- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Plazmacucci #7347 üzenetére
azt hiszem, én is.....
-
rétisün
veterán
válasz
Dhampir #6973 üzenetére
alighanem itt írták régebben, hogy a seregA-lus verzióba azért belepiszkáltak, pl. több a mutáns, mint a csak patchelt 'alap' lost alphában.
aztán nem tudom, így van-e, én még anno talán az első patchig játszottam vele, utána már azt hiszem nem volt kedvem újrakezdeni, meg volt más, ami jobban lekötött,azóta még a gépen sincs fent
de nem kizárt, ha meglesz a 'végleges' verzió, nekiesek megint.
-
rétisün
veterán
válasz
DEARevil #6780 üzenetére
talán SaGa googledrive-ján fenn van.
-
rétisün
veterán
válasz
Dhampir #6486 üzenetére
passz...most nézem, nálam van egy gamedata mappa, valószínűleg ugyanez. ha meghagytam, valószínűleg működik is, csak azt nem tudom, milyen lost-alpha van a gépen
közben találtam a gépen egy lost-alpha seregA-lus torrent fáljt, szóval akár az is lehet nálam....kár, hogy el se indul, fel kéne telepíteni, úgy látszik csináltam egy op-rendszer visszaállítást valamikor
-
rétisün
veterán
válasz
Dhampir #6483 üzenetére
mit akarsz kicsomagolni? ezt ajánlom, pár alap dolog módosításához elég ennyi is. azt hiszem, én még nem próbáltam, vagy csak nem emlékszem
-
rétisün
veterán
"Nem bonyolult egyáltalán, jobbra kattok amíg a szám ki nem jön, balra kattok amíg a szám ki nem jön és végül megint jobbra kattok amíg a szám ki nem jön. Valóságban is így kell kinyitni egy széfet."
idézet innen. amúgy próbáltál valami megoldást keresni a problémádra?
-
rétisün
veterán
válasz
zozimoto #6338 üzenetére
az utolsó patch után már nincs gamedata mappa (gamedata.db* fájlok vannak), Sensut hsz-ében van rá megoldás.
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz
Aragorn87 #6176 üzenetére
nálam a priboi story (ShoC-mod) csinál ilyent, főleg npc-kel folytatott párbeszédkor, de érdekes módon az ajánlott 1.0005 verzió helyett 1.0004-el visszatöltve a crashelt párbeszéd is működik...viszont a crash után a logfájl tök üres.
tudom, nem olst alpha, de mivel a lost alpha ShoC motorra készült, megemlítem, mint érdekességet.
-
rétisün
veterán
Sensut hsz-ét ajánlom.
-
rétisün
veterán
válasz
Blizzardking #6094 üzenetére
ugyanúgy meg kell lennie a gamedata mappának a játék főmappájában, ilyent tesz be pl. a magyarítás is.
amúgy ezt a hsz-t ajánlom, it linkelt (szintén) Sensut jóvoltából, egy kis segítség a pár dolog megbuherálásához. (én nem próbáltam még, nem tudom működik-e)
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz
tatararpad #5668 üzenetére
hogy mennyire 'hivatalos', azt nem tudom, de van torrent, minden verzióhoz.
-
rétisün
veterán
köszi!
itt találtam hozzá torrentet is, a te linkedről sajna csak 20-al jön
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz
Applefun01 #4687 üzenetére
patcheket nem tudom, lehet hogy elég az utolsó.
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz
warmonger441 #4617 üzenetére
ezzel a patch-el sem kompatibilisek a régi mentések, azaz új játékot kell kezdeni.
-
rétisün
veterán
válasz
Plazmacucci #4548 üzenetére
eggyel följebb...
"Your previous saves made with 1.3002 will not work"
mod: szarkazmus?
-
rétisün
veterán
"Your previous saves made with 1.3002 will not work"
azaz új játékot kell kezdeni, a régi mentések nem mennek vele.
-
rétisün
veterán
válasz
galaktikus #4542 üzenetére
tényleg
má' töltöm is lefele, mire elérek odáig, hogy lost-alpházzak, talán egész játszhatóan gatyába rázzák
meg tán a magyarítás is elkészül teljesen....
-
rétisün
veterán
az eddigi stalker játékokban/modokban a képmentések is ott voltak, a screenshots mappában....nem babráltad az fsgame.ltx fájlt? ennek kell benne lennie:
$screenshots$ = true| false| $app_data_root$| screenshots\
illetve a bill.-kiosztásban az F12 van a képmentéshez beállítva?
-
rétisün
veterán
az lesz a legszebb a gamedata mappa eltűnésében, hogy az kell(ene) a magyarításhoz is, legalábbis az eddigi stalkerokban mindig a gamedata mappában volt a magyarítás.
persze az is lehet, hogy egy gamedata mappa, amiben csak a magyarítás van, az is működni fog.(#4143) =WiNTeR=: pont ezt
mondtamírtam én, is csak lassan -
rétisün
veterán
válasz
Hurkaleves #3979 üzenetére
de a 13-as patchnél írták is, hogy kompatibilis a korábbi mentésekkel.
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #3331 üzenetére
orosz katonai jeep
-
rétisün
veterán
válasz
Balathruin #3072 üzenetére
esetleg ha van az alap ShoC-hoz fegyvermod, az jó lehet....
-
rétisün
veterán
válasz
pampalini987 #3051 üzenetére
S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\gamedata\config\system.ltx
max_weight
max_ruckS.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\gamedata\config\creatures\actor.ltx
max_item_mass
max_walk_weightelvileg sima jegyzettömb (notepad) is jó hozzá szerkeszteni, vagy az ingyenes notepad++
-
rétisün
veterán
közben találtam egy jellyfisht, azt már tudom használni....
más: a gyorstöltést másnál is kidobálással 'díjazza'? csak a menüből tudok visszatölteni, végül is nem olyan vészes, csak sajna mindig akkor jut eszembe, hogy így kéne, amikor már rátenyereltem a quickload bill-re
-
rétisün
veterán
egyetlenegy artit találtam eddig (night star) azt is egy 'megboldogultnál' de nem tudom használni
úgy értem nem tudom az övemre akasztani, vagy mi....nem mintha olyan hű de jó tulajdonságai lennének, de így az első napon minden kis plusz jól jön(ne)
nem beszélve arról, hogy az artikat is lehet kicsit "tuningolni" -
rétisün
veterán
valaki csináljon egy képet a kibontott telepítési mappáról, lécci....
-
rétisün
veterán
válasz
torma1981 #2655 üzenetére
akkor nálam nem jó valami, már feltelepíteni se tudom, mert a játék mappájába csak két fájlt telepít
csinálna valaki egy képet a kibontott telepítő mappáról? nálam így néz ki, 4 fájlt át kellett másolnom a 3rdparties mappába, de továbbra sem bírom feltelepíteni
win7-es gépre nem próbáltam még, de ha neked jó 8.1-en, akkor nem az oprendszerrel van gondja, próbáltam a telepítő által megadott mappába is (c:\program files,stb tudom, hogy az nem javasolt) meg másik partícióra is, de nem jó...
(#2659) Baltoafarkas: "a snorkok is belemennek az elektromosba."
igen, a cementgyárnál a snorrkokat bele lehet csalogatni, amikor a vadász adja az 'írtsd ki a snorrkokat' küldit, nem is kell lövöldözni rájuk.
ja, az másik modban volt, az AMK-ban ott asszem nincs is elektromos anomália
-
rétisün
veterán
asszem volt már róla szó korábban, de nem találtam meg, hol.....szóval a win 8.1 az teljesen felejtős?
-
rétisün
veterán
válasz
torma1981 #2575 üzenetére
asszem csak a fegyverhez tartozó config fájl buherálásával megoldható....
-
rétisün
veterán
válasz
Lomha 8V #2564 üzenetére
annak idején az sgm modokban volt ilyen elemes móka, az elemekhez tartozó config fájlban (talán devices.ltx) tuti lehet változtatni az elemek használati idejét.
ott detector_battery néven szerepelt, itt nem tudom, még nem raktam fel a játékot"[detector_battery_2]:detector_battery_1
visual = dynamics\devices\dev_detector_battery\detector_battery_2.ogf
inv_weight = 0.15
inv_grid_x = 5
inv_name = st_detector_battery_2_title
inv_name_short = st_detector_battery_2_title
description = st_detector_battery_2_descr
cost = 400
battery_power = 240"a battery_power sor, total commanderrel szövegként rákeresve alighanem meglesz.
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz
capulet75 #1836 üzenetére
nem biztos, hogy itt is működik, de ha hasonlóan van megcsinálva a fegyverek konfiguráása, akkor itt a megoldás.
mod: konkrétabban azért nem tudok segíteni, mert még nem telepítettem fel a játékot
-
rétisün
veterán
a 7zip belebukott a kicsomagolásba
mindenáron el akarta hitetni velem, hogy a fájlok sérültek...úgy néz ki, total commanderrel nem lesz gond.
-
rétisün
veterán
válasz
westcoastog #1764 üzenetére
csinál egy log fájlt a játék (ahol a mentések vannak, van egy log mappa) annak az utolsó pár sorából többet lehet megtudni, miért crashel.
legalábbis az összes stalker játékban így van, alighanem ebben is, mer' még nem játszom
-
rétisün
veterán
válasz
Barin_Duty #1420 üzenetére
azt szerintem ő is szeretné
-
rétisün
veterán
válasz
Barin_Duty #1332 üzenetére
-
rétisün
veterán
válasz
Balathruin #1280 üzenetére
az jó, reggelre talán már tölthető lesz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged