- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicska32
csendes tag
EHÖ!
Ez sem újkeletű dolog de érdekes, és most találtam csak meg. Nem tudom láttátok é már, ide vág azért sztem.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=QZSLjni6eZU&feature=emb_title -
Csicska32
csendes tag
válasz
Antonius1978 #36493 üzenetére
elmentés müxik frankón, csak az épitkezésen az ucsó dögöt nem tudom megölni nem jelenik meg sehol csak piros csillag a térképen.
-
Csicska32
csendes tag
válasz
Antonius1978 #36490 üzenetére
Hiába beszélek vele, ahogy eltünik egyből ki irja hogy: nincs vizem és nem hagyhatom el a párhuzamos világot, és mennek fel a betük....
-
Csicska32
csendes tag
Sziasztok Community! A szövetség idje 3 ban ilyen problémám van: ugye a párhuzamos világ, meg van a kés, mennék vissza a rakéta telepre és az átjárós háznál megálít az a Here raszata csávó, és ha nincs vizem akkor bla bla bla, tele vagyok vizzel, és mégis azt irja hogy elfogyott aszt ennyi a játék....valaki tudja mi a baj?
-
Csicska32
csendes tag
Sziasztok community! A kérdés, a cop sgm módhoz van valami geonezis addon, azt hol találom meg? Van hozzá magyarítás vagy valami? érdemes e elkezdeni?
-
Csicska32
csendes tag
A WIND OF TIME-ról mi a véleményetek? Az eddig szerintem egész müködő képes kis mód, a magyarítás viszont valahogy nem a legjobb vagy csak én vagyok béna, tudna valaki ennek a magyarításában segíteni hol tudom kb a teljeset leszedni ha van?. De stabíl müködő mód.
nagyon tetszik eddig
-
Csicska32
csendes tag
válasz
Antonius1978 #35548 üzenetére
Elengedtem ezt a modót. Semmi küldit nem adot már a pda kodólás után, a csávó is eltünt, senkisem adott semmit, hiába aludtam heteket
semmi az ég világon. Egyedül ami nagyon megfogott az a szellemes bosszúállás volt
de különben nem jött be ez a mód. Ami talán jó lesz az a szabotőr vagy DIVERZÁNS vagy mittom én mi a neve, ez nem tűnik rosznak, esetleg ismered?
-
Csicska32
csendes tag
válasz
Antonius1978 #35544 üzenetére
Csak zsoldosokkal kapcsolatban van kérdésem, hogy minek vannak azok benne? Lehet velük valamit kezdeni a mészárláson kívűl? Találtam külön bázist de, semmi beszélgetés semmi..
-
Csicska32
csendes tag
Sziasztok community! A the way in pripyat sikertelen inditásai után inkább rászánom magam a CHERNOBYL CHRONICLES
kiváncsi vagyok mennyire jó mód. Valaki kitolta már?
Ha elindul, szívesen veszek pár instrukciót segítségként
köszi!!
-
Csicska32
csendes tag
Üdv community! A The Way in Pripyat mennyire jó mód? SGM 2.2 volt eddig a legjobb az amk 2.0-át elengedtem mert játszhatattlan volt, mindentől kifagyott :/ Ám, a Dacolva a halállal 1-2 az jó mód még?
-
Csicska32
csendes tag
válasz
Antonius1978 #35506 üzenetére
Köszi, de már mindegy
mindent felszedtem
-
Csicska32
csendes tag
Sziasztok community! AMK 2.0 Devolutionnagyon nagy csalódás, az oké hogy vannak benne jó dolgok meg 1-2 fegyver, de az alföld az semmit nem ér , 2 küldetés azt kifujt. Meg a Doktornak is az oduja tök üres semmi küldi. Annyi jó hogy zsoldosokat ölni de másra nem. Ám, van két cucc egy leptop( jó lenne a tiszta égboltos tagoknak akik hol is vannak?) Meg valami kék váza ami legendás valami amit a zsoldosoktol szereztem azt kifujt
Tudja valaki ez a két cucc mikor és kinek kelhet?
-
Csicska32
csendes tag
Sziasztok community! Ezt a modót ki tolta végig? AMK 2.0 Devolution érdemes nekiálni?
-
Csicska32
csendes tag
Nah csuma skacok! Valami jó CoP modot tud valaki ajánlani? Valami farnkó pörgőst, mint az SGM de, müködjön is
Lehetőleg hungáris nyelv is legyen hozzá
-
Csicska32
csendes tag
Itt az sgmben másnak sincs magyar felirat az átvezetőknél? pl amikor kijössz a csatornából pripjatyban
-
Csicska32
csendes tag
Az agropomhoz küldi visz át vagy csak simán átmenni? megnézni a 2 helikopter? ahol ne mis volt semmi extra hogy kis video stb. meg őlni mindenkit aszt annyi az a terület?
-
Csicska32
csendes tag
válasz
' Tzs , #35025 üzenetére
Jó ez faszikám. van minden csokizizi;madártej, süti, kóla, kemény cukor. mint a búcsúba! a létező összes küldit felvetted
ott írja amúgy hogy kell beszélni a lakosokkal. meg ilyenek össze vissza akivel lehet azt majd adja tovább.(de hajnalként zsoldos ruhába)
Nem tudom mi mást kéne tudni
csak leszetem egy zatonos térképet aszt annyi. valahol a hajnalos exocsávó a 9-17-18-19 négyzetben lelhető fel, pontos helyes is mutat majd szerintem.
-
Csicska32
csendes tag
válasz
' Tzs , #35022 üzenetére
Janovban ben vagy és a szabadság felőli oldalon a wcben van a bomba. a másik a tudósok laborjában ahol a vörös erdei küldit adja a professzor blara lent a sarokba( ahol test őr is van) az 3. meg azon az ellenorzóállomáson ami tele van banditával, (vanonak kell oda vinni a fizetségét) a katona roncs terepjároban van a bomba. Én is találtam 3 számzáras táskát de lövésem sincs
nem is érdekel igazából
Az zatonban van és valahol a 8 és 18-as piros pontnál kell(hoz) kísérni egy szervoruhás csávót és a Horst is arra felé van nem pedíg a v.erdő felé. De rajtatok ütnek a vérszopók sokan szóval figyelj. Ám, van egy rejtekhely amit ha kinyitsz az v.erdőben akkor az ajtónál a bomba robban, de nincs semmi és senki sem, csak a zene szól torony van az erdőben valami 2. pontnál ahol kell kutatni kell a hullákat, bár nincs jelentősége a kérdésedhez csak hátha valakinek volt e oda küldi.
-
Csicska32
csendes tag
Skacok! Valakinek van SGM 2.2 mentése olyan pont pripjatyba érkezésről? És esetleg meg is osztaná velem?. Szintén kivagy stb stb halott lett az egész pedig semmi mód nincs már csak az smg a fix meg a magyarítás :'(
Pedig már a katona raktáraktól tartottam vissza fele :'(
-
Csicska32
csendes tag
-
Csicska32
csendes tag
Skacok! Sötét völgybe hogy jutok el? Sehol sem találom azt az anomáliát ami átvisz
jutubon sem találom
Kb merre lehet?
-
Csicska32
csendes tag
válasz
hubai38 #34938 üzenetére
Igen Enothoz kell. Ám, amíg használtam mind a 2öt a zatonstart,gotz. addig jó volt de, nem engedte az smg beállításokat de addolni tudtam . Most hogy nem a zatonban akarok kezdeni hanem alap cordon, szóval csak a gotz az enot verzíóval így nem akar már működni. Be sem tölt ahogy belehúzom a gotz a helyére. De még úgy sem ahogy elsőre próbáltam
.
-
-
Csicska32
csendes tag
Sziasztok! Az SMGhez tartozó Enot addont honnan tudom letölteni? Az az .sk oldal amit találok nem jó semmire nem ad be semmit
MEGÁN esetleg fent van valakinél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest