-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Walter #33997 üzenetére
Ez az egy. Illetve lehet még olyan vége, hogy meghaltál valamikor. És igen, az a vége, hogy Noé megmenti az életed… Én arra gondoltam, hogy lesz folytatása, van is, de már más karakterrel és nem függ össze a két történet… Szóval nem folytatás, csak egy legalább három részes sorozat egyes, egymással nem összefüggő részei.
Megjegyzem, az igazi sztalker történeteknek általában ilyen a befejezése. Örülsz, hogy életben maradsz és nem vagy nagyon lerobbanva. A jobb regényeknek is.
-
SaGa59
őstag
válasz
Walter #33988 üzenetére
Közben ő is eszembe jutott. A haverjait, ha az elején, miután egyedül maradtál, alaposan körülnéztél a Szkadovszk felé vezető út mellett, már meg kellett találd. Mármint a maradványaikat és a PDA üzeneteiket. Ha jól emlékszem, arrafelé van legalább az egyik, ahol az anomáliás tavacskától egy csatorna vezet a folyó felé, a folyó felőli végénél. Minden lyukba, csatornába bele kell kukkantani, mindegyikben találsz valami hasznosat. Vérszívó csápokat pl a radarállomás alatti csatorna belső végén, abban, ahol először találkoztál az összekötőddel. Az elején, a „saját csomagodban” talált cuccokat meg ne add el és ne is használd el, mert egy ponton nem tudsz nélkülük tovább jutni, mert elég fegyvert zsákmányolni vagy venni abból a típusból, meg a kajacsomagból, egészségügyi cuccokból, lőszerekből, gyakorlatilag esélytelen. Ebben a modban pénzre nem sok szükséged lesz, így a zsákmányolt, talált cuccokat érdemesebb bespájzolni pl a Szkadovszkon a saját ládádba. Erről a területről egyáltalán nem fogsz elmenni egészen a végéig, így mindig hozzá fogsz férni a cuccaidhoz.
-
-
SaGa59
őstag
válasz
Walter #33985 üzenetére
Janovba majd a végén indulsz el, amikor mindent teljesítettél. A lépcső mellett ücsörgő ipse Fürge? Vele éjjel lehet melóról beszélni, mert csempész a lelkem. Ugyan egész nap ott hetrázik a helyén, de melót csak éjfél és hajnali kettő között ad és csak akkor tudod leadni is.
-
Papa Joe
tag
válasz
Walter #33963 üzenetére
Shield!
Nagyon köszönöm a CoC magyarítást, elvileg van is hozzá verzió fent az MODBB-n.Walter!
Ugyan ezzel szenvedtem, fentebb egy pár bejegyzéssel. Nekem mindegy volt, hogy honnan szedtem le, de telepítésnél nem volt szabad engedni neki, hogy a Start menüben mappát hozzon létre, mert az tartalmazni fog ciril betűket is, és az nem tudod átírni. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Walter #33811 üzenetére
Köszi az észrevételt! A link javítva, most próbáld!
Ha valaki hasonló hibát lát írja meg bátran!
A WoT nálam eddig nem nagyon problémázott, most hogy újra kezdtem, nem is számolom hanyadszorra, most kezdett el csak úgy kilépegetni. A javaslatom a sűrű mentés... semeddig se tart az F5-öt (kinél mi van beállítva) gyakan megnyomni
-
kekeeci
senior tag
-
Erdő
tag
válasz
Walter #33413 üzenetére
Hol jelentkezik ez a hiba? És magyarítás nélkül is előjön?
Ha nem, akkor esetleg megpróbálhatnád, hogy csak a modot és a patchet teszed föl, és utána a tárhelyről nem másolod be a gamedata-t, csak a ...\gamedata\configs\text\eng könyvtárba a friss....zip-et. Ebben van az összes nyelvi fájl; ha jól emlékszem, máshoz nem is nyúltam.
Bár én azzal a gamedatával és a magyarítással játszottam már kétszer végig a modot és nem volt ilyen gondom, úgy hogy nem értem, nálatok miért jönnek ezek elő... De ezt megpróbálnám. -
-
Erdő
tag
válasz
Walter #33287 üzenetére
Nagyon jó, örülök neki!
Hogy teljesen összhangban legyünk, jó volna, ha ugyanaz lenne fölpakolva mindkettőnknél:
én a moddb-ről raktam föl a modot és a hozzá való patchet, és utána Shield gamedata-ját.
Ha a mod-ot és a patch-et már fölraktad (és Shield gamedataját vagy igen, vagy nem), akkor a magyarításhoz a felhő-tárhelyemről kellene letöltened egy zip fájlt. (Jelezd, légy szíves, ha ezzel valami nem oké, mert nem használtam még ilyesmire.) (Ez tartalmazza Shield módosításait is.) Innen:
mega:#fm/q4sniCYT
Tehát, ha a modot és a patchet letöltötted már, akkor a felhőből letöltött gamedata3.zip-et kellene telepítened.
Ezután a játék elejének már magyarul kellene megjelennie. Ha ez nem sikerül.légy szíves jelezd! Ha sikerül, akkor kezdd el a játékot, és jelezd légy szíves a hiányzó fordításokat, illetve a nyilvánvalóan hibás részeket! Bizonyos részek (mesélj valamit stb.) szándékosan nincsenek lefordítva, tehát ezeket ne jelezd, de az ezen kívüli összes, érdemi rész szeretném ha meglenne, tehát légy szíves jelezd, ha hiányt tapasztalsz!
Egyelőre a Katonai raktáraknál tartok, de a történet mindig visszamegy az előző területekre is, tehát nincs minden kész a Vörös erdőben vagy a Bárban sem.
Ha sikerül elindulni, akkor talán érdemes lenne a további jelzéseket magánlevelekben írni, hogy ne terheljük túl a fórumot.
Remélem, lesz türelmed hozzá és élvezni fogod; én egyelőre nagyon szeretem fordítani ezt a modot...
Jó munkát nekünk!... -
hubai38
aktív tag
válasz
Walter #33232 üzenetére
Most meg mentés betöltése a Szkadovszk-on.
FATAL ERROR
[error]Expression : !m_error_code
[error]Function : raii_guard::~raii_guard
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line : 748
[error]Description : g:\stalker t\gamedata\scripts\dunin_ammo.script:76: attempt to index local 'se_obj' (a nil
value)Nem volt vele gond,fölmentem a tetejére ott mentetem el.
-
Riot Gin
aktív tag
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Walter #33203 üzenetére
Igazából az Ökológus Exoskeleton készen van - Minden anyag és tudás, információ megvan ahhoz hogy sikeresen beépíthessem - azonban a paraméterein eléggé dolgoznom kell. Jelenleg ez a ruha az "Outfit Expansion Mod"-ban fog benne lenni, ami jelenleg készülőben van, és már tényleg nincs sok vissza belőle(Call Of Chernobylhoz készül). Az első verzióban ugyan nem lesz benne, de a későbbi verziókban lehetséges hogy beteszem. Ettől függetlenül megosztok pár információt az Ökológus Exoskeleton-nal kapcsolatban:
2 fajta zöld exo verzió van: Egy Hátizsák nélküli és egy hátizsákos. ( Zár lélegeztető rendszer)
Van 1 narancssárga verzióm belőle és 1 lila amiknek hátizsákos verzió.Egyébként nagy gond lesz betenni a játékba értelmesen, mert eléggé OP cucc. Sok variációja benne lesz a játékban. ( Értsd: Nem csak exoskeleton formában lesz fent, hanem Radiation Suit formájában is.)
Jelenleg az Outfit Expansion Mod-on utolsó igazgatásokat végzek. ( Leírások elkészítése és nevek) Aztán Debütálom alapból 13 páncéllal fog indítani.
Kis ízelítő a modból amit összeraktam jó pár ember segítségével a forumról:
-
Aarpok
őstag
válasz
Walter #33177 üzenetére
Pedig ebben a módban nem tanácsos kaszabolni a karaktereket,mert az esetleges továbbjutást vagy küldetéseket vágod el vele.Noénak azért itt sokkal több szerepe van,mint az alapjátékban.Pár küldetésben beszélni is kell vele.Szóval csak okosan az irtással.
(#33172) shield Szívesen igaz orosz,de a lényeg szerintem érthető benne.
-
Aarpok
őstag
válasz
Walter #33166 üzenetére
A laborokról dokumentumokat kell összeszedni összesen tizet X1,X2,X6,X7,X8,X9,X10,X12,X16,X18.Ezek vagy NPC által adott helyeken vagy személyes rejtekhelyekben vannak.Amire emlékszem X1-ről Nazar beszél,X2-ről (talán Hog a zsoldos),X6 passz,X7 Noétól kapjuk a mutánsírtás jutalmaként,X8 egy Jason nevű Sin tag rejtekhelyén,X9 ugye Informátortól,X10 passz,X12 Csapajev ad infót,X16 Sztreloktól,X18 passz.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Walter #33142 üzenetére
http://stalker.wikia.com/wiki/Lab_X-19
Ezt olvasd el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest