerű, újrakezdtem. Egyébként az volt a terv hogy beállok, még nem kizárt, megvannak a mentések. 
- 

roby71 tag válasz  Süni 1985 F

üzenetére Süni 1985 F

üzenetére
- 

speki1982 tag válasz  Süni 1985 F

üzenetére Süni 1985 F

üzenetéreKöszi, de véletlen volt...  Egyébként ez is a játék nagyszerűségét dicséri...bugra bug a megoldás! Egyébként ez is a játék nagyszerűségét dicséri...bugra bug a megoldás!
 Nem is tudom, mit szórakoznak dezóék a kövi patchcsel... Szerintem készítsenek ellen-bugokat,. és már megy is minden, mint a karikacsapás a Zónában   
- 

Dhampir félisten válasz  Süni 1985 F

üzenetére Süni 1985 F

üzenetéreRemélem, hogy őszre vagy karácsonyra már jól fog futni és élvezhetően játszhatóvá alakul. 
- 

Wenzel csendes tag válasz  Süni 1985 F

üzenetére Süni 1985 F

üzenetéreÜdv! amint olvastam 100% hogy Június. 7 én jelenik meg am itt megtekintheted http://www.moddb.com/mods/lost-alpha  
- 

ZetorGumi addikt válasz  Süni 1985 F

üzenetére Süni 1985 F

üzenetéreÉn már rég felfüggesztettem a játékot, nálam is hót bug, fagy, meg minden.  
 Amugy Magával a játékkal, az atmoszférával semmi baj, tökéletes, csak a sok bug... Több, mint amihez szoktam. Több, mint amihez szoktam. 
- 

sagajr78 tag válasz  Süni 1985 F

üzenetére Süni 1985 F

üzenetéreA kristály átadása után vagy közvetlenül? Akkor csak menj át a Sakharov bunkerével szemközti barakkba ahol két kutató van. Ott beszélj a zöld ruhással és máris visszahív Sakharov hogy kész a PDA-d javításával. 
 Utána pillanatokon belül jön az üzenet hogy húzás vissza a bárba mert azt meg megtámadták. A sztori tehát ott fog folytatódni.Amúgy ha nem látszik a küldetés csak tölts vissza egy korábbi mentést. Előfordul nagyon ritkán, hogy van feladatod csak éppenséggel elfelejti kijelezni a PDA. Ez amúgy elég könnyen kiderül ha átolvasod a beszélgetéseket amik lezajlottak. A PDA-don erre is képes vagy és ott a messages részlegben szerepelni fog minden kapott üzenet, így azok is amik feladatra vonatkoznak. Ha ott megvan a segélykérés Petrenkotól, akkor mehetsz is oda. Ha nincs és csak simán elküldött Sakharov, hogy most javít és gyere vissza később, akkor meg irány mással dumálni, méghozzá a zöld ruhás kutatóval. Antonius1978: 
 A módosított ruháknál nem lesz semmi jelzés ami eltérésükre utal. Pont ugyanúgy néznek ki mint a simák. AZ eltérés csak viseléskor derül ki. Ilyen ruha például Strelok Stalker suit-ja is. Könnyebb mint a normál változat, de kevésbé ellenálló és egyes védelmei is gyengébbek, viszont kétszer olyan gyorsan regenerálódik benne a karakter. Eladóknál olykor előfordul, hogy ugyanaz a páncél kétszer is szerepel egymás mellett. Ilyenkor az egyik a kettő közül egy módosított változat ami valamiben több vagy épp kevesebb mint az alap típus.Az egyedi fegyverek egy része sajnos stash-ekben van és hogy azokat éppen megosztja veled a program vagy sem, csak mázli kérdése (a bárban lévő kámzsás fickótól 2000-ért vett infó a Forest-be szól és az általa megjelölt stash-ben van például egy táposabb változata a Viper géppisztolynak ami alapból 9x18-as lövedéket használ és nem 9x19-est). Mások fix elhelyezésűek (például a két obokan variáns a monolith katonáknál akik X18-at őrzik vagy a már említett sniper variánsa a TR puskának az army depot-ban). Van ami zárt ajtó mögött lelhető fel (például a black kite egyedi változata lenn van egy számzáras ajtó mögött a szarkofágban egy exo suit társaságában). Az egyik legelső ilyen megszerezhető fegyver a kísérleti ukrán pisztoly aminek nagyon harmatos a karakterisztikája (Fort 12 ha jól emlékszem). Egyedi artifact-okból is van egy halom ami se nem alap típus, se nem merger-rel előállítható, hanem véletlenül lehet megtalálni (blue/green beads, mindenféle gombolyagok meg pár másik - eddig 4 speciálisat találtam de tuti akad több is). Szóval a spéci kereskedők szerintem ezek közül fognak majd árusítani és ettől lesznek ők és portékájuk különlegesek. 
- 

sagajr78 tag válasz  Süni 1985 F

üzenetére Süni 1985 F

üzenetéreCordon, a híd alatt ahol Wolf embereivel találkoztál mikor mentél kitakarítani a banditáktól a gyárat. Van ott egy ajtó ami már nyitható. Ott lemész, majd az első lenti szobában (jobb kéz felől) ahogy belépsz nézz jobbra és le a földre, ott lesz a kulcs. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Programozás topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egyébként ez is a játék nagyszerűségét dicséri...bugra bug a megoldás!
 Egyébként ez is a játék nagyszerűségét dicséri...bugra bug a megoldás!