- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
golya32 #20402 üzenetére
Hali!
Nekem most egy iPhone 4 telóm van. Előtte is volt az összes iPhone típusból szépen sorba az elejétől fogva. Itthon elsők közt vettem 2g-t. Rengeteg alkalmazással bírnak, szép kijelző, jó megjelenés, stabil rendszer, de akkor is csak egy telefon marad. Jó telefonok, de mindig volt mellette egy második telóm. Nem vagyok elfogult Alma buzi.
Múltkor megszámoltam és 82 telefonom volt 2007 óta az iPhone mellett.Meg voltam elégedve a szifonnal, de mindig vágytam valami másikra főleg régebbi szériás telókra amiket 2007 előtt nem tehettem volna meg magamnak, hogy újba megvegyem.
Arra akarok kilyukadni, hogy szerintem ne vált mert jók a szifonok! -
meroly
veterán
válasz
golya32 #20387 üzenetére
Igen, a tapik már nem számítanak a kategóriába, imádom az Apple-t, a felfogást, már vagy harmadik könyvet olvasom Jobsról meg az egészről és mindig elragad, de érintős telefont sosem vennék nemcsak apple-t mást se. Ellenben nem is tudtam hogy a ROKR elkészítésében ők is részt vettek, aztán jöttek rá, hogy maguknak kell telefont csinálni, mert enyhén szólva is gány lett.
-
quailstorm
félisten
válasz
golya32 #20389 üzenetére
A user experience az lehet hogy jobb, de se a kamera, se a képernyő nem... Qwerty nélkül meg megáll az élet.
Persze töménytelen app van rá, amik általában elég jók. Az a teló tud 720p-t? NOVA3 milyen rajta? Ha jól tudom eléggé látszik a border, ahol nem annyira tölti be a pályát, bár a HW-hoz képest szépen megy.Egyébként most telepítem a Win98SE-t, az innen vásárolt Nokia 3310 adatkábelhez. Elfelejtették a biztonsági kódot...
-
novinyul
veterán
válasz
golya32 #19453 üzenetére
Pedig nem volt egyszerű megszervezni a kiállítást. Ksparow rohangált eleget,de megérte!
Szakmai rész is volt elég,arról nem beszélve azon kevesek vagyunk, akik szeretnének megmenteni egy darabkát a Mobil kommunikáció fejlődéstörténelméből.Akkor mi kell hogy szakmaibb legyen ez a topic
Amúgy nálunk is esik -
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
golya32 #19453 üzenetére
a kiállításnál pedig nincs szakmaibb.
Nagyon dicséretes emberi teljesítmény, de a fórum szempontjából egyáltalán nem szakmai, hogy volt egy kiállítás. Itt a szakmai az, ha arról írsz, válaszolsz, beszélsz, stb.
Ez a topic pedig rég nem erről szólt, hanem kereskedésről, élményekről, ki mit vett, ilyesmikről. Ami megint nem értéktelen, csak máshol van a helye.Nem embereket soroltunk át vagy az ő kvalitásaikat, hanem hozzászólásokat.
-
golya32
senior tag
válasz
golya32 #19430 üzenetére
Akkor egy nem teljesen ide kapcsolódó szakmai kérdés.
Htc desire alap telóm van, max 1 napot megy az akku folyamatosan bekapcsolva éjjel minimum 20%.t merül.
Az akku új utángyártott.
Éjjel ki van kapcsolva a wifi, a gps meg csak használatkor van bekapcsolva.
Alapban ilyen vagy csak az enyém szar? -
Playstation1
csendes tag
válasz
golya32 #19110 üzenetére
Ezen egy fél óráig nevettem
Mod tuningolt : MOD TUNING
-
orion1025
őstag
válasz
golya32 #16919 üzenetére
Annyira azért nem volt lassú, de szinte egyik régebbi S60-s sem volt híres a gyorsaságáról
Viszont elég jól bírta a strapát, eséseket, és szoftveres megingás sem volt vele.A csúszka sem kopott meg a nálam töltött ideje alatt, sőt a következő gazdája egyik akkori osztálytársam volt, és neki több mint 1 évig még megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest