-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEARevil
tag
válasz
Antonius1978 #34810 üzenetére
óóóóó nekem a kedvencem ez a két mod, taktikailag a legjobb a stílusomnak. Viszont kipróbálom, amit említettél. Gyakorlatilag eddig minden Stalker mod elindult, már ha volt türelmem bíbelődni
Neked is köszönöm a segítséget, és mindenkinek!
-
DEARevil
tag
válasz
Antonius1978 #34809 üzenetére
Folyamatosan frissítettem minden szükséges komponenst, soha nem futottam hibába. Most pl a rendes gépemen nincs se egér se billentyűzet a LD alatt
-
DEARevil
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek megérteni!
Vettem egy laptopot, Windows 10 home fut rajta.
A Last Dayt szeretném elindítani, de nem sikerült.Hiába másolom át, azt az üzenetet kapom, az eredeti játék szükséges hozzá. Emlékeim szerint csak kicsomagolni kellett és nem kellett telepíteni semmit.
Tudja valaki ez miért van így?
-
DEARevil
tag
Sziasztok!
A Stalker Last Day-t próbálta már valaki futtatni egy Atom x5-Z8350-en? 4gb ram mellett, esetleg megsegítve egy ssd-vel mennyire futna?
-
DEARevil
tag
Sziasztok! A Last Dayben tényleg ez a futó sebesség? Eléggé lomha
-
DEARevil
tag
Sziasztok!
Látom nem igazán erről szólt mostanság a fórum.
A CoC-hoz szeretnék egy kis segítséget kérni. Amikor megtalálom a kívánság teljesítőt. Kiválasztok egy választ, de kapok két küldetést. Az egyik találjam meg a rejtett Monolith bázist, és mennyek északra a generátorokhoz. Mind a két helyen ugyanaz a bajom, nem találok vagy nem emlékszek utalásra, hogy mi alapján találhatnám meg a kódot a generátorokhoz, és a monolith bázisnál is csak a kívánság teljesítőre mutat a feladat jelző. De sajnos nem tudok mit kezdeni vele.
Esetleg valami nem pontos iránymutatást tudtok adni?
-
DEARevil
tag
válasz
Antonius1978 #33457 üzenetére
Bocsánat, elírtam. Betölteném a mentéseim, de nem működik, kicsomagolás után rögtön. Sajnos semmi hibaüzenet, csak a windows csipog egyet és kilép.
-
DEARevil
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a COC-ot. Első nap mikor játszottam vele minden rendben ment. Elég jól haladtam is.
Másnapra viszont be se tudok lépni.A gépemen win10 fut, és azt a változást látom, hogy fut a windows defender. Talán épp ez a különbség...
Valakinek esetleg hasonló hiba?
-
DEARevil
tag
válasz
shield #32820 üzenetére
Rajottem hogy reszkedegnek kell zatonon harom vampir csap. Kerdes lesz meg mashol is? Vagy sporoljak vele a tudosokig?
Nektek amikor Szkadovkszhoz ertek szultan beszel veletek? Velem nem, igy nem tudom mi ertelme a bandita tabornak. A masik, a verszivos kuldetes mint az alap COP-ban van az itt is? Az elejen van rola beszelgetes, h szukseg van a segitsegemre ebben a verszivo ugyben. De nem tortenik semmi.
Valaszaitokat koszonom.
-
DEARevil
tag
-
DEARevil
tag
Szep estet! Olyan gondom lenne, ahol jelzi az ehseg szintet a jatek, ott megjelent egy tuzcsovas golyo szeru valami, es szedul tole. Ezt mivel lehet helyrehozni?
-
DEARevil
tag
válasz
Antonius1978 #32556 üzenetére
Szia! A space buuble meg van. atteleportal egy barlangba megszertem a pdat a hullatol. Viszont a terem kijarata zarva. Igx kell ennek lennie vagy ez bug?
-
DEARevil
tag
Sziasztok! A Legendary Modot próbálnám, de szinte játszhatatlan az összeomlások miatt. Olvastam, hogy a mod, nem minden verzióval működik. Ugye a gamedata mappát is felül kell írni, az én verziómban sajos ilyen nem volt. Előfordulhat, hogy rossz Soc verzióval próbálkozom? Melyik verziót töltsem le? Esetleg linket kérnék hozzá, ha tudtok. Keresőt használtam. Az alapjátékom 1.0006 verzió.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest