- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchmittFire
csendes tag
válasz
hubai38 #32339 üzenetére
Hát sajnos egyszerűen eltűnt. Elméletileg egy piros ssp ruhás tudós nem volt a sehol. még levettem a füvet is, hogy könnyebben kiszúrjam de se a minimapon nem jelezte se rendesen nem volt ott. Orosz fórumokon egy-ketten írták hogy ezt a küldit azonnal meg kell csinálni ha megkaptad, különben bebuggol. De aztán megoldottam. kivettem a mentés fájlokat és újraraktam az egészet, így már működött
-
SchmittFire
csendes tag
Sziasztok. sgm 2.2-ben red forest-es küldetést adja egy tudós. Hullákat kéne vizsgálnom de egyet nem akar le spawn-olni és meg vagyok itt akadva. nem tud valaki esetleg erre valamilyen fix-et?
Előre is köszönöm a segítséget. -
SchmittFire
csendes tag
üdv mindenkinek!
szeretnék multizni valamelyik stalkeren csak nem találok elég infót hogy melyik mod hozzá a legjobb és melyikkel foglalkoznak még melyik részen. rátaláltam a stalker online-ra, de ahogy nézem a fejlesztés két éve leállt és elég bizonytalan vagyok. felfedeztem egy másik hasonlót a nato invasion-t is de nem tom hogy érdemes e. valakinek valami tapasztalata vmelyikkel? vagy ismertek mást is? elsősorban co-op szintű játékmenetre gondolok. a válaszokat előre is köszi
-
SchmittFire
csendes tag
válasz
rétisün #22784 üzenetére
szia kicsit megkésve de..
fel tudod tölteni vhova? ha sikerült küld el linket pls
köszivan egy problémám egyébként a moddal. nem tudok új játékot kezdeni Elkezd tölteni.. nem tudom mintha prefetch-elne vagy ilyesmi és egy villanás után hibajelentés küldését kapok és a bugtrap xrcore meg xrgame dll-ekre hivatkozik. 1.6.0.2. -m van. korábban az sgm all in one vidáman elzakatolt rajta
meg egy kérdés: dead city 4.80-hoz készült magyarítás?
-
SchmittFire
csendes tag
Sziasztok.
valaki tud nekem egy másik linket adni az sgm enot Fix 01.03.13-hez.
a yandex nem találja a fájltköszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest