Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai38
üzenetére
Igazad van, jobb összerakni, habár már tavasz óta nézegetem az alkatrészeket, és időközben már sok minden el is fogyott. Sajnos például a szimpatikus alaplapok már elfogytak javarészt abból az üzletből, ahol elsődlegesen tájékozódtam és megdrágult minden.
Amire korábban is gondoltam, hogy legolcsóbb megoldásként kezdetben az integrált grafikus APU is alkalmas lenne. Visszafogott beállításokkal még el lehetne játszogatni, habár például a Chernobylite már biztosan több erőt követel, de a későbbiekben valamilyen diszkrét VGA kerülhetne a konfigurációba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield