- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
megtorlo222
csendes tag
válasz
ericdrawen74 #4145 üzenetére
Hali!
Kicsit elakadtam tudnál vagy tudnátok segíteni.Újra felrakom a játékot.
Ezt követően ugye felrakom az 1.3001 patchet.
Ezután ki kell törölni a gamedata mappát és úgy felrakni a 1.3002 patchet?Mikor én símán az 1.3001 ugyán patcheltem az 1.3002-őt akkor összeomlott a gamem de a gamedata az benne maradt.
Másodjára felraktam a gamet, 1.3001 patch majd 1.3002 patch és ez után kitöröltem a gamedata mapát és így elvileg futogat.Segítenétek hogy hogy kell feltenni normálosan mer mindenki azt írja h eltűnik neki a gamedata mappa, de nekem meg ki kell törölnöm hogy fusson a játék.
Valaki leírná a telepítések, patchelések menetét. Előre is köszi.
-
megtorlo222
csendes tag
Amikor megtaláltam a láthatatlan térképet, akkor azt a küldit az infót kapom hogy countrysudebe menjek a titkos lootért.
Ám a loot az countrisldlben ott van ahol a laborba kellett bemenni, csak a nagy mélyedés közepén levő budiban.
A kérdésem az volna, hogy hogy a fenébe lehet oda eljutni mert semmiféle híd vagy ilyesmi nem megy arra, és ha belemegyek a nagy mélyedésbe/szakadékba egyból vonódik az életem.magyarítás állása: 72%
-
megtorlo222
csendes tag
és a chernobilban való voroninos párbeszédet nem javítják??? Így csak fel kell raknunk a bugfixet is hogy azon a főszálon tovább tudjunk menni.
Ám annak örülök hogy végra lesz aréna) végre ölhetem a kutyusokat és szedhetem a lovét az arénából
)
1 kérdés: ha kijön a patch akkor melyeket kell előbb feltennem? a patcheket és utána a bugfix javítócsomagot vagy fordítva??? Mert nem akarom hogy megint voroninos küldinél akadjak el h nem jelzi ki a párbeszédet...
-
megtorlo222
csendes tag
Piro
Nekem is ez a gond énis ott akadtam el, de sajna már megmondták, nekem is ha visszaolvasol 10-20 beszélgetést, hogy le kell töltened a bugfix csomagot feltelepítened és sajna újra kell a gamet kezdeni
sajna énis ezt szívtam meg
cs1rk3
Köszi a kódot pont tegnap próbáltem feltörni de sikertelenül
Míg nem jön az új patch meg a magyarítás addig nem kezdem ujra a gamet hanem feltérképezem a terepet. Ezt a kódot is felírtam, már van pár széfkódom amik megvannak
)
Ám tudja valaki h össz mennyi széf van és azok hol vannak?
-
megtorlo222
csendes tag
Olyan jo hogy itt ez az oldal végre lehet kommunikálni a minden olyan emberrel akiket érdekel ez a game.
Amúgy sagaj: felraktam ezt a bugfixes valamit, de sajna x10 labor után még mindig nem tudok voroninnal beszélni
::::::::: tehát lehet újra kéne kezdenem a játékot?
Nincs valami más mód, hogy azt a főszálon futó küldit valahogy megcsináljam? nem lehet valamit átírni a mappákban hogy továbbengedjen a küldi???Ha valaki tud valamit bármire nyitott vok
-
megtorlo222
csendes tag
válasz
megtorlo222 #3654 üzenetére
ezaz a txt fajl volna ez a bugfix?
-
megtorlo222
csendes tag
Amúgy ez a GSC serius azt hogy találom meg tudsz adnu valami linket.
Vusszamentem x10 laborba ahol a kapcsolot már lenyomtam, ujra elmentem chernobilba voroninhoz de még mindig nuncs semmi küldileadáshoz hasonlo valami.
Az a küldi hogy beszéljek voroninnal mikor kiértam az x10 laborbol, de mikor ott állok előtte már minden menupontjára rákattintottam de semmi...
Most itt mit kell csni vagy kéne egy 3. pontnak is lennie amiben leadom a küldit? -
megtorlo222
csendes tag
válasz
sagajr78 #3629 üzenetére
Az kafa leeht kezdhetem előlről mert nincs előző mapora mentésem vagyis van de akkor végig kell tolnom az x10-et amit radtul nem akarok mer az a legszszarabb map.
A mapomon ahol a térkép alján az ikonok vannak (küldetések, rangsor stb) ott van egy aktiválatlan pont amire ha ráviszem az egeret azt írja hogy skill. mellette van a pc-ről letöltött dukomentumaim. Na erről a skilles izéről beszélek, mer elvileg valakiknak aktiválódott vhogy
-
megtorlo222
csendes tag
válasz
sagajr78 #3622 üzenetére
sagajr78
Köszi akkor visszamek yantarhoz mer ott mikor leadtam a relakviás küldit nem klikkeltem rá arra a kruglovra vagy kire, hanem egyből mentem a főküldire.
Ám egy nagy srgítség kéne megint:
1.
x10 laborbol kijuzozzam és az a küldim, hogy menjek vussza voroninhoz chernobilba beszélni. Ám ott mikor rákattintok semmi se történik se beszélgetés se semmi. Ilyenkor mit kell csinálni?2.
Relakviákat kraftolok a dobozzal és valamikor valami parazita relakviát craftol a specu artik helyett, ez most bugg vagy van valamikor ilyen % esély is ilyen parazitákra?3.
Valaki aki naon kedves segíteni ezeket a skilleket emgmondani, hogy hol lehet öket aktiválni? Eddig semmi infot se találtam róluk, még neten sem ir senki sem hogy kinek hogy aktiválódott.Olvastam hogy a magyarítás 44% áll ami kb 2 hét mulva min kijön
alig várom már
-
megtorlo222
csendes tag
válasz
sagajr78 #3608 üzenetére
Malakyel: Gázmaszkot kell húznod x10 éabornál énis 1 óra halás után jöttem rá
mindig gázmaszkot huzz mikor a kerid elkezd levegő után kapkodni
sagajr78:
Yantrban a forestbe nem kaptam semmi küldit, most x10 laborból jötem ki és itt járok de semmi küldim nincs a forestbe(
Valaki meg tudná mondani hogy az x10 labornál a lépcsőház alatt van egy titkos ajtó amihez kódot kér és sok cucc van benne, mi a kódja tudja valaki??? Mer már kezd idegelni hogy sehol nem lelek semmi infot
:::
-
megtorlo222
csendes tag
Skacok forostbe hogy lehet bemenni?
Vagy majd a főküldetés fogja adni? Mert most a legészakibb részre kell mennem csak forestbe meg még nem enged el.Amugy naon klassz ezaz artifakt kreátor, sok lóvét lehet belőle csinálni aki okosan használja
-
megtorlo222
csendes tag
Hú skacok ha ezt onlinen lehetne nyomatni mien klasz volna
vagy ha lenne olyan módja hogy haverral lehet nyomatni a zónában a küldiket
Szerintetek lesz ilyen is??
A mai napon chernobili bárosnál megvettem az exoxeleton rucit 200k rubelér
) van még 140k-ám tehát királyság az élet, bár egy kérdésem volna:
Kocsikat tudok venni valamely npc-nél? vagy az előző bárban kellett volna megtennem? -
megtorlo222
csendes tag
válasz
batman91 #3593 üzenetére
Minden stalker játékot végignyomtam
Már vagy 10-20x
Csak azér kérdem az infókat, hogy kinek mi a tapasztalata, főleg ha a bárban nem csináltam emg egy küldit és most mindenki halott...Pedig a bár volt a kedvenc területem
(
Azér azt a skilles valamit valaki elmondhatná hogy hogy kell aktiválni, mert semmi leírást nem találtam rá. Előre is köszi a válaszokat
Spoiler:
Az nagyon nagy volt mikor a mutánsok megtámadtak az enemy bázist, asszem valami mutánsroham volt
))
Nagyon jól megcsinálták a lost alphát. -
megtorlo222
csendes tag
Skacok, ne veszekedjetek, inkább adjatok tippet a kérdéseimre, hogy sztetek hogyan, mit érdemes csinálni aki már végigtolta vagy tolja.....
-
megtorlo222
csendes tag
Üdvözletem stalkerek!
Végre be tudtam ide lépni, már napok óta olvasom a fórumot, hogy ki hogyan fejlődik és naon soakt segített mindenki
)))))Remélem majd énis tok segíteni.
Mióta megvan a lost alpha csak ezt nyomom
Meg a kommentek alapján a segítségekkel
Pár kérdésem volna:
Most ott járok, hogy eljutottam chernobilba és a bárosnál igen ju cuccok vannak csak elég drágák. Mivel az előző bárban mindenki..... és volt ott egy csávó aki adott volna küldit még nekem de msot senki sincs ott csak az a bizonyos 3 ember így az a küldim is gajra ment?
Szerintetek az előtt mielőtt chernobilba megyek szerezzek sok lóvét? Mért 200000 kerül az exoxeleton és majd emgvesztem mikor csak 100000-em volt
Tudtok jo helyet vagy valami küldit ami sok lóvét ad?
A dokinál azt az artifaktcraftolót megéri megvenni, mire jo?
És a legfontosabb kérdésem amit sehol se találtam: A Skilt hogy lehet előjeleníteni, egyszerűen nekem még nem is aktiválódott.
SPOILER!
Hali, akin nem tudja hogy a kihalt bárral mit kell csinálni:
A javítós csávó adja a küldit hogy szerezz RPG-ét és ki kell szedned vele a 2 helikoppert.
Az RPG hez fel kell menned a víztoronyra és ott a tetőn az egyuk hullában lesz a rpg.Egy jo tanács, mert én is megszavtam: A dokiknak ne add le a követ ami után ez a küldi lesz mer ez után az emebrkék átköltöznek chernobilba
)) és ott a legklasszabb cuccokat fogja adni a báros persze nálam 160-200000 rugoba kerul minden fasza ruha
) Tehát mielőtt ezt megcsinálod sok lóvéd legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest