- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
DEARevil #34807 üzenetére
I've been playing Echo of Misery http://www.moddb.com/mods/echo-of-misery quite a bit lately. It's another pack based on Call of Misery, but I like it more than Last Day. It has a more polished presentation overall and so far it's been more stable than LD.
Itt azt irja ez az illeto, hogy az Echo of misery mod sokkal jobban van osszerakva, es sokkal stabilabb mint a Last Day, ha gondolod, probald ki ezt a Last Day helyett.
Meg azt is irtak masok, hogy a LD el van cseszve, elbaszodnak a mentesek es ilyenek.Szerintem inkabb hagyd a fenebe, ha hemzseg a hibaktol, es meg a tetejebe nagyon nehez is.En sem vagyok egy felados fajta, de a Misery-t 2 alkalommal tettem fel, es 2x le is torultem.Egyszeruen tul szivat ez a mod, es nekem nincs se idegem, se idom erre.Az tetszik, hogy nagyon vaganyul megcsinaltak, de esszerutlenul, tehat ha kurva nagy sugarzas van a Zonaban, akkor tuti hogy nem 1 szal puloverben megyunk oda, mint a Miseryben, ez bosszantott a Miseryben.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Ne csodalkozz rajta, az nekem sem sikerult, pedig a tobbi mod (Fotograf,OGSE) es az alap COP (najo, az xFreex-el kozos Turul modunk) siman fut rajta.
How is Last Day installed?
Fairly simple. These files need to be installed into a single directory, in order.Last Day — main files, version 1.3 + patch
Last Day — fix (2018/3/14)
Last Day — translation files - itt a telepitesi sorrendet irja, es hogy onmagaban fut, nem kell hozza semmi egyeb.Ma ha lesz idom, meg egyszer letoltom es megprobalom feltenni.An older version of Last Day is available here:
Last Day 1.2 — main files (this version requires version 0.8.5 of the English translation) - ez pedig egy regebbi verzio.Es termeszetesen kellenek ezek a dolgok is, amiket Hubai felsorolt. Sot, olyan esetre is emlekszem (csak nem tudom, hogy Stalker kapcsan-e, hogy a jatek nem indult el bizonyos verzioju Redist-el, ha jol emlekszem)
-
hubai38
aktív tag
válasz
Rengeteg oka lehet hogy nem megy a játék,gondolom üres a laptop,mármint nincs rajta semilyen más játék.akkor szokott szorakozni,redist,drirectX,vcredist 32,64.NET-keretrendszer 4.5,de ez változhat,probálj meg fölrakni egy másik játékot ami ezeket a programokat autómatikusan rakra magával fölfelé,példa nekem a fallout 3 mindig segített.Nem biztos hogy ez a probléma.
-
Antonius1978
addikt
válasz
DEARevil #33454 üzenetére
Ezt hogyan ertsuk, hogy be sem tudsz lepni, mi tortenik egesz pontosan ? Talani egyelore ird le a folyamatot hogy mit csinalsz.
tzs182 oke, hat az elso palya szovege az 90%-ban le van forditva, megneztem, van par sor ami nincs leforditva, de ha felkelek - most fekszem le aludni - akkor leforditom, es letesztelheted az elso palya parbeszedeit, igaz ekezetes betuk nelkul, mert azt meg el kell fogadtatni a Stalkerrel es meg nem sikerult.
Jo, probald ki a modot, a dinamikus zenet a kezdo menuben kapcsold be feltetlenul, ne feledd el.Ez akkor fontos, amikor harcba kerulsz valakivel, varom a visszajelzesed, hogy tetszett-e ?
A hidat azt nem azokkal az alkatreszekkel ereszted le, hanem azokat osszeszeded, minden sarokba be kell bujni ertuk, mert tobb van mint az alapjatekban - Erdo irja hogy 12 db - de a hidjavito keszlet egy faliszekreny ladajaban van, a kulcsot a szekrenyhez egy halott sztalker mellett talalod a barlang also szintjen, a szekrenyt meg a retyoban
-
shield
Topikgazda
válasz
DEARevil #32826 üzenetére
A bandita tábor majd a későbbiekben lesz, addig ne is menj oda. Arra rájöttem, hogy csak a küldetéseket kell csinálni, nem jó ha előre megyek olyan helyekre amik majd csak később lesznek érdekesek. Erről valamit írtak is az orosz oldalon, mert különben "zavar lesz az erőben".
Ebben a modban nem a megszokott módon történnek az események, a feladat szerint kell haladni.
Ahogy korábban írtam, csápok lesznek a fontosabb karakterek szajréi között -
shield
Topikgazda
válasz
DEARevil #32822 üzenetére
Szerintem a Reszketeges küldi nincs benne. Több rejtekhelyről gyűlt össze nekem is a csáp, talán még találsz. Ha jól emlékszem Noé szajréja közt is volt, úgy vettem észre hogy a fontosabb karakterek szajréjában találhatóak.
Hőérzékelős távcsövet vegyél (piros) azzal könnyebb felderíteni az ellent és kilőni is (pl. bokor mögött) 10.000 rubel.MINDENKI: a frissített fordítást az atw-s linkről töltsétek, mert az esy-re nem tudtam feltölteni.
-
shield
Topikgazda
válasz
DEARevil #32812 üzenetére
Elég nehéz lesz beszerezni, mert már az elejétől "gyűjteni kell" kategóriába tartozik.
Neked nincs meg az a csomag, amiben ezek le vannak írva?
Nem szabad mindent eladni, mert menet közben szükség lesz dolgokra.10 Orrmányos láb,
8 Vérszovó csáp,
3 vörösTörpe kéz,
1 Irányító kéz,
1 Kiméra karom,
1 Kisóriás szem.
__________________________3 Éjcsillag
2 Indiai kő
3 Húscafat
2 Csillagszóró (Bengalfire)
2 - ez most nem jut eszembe, de a modban meg van a neve
1 Szem
---------------------------
10 галош снорка, 8 щупалец чёрного кровососа, 3 красные кисти бюрера, 1 кисть контролёра, 1 коготь химеры, 1 глаз псевдогиганта.3 ночные звезды, 2 индейских камня, 3 ломтя мяса, 2 бенгальских огня, 2 выверта,
1 глаз.Sajnos az orosz megnevezésben: fekete vérszopó csáp volt írva.
Vissza kellett javítanom a Törpe kezet is vörösre, mert van másik fajta is. Már rég elfelejtettem.
-
shield
Topikgazda
válasz
DEARevil #32810 üzenetére
Lehet hogy sima kell neki. A fordításban most javítottam a doki küldetését is, mert nem fekete kell neki hanem sima. Hamarosan fent lesz a frissebb fordítás. Legyen nálad mindegyik fajtából. Én mindenből megtartok néhányat, hogy ne legyen ilyen gond.
hubai38 Novikovnak leadtam a duplázott gránát megrendelést, mondta hogy menjek Informátorhoz infóért a hozzávalókhoz, de Informátor nem mond semmit és Novikovra mutat a feladatkezelőben.
Mi lehet a gond, nem tudod? Régebbről már nem emlékszem rá. -
rétisün
veterán
válasz
DEARevil #32561 üzenetére
azt hiszem a ShoC topikban volt róla szó, hogy lehet 'visszapatchelni' a játékot, hogy alacsonyabb verziószámú legyen.
mod: közben találtam egy ilyen hsz-t, talán segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged