- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
Pont ez jár nekem is a fejemben! De jó is volt régen az újságos időszak: PCGuru, Chip és 576 Kbyte!
ennyit megér, legalább meglátom milyen most. Ha viszont kijön akkor rohanok gépet venni, nem érdekel már a Ryzen vs Kaby Lake huza-vona játék szempontból. Tököm tele van a várakozással. -
Dhampir
félisten
válasz
rétisün
üzenetére
Ez a SeregA-Lus-féle verzióval is együttműködik?
-
Aragorn87
újonc
-
Blizzardking
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Köszönöm kedves ZónaiSün,
Ezek szerint meg kell lenni a db fájloknak is, és ha megvan a gamedata mappában ugyanaz a fájl (moddolva) akkor abból szedi? Én akkor ott rontottam el, hogy miután kicsomagoltam a db-ket, ki is töröltem őket a játék könyvtárából, és minden tartalmát belapátoltam a Gamedata alá.
A Sensut féle hack toolt én is megtaláltam, de még nem próbáltam ki. A súlyt nem akarom moddolni mert kb godmódnak felel meg. Talán inkább Megjelölt magasságát, aki új megvilágításba helyezi a "fütyülnek a golyók a feje felett" mondást.
Mindent összevetve az a benyomásom, hogy a gyári balansz nagyon jól el van találva, nem megy semmi a játszhatóság rovására. A súly-kérdés pedig meg fogja osztani a közönséget, amig csak lesz Stalker.
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün
üzenetére
Azután a kulcs átadása előtt már átment Farkas a banditák korábbi helyére.
A régi, megszokott, leszakadt vasúti híd (itt jól le van szakadva
) üresen marad és mutánsok gyülekezőhelyévé válik vagy a sztalkerek megszállják azt is és átveszik az ellenőrzőpontot?Egyenlőre töröltem a játékot, inkább a SoC + Complete 2009-et nézem meg.

-
tatararpad
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Találtam én is, de amiben szerepel a repack szó és modok vannak integrálva az annyira hivatalos nem lehet. Én jobb szeretném rendes forrásból, és szerintem a torrent mint terjesztési mód elég reális dolog, nem is nagyon vágom miért nem azzal kezdték.
Mondjuk most találtam egyet ami komolynak néz ki, [link] akit érdekel.
-
shield
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Én is voltam ezen az oldalon és láttam a torrentet, csak még nem akartam letölteni.
Azért linkeltem ezt, mert ha van yandex disc-ed, akkor mindjárt átrakja oda, onnét pedig jön rendesen. Ha csak simán kezded letölteni akkor ez van. Gondolom, hogy neked akkor jobb a torrent.
10GB-ot lehet tárolni rajta. Azért szeretem ha orosz oldalról yandex-es a letöltés, mert nem kell mindjárt letölteni, rá érek később is foglalkozni vele, előbb csak átküldöm oda. Főleg ha helyszűkében vagyok a vinyókon. Kár, hogy nincs ilyen lehetőség a Mega-n és a Google-n.
Egyszerű a reg az oldalra. Még SaGa ajánlotta. -
shield
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Naa...végre megtaláltam az oldalt. Ha van yandex-es oldalad akkor azonnal átdobja.
РУССКАЯ ОЗВУЧКА -
-
sklopp
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Semmi belenyúlás. Képmentéshez F12 beállítva, viszont a mappa sehol. Az össze eddigi Stalkerben illetve a modokban eddig rendben megvolt, ezért fura, hogy most sehol. No mindegy, nincs kép mentés.
Aarpok : Köszi. Közben néztem egy másikat, de nem lettem sokkal okosabb, viszont a készítő úgy rángatta az egeret, felkeveredett a gyomrom, komolyan majdnem hánytam.
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
Aha, igy mar ertem.
westcoastog mar tobbszor irtak, en is, hogy nem tole kell elvenni a ruhat, vele beszelni kell banditaruhat viselve.Ha meg a palyan vagy, akkor menj fol a palya eszakkeleti reszebe, ahol jarkal egy helyen 2 villamgomb, ott lesz egy kicsi lejarat a fold ala, ott talalsz 3 halott banditat az egyiknel talalsz.Ha nezed a kis terkepet, latsz majd egy helyen 3 szurke pottyot, akkor mar jo helyen jarsz, csak a bejaratot kell felfedezd.
Ha pedig kozelebb vagy a Barhoz, akkor a csapostol is tudsz venni ha minden igaz. -
-
impalaman
aktív tag
-
Barin_Duty
tag
válasz
rétisün
üzenetére
Köszi szépen!

Azok akik elégedetlenkednek: Kicsit szorulhatott volna belétek több tolerancia. Azért nem tudták feltenni napokkal hamarabb sehova, mert még az utolsó napokban is csinálták. Tulajdonképp április elején tudták meg, hogy nagy hirtelenséggel kell kiadni a játékot és kiadható formába kell önteni. Még pénteken is volt vele munka és még mindig dolgozó emberek csinálják tök ingyen. A donate gomb sajnos nem elég sikeres...
-
-
Dhampir
félisten
Köszönöm az infót, már régóta keresem magyar nyelven és papírkönyv formájában. Sokáig bújtam az antikváriumokban is a korábbi Európa Kiadó által gondozott kiadást. Már le is mondtam róla, hogy valaha fantáziát látna benne egy kiadó a mai profitzabáló világban.
Időközben külföldről beszereztem ezt a kiadást Eszperantó nyelven.
Végre ismét kapható magyarul!
-
Vladi
nagyúr
Ezt azért tartom marhaságnak, mert a könyv és film más műfaj. Ugyan azt a történetet adja elő, de az egyik a fantáziára épít, van tere az aprólékos leírásnak, a másik - még ha lassú is a film - egy vizuális információ halmaz. Plusz akutszikus. Amit egy könyv 10 olvalon mutatat be, szépen kürölírva, az a filmben lehet, hogy csak egy 5-6 mp-es kép.
-
Aarpok
őstag
Igen ép ma csináltam addig,de már nagyon kivoltam.Képzeld a monolitosok meg a zombik szövetkeztek,hogy eltesznek lábalól párszor sikerült is nekik
Lementem a laborba ott nem haltam meg egyszer sem.Kijöttem ki se tudtam lépni a liftből ott vigyorgott a zombi.Azt lelőttem jöttek a kutyusok persze kinyírtak.Nagy nehezen visszajutottam a mosodához még 1 - 2 dolgot lerendeztem aztán most ott tartok,hogy el kell menekülni.Bocs az offért.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Battlefield 6
- VGA kibeszélő offtopik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pitterix: Gyógytorna
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ennyit megér, legalább meglátom milyen most. Ha viszont kijön akkor rohanok gépet venni, nem érdekel már a Ryzen vs Kaby Lake huza-vona játék szempontból. Tököm tele van a várakozással.

Vajon a SeregA-Lus-hoz is jó?

) üresen marad és mutánsok gyülekezőhelyévé válik vagy a sztalkerek megszállják azt is és átveszik az ellenőrzőpontot?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a gyors töltést nem is használtam eddig.